• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Kadınlar için zarafetin tanımı diyorlar peki erkekler neyin tanımı?

seraaapppp0
seraaapppp0 Takip Et
Xper 5 Yaş: 30
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
18
Yapay Zekaya Sor
kadınlar için zarafetin tanımı diyorlar öyleyse peki erkekler neyin tanımı?
Kadınlar için zarafetin tanımı diyorlar peki erkekler neyin tanımı?
Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
9 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Üyeadıalmadım
    Üyeadıalmadım Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınlar için zerafetin tanımı diyen yalak kim acaba o eskide kaldı hangi kadın zerafet sergiliyor?

Yardımcı olmaya çalışırken bile hayvan gibi çemkiren her hareketi her sözü yanlış anlayan, poposu aya kadar çıkmış, kendini farklı bir dünyadan gelmiş gibi gören, kadın olduğu için bir çok şeyi kendine hak sanan ucuzluk abidesi tenini sergilerken bununla ilgi ve alaka dilenecek kadar yüzsüzleşmiş bir topluluktan bahsediyoruz ki azımsanmayacak kadarda çoklar. Bana göre onlar zerafeti temsil etmiyorlar artık kadınlar kemik erkeklerde etse etse kemik peşinde koşan it sürüsü gibiler...

Zarif, naif kadınlarımızı ve karakteri yerinde erkekleri başka bir köşeye alarak konuşuyorum onlar iyi ki varlar...

0
    10 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Yani ama o erkeklerde de var kendini bir şey sanma ve kendini yüksekte görme durumu? Benim konuştuğum çocuk çok yakışıklı mesela herkes benim peşimden koşuyor herkes beni beğeniyor diyo bir tek kadınlar öyle değil kiiii ne bileyim ya karakter meselesi galiba 😊 ayrıca siz yardımcı olmaya çalışıyorsanız ve onlar size kötü davranıyorsa bu onların karaktersizligi her kadın tabiki öyle değil öylelerine denk gelirseniz uzak durmaya çalışın zaten bu dünyada herkes insan gibi insan değil ki

Yorumla
    • Üyeadıalmadım
      Üyeadıalmadım
      +1 yıl

Kadın erkek fark etmez evet erkeklerde de var bu durum ama kadınlar zarafeti temsil ediyor olunca soru kadına yüklenmiş olduk. En azından yorumu okudun ve hemen savunuuc rolünü üstlenip kabalaşmadın. Anlatmak istediğim bu işte kadınlarda aşırı saldırganlık durumu var inan artık parkta falan bir kadını ağlarken görse neyin var demeye çekinir oldu insanlar debgesizleştiler iyice

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Aslında size şöyle katılıyorum kadının birisi geçenlerde bana bile evimin önünde balkonda otururken manzara fotoğrafını çekerken evimin önünden geçerken benim mi fotoğrafımı çekiyorsun dedi bağırmaya başladı bana ben kadın olduğum halde yaptı bunu erkek olsam evimi başıma yıkardı düşünemiyorum polislik falan olurduk herhalde o yüzden size katılıyorum bazı kadınlar gerçekten en ufak şeye tahammül edemiyor özellikle erkeklerin isi zor hele böyle bir kadını çok beğendiklerini düşünemiyorum bile adam nasıl gidip kadına senden hoşlandım diyecek 😂😂 direk abazannn sınıfına sokarlar valla erkekleri😂😂😂 size anlattım bakın bana bile böyle yapıldı yaniiii

Yorumla
    • Üyeadıalmadım
      Üyeadıalmadım
      +1 yıl

Kadın olduğuna emin misin bunları bir kadının bilylr ve yaşayıp deneyimlemiş olması ilginç yılardır diyorum ben erkekler psikolojik olarak hadım ediliyor diye

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Yok gerçekten yaşadım ya kadın bana bağırdı çağırdı yani ben senin fotoğrafını çekip ne yapayım ne mantık anlamadım ki 😅😅😅😅 bir de ben yani tipime falan da baktı hani ne yapayım ben seni kız halimle yaaaa aklıma geldi bak yine sinirlendim

Yorumla
    • Üyeadıalmadım
      Üyeadıalmadım
      +1 yıl

orada ben olsaydım ne olacaktı düşünsene bir bende buna benzer bir olayı otobüste yaşadım kız canım canım tiplere girdi ama ben çok sakşn bir insan değilim önüne bak benim asabımı bozma sıçan suratlı kız dedim kendi kendine hallere girmişti her an anlamsız bir tepki verecek gibiydi 😂

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Yani işte gerçekten bazı kadınlar tahammülsüz olabiliyo gerçekten öyle yani işte bir de böyle erkekleri abazan olarak falan görüyorlar ama yukardan bir arkadaş şey dedi gen aktarımından dolayı falan öyleler erkekler yaradılış falan yani eğer öyleyse erkekleri neden suçluyoruz şöylesin böylesin diye yani onu da anlamıyorum çok karışık ya valla

