Benim instagram ppmi görünce ben bunu *** oyuncağım yaparım demis.
Ben tesetturluyum ve onun da böyle bir ***si varmış
Böyle demesi beni güzel bulduğu anlamına gelir mi yoksa sadece ***si olduğu için mi?
Benim instagram ppmi görünce ben bunu *** oyuncağım yaparım demis.
Ben tesetturluyum ve onun da böyle bir ***si varmış
Böyle demesi beni güzel bulduğu anlamına gelir mi yoksa sadece ***si olduğu için mi?
Hala aynı soru
Bence git psikolojik destek al
Onun defteri kalem onun elinde o öyle yazdı diye sen öyle olduğunu mu düşünüyorsun
Onun fikrini değiştiremezsin. Bir başkasının yazdıgu hikayede figüran olmayı ne çok seviyorsunuz
Boyle bir şeyi günlerce bitmeden konuşmanin bir anlamı yok sorun sende. Sorun kendinde. Cidden git psikolojik destek al
İnsanların fikirlerini çok takıyorum evet
Takma arkadaşım. Onlari değiştiremezsin..
Elalem her zaman eleştirecek birsey bulur ve elalem ne diyecek diye düşünerek hareket edenler başkalarının mutluluğunu izlemekle yetinir
Onun yazdığı hikayede figüran mi olacaksın yoksa kendi temiz sayfanı açıp kendi hikayeni yazıp başrol mu olacaksın karar ver
Haklisin
O yüzden sorgulama böyle şeyleri
Kendini üzmekten başka birseye yaramaz.
Özel zaten yilratiyorum kendimi
Yani ne o kişinin, nede başka kişinin söylediklerini takma. Bunlar değiştiremezsin. Figüran olur gidersin.
Seni değersiz hissettiren kim olursa hayatından çıkar sorgulama.
Ah canım ya, böyle bir yorum gerçekten hiç hoş değil. Bu tür laflar duyduğunda kendini kötü hissetmen çok normal. Bu kişinin sana karşı saygısızca bir tavır takındığı kesin ve seni bir obje olarak gördüğünü gösteriyor gibi 🙁. Güzellik mi? Bu konuda endişelenme bile, çünkü güzelliğin ölçütü böyle yorumlarda aranmaz. Senin değerinin farkında ol ve kendini böyle insanlardan koru.❤️
Cevap
3Cevap
Artık toplum bozuldu herkes herşeyi der gadası
Seni güzel buldugu için değil şeyi gibi gördüğü için diyordur boşuna güzel görmüş diye heveslenme işi görülsün diye düşün
İnsan değer verir kırıcı.
Boyle biri diğer kizlarq da aynı mı bakiyordur
İnsan değer verseydi, insanlık bu halde olmazdı
Çokta ön yargılı olmak istemiyorum ama evet genelde öyle olmuş hem erkek hemde kadın karşı cinsi cinsel bir yapı olarak görüp zevki bitene kadar muhabbeti sürdürüyor
Bence sadece s... İçin düşşnmüş
Böyle dediğine göre beni guzel bulmuş olabilir mi
Seni arzulamış bence daha çok
Fantezi oyuncağı yaparım demsi ya bunu her kapalı kadın için düşünür mü kapalı fantezisi olN bir erkek
Düşünebilir, ben sadece Seksi bulduğum kadınlar için bunu derim
Yani beni seksi mi buldu
Onu net söyleyebilmek için görmem lazım
Temmuz başlarında yazdı bana 13 temmuzda tartıştık ve konuşmayı bıraktık
23und tekrar yazdı
25inde tekrar tartıştık ve ayrıldık 11 ağustosta tekrar yazdi
Bu kadar yazma sırf seks için miydi
Bence tekrar arzuladığı için dönmüştür aslında bu konuda başka tezlerim var ama buraya yazamıyorum 😊
Gizlisin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?