Sözlü ya da fiziksel olarak? Sadece fiziksel olarak da düşünmeyin, ruhunuz dahi acıyabilir. Ruhunuz acıdığında ne tepki verirsiniz? Yalnızlık sizin için bir seçenek olur mu?
Genelde kalbim kırıldığında canım yanar. Ve bu durumda da sessizce gözümden bir yaş süzülür. Duygusuz insanlara çevriliysem yüzümü kapatıp kendimi sakinleştirmeye çalışırım. İnsani kişiler varsa da.. ne yaparım bilmiyorum çünkü hiç böyle bir şeye denk gelmedim. Çoğunlukla ağladığımı görenler "buna da ağlamazsın be" diyenlerdendi.
Kısacası sessizce ağlarım, müzik dinlerim. Basit bir fiziksel acıysa -ayağını masaya çarpmak gibi- tepki vermem çünkü alışkınım ¿
Genellikle kabuguma çekilirim. Canımı acıtan insana karşılık vermek için karşısında durmam. Çünkü ağzımdan çıkacak olan sözlere sonrasında pişman olacağımı ve vicdan azabı duyacağımı iyi bilirim.
Acı eşiğim yüksek olduğu için fiziksel olarak içime atsam da. Çok canım yandığı zaman bunu Babamla paylaşırım en başta. O da görevde olsa bile sualsiz dinlediği için 😊
Kişilik & Karakter konusunda 204,1b cevap paylaştı.
Genel olarak canımın nasıl ve neden yandığına göre değişiyor. ama daha çok umursamıyorum ya da unutmayı deniyorum. zaman içinde zaten alışıyorum. ya da kendimi başka konulara veriyorum. yani hobi olabilir. insan kendini bir konuda geliştirmeye odaklanırsa o acıyı daha kolay unutuyor. yani kısaca o acıdan daha önemli bir şey bulun hayatınızda