Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılDünyada bir Türk erkekleri çok övülüyor, bir de İtalyan erkekleri
https://www.youtube.com/embed/iMkHHS0QZUY
Türk kızları da aynı şekilde ilgi görüyor tabii ki dünyada.
Fakat Türk kızlarının beklentileri çok yüksek. Araba, ev, bolca para, kendi hayatını bana adasın, uzun boylu kaslı ve yakışıklı olsun, zeki ama bazen saf olsun, beni çok kıskansın ama sözümden çıkmasın gibi gibi tonlarca beklenti içine giriyorlar.
Benim Polonya'dan ve Çin'den flörtlerim ve kız arkadaşlarım oldu. Bu beklentilerin hiçbirine girmeyip sadece sevgi, güven ve kendi ayakları üzerinde durabilen bir birey istiyorlar. Normal insanlar gibi...
Biz Türk erkekleri de zaten Türk kızlarının beklentilerini karşılamaya o kadar hazırlandıkları için de yurtdışındaki beklentisi olmayan kızlar da bir erkeğin onlara bu kadar ilgi ve şefkat göstermesinden çok etkileniyorlar.
Türk kızlarının egosunun sebebi tamamen Türk erkekleridir diyemem fakat etkili olmasaydı o kızlar çoğunlukta olmazdı diyebilirim. Bir link bırakıyorum, buyrun siz de izleyin.Türkçe altyazı seçeneği vardır.
22 Yorumla- +1 yıl
Video, Türk erkek arkadaşı için ülkesini bırakan bir Polonyalı'nın tecrübelerini anlatıyor. Burada neden Türk erkeklerinin bu kadar ilgi gördüğünü anlatıyor.
- +1 yıl
Şahsen ben de yurtdışındaki kızlarla çok iyi anlaşıyorum. Flörtken de kendimi hep çok rahat hissettim. Türk kızları ile flört ederken hep bir tetikteyim.
En İyi Cevaplar
Kızların egosunu şöyle tarif edeyim. Bir kızı 100 kişilik gruptan 99 kişi isterse veya beğenirse o istemeyen beğenmeyen 1 kişiye aşık olur. Onlar için o 1 kişinin verdiği özgüven kırıklığı diğer 99 kişinin verdiği özgüvenden daha ağır basar. Aslında kendisini sevmeyen, aldatan, kötü davranan kişilerin peşinden inatla koşmasının sebepleri de budur. Bu beni niye sevmiyor? niye aldatıyor? neyim yetersiz? diye düşüncelerle kafayı yerler. Bu onlar için müthiş bir özgüven kaybıdır ve bunu kabullenemezler o yüzden kendisini tersleyen kişiyi elde edene kadar çabalarlar. Bu bir nevi kendisiyle yaşadığı bir savaştır. Eğer elde edemediği kişiyi de elde ederse artık ona karşı da bir duygusu kalmaz bunun sebebi de kendi ile verdiği savaşı çoktan kazanmıştır.
30 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. İnsanoğlu düşünebilen bir varlıktır. Egoist olmanın altında yatan birçok temel sebepler vardır. Erkekleri hedef almak doğru değil.
Hedef doğrultusunda cevap vereyim o halde. Aklıyla değil de farklı yeriyle düşünen erkeklerin pohpohlaması sonra egoistlik yapan kızın aklından şüphe ederim. Ve karşımdaki insan bana egoistlik yapamaz. Şu ana dek olmadı ve olacağını sanmıyorum. Bu biraz bizlere bağlı. İzin vermediğin sürece zor.21 Yorumla
+1 yılBir karma gibi aslında.
Ben bunu kendimce mantıklı gelen bir şekilde açıklayım.
Bu ilk karmayı kim nerde başlattı bilmiyorum tabii.
Ama tam olarak şöyle.
Şimdi 18 19 20 yaşlarında ki kızlar olgun erkeklerden hoşlanıyor.
Olgun erkekler ilişkinin kurdu olduğu için ego 1500😂
Sonra olgun erkeğimiz toy genç kızımızı terk ediyor.
