Erkekler nasıl bir kadına “kadınım” der?

𝓢𝓸𝓼𝔂𝓮𝓽𝓲𝓬
#sosyetic 💎
Özgüveni tavan, eksik afili
Avucuna almış seni besbelli
Şirazeni kaydırmış temelli
Minicik kaldırım taşı pırlantaya mı karşı? 🧘♀️
Ben biraz anaç kadın seviyorum sanırım. Yani beni merak etsin endişelensin biraz mutfak konusuna hakim olsun. Şimdi bunu hizmetçilik gibi düşünenler olacak ama anlatmak istediğim böyle bir şey değil sadece bunları yapmak hoşuna gitsin yeter. Özgüveni yüksek olsun, kendi ayakları üzerinde durabilirsin. Mümkünse ben dahil bu hayatta kimse eyvallahı olmasın.
Sakin kendini bile dingin mantıklı zeki aynı zamanda komik aynı zamanda belli konularda oldukça yüksek ağzıma layık hem görüntülü hem yanıma yakışan bir erkeğe çok isteyerek erkeğim derim zjjxjxjxj
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Kadına bunu söylerler
Az konuşan, her şeye koşulsuz şartsız kabul eden, sevgilisini 7/24 saat öven... Bu koşullara uyan kadınlara "kadınım" diye hitap ederler kdjjd
Kadının nasıl olduğu önemli değil. Her erkeğin kıstası farklıdır. Seviyorum dediği kadına derler genelde.
Her telden kadın için denirmiş, yorumlara baktım ve tutarlı bir görüş yok😂
#SelamGençlik 🍀🍀
Güçlü, akıllı, cesur, güvenilir ve şefkatli kadına kadınım der bence erkek..🍀🍀
#EnDoğruÂnda ❤️❤️
#TubaSueda 🍀🍀
#AşklaBaşla ❤️❤️
Sevdiği, saydığı, düşündüğü, ruhunu hissettiği, nefesini içine çektiği, kokusuna hasret kaldığı ve evleneceği kadına kadınım der.
Mutfak da hamarat , sokakta hanımefendi…
Hissettiğim kadına..
hissetmeden asla demem
sahsen kendi adima konusayim
agir basli
konusmayi bilen
gereksiz konusmayan sacmalamayan
cocukla cocuk buyukle buyuk olan
buyuklerine karsi saygili olmasi
bana erkekligimi hissetirmesi
iyi yemek yapmasi
sadik olmasi yani aslinda insan gibi olmali
1 Ağır ve oturaklı olacak 2 Erkeğin sürekli gözünun içine bakacak 3 Her şartta yanında olacak ve huzur verecek 4 yeri geldiğinde yanlış yapiyorsun diye bilecek= topla aslında dizginler erkekteymis gibi gosterip, dizginleri arka planda kontrol edecek.. sonuç "KADINIM" YANİ BİZ BİRİZ TEK VÜCUDUZ
Gözü dışarı kaymaya erkek geçmişi olmayan sadık, anaç ruhlu, uysal, köle ruhlu (en azından yatakta) hayvan ve çocuk seven evcimen, erkeklerle muhabbeti olmayan sosyal kelebek olmayan aileye düşkün, vicdan ve ahlak sahibi ortak değerlere sahip olduğumuz irade ve kararlılık sahibi sapkın bir tarafı olmayan bana kedi gibi sırnaşan ama dışarı da kine bengal kaplanı olup amel defterini kapatan saygılı ve dinine bağlı (türban şart değil herşeyin tam olsun da kafasını kapamaya da olur)
İnandığı , güvendiği, anlaşıldığı, iyi günde olduğu kadar kötü gününde de yanında olacak olduğu gibi kabul edildiğine inandığı , yanında huzur bulduğu , her şeyi paylaşabileceğini ve ön yargı olmaksızın dertleşip yaralarını gösterebileceği birine kadınım diyebilir.
Anlayışlı olsa da bu "vur kafasına al ekmeğini" cinsinden değil her şeyden önce kendisine saygılı güven veren ve güçlü ama erkeğe de yeri geldiğinde muhtaç olduğu bilincinde olan ve bu dengeyi yitirmeyen bir kadına kadınım der.
Genelde yalandan derler çapkınlar boş ver findugum kadinim demeyiversinler ömrüm desinler o da yeter kdkdk
Kendine güvenen kadınlar kayıtsız şartsız en ön plandadır.
Benim gözümde kendine güvenen kadınlar Güler yüzlü, Zeki davranan ve bunun yanında şehvetli bir duruşu da oluyor. Bu kendine güveni olan kadın istediği erkeği etkiler.
Neden kadınım diyenim erkeğim ben. Karşı cins kadınım desin
Yapan oldu mu ya 🥺 tek iğrenc espri yapan ben degılım demek kı.
Guclu , ozguven sahıbı , anlayışlı , eglencelı ve zekı kadına derim ben
Yorumları okumaya geldim, onlari çözebilecek en son kişiyim sanırım 🙃
Yorumları okuduktan sonra bir fikrim oluşabilir ancak 😄
Eminmisin bu soruyu sorduğuna 🤣🤣 cevaplamayım istersen
vanessa hudgens
gigi hadid
mia khalifia
hailee steinfeld
kaley cuoco
Emily Ratajkowsk
bunlar vardı da biz kadın değil un kurabiyesi mi dedik?
En İyi Erkek Görüşü