Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBu hem erkekciklere hemde kadının kişiliğine bağlı. Erkekcikler önüne gelen kıza yazarlarsa, rahatsız ederlerse, tanışmak için ısrar ederlerse kadınlarında çoğu bütün erkeklerin bütün erkeklerin aynı olduğu düşüncesine kapılıyor bu durumda egolu değil sinirli, agresif ve güven sorunları oluşuyor ve kadınlara erkeklere karşı duvar örüyor örülen duvar hemcinslerim tarafından ego olarak görülüyor. Egolu kadınlara gelecek olursak erkekciklerin onlara gösterdiği ilgiden hoşlandığından dolayı kendisini kaf dağında görüyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılO da var. Kızlar, sadece 1 gecelik takılmak için kadın hakları savunan, mor çerçeve takan meriçleri kullandığını ve elde ettiğini zannediyor. Ancak bu kurnaz meriçler bu aptalları elde ediyor ve kullanıp ertesi günü tanımıyor. Meriçler neden feminist argümanlarını savunuyor? Neden kadının bekaretini önemsemiyor, kadınların kocalarını aldatmalarını, babalarını takmamalarını, tenhalarda çıplak dolaşmalarını destekliyor? Çünkü meriçler, aile reisliği, iş hayatı, ekonomik yük, aile koruma yükünü kaldıramayacak tipler. İstedikleri sadece kadınları yakaladıkları tenhada "senin bedenin senin kararın, babanın kocanın malı değilsin" diye kandırarak becerip geçmek. Ancak hiçbir kadının yapısında orta malı gibi kucaktan kucağa gezmek, yuvasını dağıtmak, yalnız yaşamak yoktur. Her kadın kendisine sahip çıkacak, koruyacak erkek ister. Ama bu mor tasmalı meriçler yaşlı kadınların koluna girip hastaneye götürmez. 40'ı geçen kadına otobüste yer bile vermezler. TC kadını bunu yalnız, sahipsiz, savunmasız, ailesiz kaldığında anlayacak. Daha bir 10-20 yıl var.
Bir unsur da 6284 ile baba ve koca otoritesinin yıkılıp kadınlara sınırsız özgürlük verilmesi. Ümit Can Uygunun kapısında kuyruk olacak kadar, devremülk ve plazaların 5. Katlarında iş adamlarıyla toplantı yapıp terastan aşağıya atılacak kadar özgürleştiler ve şımardılar.
Eskort sitelerinde üniverstesini ve bölümünü yazacak kadar yüzsüzleştiler. 5-10 yıla kadar gördüğünüz kadın savcı, hakim, avukatların çoğu eskort olabilir.10 Yorumla
+1 yılCehalet toplumu olmamızdan ve Türk erkeklerinin bu kadar rahat davranmalarından kaynaklı türk kızları içlerinde çok az entellektuel kafada insan var erkekleri de öyle geneli ilgi çekme meraklısı erkekleri ise amaçsız ve boş yapıya sahip olmaları ve kültürsüz olmaları kızlara daha rahat davranmalarına sebeb oluyor daha ergenliğe yeni girmiş abaza genç sosyal medyada her kızın altına yorum yapıyor düşük ve ucuz erkeklerin yüzünden kızlar da kendilerini Kleopatra zannediyor
02 Yorumla- +1 yıl
Farketmedim ama önemli değil
Evet Türk erkeği sebep oluyo. Valla öyle erkekler var ki, bi kere fake kız hesabı açtım sırf birini stalklamak için. Profil fotosu bile koymadım kedi resmi koydum ona rağmen mesaj isteği geliyodu tanışalım mı diye hayret ettim 😅 sadece kız profili olsun yetiyo bazılarına
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
58Cevap
+1 yılMerak etme erkekler de sade ego tatmin etmek için yaziyor
Türk kadını 100 erkek yaziyor diye kendini güzel sanır
Erkekler de 10 kadına yazıyorum biri olmazsa diğeri olur diye avutuyor kendini
O istediği kadin cevap vermiyor diye seninle vakit geçiriyor bir süre
Ha sorsan eski sevgiliyi unutamamış, fbuddy si ile az buluşuyor
Artık şimdiki erkekler dışarıda buluşmayı bile lüzumsuz görüyor
Hey yavrum hey kadinlar egoluymuş
Instagramda az takipçili yakışıklı olmayan adamlara yazın bakalim bi
Kaçıyla sevgili olabileceksiniz?10 Yorumla
+1 yılMerhaba.