Sonra bu genç kızımız eski ilişkisinden edindiği tecrübeyi yabana atmıyor.
Kendi yaşına uygun toy bir erkekle ilişkiye adım atıyor.
Bu kez de genç kızımız ilişkinin kurdu olduğu için genç erkeği terk ediyor.
Sonra bu genç erkek olgunlaşıyor büyüyor 18 19 20 yaşlarında ki kızlarla ilişkiye başlıyor.
Tabi bu erkek durur mu çoktan kurt oldu 😂😂😂
Bu şekilde birbirimize ego kata kata ego yapa yapa ilerliyoruz.
Anlamayan varsa detaylı anlatırım (şakaydı hiç uğraşamam 😝)22 Yorumla- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim 🥰
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
98Cevap
+1 yılMaalesef evet. Özellikle İnternet çok bozdu ilişkileri. Erkekler güzel çirkin, iyi kötü demeden yürüyorlar, kadınlarımız "Elimi sallasam ellisi" mantığıyla egolarını şişiriyorlar. E haliyle kim doğru kim yanlış birbirine karışıyor. Tabii bunun yanı sıra, sosyal medya ve normal medya, yıllardır güzellik ve yakışıklılığı pompalıyor halka. Kimse kimseyi beğenmiyor. Güzel, yakışıklı ve zengin arıyor, yakışıklı da güzel kadın. Karakterler daha sonra çözülüyor ve sonunda hüsran yaşanıyor. "Bütün erkekler aynısınız!" diyen kızlara karşılık, "Bütün güzel kızların burnu havada" diyor erkeklerimiz... Halbuki kendi yüzeysel tercihlerinin hatalarını yaşayıp genele yayıyorlar.
44 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler
- +1 yıl
aynı şeyleri yazacaktım 😂👍👍
- +1 yıl
Uğraşmana gerek kalmamış 🙂
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılBen ego olduguna inanmıyorum.
Tabi ki bir çok kişi de ego vardır. Ama bunun sebebi erkekler dememiz de doğru değil.
TC kızların, Erkeklere karşı hep bir güven sorunu var. Hiç bir zaman güvenemiyorlar.
Bu yüzden kimseye şans vermek bile istemiyorlar. Bunu az çok anlıyorum.
O kadar çok yalana maruz kalmışlar ki her tanışmanın, sohbetin sonu yalanlara ve direk cinselliğe çıktığı için uzak duruyorlar.
Hal böyle iken erkekler de bu duruma "Çok egoist" sin diye yorumluyorlar.
Eee tabi niyeti temiz olanlar da burdan nasibini almış oluyor.21 Yorumla- +1 yıl
Ama onlarda temiz durust efendileri istemiyor piclere gidiyor onlarin da bu iste buyuk parmagi var
- Aile & Toplum konusunda 831 cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle evet diyorum. Son yıllarda uçan kuşa bile yazacak erkek topluluğu oluştu maalesef. Bunun da sebebi, kadınların bu denli cinsel obje bakan erkek toplumuna karşı, madem onlar öyle bakıyor bende cebine bakarım diye uyanışa geçmesine sebep oldu. Üzücü ama gerçek, bakın instaya falan, 100 kadın profili varsa keşfette, 95'i popüler ve bir sürü takipçisi var, çoğu da erkek takipçi kitlesi. Yorumlarına bakın meselâ, çoğu bel altı. Son 4 yılda özellikle, çıkar ilişkisi bu yüzden artmış duruma geldi maalesef.
10 Yorumla Bence durum böyle. Çünkü Türkiyede 1 erkek yüzlerce kıza yazıyor öyle oluncada her kız yüzlerce belki binlerce teklif alıyor. Bir kıza değer verip , onunla hayatı paylaşmayı deneseler ülkemiz avrupa gibi olacak aslında ama henüz malesef yeterli kültür seviyesinde değiliz. erkekler tüm kızlara yazıyor amaçları bir kıza değer vermek değil, kısa süreli heyecanlar , fantaziler yaşamak. bu da altta yatan eziklik psikolojisinin ürünü. sosyal medyada görüyorlar zengin erkekler etrafında manken gibi kadınlar kızlar lüks şatafatlı hayat. ama bu hayatı 1000 kişiden 1 i yaşıyor.
