Sanırım en güzeli sabırla beklemek..
Sanırım en güzeli sabırla beklemek..
İçime atmak daha makul görünüyor. Zaten çoktan olan olmuş ve bunun için hesap sorma ve bu gibi eylemler çok tüketici görünüyor. Bu eforu sadece anlık bir zafer hissiyle gerçekleştirmek benim için bir tatminiyet sağlamazdı. Acım var ve tek yapmam gereken; gerektiği gibi onu yaşayıp, yoluma devam etmek.
Karmaya hep inanıyorum.. yani zamanında için için ağlayıp, " Rabbim ben dayanamıyorum artık " dediğim günleri atlattım. Bundan sonra can yakma sırası ben de.
Cevap
11Cevap
Her zaman olduğu gibi bedel ödetirim
Önceden olsa hesap sorardım ama şimdi önce bir canımı yakana bakıyorum değer mi bu insanla uğraşmak diye sonra bakıyorum değmiyor Allaha havale edip geçiyorum 🤷♀️ bir ayet var ya hani can yakan canının yanacağı günü beklesin tam olarak bu söze sığınıyorum..
Hakkımı savunabildiğim kadar savunurum.. Sonra kendi içime çekilir, dua eder ve ilâhi adaletin beklerim...
Çok kurumsal bir dille küfür eder haddini bildiririm ona küçük bir insanlık dersi vermeden oradan ayrılmam☺️
Canim yandığında ilk sinirlenirim, gerekirse oturur ağlarım ama asla. Ve asla, sinirliyken karar vermem. Sinirliyken karar vermek tuzağa basmaktir
İçimden hesap eder dışarıdan sorarım benim seçimim bu 😃
Şimdi bazı şeyleri susuknulukla içimde yaşayarak geçiştirmek istiyorum..
Hesap sordum pişmanım dncjfn bence acıyı yaratanı hayatınızdan çıkarmak daha iyi
Canımı yakanın canını yakarım. Ama alenen yapmam bunu. Gizlice.
Dışa vuramadık içimize attık ata ata şiştik patlaması fena olucak herhalde
Aşko ben everytime içimde acı olcağına outside concert olsun felsefesindeyim 😂❤️ okay girl
Düşünme payı bırakırım
Bazen içime atarım hesap sorasım bile gelmez
Uğraşamam hesap sormakla
Benım hep içimde yanmıştır..
Kızgınsam hesap sorarım kırgınsam susarım
Canım benim olsaydı hesap sorardım
Bekleyip doğru zamanda yılan gibi ısırırım
hesap sorarim genelde
Icime atmam canim yanarsa can yakarim
Yandıgım kadar yakarım
Canım yanarsa canını yakarım
İcime