Sorum bazılarınızı rahatsız etmiş. Anlıyorum geçmiş travmalarınıza dokundum sanırım.
Üzülmeyin, yalnız değilsiniz.
Geçti geçti, bişi yok bişi yok 😄
Benlik değil deli damarı var bende bir yerlerde oraya basan olursa kimseyi görmez gözüm yanacak yakacak bir şey de olmaz, iyi niyetli anlayışlı ve yardım sever olabilirim hatta bazen fazla bile anlayışlıyım ama kullanmaya çalışırsa ve bunu fark edersem işler değişiyor. Isınmak için yanmak gerekmez bazen bir mont yeter 😀
Yaktım.
Hatta zaman zaman yine yakmaya devam ediyorum gibi geliyor bazen. Fakat genetik olabilir bunun sebebi, düzeltilebilir bir şey mi bilmiyorum. Azlattım azaltmasına ama biter mi fikrim yok deneyerek görücez 😂
Yalnız ne güzel anlatmış yaa.
Sanatçı var, sanatçımsı var cidden.
Üst soy için bitiyor, alt soy için başlıyor 😄
Totalde bitmemiş oluyor bu durumda sjj
Öncelikler değişiyor, seçicilik, farkındalık artıyor..
O konuma getirilen, atanan kayyumlar mutlaka olur😄
Cevap
35Cevap
Çok fedakalik yapana kıymet verilseydi , yıllarca tarla süren öküze bıçak vurulmazdı, değer sevgi ayrıdır ama kimse içinde kendimi yakmam kusura bakmasın kimse en iyi insan bile yeri geldiğinde nankördür kimse polyanacılık oynamasın
Yanıcı bir madde değil de yanıltıcıyızdır belki de 😂 yangın tüpü yangını başlatmak için mi yoksa söndürmek için mi? Yanmıyormuş arkadaş zorla mı 👀 Dur mübalağ olmasın 18 yaşına gelene onlar için yanabilirim dediklerim de var aslında ama abartmayalım 🤷♀️
Sen ölmeyi bayılmak mı zannediyorsun bu nasıl soru kendimi neden yapayım deli miyim ben iyilik yapmak istiyorsam yaparım ama başkasısın diye bir şey yapmam mesela Bir binada oturuyorum tek başıma yaşıyorum genelde kombin kapalı olur Alt kattaki ya da üst katta Kesilsin diye bazen fazlasıyla açtığım oluyor iyilikse bu iyilik yapıyorum
Yaktım keydimi bazen oyuyoy 🥺 Kraliçem çen de keydine dikkat et hakkını yediytme kimçeye 💜🦄🦄
Biz insanlar, doğaya, diğer canlı türlerine bakıp ne kadar kusursuz ve olağanüstü olduklarını düşünürüz, onları seyrederek.
Kendi kusursuz işleyen sistemimizi görmezden geliriz.
Vücudumuzda resmen birçok organda arıtma sistemi mevcut (hava, kan arıtma gibi).
Eğer düzgün şekilde işlemesine müsase edersek beynimiz de bu işi çok güzel yapabiliyor.
Hak yemek isteyen, bunun için can atan yiyebilir. Peki o yediği onun ne işine ve be kadar yarar? Ne kadarını sindirip, fayda sağlayabilir?
En önemlisi benden ne eksiltebilir?
Ben çok güzel kendini onarabilen bir yapıya sahibim. Hakkımı yerlerse de kolayca yerini yenisiyle doldurabilirm. Ki bu benim için yenilenme vesilesi olur.
Bu hikayenin yananı (kaybedeni) ben olmam sonuç olarak, ilk etapda o şekilde görünmese bile..
Ne felsefe yaptım sabah sabah be🫢😄
Yirim🫠😋🥰
yok öyle bir şey, olamaz da, birilerini tanıyıncaya kadardır benim sıcaklığım, o da ortam soğumasın da hızlıca olanı biteni anlayayım diye
Bu acele niye😄
yeter bence o kadar, insanlara fazla zaman ayırmak lüzumsuz :D
Bundan 10 yil onceki ben yakardi..
Simdi ki benin umru olmaz.. Cok minimal yasiyorum. Etkilesimim cok paylasimim az olan bir hayat bir kac kisi haric ne olup bittigi umrumda bile olmuyor..