Aynı şekilde kızlarda ego yaparak eziklik psikolojisini açığa vuruyor. Ben hiç kimseye karşı önyargılı davranmıyorum şahsen ve herkesi anlamaya çalışıyorum ve kırmadan onu yönlendirmeyi deniyorum ve herkese bunu öneriyorum. Erkekleri aşağılamak ve onları engellemek yerine konuşmayı ve onlara bazı farkındalıkları edinmelerini sağlatmalıyız bence.00 Yorumla
+1 yılGenelleme yapmak yanlış çoğu kız yaşadığı ülkenin toplumuna göre haraket ediyor, kız kendisini korumak için geri planda tutuyor bu onu dışarıdan gözle bakıldığın da egolu yapıyor sözde ama herkes bu kızımıza ulaşırsa zarar gelme ihtimali o kadar kolay değil mi? Aynı durumu çok parası olup kendini koruma altına bir erkek içinde düşünebiliriz, parası için ona ulaşmak isteyen kadınlara sebep kendisini koruma altına alıyor yine bu kişi için kadınlar, çok egolu kimseye pas vermez gibi düşünceleri oluşuyor.
Kısa ve öz insanların kendisini korumaya alması egoya bağlanmamalı, egoyu farklı şeylere bağlayabiliriz ama ikili ilişkilerde geçerli olmamalı.00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Kadın ya da erkek farketmez. Türk insanında şu vardır. Kimin elinde neyi varsa onunla övünür ego yapar. Kimi güzeldir güzelliğini koyar ortaya, kimi arabasını , kimi parasını, kimi poposunu. E herkeste de var bişeyler. O yüzden herkes ego kasa kasa o egoyu taşıyacak kimse kalmıyor. Ama bilmiyorlar ki hiçbirisi bir işe yaramıyor. Çok yakışıklı olduğunu düşünen arkadaşla gittiğimiz ortamda bütün kızlar en kısa en fodul ama en eğlenceli olanımızın etrafında toplanınca yüzünü görmeliydiniz. Allah o duruma düşürmesin. :)
00 YorumlaBence Türk kızları geçmişten günümüze aktarılan karakteristik genleri gereği ta bozkurt'lardan günümüze dişi bir kurtun alfa karakterini yaşatıyorlar! Bir Türk kızı egoludur, gururludur, onurludur, izzetinefis sahibidir, ailesini taşımaz, yaşatır bu sebepten hatta, Türk erkeklerini horlayip yabancı erkeklerle evlenen Türk kızı er ya da geç dizini döver! Çünkü maya, öz tutmaz!!! Türk kızı kibirli değil, gururlu kızdır! Yiğit kızdır!
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 600 cevap paylaştı. Aslında bir nevi evet. Çünkü erkekler bunların her dediğini yapıyor, haliyle bunlardada bi özgüven patlaması, bi ego yükselmesi, bi bulunmaz hint kumaşı tavırları falan alıyor başını gidiyor... Birazda erkeklerde suç. Aşırı yüz veriyorlar. Sonra kadınlar çok egolu diyoruz. Suç erkeklede. Ederi kadar değer verse herkes bu tarz bi sorun olmaz.
00 YorumlaEgoyu ozguven sandigimiz icin oluyor butun bunlar. Ozguvensiz olarak yetisip sonrasinda izledigimiz videolarla okudugumuz yazilarla ozguven kazanmaya calisiyoruz. Ve orada okuduklarimizi cok yanlis anlayip kimseyi takmamanin ozguven oldugunu saniyoruz. Ozguvenli evlatlar yetistirmek dilegiyle herkesi selamliyorum 😀
00 Yorumla
+1 yılHayır,
Kendi kültürü ile Avrupai hayat tarzları arasında olgunlaşmaya farklı ve asi bir sentez oluşturmalarındandir.
