Kişilik & Karakter Kendinizin yanacağı garanti olan bir olayda nasıl olsa ben yandım başkaları da yansın kafasında mısınız yoksa değil misiniz? Taşfırınerkeği10 Takip Et Xper 1 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Soru anlaşılır bence Ben yanıyorsam herkes yansın banane. Hayır başkalarının bir suçu yok. Olayın seviyesine bağlı. Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler1 yıl Soruyu cevaplarken dürüst olunuz. Kendinizin yanacağı garanti olan bir olayda nasıl olsa ben yandım başkaları da yansın kafasında mısınız yoksa değil misiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Ben yanıyorsam herkes yansın banane. 1 0 Yorumla
sebepsizea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 644 cevap paylaştı. Benim hatamsa bfn yanarım. Ama başkalarının hatalarına yanmsk için odun olmam. 1 2 Yorumla Taşfırınerkeği10 1 yıl En insancıl yorum bu oldu herhalde. Yorumla sebepsizea 1 yıl Teşekkür ederim 🙂 Yorumla
FortMinor12 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Sadece kendimi düşünürüm 1 3 Yorumla Taşfırınerkeği10 1 yıl 1. Seçenekten yanasın yani Yorumla Berat_krc 1 yıl Vay pislk Yorumla Taşfırınerkeği10 1 yıl Adam en azından dürüst , duyar kasmıyor bazıları gibi Yorumla
Kapaklıkiz Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Başkasının suçu yoksa olaya dahil etmem 1 0 Yorumla
patentsizim Takip Et Master Yaş: 38 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,3b cevap paylaştı. olayın gidişatı değişir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben yanıyorsam herkes yansın banane.
Benim hatamsa bfn yanarım. Ama başkalarının hatalarına yanmsk için odun olmam.
En insancıl yorum bu oldu herhalde.
Teşekkür ederim 🙂
Sadece kendimi düşünürüm
1. Seçenekten yanasın yani
Vay pislk
Adam en azından dürüst , duyar kasmıyor bazıları gibi
Başkasının suçu yoksa olaya dahil etmem
olayın gidişatı değişir
Olayın seviyesine bağlı Abi
Olmaz Öyle Şey