Şu sorulara koyduğun resimlere bitiriyorum. Hepsi de çok güzel. İnsanın oturup çizesi geliyor yahu! Soruna gelirsek de canım yansa da susarım çoğu zamanki gibi. Çünkü sinirliyken ağzımızdan çıkanlar karşımızdakinin kalbini yıkıp enkaza çevirmekten başka bir işe yaramıyor. Kaldı ki Allah'ın adaleti varken bana intikam almak düşmez.
Keyifli vakitler.. Bu yaşıma kadar canımı yakan çok oldu ama ben onları Allah'a havale edip yoluma devam ettim.. ne kadar canım yanarsa yansın ne can yaktım ne intikam aldım.. ilahi adalete güveniyorum çünkü.. ve buda bana huzur veriyor.. ne demişler.. canı yanan sabretsin can yakanda canının yanacagı günü beklesin.. ne kadar güzel bir söz.. kimsenin bile isteye istemedende olsa canını yakmadım çünkü ben Allah'tan korkarım.. kimsenin ahı kimsede kalmaz biliyorum çünkü..
Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı.
Hayır uğraşmam. Can yakmak için can yakacak kadar merhametsiz olmak, nefret dolu olmak gerekir. Elimden geldiğince kendimde nefret barındırmam. Allah'a havale ederim ve ardıma bırakırım.
Ben çok yandım yapabildiğimi düşünmüyorum ama yaktığımı söyleyen birisi var her şeyi söylememe rağmen kabul etmesine rağmen ben suçlu oldum bu arada birisi benim canımı yalanlarla yakıyordu bende onun canını yakmamak için herseyi anlattım onu bırak beni gör dedi mesela garip bir durumda kaldım.
Intikam almayla falan ugrasmam ama sirf karsimdaki beni anlasin diye onun yaptigini yapabilirim. Canini yakmak icin yapmam bunu bir seyleri fark etsin diye olur bu anca.
canımı çok yaktı. gerçekten beni kullandı ve attı. yine de canını yakmadım, o konuşmadım bende konuşmadım. bu konu da burda kapandı. canımın yandığıyla da öyle kaldım. canını yaksaydım ne farkedecekti ki? beni sevmeyen birinin canını yakamam bile
Önceleri evet, çalışırdım. Ama sonradan bunu yaptığımda daha çok yıprandığımı anladım. Bir yandan canın yanıyor, diğer yandan da kendine yakışmayan şekilde davrandığın için üzülüyor ve pişman oluyorsun.