AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
62Cevap
Maalesef ondan bide cok kezbanlar bu da bir sebep
Sürekli yazan erkekler.
TC kizlariyla ilgilenmiyorum
benlemi ilgileniyon ozaman?
Egolu kızların garizekalı olmasından kaynaklı
Gulu seven dikenine katlanır
Yok biraz da kendilerini beğenmiş olmaları
Alakası yok etkeni babasından almiştır
Türk kızlarının egolu olduğunuda nerden çıkardınız
Egolu basbaya
Hiçte bile
İşte bu hicte bile demenden bile belli oluyo zaten , istedigin kadar inkar et
Ben egolu değilim ayrıca beni tanımıyorsun bile hakkımda böyle bi kanıya varamazsın bu bi ön yargı ayrıca tamam bazı kızlar öyle olabilir ama genelleme yapamazsınız
Sana egolusun demedim ki
Çoğu türk kızı egolu bu olur mu
Çoğuda demen pek hoşuma gitmedi açıkçası ama diğerinden daha iyi en azından
Ama ben olanı konuşuyorum yalakalık falan olsun diye yok az bi kısmı egolu falan demem çünkü
tamam tamam anladık
İyi beee
Haspam 😒
One demek
boş ver erkekler anlamaz
Baktım anlamına
Neymiş
Kadınlara hakaret anlamında kullanılıyomuş , pis , kötü kadın anlamında da sen niye durduk yere böyle bişey dedin onu anlayamadım
Yanlış bakmışsın anlamı o değil
Eskiler sever haspam kelimesini"bak sen şu havalara", "büyümüş de küçülmüş", "sen kendini ne zannediyorsun yer cücesi!" anlamında bolca kullanmışlardır.
Anlamı işte bu
Tamam da sen bana bunu diyosunda sen kendini ne sanıyosun yer cücesi xjdjd
Neeeeee yer cücesimi sen benim boyumu biliyormusun ki böyle konuşuyorsun be
Kaç ki boyun
167 şunu unutma ben kızım boyum gayet ideal
Bende 1.81 unutmadım tombiş panda cık evet boyun güzel
Sensin tombiş
Kilon kać djsbe
Şaka yapıyom ya alınma
48
Aa sen tüy gibisin ama neredeyse
2-3 hafta konuştuğum kız iş bulusmaya gelince sen fakirsin, benim bı yaşam standardim var bunu senle dusuremem dediği ve bunun gibi iki üç olay daha yaşadığımdan çıkarıyoruz.
Herkes aynı değildir
Türk kizlarinin %80 i böyle. Ufacik beyinleri var ego ufacık beyinlerinin önüne geçiyor.
Sensin ufak beyinli
Laf soktu boş kafa.
250, graminiz var kendinizi bı halt sanıyorsunuz. Bilmiyosunuz ki sizin gibiler heryerde var
Off çok sıktın git acını başkasından çıkar seni küçümseyip aşağılayan ben değilim
Ya aga tamam çoğu kız öyle olabilir de bu kıza ne diye bulaşıyon ki , tanısan etsen tamam belki biliyodur nasıl biri olduğunu derim de yapma be
Teşekkür🥰🥰
Herkes aynı degildir ben safim temizim anam böyle babam söyle diyen kızdan direkt kacican. En tehliklisi onlar. Bu tür ayaklara yatan kızlar tam bı ilgi delisi manyağı olur.
Sorun değil de zaten bunu yapmaması lazım , olmaz böyle her insana körü körüne satasmak
Hadi bak kalpli emoji de attı sana disiligini de kullandı saldır bana hemcinsim.🤣
Satasmiyorum yorumlardaki çoğu kız gibi bende bı erkek olarak fikrimi söyledim. Yarasi olan gocunur.
Tebiyesiz terbiyesiz konuşmayı kes ne dersen de beni tanımıyorsun bile ön yargılı pislik
Ya aga ben sana hakaret ettim mi ya , diyor ki tanımıyoruz kızı böyle konusmayal diyorum , yoksa biliyoruz çoğu kız egolu olabilir ama , şahıs belirtmek saçma bilmeden
Allah insanı kadının şerrinden korusun.
Tanisam kaç yazar ki. Eminim diğerlerinden farkın yok. Genetiginiz aynı.
boş ver sen anlamıyon laftan neye inanıyosan ona inanmaya devam et ama mutlu olamazsın böyle , evlilik açısından gelecek açısından
Al mesela demin görüş atmış son ilişkiniz size ne öğretti diye. Erkeklere guvenilmemesini demiş. Gelmis sonra burada herkes bir değil diyor. Hadi boş yapma kızım. Kaliteli insan rolleriniz bitmiyor. İsin bide perde arkası var. Neyse kardeşim seninde anladığım kadarıyla pek bı tecrüben yok. Zamanla kadın milletini çözersin ins. Yoksa çok canın yanar. Hadi eyv kaçtım.