Kksaca birileri isinsin diye kendimi yakmam.. hak eden cok gormuyorum.. Bir yolum var yuruyorum.. sinmak isteyen termal iclik alsin :))
Artık bunu bekleyenin eline benzin ve kibrit veriyorum. Tavsiye edilir 🙂👍🏻
Ben çakmağı çakar, kenardan yanışını seyrederim🫢
Böyle zamanlarda keyif sigarası içemediğim için hayıflanıyorum😄
Anlaştık 🤝😄
Geçen gün elleri dolu olan biri sigara paketi açmamı istedi. Açamadım 😅parçaladım açana kadar 🫢
Hiç mi bakmaz insan nasıl açıyorlar diye 😂
Beceriksizliğim tuttu o gün 🫢
Cahillik zamanlarım diye adlandırmayı tercih ettiğim zamanlarda yaktım, akıllandım derken yine yaktım bu kez akıllanmış olabilirim
Hiç umurumda olmaz. Büyüklerimizin bir sözü var o tam ben dünyayı su basmış ördeğin şeyinde mi o derece umursamıyorum insanları
Yani herkes için degl ama edecek insan için yakarım neden olmasın ama doğru amacı olmalı nirni isitacam diye başkasını yakmamak gerek
Benim ısınmam için önce onlar bi kendini yaksın sonrasına bakarız
Yaktım ama bidaha olsa kılımı kıpırdatmam. İnsanlar meraklı sal*k yerine konmaya :D
Hayır, neden kendimi yakayım😏hele bir de bu insanlar için.. pehh
sadece sevdiğim değer verdiğim insanlar için
Umarım bir gün insanlara hayır demeyi öğrenirim.
Onu s*laklar yapar. Aşık olunca s*alaklasmaya gerek yok.
eskiden çoğu kişi içindi ama artık sadece ailem
Yakmama gerek yok. Zaten ateşin ta kendisiyim.
Kadınlar hep böyle söyler. Ama gercekte bunu pek göremiyoruz.
Evet sen göremezsin.
Gözlerim sağlam, kalbimde
Yok yok. Benim ateşimi sen göremezsin. Benimkini göremezsin.
Hadi bu sendeki ateşi tanımla o zaman.
@AşkyokStresYok kızın yaşındaki kızdan neyin tanımını, açıklamasını istiyorsun sen?
Kuşak farkı var aranızda dayısı 😂
Sen onu istesen de anlayamazsın🤣🤣
Ateşin tanımı nedir mi? Dokunduğunda yakan, kırmızı sarı ve turuncu tonları içeren ama gariptir ki dibi mavi gözüken inanılmaz bir şey.
Yani sendeki ateş bir mucize
@AşkyokStresYok doğru teyzeyim zaten. Boyumla beraber yeğenlerim var ve çoluk çocuğun peşine düşmüyorum bu yüzden 😏
Laf koyuyor bana bak. Bak sana çoluk çocuk diyor @EzgiAybirdi 😀
Bak işte. Beni de anlamadı😂
Nato kafa, nato mermer..
Hem anladım, hem anlamadım 😀
Evet çocuğum. Başka soru?
Ben soruma yeterince cvp alamadım
Ne sordun?
Hiç yapmadım diyemem 😅
Bazı şeyleri yapmayı yapa yapa öğreniyoruz, bazı şeyleri yapmamayı da yapa yapa öğreniyoruz 😂
Aynen öyle çiçeğim 😂😂
O yüzden #erkeklerkapatılsın 😂
Puhaha 🤣🤣
Aşk kadın yaa🫠😍
😘😘🥰
Var öyle enayiliklerim
Getir şu kadehleri 🤣
Ver coşkuyu🤣
Ahaha egzoz patlat demedim 🤣
İyi bari 😅
Hiç düzelmeyen sağlığımıza🤣🤣🍸
Deliler mi kovaladı beni niye yakacam bi yağ tenekesine 3 5 çali cirpi tamam işte 😂
Niye yakayım kendimi aq banane.
Başkası için bişey yapmam
fedakar olduğumu düşünürüm
başkaları niye benim yanmamla ısınıyor 😂
Yaktığım ço k oldu ama yandım söndüm
başkaları ölsün
ben kendimi yakmam banane
Ben ateşin ta kendisiyim:d
Başkası yanarken kendimi ısıtırım
Sobamiyim ben yakayım
Sanırım öldükten sonra öyle olacak
Hayır başkaları yansın benim için
Aydilge seni hiç sevmem batuflexe sallıyon
Ben çok seviyorum. Güzel konuşur, güzel şarkı yazar, söyler.
Yaw he he
Kess
Yoh artık anasinin... Dmdmdkdkdjkd
Yapmam heralde ya kime olduğuna bağlı şimdi
Kendimi bırak memleketi yakarım 😄😄
Kendimden asla taviz vermemm
Isınmak isteyen bana sokulsun
Kim olduğuna bağlı.
Ben hep yanıyorum
Kime karşı olduğuna bağlı
O kendini yaksın
hic kendime kıyamam donsun pe***zevenkler