Tabi ki bu onlardan yana da kaynaklı fakat tek sebep değil bu ülke de kızlar bastırılarak büyütülür, erkeğe her durum mübahtır kız samimi olsa adı başka olur sevse iyi sevmese adı başka olur, yakın olsa adı başka olur mesafeli davransa adı başka olur, bu böyle devam eder onun için hata tek taraflı değildir ne diyeyim durum tam anlamıyla budur, kendinize iyi bakın sağlıcakla kalın, en güzele emanet olun.10 Yorumla
+1 yılBence evet. Kendilerini Birsey saniyorlar hep. En cok türk kizlarinda böyle bir ego gördüm. Baska ülkelerdeki kizlar Öyle degil ama bu da erkeklerden kaynaklaniyor. Erkekler kadinlara cok ilgi gösteriyor o yüzdende onlar kendilerini Birsey saniyorlar :D
95 Yorumla- +1 yıl
Çoğu kızda kabullenemiyo bunu cidden
- +1 yıl
@baranTek125 Aynen, okuyorum zaten. Iste cok ego lu olduklari icin kabullenemiyorlar. Ne karsindaki insani dogru dürüst dinliyorlar, hemen soguk veya itici davraniyorlar… tek türk erkekleri kizlara asilmiyor her ülkede olan birsey. Insan iyi dille de rededebilir ya da o insana kendini tanitma Sansi verebilir. Erkeklerde insan… onlarin da kalbi var…
- +1 yıl
Vay be afedersin izninle sana aşık oldum jdbejdd
- +1 yıl
@baranTek125 😅😅❤️
- +1 yıl
😅😀
+1 yılEgo Türk Irkla Alakalı Değil Ego Kızda değil sadece Erkekler de Var Maalesef bu Neden Oluyor Bizler Çok değer Veriyoruz ya onlarda Bakıyor Kendi kusurları olduğunu Zannetmiyor Hep iyi görüyor sonra üstün görme kibir Oluyor Allah kibirden korusun Kalbinde Zerre kadar kibir Bulunan Cennete giremez Ego kibir zaten Varya Böylelerin insan yerine koymayacan O zaman akıl başlarına gelir
20 YorumlaAnalarından babalarından görmedikleri ilgiyi sevgiyi başkalarından görünce şımarıyolar badboysa yalaklık yapıyolar sıradan bi tipse zaten her zaman beni bulur diyip istediklerini yapıyolar söylüyorlar birazda sonradan görmeler kendim için aynı şeyi diyemem ben herkese karşı soğuğumdur
10 Yorumla
+1 yılŞöyle diyelim birtakım vasat Türk kızlarının bu kadar egolu olmasının sebebi bir kısım abazan karı kız delisi Türk erkeğidir. Genelleme yapmak olmaz. Nefes alsın yeter mantığındaki erkekler elbette hak etmeyen kızları hak etmeyen iltifatlarla arşa çıkarmıştır.
Sonra o vasat kızlar kimseyi beğenmez kendimi krallara layık görür. Sonuç; vasat adamlarla yaşanan mutsuz evlilikler…10 Yorumla
+1 yılTürk kızları o kadar egolu değil aslında. Erkeklerin çoğu önlerine gelen her kızla sevgili olabileceğini sandığı ve bu doğrultuda hareket ettikleri için reddedilme gibi bir ihtimalleri olduğunu düşünmüyorlar. Reddedilince de böyle kızların egoist olduğunu iddia ediyorlar. Aslında egolu olan erkekler yani.