Al mesela demin görüş atmış son ilişkiniz size ne öğretti diye. Erkeklere guvenilmemesini demiş. Gelmis sonra burada herkes bir değil diyor. Hadi boş yapma kızım. Kaliteli insan rolleriniz bitmiyor. İsin bide perde arkası var. Neyse kardeşim seninde anladığım kadarıyla pek bı tecrüben yok. Zamanla kadın milletini çözersin ins. Yoksa çok canın yanar. Hadi eyv kaçtım...
Erkeklere ayran gönüllü demiş. Canini kim yaktı da bütün erkekleri bir tutuyorsun dusmansin. Sen beni ne kadar tanıyorsun da beni onlarla aynı kefeye koyiyosun sonra da gelip burada duyar kasıyosn. Neyse kardeşim sen aldanma kadın milletine. Canin yanar benden demesi. Al birini vur ötekine biraz aç gözünü sana tavsiyem.
mall çünkü hepsi
Evettir
Bence öyle...
Genelleme yapmamak lazım
Egolu degilim
Tanıdığım tüm mühendis kiz/erkek arkadaşlar hepsi egoluydu neden acaba 🤔
@Handsomehell01 egolanacak ne var ayol? Ama bi ilişki açısından diyorsan tabi ki eşit eğitimli olmak isterim. Bunu ego olarak gorur musun bilemiyorum.
@hesapsiz-6 Eşit eğtimli olmaktan kastın ne? Mesala işletme okumuşlar kapıma gelmesin, mühendis, öğretmen, doktordan dan aşağısı beni paklamaz dersen bu ego oluyor. Ama yok üniversite okumamış ama kültür olarak kendini geliştirmiş biriyle de ilişki yürütürüm diyorsan ego olmuyor.
@Handsomehell01 o zaman egoluyum.
@hesapsiz-6 hiç şaşırmadım 😀
Ben sürekli ders çalışan sürekli kendime uğraş bulan biriyim. Beni destekleyecek birisi olmalı. Bu yüzden benim ile ayni çileleri cekmiş idealist biri olmali. Her üni okuyan da böyle degil zaten onlarla da sadece arkadaslikta kaliyorum.
Ders çalışa çalışa ömür tükendi. Şimdiki aklım olsa okumaz küçük yaşta meslek edindirdim. Bu sayede de erken evlenmiş olur nereye gitsem iş bulurdum. Türkiye de okuyanlar değil okumayanlsr mutlu. Derse ayırdığım vakti Kuran'a ve zikre ayırmış olsaydım hafız olmuştum. Ahiretimi güzelleştirmistim en azından. Bütün okumayan çocukluk arkadaşlarım evli mutlu çocuklu🤷
@Handsomehell01 benim evlenen arkadaşlarım boşanıyor. ☺ çocuk olunca mutlu olunmuyor bence. Ayrıca isteseydik biz de şu an evli olurduk. Tam olarak istememişiz demek ki. Ayrıca Rabbin ilk emri "Oku". Kainatı oku, ilmi oku, bilimi oku. Her şeyi okumamız lazım sadece Kur'an değil. Müslüman cahil kalmamalı.
Bak aradaki fark şu işte senin arkadaşların okumuş evlenmiş mutsuz oldukları için boşanmış, benim arkadaşlar okumamış evlenmiş ve mutlu oldukları için hala evli ve çocuklular. Yani okumak tâbi ki önemli karşı değilim ama Türkiye de sistem öyle işlemiyor. Sen sınava hazırlan sınavdan 89 al devlet 100 kişilik kadro açsın 1000 kişi 89 alsın e kim girecek şimdi buraya? Diğer 89 alanların suçu günahı ne sıralama kadrosuna giremedi diye iki sene daha beklemek zorunda kalıyor her iki sene de iki yaş yaşın ilerliyor. Peki hiç atanamazsan ne olacak onca çalışma çöp oldu. Yaş geçti işe girmek de zorlaştı vesayre. Yani sistem seni ister istemez okumaktan soğutuyor
@Handsomehell01 haklısın ama elden bir şey gelmiyor.
Yani çıtayı düşürmeyi dene bence biraz 😀 karşındakini okumuşluk düzeyine göre değil tefekkür düzeyine göre değerlendirmeyi dene birde
@Handsomehell01 ben zaten çok din ile haşır neşir biri değilim maalesef. Kendim gibi bulsam yeter 😄
Ölüm onlara da gelecek
Evet azinsaayacak kadar abaza erkek nüfusu var
Doğrudan etkilidir
Evet
Ego karakter meselesi
Aynen ortalıkta birsürü amguard var
Aynen öyle
Olabilir..
Evet
Evet, gereksiz yere kaldırıyoruz malum yerlerini
Muhtemelen
Neden olamasin