ARKADAŞLAR BEN NEDEN KONUŞAMIYORUMM?

Arkadaşlar ben birkaç yıldır böyleyim doğuştan gelen bir şey değil benimkisi birkaç yıldır fark ediyorum da konuşurken ağzım dolanır gibi dilim geriye çekilir gibi oluyor ama bazen bazı insanların yanında daha çok olur gibi oluyor artık gerçekten bu durumdan bıktım aslında bazende hiç olmaz insanlar bana sen çok komiksin şakacısın çok sosyalsin diyorlar ama öyle bir duruma geldim ki konuşurken 2 kere düşünüyorum ama o kadar sıkıldım ki gerçekten çok bunaldım ya özellikle eşimin tarafında oluyor özellikle kayınvalidemin yanında ya kadına derdimi anlatacam mesela ya da sohbet edicem kırk yanlış yapıyorum mesela olur'a olmaz, evet hayır kendimi ifade ederken zorlanıyorum ya bu kayınvalidem görümcem eltimin veya kendi kuzenim yanında oluyor ya özellikle eşim tarafında dedim gerçekten severim kendi özünde iyiler ama gerçekten fark ettim onların yanında daha çol olur yeni yan yana gelmişiz enerjim bitik konuşasım gelmez gibi ruhum çekiliyor ama onlar gitsin ben bi açılıyorum hiç sanki onlar varken enerjim düşmemiş gibi enerjiğim insanlarla bazen de ortamda çok konuşunca yoruluyorum sonraki gün hiç konuşasım gelmiyor ama çok da değil yani olması gerektiği kadar konuşuyorum bana neden böyle oluyor çok merak ediyorum gerçekten bu böyle neden olur nasıl tamamen yenebilirim kesin çözüm var mı nolur cevaplayın!!:( #keşfet #beni öne çıkar

Piskolojik
Fizyolojik
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
ARKADAŞLAR BEN NEDEN KONUŞAMIYORUMM?