Bu sentezde makul olmak, tevazu, anlayış pek olmadığı için; işine geldikleri gibi hareket etme, memnuniyet veya memnuniyetsizlik , ben duygusu ve bencillik ve kompleksler vardir00 Yorumla
+1 yılTürk kadınlarındaki herşeyin suçlusu hep erkekler nedense ,, aldatirlar suçlusu onu beceremeyen kocasıdir, vermezler suçlusu istemeyi bilmeyen kocasıdir/partneridir,, ilgi gösterirsin kiclari kalkar, aşırı üstüme düşüyorsun der yine erkekleri suclarlar,, ilgi gostermezsin odunsun der suclarlar,, ya ya, her boka bizi suclarsiniz,, şimdi de egolu oluşunuzu da bize yuklediniz,, bravo valla
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 530 cevap paylaştı.
+1 yılBüyük ihtimalle bu konuda sen haklısın. Biz fazla değer veriyoruz onlarda kendilerinin daha fazla değerli olduğunu, daha iyisine layık olduğunu düşünüyor. Oysa ne demiş Aşık Veyse
Güzelliğin on par'etmez
Bu bendeki aşk olmasa
Eğlenecek yer bulaman
Gönlümdeki köşk olmasa
Belki bunu anlamalarını sağlasak en baştan bu sorunda kalkar. 😂😂😂00 Yorumla
+1 yılHer kıza aynı denilemez ama bazı erkekler var, onlar gerçekten kızların gö#lerini kaldırıyorlar. Terkedilmekten korkan türk erkeği, sevgilisine çok değer veriyor, onun için her şeyi yapıyor, ve doğal olarak kız da kendini çok önemli biri hissediyor
31 Yorumla- +1 yıl
hiç öylesine denk gelmedim lan xd
- Aile & Toplum konusunda 400 cevap paylaştı.
+1 yılSevgili okurum öncelikle merhaba konuya şöyle bir açıklık getirmek istiyorum
türk diye sınırlamamak lazım ki dünyadaki bütün kadınlar egoludur. lakin insanların normal ve değerleri yaşadığı toplumsal tabakalaşma statü rolleri insanların karakterlerini ve yaşam tarzlarını değiştirir. bununla birlikte beklentilerini ve standartlarını, insanları, kendilerini sevebilir en doğal hakkıdır. kadınlarda doğası gereği şımartılmayı nazlanmayı pohpohlanmayı sever10 Yorumla
+1 yılTabii abazalar yazıyor bunlar da kendilerini bir halt sanıyorlar
60 YorumlaHayır sadece turk değil orta doğunun sorunu bu işin aslı. Bknz:'Iran' Şah nasreddinin uğruna 13 kişinin intihar edip 135 kişinin aşık olduğu karısı. Bastırılmış cinsel açlık olan her yerde kadınlara karşı ilgi ve istek üst düzeyde oluyor bu böyle olduğu sürece de her kadına tanrıca gözüyle bakarsan bir süre sonra aa bu kadar kişi bana tanrıça diyorsa ben tanricayim olur. Bunu erkeğe de yapsan aynı muhabbet olur yani. Nedeni bu...
00 Yorumla
+1 yılErkekler tabii Türk erkeklerinin çoğu abazan çünkü.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılŞahsım adına konuşmak gerekirse evet Türk erkekleri yüzünden. Çünkü normal samimi iyi niyetle konuşursun. Bazıları iyi niyetini suistimal ederler. Mavi boncuk dağıtmışız gibi yürürler. Bu sefer mesafeli davranırsın adın egoluya çıkar. Türkiye’de kadın olmak zor :)
00 YorumlaBiz mi egoluyuz. Ahahahaha güldürmeyin gerçekten. Erkeklerin de kadinlarin da egolu olanlari olabilir. Biz bu ülkede katledilenler olarak hiç egolu değiliz. Erkek arkadaşından tehdit almamış az hanim arkadaş vardır. Şahsen kendimi korumak için tanıyana kadar mesafeli davranırım. Kışı o guveni verirse normale doner zaten. Ayrıca egolu olmak öyle Kötü bir sey değil. Dozunu iyi ayarlamak lazim. O da ayri bir yetenek. Genelleme yapmayın.
