AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
abazalardır evet
Tabii ki de erkekler her kadının mesaj kutusunda yüzlerce erkek var sende olsan seninde popon kalkar kendini eşsiz sayarsın
Ama istek atmasının sebebi konuşmak için değil ki burdaki insan ne konuşabilir bunları düşünemiiyormu kimse güler yüzüne hasret değil burada
Tatlım burası için konuşmadım bi tek genel olarak bütün sosyal medya hesaplarında geçerli bu ismi kız olması bile yeterli çok fazla mesaj ve rağbet olunca bu sekilde seçenek çok oluyor
Saçmalık ya adam akıllı iki çift laf edeceğin insan bulamıyorsun lafları hemen başka yerlere çekiyorlar
Kızlara koca lazım sonuçta çekerler tabii
Tüm kızlar öyle değil ama yaa bazıları evet egosu tavan🙂
Neden yüzlerine bakılmayacak kızlar veya karakter yoksunu kızlar hep böyle
Bilmiyorum çok şımarık oldukları için aile ortamı önemli insanlığı öğrenmeyince hep bir havalar ego havada uçuşuyor
Bence aileleri böyle yetiştirmiyordur arkadaş ortamı ve özentiliktir
Aile çok fazla düşkünlüğünü hissettirir kendileri fazlasıyla özel hisseder buraya kadar güzel ama hoş görü eksikliği var dediğiniz gibi arkadaş ortamı da etkiliyor fazlasıyla birazcık ilgi duyulunca tabi kendilerini imkansız gördükleri için de tepkileri çok yüksek havalı falan oluyorlar🙂
Olsunlar bakalım
Olsunlar 🙂
Teşekkür ederim yanıtların için
Rica ederim ne demek keyif aldım bundan 🙂
Ne güzel🥹
🥰🥰🙏
Takibe geri dönmediniz ya olsun😂
Kuzum kimseyi özele almıyorum yaa yanlış anlama evliyim yaa ondan
Amacım farklı bişy diğildi ki
Biliyorum eminimki öyle de değildir ama kismeyi almıyorum alınca yazmaya başlıyorlar lütfen bunu kişisel algılama çok iyisin🥰🙏
Bunun kızı erkeği yok egosu olan her insan benden uzak olsun orası ayrı
Uygulamada çoğunluk kız ama? Havalarından geçilmiyor
Ben hayatın kendisi için konuşuyorum uygulama ile sınırlı kalınmamalı yani öyle tiplerle iletişimi kesince sorun çözülür bence
Bende genel sordum sadece uygulamadan örnek verdim
Uygulama içinde geçerli yani bazı erkeklerden kadınlarda egolu evet size katılıyorum o halde cevap vermeyerek sorunu çözersiniz
😂hakaret etmeye başlarsa?
Hiç hiç muhattaba almayın kendi kendine çığırsın 🤣
Biraz içanadolulu havası var ama sende 😂😂
Nasıl yani
Konuşman sanki iç anadolu yöresinden
Hmm hiç dikkat etmemiştim memleket Bitlis doğma büyüme İstanbul İç Anadoluya pek yakın sayılmam yani
Tüh yanlış tahmin ozaman
Sorun yok her birimiz bu aziz vatanın evlatlarıyız
Tabiki öyle
Ne istiyorsunuz anlamadık bacaklarimizi açıp köşe başlarında beklesek egoist olmadığımıza ikna olacak mısınız
Bakın mesela canlı örnek
Temiz kız yok zaten
Hemen evet diyen kadini basit olarak gordugunuz icin agirdan satmak zorunda kaliyorlar
Hemen evet diyosa basittir zaten
Yabanci kiz hemen kabul edince egosuz diyordunuz ne oldu 😅 @darktourist
Yabancı kıza da size davrandığımız gibi davranırsak bize kim bakacak? Onları ayarlamak için her şey mübah yapacak bir şey yok bu arada her geçen yıl yabancı gelin sayısı artıyor TC kızları olarak bunu göz önünde bulundurun
@darktourist Kizlarin cogu da koreli sevdasinda rahat ol. Istedigin kizi sec sorun yok. Ama yabanci yapinca egosuz diyip de turk yapinca basit demenizi anlayamiyorum..
Yoo yaptıkları makyajla o hallerini güzel bulup kendilerini güzel olduklarına inandırıyorlar yoksa makyajsız sokağa çıkabilen, makyajsız güzel olabilen kaç tane Türk kızı var ki...
Evet her sey sizin yuzunuzden cirkine bile yavsiyorsunuz oda kendini bi halt zannediyor hemcinslerinin abazanligi yuzunden nalet olsun Allah belanizi versinnn
Bela okumazsan sevinirim şahsına konuş kim ne yaptıysa
Okey.
Abaza erkekler
Fazla kaldırıyorlar ondan
Kanka uygulamada’da dolu
Yani sonra çok egolular demesinler. Kaldırıyorlar, şişiriyorlar sonra yakınıyorlar.
Bence kendıni bişey sanmak
Erkoların totosunu kaldırmasından kaynaklı bence
Aynen öyle