Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapabilir misiniz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer Kendinize yapılmasını istemediğiniz şeyi başkalarına yapabilir misiniz?

Hayır, önemli olan elinde öyle bir fırsat varken kendine hakim olabilmektir bence. Yoksa az çok her insan bu tip fırsatlar yakalayabilir. Bence hiç hoş bir davranış değil bu. O iğneyi ne kendime batırırım. Ne de bir başkasının canını yakmaya çalışırım. Sadist olmanın hiçbir anlamı yok.
Hayır tabi ki de yani ben kendime yapılmasını istemediğim hiç bir şeyi kimseye yapmazdım çünkü bu iki yüzlülük olurdu. mesela karşımda ki kişi kim olursa olsun. ben mesela hakaret sevmiyorsam karşımda ki kişiye de hakaret etmezdim. ya da yalan söylenmesini sevmiyorsam başkasına da yalan söylemem. ama karşımda ki kişi bana kötü davranırsa ya da kötülük yaparsa o zaman hak ettiği gibi davranırım o çok ayrı mesela. günümüzde zaten insanların çoğu kendi sevmediği halde aynı şeyi başkasına yapıyor iki yüzlü oldukları ve güvenilmez oldukları için bu da. bu tür kişiler ile de konuşmayı sevmiyorum hiç bir zaman.
Bir çok konuda kendimi eleştiririm evet öncelikli olarak, acaba ben mi yanlış düşünüyorum ya da yapıyorum derim ve bunun muhakemesini yaptıktan sonra çuvaldızı saplarım 😄 Keyifli geceler..
Cevap
18Cevap
Sorsan bunu kimse istemez ama herkes iğneyi ilk önce kendine batırmadan, başkasına batıyor.
Evet batırmaya gayret ederim ne kadar başarılıyım bilemiyorum tabiki
Başkalarına yapacak çok şeyim oldu da uğraşmama değecek kadar önemli değiller ki yapmadım.
Sürekli yaparım bunu..
Batırmaktan delik deşik olacaz sonunda..
kendımı elestırdıgım, uzdugum kadar kımseyı uzmedım bu hayatta... ıcıme atmaktan kac defa yataklara dustugumu bır ben bılırım bır Allah... cuvaldızı soka soka delık desık benım kalbım
Kendime yapılmasını istemediğim hiç birşeyi bir başkasına da yapmıyorum. Hoşlanmadığım bir durum.
Yapmamaya özen gösteririm. Zaten ben normal şartlarda kimseyi kıramam. Şartlar anormalleşirse uyum sağlayabilirim ama kıranı kırarım yapana yaparım
Barış iğneyi kendine batırır çuvaldızı başkasına.
Hayır kendime yapılmasını istemediğimi kimseye yapmıyorum
Hep derim birilerine keşke düşünme yetilerini kullanıp kendileri yapabilme bunu
Özeleştiri yapılması gereken bir tutum ve bende bunu yapıyorum
Bazen istemesemde yaptığım durumlar oluyor üzgünüm... Her zaman bunu yapamıyorum
Yok ya batırma uf olursun sonra hiç uf olmanı istemem
iğneyi kendime 10 luk inşaat çivisini sana kanks. d
Gerekmediği sürece hayır
İğne yetersiz kalır.
Her zaman batırırım sen?
Nadiren
Kendimi mercek altına almadan karşı tarafı eleştirmem.
Genelde iğneyi değil, çuvaldızı kendime batırırım ~ℳ
Asla yapmam, empati duygusu gelişmiş biriyim.
Yaparım ya var bende öyle hinlikler 🫠😂
Başkasına batacağına kendime batırırım
Adaletli olduğumu düşünüyorum
Çaresiz kalırsam batırırım. Elim hafiftir
Empati konusunda hassas davranırım
Yaparım çok güzel yaparım
Çok dikkat ediyorum buna.
Yapıyor olabilirim bazen 🤕😄
Asla yapmam. Hayat felsefem kendime yapılmasını istemediğim şeyi başkasına da yapmamaktır. Onlar bana yapıyor ama olsun
Empati yapmayı severim
Ne gibi şeyler mesela?
her yerim delik deşik
Başkasına batırmak daha zevkli oluyor 😂
Hayır yapmam
Yapamam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?