319 Yorumla- +1 yıl
O yuzden diyorum zaten ben de. Ayrılma duygusunu pek hazmedemeyenlerden bahsediyorum. Bakın herkesin bir olmadığını belirtiyorum zaten. Kendi dediginizi dogru kabul edip kadinlar olarak bize bok atamazsınız. Egolu olmak ile kendini koruma güdüsünü anlatmaya çalıştım ama ucundan bile anlamamışsınız. Meydani boş bulan insanlar da iyice zivanadan çıktı hadi inkar et bunu. Adami sinir etmeyin durduk yere ya. Daha hala benimle bu konuda konuşmaya çalışma. Konu ego devam edeceksek oradan edelim. Düşünce yapılarımız farkli durduk yere nabiz yükseltme. 2 3 ay önce konusmak istemiyorum diye tehdit edildim ya ben. Sevgilim bile değildi bak. Şimdi biri kalkicak yüz vermiyorum diye egolu, kasıntı diyecek. Derse desin ya yerinde. Bilip bilmeden her KALKANDAN MEDET UMMA.
- +1 yıl
Bak ben de belirttim orada zaten erkeklerin de egolulari olabilir kadinlarin da diye. Sen saygısızca yazik kafana diye girince taşıdığının kullanilmasi gerektiğini belirttim. Herkes herkesi tehdit ediyor zaten. Beline silah takan mafya kesiliyor. Genel olarak erkek siddetine maruz kalan kadınlar. Tehlikeli kadin yok mu evet var. Ama bazi sapkın erkeklerin yanında devede kulak. Benimde babam, akrabam, abim , vs var. Hepsi ayni değil ki. Erkek düşmanı olarak görmekle kötü olanlari elestirmek farkli. Çıkmışsın oraya sacma sapan yorum yapıyorsun. Yazdığımı tekrar oku, bir de kendi yazdığını derdim ama kör birine rengi nasıl anlatayim ben. Neyse uzatmayacağım daha da yükseliyorum. Size hayatınızda başarılar
- +1 yıl
Olayi yanlış anlayıp bizim kızlar da egolu ya uğraşılmaz deyip kenara çekilmeleri gururuma dokunuyor. O kadar fazla kötü ornek çıkıyor ki karşımıza mecburen koruma kalkani oluşuyor. Bunu da egolu olarak algılıyorlar. Isimde egiluyumdur evet, sevgilimle egoluyumdur çünkü eminim yaptığım isten. Kasıntı ya da sonradan görme olanlar erkeklere köpek gibi davranmanin hoş olduğunu düşünür. Bu yanlış, bunu anlayacak kadar yaşımız var. Burada bir kadini ezen göreyim atlarım yoruma. Bu konuda feminist yapım var evet. Biz birbirimize destek olmayı öğreneceğiz. Kötü kadin ya da erkek var diye kimse kimseden vazgeçmiyor.
+1 yılErkekler kaldırıyor çünkü kızlarda köle arıyor, ben köle olmayacagim
10 YorumlaAileler ve sosyal medya öncelikli, sonra erkekler. Bir çok kız okuyup çalışmayı değil de sadece zengin koca bulma derdinde, zengin koca derdinde olan bir kadının egosunu bir erkek nasıl şişirebilir ki? Zaten ekonomi ortada.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Aslında şikayet eden erkekler buna sebebiyet verip bunun derdini çekiyorlar. Normal bir yaklaşım olduğunda Türk kızları o kadar egoist değiller. Bir de bir kadın ilkte hoşuna gitmeyen birisiyle konuşmayınca egoist sanıyorlar. Bu da çok saçma.
00 YorumlaBir bakıma öyle ama siz de zaten ego var yok degil erkek de biraz gaz versin o ego tavan yapıyor ama bu sizin elinizde birisi sana köprüden atla derse atlar mısın hayır o zaman niye egon var ve bu egon tavan yapıyor
00 Yorumla🙂 Ya bide bizi Güney de Akdeniz de görseniz yemin ederim nefes alsın yeter diyoruz yani o derece sdsfdfddsd... Evet erkeklerinde payı çok bu konuda yüksek egonun çoğu erkeklerden kaynaklanıyor ne yazık ki
Yabancı kızlar gerçekten çok çok mütevazı ve iyiler ve birçok kız arkadaşım var her konuyu da paylaşabiliyorum sıfır ego10 Yorumlaya dünyada sadece kendilei kızmış gibi davranıyorlar. rusya ile vize kalksın görecem ben onları evde kalmış kız kuruları olacaklar
12 Yorumla- +1 yıl
Türk erkekleri az uçkuruna düşkün olmasaydı önüne gelene laf atmasaydı kızların g*tü bu kadar kalkmazdı erkeklere atılsa onların bile g*tü kalkar bu arada rusyadaki hanımlar size baksa vize bile engel olamaz üzgünüm bu sefer evde kalan siz oldunuz :D zaten türk erkeklerine bakanın aklına şaşarım en çirkini bile kendini yakışıklı zannediyor gidiyor rus kızlarına ilgi duyuyor sonra hayal kırıklığına uğruyor
Erkeklerin tavrı yüzünden böyle davranıyorlar kibar ve anlayışlı olmalılar duygusallığı tavan yapmış bir varligiz kırılmaya üzülmeye gelmiyoruz
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 315 cevap paylaştı. yani size gerçekten birşey söyleyeceğim
bu ülkenin kızlarında da erkeklerinde de birbirinden fazla ego var o kadar iğrençler ki komikler gerçekten20 Yorumla
+1 yılAslında normal davransalar bir problem çıkmayacakken normal davranınca bazı erkeklerin nankör davranmasına istinaden egolu davranıyorlar bazıları egolu gibi davranmaya çalışıp bunu kompleks haline getiriyorlar insanlar çok dengesiz maalesef ortak paydada buluşamıyorlar kendi hatalarına ve davranışlarına objektif bir şekilde bakmıyorlar.
00 Yorumla
+1 yılTabiki öyle özellikle sosyal medyada tanısın tanımasın her kıza yazıyolar o kız güzel olmasa bile 150 tane mesaj yazıyolar tabi o kıza bissürü erkek yazınca değeri kalmıyo erkeğin sonra ciddi olan biri selam veriyo kızın cevabı savcılıkta görüşürüz ulan sen ne yaşıyorsun diyemiyosun işte çünkü abazalar o kıza yazmaya devam ediyolar
00 Yorumla
+1 yılyüz vermemekse olması gereken bu hem herkese güvenip bi anda yakın olamazsın yinede kişiden kişiye değişir bence değil ya
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızının kadında vardır zorr beğenilmek sonunda kız isteme diye bir töre var, eğer bu kadar basit olsalardı Rus kızı olurdu. adi üstünde Türk kızı bnce egolu filan değiller degerluler , sadece bazıları sonradan görme onlarda sıkıntı değil.
10 Yorumla
+1 yılAl birini vur ötekine... iki tarafta birbirinden sefil, buyrun yiyin birbirinizi...
21 Yorumla
+1 yılKız büyük bir koas oldu. Emeğine sağlık 😂😂😂
Süper soru. İzlenmesi çok keyifli01 Yorumla
u +1 yılTeşekkür ederim 🤣🤣
- Aile & Toplum konusunda 604 cevap paylaştı.
+1 yılEgolu olanlardan değilim aksine samimi ama çabalı insanları seviyorum belkide çaba beklediğimiz için ego sanıyor da olabilirsiniz :)
00 Yorumla Genelleme yapılmasını saçma buluyorum, kızların bazıları egoluysa erkeklerin de bazıları egoludur. Bu işin cinsiyeti yoktur
00 Yorumla
+1 yılEvet yoklukta çünkü çoğu. Biraz ağırbaşlı olsalar bazı kızlar havalara girmeyecek. Bir şeye benzemeyen de kendini güzel sanıyor onlar yüzünden.
