Selamm,
Herkes değişir elbette. Dün ki sen ile bugün ki sen aynı mı?

Selamm,
Herkes değişir elbette. Dün ki sen ile bugün ki sen aynı mı?

Evet dedim ya insanın özünün değişeceğini düşünmüyorum sadece çevresel koşullara ve karşılaştığın insanlara göre ve bulunduğun zamana göre insan bazı şekillere bürünebiliyor ama tabi bazı şeyleri biraz törpüleyebiliyor ya da bazı şeyler açığa çıkabiliyor ve bazı şeyler bazı taşlar yerine oturuyor
Karakter olarak aynıyım, hep güzel kaldım bu konuda.. Ama duygusallığımı dengelemeye, sabırlı olmakta, anda kalıp anı yaşamakta ve içsel huzurumu bulmakta çok büyük adımlar attı bugünkü ben..
Şimdi şöyle ki yazdım sildim yazdım sildim kötü kötü şeyleri manifestlemek için yazdım sildim en sonunda şu kısa cevaba vardım evet aynı jdjdj
Her geçen gün daha iyiye doğru gidiyoruz, şükür..
Aynen kardeşim.
Cevap
7Cevap
Hayır değişim kaçınılmaz herkes ve her şey için bende eski ben değilim fark ediyorum
hayır çok değiştim bazı şeyler dank etti kafama
dünden bugüne değişen bir şey olmadı.
Hayır. Eski ben çok güçsüzdü.. Yaşadığı tatsız olaylar karşısında dizlerinin üstüne çöküp "ben şimdi napıcam" diye ağlardı. Şimdi omuzları, başı dik her zorluğa göğüs geren biri oldu. Olmak zorunda oldu demeliydim sanırım.
yani degisen seyler oluyor tabi ama genel olarak temelde ayniyim
sarsilmayiiz 😌
Değil ve iyi ki de değil. Kimseye ömür boyu aynı kişi kalma sözüm de yok ve yaş aldıkça bazı taşlar öyle güzel yerine oturuyor ki 17 yaşındaki bana burdan selam olsun...
Ben her an başka birine dönüşüyorum. Az önce ile şimdi ki halim bile bir değil. Dünkü Rumda başka biriydi haliyle
Bir mutlu bir kızdım bugün çok stresli mutsuz bir kızım
Hep aynıydım hiç değişmedim hep aynı niyetten ve neşeden devam ediyorum hayatıma.
Dün ki ile bugün ki ben aynıyım ama yarın ki ben ile bugün ki ben aynı olur muyum bilmiyorum.. 💅🏻
Her geçen gün bir önceki günde ne kadar mall olduğumu fark ediyorum.
Hayır değişimler var elbet
Bir saniye önceki ben bile farklı sanki
Temel aynı fakat elbette güncellemeler geliyor 🙃
Sağdan soldan, alttan üstten donatıyorlar ahahahshd
Bende yok o görüntü... Nasıl bir şey 🥹
Tamamdır 😂
Degisen taraftayim ben
O kadar farklı ki ben bile tanıyamıyor ( iyi anlamda)
Düşünceler değişiyor ama duruş aynı
Neresi aynı değil tabiki
Her gün bambaşka biriym
Hayır değil.. dünkü biraz daha canım
Pek aynı olmayabiliyor veya aynı kişi
valla aynıyım
Hayır değil. daha güçlü ve daha sabırlıyım
Değişebilir her an adres
Hayır çok farklı
Ben eski ben değilim
Farklı
Hayır çok değiştim