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen aynen kesin öyledir , tam tersi olması gerekmez miydi ya djsbe
+1 yılİki sebebi var:
Birincisi ve en önemlisi; nefes alsa yeter abi deyip daldan dala tanımadığı kızlara yavşayp sürekli mesajlarla mesaj kutularını doldurmaları.
İkincisi; ailesi tarafından el bebek gül bebek şekilde büyütülmüş, hayatın hiçbir gerçek yüzünü görmemiş, adeta pamuk prenses gibi havalarda olmaları.12 Yorumla- +1 yıl
Türk kızı mı ailesi tarafından el bebek gül bebek büyütülmüş ahahah dünyanın en çok aile içi şiddet olan ülkesi
- +1 yıl
İki seçenekten ikisi de vardır demedim ki ikincisi yoksa birincisi vardır. Ben genelleme yaptım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk erkeği de egolu değil mi ağam paşam diye büyütülüyor istediği olmayınca çatır çatır karıyı tarıyor, ayrıca buraya çirkinim mutsuzum diye sorular atanlara sürekli çirkin yok bakımsız var kendine güven gibi abuk subuk şeyler söylüyorsunuz sonra bu kızlar çirkin insan yokmuş diye tiplerine bakmadan özgüven doluyor sonra egoist diyorsunuz hep çelişki içindesiniz
10 YorumlaSosyal medyada abi gitmiş vahi kalmış hemde konuşmayı bile beceremeyen bayanların resminin altına
Merhaba... hanim çitiyseniz (ciddi iseniz demek istiyor siğir) tanışmak isterim yazan hayvanoglu HAYVANLARI gördükçe erkeklere çemkirenlere kızamıyorum..
Birde adriana lima resmi koyan birine hanımefendi çok şık olmuşsunuz yazan mantar kafalar var...00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAilelerdir belki de. Her ailede kızlara öğretilen ve giderek egoya, kibire yol açan, içeriğini aşırı yobaz ve aşırı geleneksel cehaletin oluşturduğu, gerçekten bilgi denmeyi haketmeyen cehalet efsanesi öğretiler...🦄🍀🍏⭐❤️
10 Yorumla Hayır tabiki televizyon yayınları ve kadınlara hakkından fazla yüklenen anlamlar yüzünden böyle oluyor. Düşünün ki düğün yapılır adet adı altında her şey kadına yapılır, ölüm olur kadın cinayeti derler, erkeğin bu dünyada bir değeri yok ki
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ego olması icin bazı konularda zirve olmak lazim. Guzellik, zeka, yetenek vs... bunlar var da biz mi göremiyoruz? En ayar olduğum sey hic bir ozelligi olmadan kenidine bir değer bicip ego yapan kezbanlar👿
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış yetiştirme ve iki yüzlü ahlak anlayışı...
Şimdi kız biraz sıcak olsa, oynak derler.
Soğuk olsa egolu derler.
Ne yapsın bu kızlar? Oynak diyeceklerine egolu desinler...12 Yorumla- +1 yıl
Normal davransinlar
- +1 yıl
@Hormoncanavarı olmuyor demek ki...
+1 yılEgo değil bu.. elini versen kolunu çekip alacaklar.. erkekler kendilerini bi halt zannediyor kızları ellerinde oynatmak istiyorlar kızlarda bu duruma musade etmiyor.. kısaca tekmeyi basıyorlar..
10 Yorumla
+1 yılGenellemelerden uzak durun bu bir önyargıdır!
Birisi egoluysa bu onun kendi yapısı, ailesinden gördükleri ve eğitim seviyesiyle ilişkilidir.20 YorumlaBence de ülkemizde ego çok fazla var Avrupa'lı kızlar daha arkadaş canlısı ve doğal ama erkekler de egolu erkeklere de biraz pay etmek lazım bence :)
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 537 cevap paylaştı. Ahahahah, cidden helal olsun çok doğru bir yere değindin hadi anladık egolu olabilir kız evi azıcık naz evi derler değer veriyoruz gene olmuyor o zaman salla aga.