00 Yorumla
+1 yılEvet kendini bir şey sanan insanların g*tünü kaldırmakta ustayız diyebilirim (kadını erkeği farketmez)
00 Yorumla
+1 yılValla kimse kendine çeki düzen vermiyor herkes birbirini suçluyor. Bu kafayla bizden bir bok olmaz maalesef.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Zeten doğuştan gelen egoları var birde üstüne erkekler gelince bu durum kat kat artıyor ego tavan yapıyor
00 Yorumla
+1 yılYani birazcik arz talep meselesi özetle :)
Erkeklerin fazla uzerlerine dusmesi sonucu bu haldeler00 Yorumla
+1 yılHepsi abazalığa vuruyor sonradan, kızlar nasıl güvensin ülkede neler oluyor, erkekler bu kadar kötülük yapmasalar güvenir kızlar
ama başlarına bir şey gelir korkusu var.540 Yorumla- +1 yıl
Öyle mi dedik lan çarpıtma
- +1 yıl
çoğu yapıyor diye kızlar artık kimseyle güvenemiyor
- +1 yıl
siz bütün kızlar egolu derken iyiydi ama hem iyi olup olmadığı alnında yazmıyor
- +1 yıl
Öyle değil o işler kızlarda varsa yarısı anca ama erkeklerin çoğu öyle sağlam az var aralarında
- +1 yıl
zaten öyle olmasa her şiddet haberinde erkek çıkmazdı 🙄
- +1 yıl
Erkek daha tehlikeli biyolojik olarak kızlardan daha güçlü ve nasıl biri bilinmiyorsa kızın uzak durması gayet doğal asıl erkekler nasıl bir kız belli olmadan atlıyorlar üstüne.
- +1 yıl
la erkeği dövende erkek daha bi kaç yıl önce evin aşağısında kavga etti hastanelik oldu başka bi zamanda bi grup erkek çivili tahtayla adamı kovaladı
- +1 yıl
şişe atcaktımda yetişmez oraya atamadım xd
- +1 yıl
zaten savaşanda erkek değil haklısın
- +1 yıl
kısacası her b*ku erkek yapıyor
- +1 yıl
erkek olmasa savaşta olmaz zaten ülkeyi yönetende erkek değil mi
- +1 yıl
Asıl sen götünden anlamada bir numarasın biz kadınlar suçsuz demedik ama erkekler daha tehlikeli ve biz herkese güvenmek zorunda değiliz.
Sizde tanımadığınız kızın üstüne atlamayın olsun bitsin sizde güvenmeyin - +1 yıl
evet cinsiyetçiyim bi sorun mu vardı çöp kutusuna yazabilirsin
- +1 yıl
biraz daha yazarsan kibar halimden eser kalmaz bu yanımı görmesen daha iyi olur
- +1 yıl
Allah aşkına git kardeşim işine bak ülkede bir kadın cinayeti oranına bir erkek cinayeti oranına sonra gel konuş biz güvenmiyoruz ve ağlamıyoruz herkese sizde öyle yapın o zaman.
- +1 yıl
Atlamıyoruz
- +1 yıl
ohoo sen buna kibar değil diyorsan birde diğer tarafımı gör mezar kazıp kendin girersin
- +1 yıl
neyse sxg yol al
- +1 yıl
sen kendine bak cahil
- +1 yıl
la olum bi defol yazma engelliyom
- +1 yıl
engellemekte işe yaramıyo bildirim geliyo yazma dedim
- +1 yıl
senin gibi boş değilim iki saat laf anlatcam
- +1 yıl
sinir oluyom bildirim gelmesine engelle sende beni
+1 yılHayır , kendini bir şey sanan kızlar suçlu sadece. İnsan gibi davranıyoruz kendilerini bir şey sanıyorlar alışık değiller demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesinlikle şu sitede ki abazalar bakıp bunu rahatlıkla anlayabilirsiniz zaten daha fotoğrafı olmayan kızlara bile yürüyorlar reel hayatta vasıfsız basit kızların bile egosundan geçilmiyor bunlar yüzünden
00 Yorumla
+1 yılValla benim nişanlım Türk olmadığı icin şanslıyım. Bir Türk kızıyla asla evlilik düşünmüyordum.
