Kişilik & Karakter Gece 2den sonra uyuma alışkanlığımdan nasıl vazgeçebilirim? ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Yani illa 3 falan olması gerekiyor ki ancak uyuyayım Güncellemeler1 yıl Bana çaree Gece 2den sonra uyuma alışkanlığımdan nasıl vazgeçebilirim? Cevapla Fal Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. bence bitki çayları dene uyku getiriyor bende 0 2 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq 1 yıl Yoğurt da diyorlar da ben de tam tersi oluyor uyku kaçırıyorlar u Barış_LonelyForever 1 yıl Hmm süt falan da deneyebilirsin biraz balla birlikte sıcak şeyler iyi gelir yatmadan önce
Leyla120 Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 304 cevap paylaştı. Aynısı bende 3 ten önce uyuyamıyorum 0 3 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq 1 yıl Kesinliklee mala dönüp bazen duygusal oluyorum neden bilmiyorum 😂 Yorumla Leyla120 1 yıl Evett ya ağlayınca uykum geliyor işe yarıyor aslında djsjs Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq 1 yıl Harbi öyle 😂 Yorumla
sözümyokartık_ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Ne yapıyorsun o saatlere kadar 0 8 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq 1 yıl Müzik dinliyorum oyun oynuyorum veya kitap okuyorum Yorumla sözümyokartık_ 1 yıl Güzelmiş beni hatırladın mı 😅 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq 1 yıl Hatırladım 😂 Yorumla sözümyokartık_ 1 yıl İyi bakalım 😅 ne yapıyorsun nasılsın Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq 1 yıl İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın Yorumla sözümyokartık_ 1 yıl İyi bende takılıyorum öyle sitede Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq 1 yıl Fazla takılma düşersin Yorumla sözümyokartık_ 1 yıl Düşme Ahmedim düşme.😅😂 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,7b cevap paylaştı. Erken yatmsyi prensip edin 0 0 Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 9,1b cevap paylaştı. Uykusuzluk kolay duzelmiyor 0 1 Yorumla ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq 1 yıl Evet ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
bence bitki çayları dene uyku getiriyor bende
Yoğurt da diyorlar da ben de tam tersi oluyor uyku kaçırıyorlar
Hmm süt falan da deneyebilirsin biraz balla birlikte sıcak şeyler iyi gelir yatmadan önce
Aynısı bende 3 ten önce uyuyamıyorum
Kesinliklee mala dönüp bazen duygusal oluyorum neden bilmiyorum 😂
Evett ya ağlayınca uykum geliyor işe yarıyor aslında djsjs
Harbi öyle 😂
Ne yapıyorsun o saatlere kadar
Müzik dinliyorum oyun oynuyorum veya kitap okuyorum
Güzelmiş beni hatırladın mı 😅
Hatırladım 😂
İyi bakalım 😅 ne yapıyorsun nasılsın
İyiyim teşekkür ederim sen nasılsın
İyi bende takılıyorum öyle sitede
Fazla takılma düşersin