00 Yorumla
+1 yılEski sevgilim içip içip kapımda hiç yatmadın, benim için hiç kavga etmedin erkeklerle, yanındaki kimdi diye hiç hesap sormadın sevmiyorsun beni diye terk etmişti. Tipik çiğ türk kızıydı😄
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen Türk kızı değilim ama Türk kızlarının egolu olduğunu düşünmüyorum
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır, o ego; beğendikleri kişi gelene kadardır. Beğendikleri kişi gelince kediye dönerler. Kalkan’ları indirirler. 😎😎😊😃
00 Yorumla
+1 yılTürk erkekleri, şebege benzeyen kıza, kadına bile pofpof yapıldığı için Tofaş kılıklı kız bile 250 gram a sahip diye kendini porsh sanıyor.😅
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılYüzünü dahi görmediği kıza cennetten huriymiiş gibi iltifat ediyorlar.
Haliyle egoları tavan yapıyorlar.00 Yorumla Karaktere bagli tum kizlar ayni degil ben de egolu degilim 😊
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılKız erkek fark etmez, haddinden fazla değer soytarıyı kral eder.
10 Yorumla
+1 yılSosyal medya ve abazalar sayesinde yoksa ego yapabilecek bir özellikleri yok çoğunun
12 Yorumla- +1 yıl
O kadar kötü diyosun yani kızlara
- +1 yıl
Haklisin 👍❤️
+1 yılEşeklere altın semer vurmayın diyorum ama dinlemiyorlar işte birbirlerini buluyorlar
10 Yorumla
+1 yılTürk kızları öyle mi oluyor 🏐😄bakış açısı farklıdır
00 Yorumla
+1 yılTürk kadınlarının egolu olduğunu düşünmüyorum..
yanlış şekilde yaklaşan erkekler var, cevap olumsuz olduğunda da, ne kadar egolu diyorlar..15 Yorumla- +1 yıl
Cok sekilciler abi boylarina tiplerine bakmadan hepsi 4 4luk ariyor
- +1 yıl
@Diibindibii Sizde dört dörtlük arıyorsunuz. Sarışın olsun öyle ince olsun böyle olsun. Hatta çoğunlukla faydalanmak için konuşmaya çalışıyorsunuz. Sırf güzel değil diye hiçbir kız kendini kullandırtmak zorunda değil.
- +1 yıl
@zulsukooo53 siz derken aw benim icin farketmez yeterki sevsin birakmasin ben hicde faydalanmak icin dusunmedim siz gidiyorsunuz pclere veriyorsunuz bize gelince faydalanmak mi oluyor? Ulan keske benim gibi erkek olsaydiniz da isimizin ne kadar zor oldugunu ebedi yalbiz kalicagimi anlsaydiniz ama bunu ben degil siz istiyorsunuz
- +1 yıl
@Diibindibi ben sen derken genel anlamda konuştum yanlış anladın. Yoksa söylediklerin doğru erkekler kadar kızlar da da sorun var. Benim söylediğim sadece bu ego denilen şeyin aslında erkeklerde de olduğu.
- +1 yıl
@zulsukooo53 dogru erkeklere de ego var herkes olsun mk kopsun artik su kiyamette kurtulsak su kahbe dunyadan
+1 yılyabancı kızlar egosuz mu? peki... egosuz Türk kızının adı kaşar' a çıkmiyor mu?
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 356 cevap paylaştı.
+1 yılBu hayatta şişman ve güzel olmayan bir kızın bile ego kastığını gördüm ya ölsem de gam yemem
00 Yorumla Bu bile bizim suçumuz mu oldu şimdi. Aaa desek suçluyuz.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. Tek başlarına olmasada en büyük sorumlusudur Türk erkekleri...