13 Yorumla- +1 yıl
Düşünceye saygı tabiiki ama şimdi her Türk kızı da böyle düşüncesiz, egoist değildir herhalde ya.
- +1 yıl
Bende aynı şekilde türk erkeğiyle evlenip g*tünü kaldırmak istemiyorum türk erkeği hariç her milletin erkeğiyle evlenebilirim arap bile olur hatta
- +1 yıl
Biz sizin gibi düşmedik çok şükür. Türk erkeği dusmanliği sizin basınıza is açar.
+1 yıldeğiller bence bilmiyorum kızlarda gereksiz bir ego var
11 Yorumla- +1 yıl
Bak iste buna yakılır 👏👏👏
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHahaja. Kabak yine erkeklerin başına patladı. 😆
12 Yorumla- +1 yıl
Ses etmeyelim madem 🤫😆
+1 yılEvet öyle, önüne gelene çirkin güzel demeden asılıyorlar. Haliyle kızların da seçenekleri artıyor
00 Yorumla
+1 yılÖyledir ama biz millet olarak egoluyuz. Kadını erkeği yok.
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle dogru kendi cinslerımın kadına aşırı düşkün olmasından dolayı
00 Yorumla
+1 yılbu erkeklerin suçu değil kültürel yapıyla alakalı bir sorun. ama düzeltme görevi erkeklere düşüyor bence
00 YorumlaValla bende türk kızıyım ama egolu değilim kxbsjwlw kızdan kıza değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAman hemen Türk erkeklerine laf söyleyin. Türk erkeklerinde neyi beğenmiyorsanız yine kabahatlisi sizsiniz. Çünkü bizi de zamanının Türk kızları yetiştiriyor kaptın mı mevzuyu?
01 Yorumla- +1 yıl
Sizi türk kızı yetiştiriyor ama annenizi bile harcıyorsunuz türk kızı olduğu için :D
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılaynen erkeklerde etkili haketmeyene yüzüne bakılmayacaklara yüz veriyoruz sonra tabi egolanırlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınların inanılmaz derecede çok talep gördüğü bir ülke türkiye. Haliyle sümüklü haticeler bile kıymete biniyor aklınca. Sanırsın nüfusun %99 u erkek. 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeklerin payı büyük. Burada bile fake fotoğraflara yürüyen , hatta profil fotoğrafı olmayana bile yavşayanlar var. Haliyle kendini nimetten sayıp ego yapıyor hanımefendi :D
00 Yorumla
+1 yılyoklukta elde etmek için totolarını kaldırınca normaldir
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı.
+1 yılKişi kendini bilirse egosunu yönetir
Cinsiyeti fark etmez...00 Yorumla
+1 yılsebebi türk erkekleridir popişleri kaldırmayı seviyorlar o da kendi birşey zanediyo
00 Yorumla
+1 yılMaalesef oyle her sey bu abaza sapiklarin yuzunden bi bitseler artik 😡
00 Yorumla
+1 yılAbaza erkekler çirkin kızlara güzelsin deyince önlerini görmüyorlar egolarından yürüyüşleri bile değişiyor
52 Yorumla- +1 yıl
Bu ulkede fatmanin tribi bile Madonna olmus hdhshshs
- +1 yıl
Aynen öyle ya çıldırıyorum sjfsjdnsjfsnf
- Devamını Gör (85)
Devamını Gör(130)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Türk kızlarının bu kadar egolu olmasının sebebi, yine Türk erkekleri midir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler