Özellikle erkeklerden cevap bekliyorum.
Adam akıllı cevaplar olsun lütfen.
Sizleri seviyorum.
Özellikle erkeklerden cevap bekliyorum.
Adam akıllı cevaplar olsun lütfen.
Sizleri seviyorum.
iki insan birbirini sevdiğinde Özel bir hayatı olur. Hatta bunu savunurken özel hayatımız bizim o deriz.. İşte bu yüzden kadının özelini genele açmadığı , sere serpe göstermediği , su içmek kadar basite alıp cinselliği herkes ile yaşamadığı , sadece sevdiğine yaşadığı kadın benim için kadındır.. Cinsel uzuvlarını göstererek beni etkileyen her kadın benim için basittir..
Bu tür bir bakış açısı, genellikle bir kadının dış görünüşüne, davranışlarına veya yaşam tarzına dayalı olarak değerlendirme yapmaktan gelir. Mesela, bir kadının özgüvenli ve açık fikirli olması, bazı erkekler tarafından yanlış anlaşılıyor. Aynı şekilde, bir kadın kendini serbest ifade ettiğinde veya daha rahat davranışlar sergilediğinde, bu bazı erkekler tarafından "basitlik" olarak etiketleniyor.
Ancak, bana göre bir kadının değeri, onun karakteri, düşünceleri ve insani yönleriyle ölçülmelidir, dış görünüşü veya topluma göre nasıl davranması gerektiğiyle değil. "Basit" olarak etiketlemek, derinlik ve anlayış eksikliğidir.
Söylediklerine harfi harfine katılıyorum 👏👏
Teşekkür ederim 🌸
Rica ederim
Erkekler genellikle aşırı ilgi gösteren, kolayca güvenen veya kendini değersizleştiren kadınları "basit" olarak algılayabilirler. Sürekli onay arayan, sahte tavırlar sergileyen veya kendini olduğundan farklı gösteren kadınlar da bu algıyı güçlendirebilir. Gerçekten değerli olan, kendine güvenen, sınırlarını bilen ve kişiliğini koruyan kadınlardır. Deneyimler, özgüvenin her zaman saygı kazandırdığını gösterir.
Basitlik yoktur bence bu ayrıca kadın erkek olarakta ayrılmamalı ya da ayrılamaz sadece yanlış haraketler yanlış huylar ya da yanlış davranışlar falan olabilir insanın boşluğuna gelebilir ama basit kelimesini yakıştıramıyorum 🙂✋🏻
Evet. Ama bize yakistiranlar var maalesef
Mesela aciksozlu oldugumuzda bizi basit görenler var
Yalan sözlerden de dobralık iyidir kendin için doğru olanı yapmalısın bence 🙂✋🏻
Aynen. Teşekkürler 🙏
Rica ederim ✋🏻🙂
Cevap
13Cevap
sürekli erkek peşinde koşan yalan söyleyen flörtöz kadınları basit görürüm.
Bak buna bende katiliyorum
Her erkeğe mavi boncuk dağıtan kadın basit kadındır gadası
Basit kadın yoktur bana göre. Herkesin özgür hayatı vardır bence
Ama bazen açık sözlü olduğumuz için bazi erkekler basit kadın olduğumuzu düşünebiliyor. Sonuçta hemcins. Neden böyle dusunuyor olabilirler peki
Karakter eksikliği. İnsanların özgür düşüncelerine saygısızlık.
Anladım, çok teşekkürler
Çok fazla sevgilisi olanlar
Sevgiliyken minimum 6,7 ay veya 1 yıldan önce cinsellik yaşayanlar
İlişkinin başında hemen öpüşme vs yaşayanlar
Erkeklerle flörtöz takılanlar
Aşırı açık ve teşhirci şekilde giyinenler
Sosyal medyada yarı çıplak, bikinili fotolar koyanlar
Sürekli barlarda, discolarda takılanlar
Hiçbir kadını basit olaram görmem. Sadece bazen daha ağırdan almaları gerektiğini düşünüyorum
Çok haklisin
Onların nasıl gördüğü önemli değil, bizim kendimizi nasıl gördüğümüz önemli, beni çıldırtmayınnn!!!
Yok umursamiyirum zatende, biri öyle düşünmüş beni. Sinirlerim zıpladı. Yüzüme de kibar naif
Onun yüzünü seveyim.
Si... m onu dudislerini
Erkekler işine gelmedikleri şekilde davranan kadınları basit olarak görürler
Daha açık olsan mesela,
Ben hiçbir Zaman basit görmüş değilim aksine zor gördüm hep.
Herkesle yatıp kalkmasın abi ya vallahi iğreniyorum kocanıza saklayın kendinizi
😂😂
Yani haksız mıyım yoksa dalga geçmek için mi güldünüz
Hayır haksız değilsiniz.
Sizinle dalga geçmek içinde gülmedim.
Teşekkürler bilmiyorum biz ne ara bu hale geldik ülkece eskiden bir adap varmış evlenmeden bir ilişki yaşamazlarmış şimdi herkes ilişkiye girdim diyor kızlarsoruyorda okudukça iğreniyorum yaşları da 18 20 falan
Bende bu düşüncedeyim bu birlikteliği ve fb işlerini özgürlük olarak görüyorlar ama şehvet ve popüler kültürün kölesi olmaktan öteye gidemiyorlar.
@onlyteenage vallahi evlenecek yaştayım sırf bu nedenlerden dolayı soğudum
Söyleyen bizden değildir kardeşlerim 😂
Yaaa, lütfen ya. Ilişkimi değerlendireceğim😂
ağır başlı ol , maskulen kal yeter
Bunun dışındaki Hersey seni basit yapar
Mesela şunu yaparsan basit kadın olursun. Ne yo yaparsam mesela
Maalesef onu söyleyemiyoruz 😂
Yaaa, lütfen ya
Kiyafet gibi sevgili değişenler,
Terleyen tişört gibi
Kadın dediğin ağır olmalı biraz mutevazı kadın dedıgın kolay elde edilmemeli
Ay onlar kimki dusuncelerini dikkate alalim ayol nshffjfj
Onu söyleyemiyoruz maalesef
Valla abi söylemen lazım😂😂
Şöyle özet geçeyim öyleyse sen anla istediğini kolay bi şekilde aldığı an basitleşirsin bu herhangi bişey olabilir sadece cinsel olarak düşünme
Okey, anladım teşekkürler. Duygularımız buna itiyorsa peki
Duygularını kontrol etmen lazım duygusunu kontrol edemeyen kadın demiyorum bak her insan basittir zaten
Ohhooo başıma her işi bu safsalak duygularım aciyor
Orasını bilemem artık gerisi sende ip ucunu verdik biz haydi selametle
Abi yaaaa
La yatacam ne abisi
Tam abi iyi uykular sana
🫡
Bende sana asker selamı cakayim.🫡🫡
erkekten erkeğe değişir
Onu diyemiyoruz
Abi niye ya, surda ilişkimi değerlendireceğim.
Sana gelelim abicim. Hadi bir iki tane şöyle ya
Davranış olarak herkesle özelikle de erkeklerle aşırı samimi olan kadınlar basit kadındır.
Partnerine peki, tanışma aşamasında olan biri.
Yani o yolda olduğun biri. Anlasirsaniz manit olucaksin diyelim
Aynı kural geçerli çok konuşan gereksizdir konuşan kadınlar basittir kadın gizemli olmalı
Vaov çok iyi. O zaman ben basit kadın olmuş oluyorum. Sağol abim
Aaaaa
Maalesef
Yok söylemem. d gizemi kaybolur olmaz. d
Para avcısı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?