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı. Turk erkeklerinin agzinin suyunu akitarak şevhet ile kadinlarin gtunu kaldirmalarindan dolayi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYetiştirilme tarzı ve baba figürü de önemli. Baba yüzünden erkek düşmanı olanlar az degil
20 Yorumla
+1 yılEvet maalesef türk kızlarının gerçeği en kezbani bile akıllara zarar erkek tipi arıyor. Dayanamayıp ben de o utanmayinca pardon da o erkek seni ne yaosin diyorum. Bozuyorum artık ben de şey var diyor evet bunu söylüyorlar.
00 Yorumlaerkeklerde büyük pay var, birine ne kadar fazla ilgi gösterirsen, olduğundan fazla değer verirsen şımarır
30 Yorumla
+1 yılElbette Türk erkeğidir çirkin güzel demeden cinsiyeti dişi olan her canlıya yürüyen Türk erkeği dişileri göğe çıkarıp herkesin kendini nimetten saymasına sebep oluyor
00 Yorumla
+1 yılGüzel konu;
Sahte hesapla bile dünya kadar istek mesaj geliyor. Türk erkekleri abaza oldukları için kadınların egosunu tatmin etmek zorlaşıyor. Seni tiye bile almıyorlar.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet “nefes alsın yeter”ciler yüzünden bu kızlar bu kadar egolu oldu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe kadar deger verirsen biyerleri kalkar bu sadece kadinlar icin degil erkekler icinde gecerli
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 11,6b cevap paylaştı. Hayır. Kendi kezbanlıkları ve toplumsal ahlak anlayışıdır.
00 Yorumla
+1 yılTürk kızlarında değilde çirkin kızlarda ego oluyor onlarda çirkin olmalarını egoyla bastırıyorlar sanki ☺️
00 Yorumla
+1 yılHayır kizlara gelen talebin cok olmasindan kaynaklaniyor her kiza 100 erkek yaziyor onlarindan degeri artiyor kendi gozlerinde
00 Yorumla
+1 yılben indiriyorum başkaları kaldırıyor hiç anlamıyorum, çok kez trip atmşlığım var, benim gibi erkekler çoğalsa ülke seviye atlar inanki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende egolusun o zaman? Nerden ayrıca bu kanıya vardın? Sebebi erkekler diyip insanları birbirine mi düşürmek niyetin? Sebebini değil çözümünü aramayı dene.
10 Yorumla
+1 yılben kız olsam bana günde 60tane erkek yazsa benimde g-tüm kalkar amw (amw küfür değil)
11 Yorumla- +1 yıl
😂
Çok kovalarsan çok kaçarlar.
Türk erkekleri de çok istekli olduğu için ters tepiyo00 Yorumla
+1 yılne bilim yaw birak sunlari Git yabancilara hayvanlik yapiyorlar ilgi gostermeyin
00 YorumlaEvet Erkeklerdir. Severek şımartırlar her istediklerini yaparlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılego değil aslında bu mesafe koyma.. yüz versen kurtulamazsın
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılen egoluda biz olalım tamam
20 Yorumla
+1 yılEvet turk erkeklerinin abaza olmasi
11 Yorumla- +1 yıl
Haklı olman
Bence özgüvenli olmamız
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle öyle diye düşünüyorum
14 Yorumla- +1 yıl
katılıyorum abazan erkeklerdir bunu yapan
- +1 yıl
Aynen öyle ama işte biri eksi atmış neyse bir şey demiyorum
- +1 yıl
aman bşver gitsin kahvelli
- +1 yıl
Off bilmiyorum haklı olabilirsin işte
+1 yılTürk kızları egolu mu ya
11 Yorumla- +1 yıl
:D evet?
- Aile & Toplum konusunda 661 cevap paylaştı.
+1 yılHiç egom yok, mesela yani sjsjjsj
00 Yorumla Evet, yokluktaki Türk erkekleri.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılEgolu kızlar itici egosuz kızlar çekicidir
00 Yorumla
+1 yılYok Türk erkekleri değil , yeşil çam filmleri
00 Yorumla- Devamını Gör (31)
Devamını Gör(76)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Türk kızlarının bu kadar egolu olmasının sebebi, yine Türk erkekleri midirr?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler