Gözü dışarı kaymaya erkek geçmişi olmayan sadık, anaç ruhlu, uysal, köle ruhlu (en azından yatakta) hayvan ve çocuk seven evcimen, erkeklerle muhabbeti olmayan sosyal kelebek olmayan aileye düşkün, vicdan ve ahlak sahibi ortak değerlere sahip olduğumuz irade ve kararlılık sahibi sapkın bir tarafı olmayan bana kedi gibi sırnaşan ama dışarı da kine bengal kaplanı olup amel defterini kapatan saygılı ve dinine bağlı (türban şart değil herşeyin tam olsun da kafasını kapamaya da olur)
Ben biraz anaç kadın seviyorum sanırım. Yani beni merak etsin endişelensin biraz mutfak konusuna hakim olsun. Şimdi bunu hizmetçilik gibi düşünenler olacak ama anlatmak istediğim böyle bir şey değil sadece bunları yapmak hoşuna gitsin yeter. Özgüveni yüksek olsun, kendi ayakları üzerinde durabilirsin. Mümkünse ben dahil bu hayatta kimse eyvallahı olmasın.
Sakin kendini bile dingin mantıklı zeki aynı zamanda komik aynı zamanda belli konularda oldukça yüksek ağzıma layık hem görüntülü hem yanıma yakışan bir erkeğe çok isteyerek erkeğim derim zjjxjxjxj
sahsen kendi adima konusayim agir basli konusmayi bilen gereksiz konusmayan sacmalamayan cocukla cocuk buyukle buyuk olan buyuklerine karsi saygili olmasi bana erkekligimi hissetirmesi iyi yemek yapmasi sadik olmasi yani aslinda insan gibi olmali
1 Ağır ve oturaklı olacak 2 Erkeğin sürekli gözünun içine bakacak 3 Her şartta yanında olacak ve huzur verecek 4 yeri geldiğinde yanlış yapiyorsun diye bilecek= topla aslında dizginler erkekteymis gibi gosterip, dizginleri arka planda kontrol edecek.. sonuç "KADINIM" YANİ BİZ BİRİZ TEK VÜCUDUZ
İnandığı , güvendiği, anlaşıldığı, iyi günde olduğu kadar kötü gününde de yanında olacak olduğu gibi kabul edildiğine inandığı , yanında huzur bulduğu , her şeyi paylaşabileceğini ve ön yargı olmaksızın dertleşip yaralarını gösterebileceği birine kadınım diyebilir.
Anlayışlı olsa da bu "vur kafasına al ekmeğini" cinsinden değil her şeyden önce kendisine saygılı güven veren ve güçlü ama erkeğe de yeri geldiğinde muhtaç olduğu bilincinde olan ve bu dengeyi yitirmeyen bir kadına kadınım der.
Kendine güvenen kadınlar kayıtsız şartsız en ön plandadır. Benim gözümde kendine güvenen kadınlar Güler yüzlü, Zeki davranan ve bunun yanında şehvetli bir duruşu da oluyor. Bu kendine güveni olan kadın istediği erkeği etkiler.
Ben bi bayana bakdım zaman içinde kalbinde biri var mı ona bakarım 1 gerçekden güzelmi yüz güzelli değil ruh güzelli 2 bunları görüyorum inanın bazı kızlara bakıyorum yüz idare eder ama maske bi kaldırıyon kız harika. Bazı kızlara bakıyon yüz fiziksel mükemmel. Asıl maskeyi cıkardın zaman çürük elma. Üçüncü gözün faydaları
Değer bilene kıymet bilene sevgiyi hakedene kadınım derim ben öyle biri çıksın hayırlısıyla ben çok romantik bir irkeğim sadığım ama iyi olduğum için böyle sevilmedim olsun be sağlık olsun
Huzuru bulduğu anlayışlı onu dinleyen güvendikleri güçlü ama bir yandan da erkeğin kanatları altında durmanın da keyfini çıkartan kadına kadınım derler
valla bu soruya kendileri bile net cevap veremiyor ama canlarına okuyan onları aşağılayan ve reddeden kızlar bence :D kıymetli olan kendine saygısı olup onları ve isteklerini önemsemeyen kendini her şeyden önde koyan kızlar
erkekler kendilerine kendini adamayan kendi sınırları olan ve hayatının merkezine kendisini görmeyen kadınlara kadınım diyor. adanmışlık hali kurban psikolojisi verdiği için asla kaale almıyolar bence
öyle çünkü çok basit aslında, sevdiği kadın aklındaki profilindeki o kadındır zaten kadınım dememesi için hiçbir sebep yok. şahsen ben diyorum hem hoşuma gidiyo hem karşımdaki kişiyi özel kıldığını gösteriyo bence
Var iyi ama az o da bize denk gelmez hayırlısı sağlık olsun gerisi boş ben kabullendim olmayacak iyiysen sevmiyorlar serseriysen kopamıyorlar acı ama gerçek