Yorumla
    • Üyeadıalmadım
      Üyeadıalmadım
      +1 yıl

Aslında çok basit de biz karmaşık hale getirmek istiyoruz erkeklere fazla haksızlık yapılıyor o konularda bazı erkekler kötü niyetli dite kadınlar hepsine aynı şekilde davranmayk hak görüyor kendine ki senin yaşadığın olaya maruz kalan bir erkek büyük ihtimalle hapse bile girerdi

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Ya ben zaten çok zor sakin kalabildim kadına arkasından bağırdım cünkü çok sinirlendim yani orada ben manzarayı çekmisim kadın diyo sen kimi çekiyosun sen beni mi çekiyorsun falan ben erkek olsam bana saldırırdı belki direk karşısında olsam aşırı cazgırdı cidden o an aşırı sakin bir insan olduğum halde normal hayatta o an çok sinirlenmiştim çok cazgırdı ya

Yorumla
    • Üyeadıalmadım
      Üyeadıalmadım
      +1 yıl

Tebrik ediyorum seni olgunsun belli ve bazı gerçeklerinde farkında olman güzel hep böyle tarafsız gözle bakmayı becerirsin umarım her konuda güzel bir özellik bu

Yorumla

En İyi Cevaplar

• KartalKuzeyli
    KartalKuzeyli Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

neyin tanımı olduğumuzu bilemem her insan farklı ama aşağıda geçen şiddet acizliktir muhabbetine bu lafım bunu diyen kişilerin hayatlarında zorluk görmemiş can korkusu yaşamamış ve kendinden meshul olmak nedir hayatta kalmak nedir gerçek dünya nedir bilmeyen kişiler zira hiç düşündünüz mü bu kadar şiddetin içinde büyüyen kişiler böyle olmayı kendileri mi seçtiler o kadar canavarın arasında büyüyen çocukların birer meleğe mi dönmelerini bekliyorsunuz o yumruğu basmazsanız canınızdan olacağınız bir durum yaşayın sonra konuşalım, sebepsiz şiddete her zaman karşıyım bu böyle ama durum onu gerektirirse ben kimseye acımam bana canın acıyo mu diye soran olmadı bende kimseye canın acıyo mu diye sormam

0
    0 Yorumla
  • fairtail
    fairtail Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 58%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı.

Zarafet benim için nedir derseniz zarafet her şeyden önce bir kadının toplumda ya da toplum içerisine girdiğinde uyandırdığı intibadır yani konuşması hitabı hareketleri ses tonu cümleleri kullanma gücü bakışları anlatımı iletişimi ses tonunu ayarlaması ile akıcı konuşabilmesi samimiyete saygısı nezaketiyle insanlar nezdinde saygınlık uyandırmasıdır zarafet budur bir başka zarafet de şudur kişiliğine uygun şekilde giyinmesi makyajı saçı kendin olan bakımı özgüveni abartıya kaçmaması bu da bir başka şekilde sarafattır yani konuyu sadece fiziksel zarafet olarak algılamayın

0
    2 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Evet anladım haklısınız zaten söylediklerinize katılıyorum kesinlikle fakat ben erkekler neyin tanımıdır diye sormuştum soruyu 😌

Yorumla
    • fairtail
      fairtail
      +1 yıl

Çok haklısınız soruya eksik yanıtlamışım şimdi devamını getireyim erkekler geneli demeyelim ama büyük bir çoğunluğu maalesef düşündüğünüz gibi çok nezaket ve saygıya önem vermiyor ma yaşadıkça insanlar kendi üzerinde birtakım yanlışlıkları göre göre kendini düzeltme ve törpüleme yoluna gidiyor tabii ki zarafet sahibi erkekler de var onlara bir şey diyemem ama zarafet sahibi olmayan insanlar da var nezaket ve saygı kültürünü bilmeyen kişiler var görüyoruz yani sokakta yolda yürürken de görüyoruz yakın çevremde de görüyorum

Yorumla
  • Öylesine1üye
    Öylesine1üye Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Kim demiş kadınlar için zerafetin tanımı diye ! Neyse bu konuya girmeyeceğim.
    Erkekler bence Gücün tanımı sabrın tanımı hani evimizin direği derler ya işte o dik duruşun tanımı

0
    14 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Sizce yıkılmaz mı erkekler 😅

Yorumla
    • Öylesine1üye
      Öylesine1üye
      +1 yıl

Bu zarif dediğin kadınlar ossurmaz mı demekle aynı şey !
      Biz yıkılamıyoruz. Devriliyoruz ama ayağa mecbur kalkıyoruz. Ancak bir şey beni yıkar biliyorum ondan sonra ayağa kalkar mıyım bilinmez

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Mesela ne yıkar sizi

Yorumla
    • Öylesine1üye
      Öylesine1üye
      +1 yıl

Kızımı kaybetmek

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Ayyy Allah göstermesin Allah bağışlasın kız evlada sahip olmak ayrıcalık geliyor bana bir de kızlar babalarına çok düşkün oluyor inşAllah hep mutlu olursunuz bir de neden kadınlar zerafetini tanımı değil gibisine bisey dediniz anlamadım sanırım eş problemi mi yani kusura bakmayın haddime değil sadece bir an merak ettim

Yorumla
    • Öylesine1üye
      Öylesine1üye
      +1 yıl

Kadınlar gösterişin tanımı bence ! Zerafet içindende dışında da bunu barındırır. Kadının dışı zarif durmadan içine girdiğinde aslında top gibi şişirilmiş içi hava dolu bir kavuk ortada kalıyor

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Peki size bi soru daha sizce neden şişiriliyor bu kadınlar 😄

Yorumla
    • Öylesine1üye
      Öylesine1üye
      +1 yıl

Yaradılış! Temel kromozon XX kromozomu. Doğuran üreten öz ne olursa olsun tohum toprağına geri dönmek ister. Hayvansal dürtüler yani.
      Hiç tavus kuşunun erkeğini gördün mü çok zarifti tüyleri vardır sadece dişilere kur yapmak için kullanır.
      Cennet kuşları ve makina kuşu dişiyi etkilemek için dans eder. Kimi kuşlar öyle ki şarkı söyler gibi ses çıkartır.
      Yırtıcılar güçlerini ortaya koyar vs.
      Peki bu hayvan dişileri ne yapar. Hiç bir şey!
      Asıl zerafet dişiyi etkilemek için erkeğe verilmiş özellikler.
      Sonuç olarak şunu görüyoruz hayvansal dürtülerimiz gen aktarımı çabamız kadını zarif erkeği ise şuanki durumda Abaza olarak göstermektedir

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Ya aslında erkeklerin adı çıkmış Abaza diye belki de sizin dediğiniZ gibi o kadınlara düşkünlükleri gen aktarımından falan kaynaklanıyor olabilir.. erkek olmadığımız icin biz kadınlar anlayamıyoruz..

Yorumla
    • Öylesine1üye
      Öylesine1üye
      +1 yıl

İnan bedensel ! Bazen öyle yükleme oluyor ki sizin adet dönemlerinizde olduğu gibi

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Arzulama mı?

Yorumla
    • Öylesine1üye
      Öylesine1üye
      +1 yıl

Aynen öyle ve bu durum mantık işler yaptırtıyor

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Mantık dışı demek istediniz herhalde 😂

Yorumla
    • Öylesine1üye
      Öylesine1üye
      +1 yıl

Aynen :) otomatik düzeltme devreye girmiş. Sorry

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

20

Cevap

42

Cevap

• ZırhıPaslıKahraman
    ZırhıPaslıKahraman Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 931 cevap paylaştı.

Efendilik, güç ve mütevazilik derim buna ben. Ama bu zamanda üçünü bir arada bulundurabilen bir babayiğit varsa helal olsun tabii.

1
    3 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Aşırı güzel bir yorum beğendim

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Öyle bir babayiğit konusunda ise bence ancak rüyamızda görürüz bu üçünü bu devirde 😂😂😂

Yorumla
    • ZırhıPaslıKahraman
      ZırhıPaslıKahraman
      +1 yıl

Gerçekte de görürsünüz ama çoğunuz bakacağınız yeri bilmiyorsunuz.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Soru erkekler neyi tanımlar demiş. Kızlar bunu "sevgilim" diye anlamış. Erkek gücü temsil eder. Kadın ise zarafeti. Kötü özellik olarak istersek iki türü de suçlayabiliriz. Ama burada kıroluk kötü bir özellik. Yani sorunun tanımına ters düşüyor. Sadece soruya odaklanın, kin ve düşmanlığınızı heryere kusmayın lütfen, sonra Türkler aşırı gxrizekalı deniyor bu tanıma uyuyor oluyoruz ve bu da benim milletime söylenecek bir söz değil. Toparlanın, kendinize gelin, sirkelenin.

0
    1 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Ayyy gerçekten haklısınız kin ve nefret kusmamıza gerek yok ama bu erkekler yani bazıları can yakma konusunda ustalaşmış oldukları icin bazı kızlarda odunluğun okuzluugun tanımı falan diye söylemiş olabilirler maalesefff fakat sizin tanımlamanızı çok beğendim bence de kadın demek zerafet demek erkek demek ise güç demektir ikisi de belki de bu yüzden birbirlerini tamamlıyorlar yani birbirlerine çekici geliyorlarrr

Yorumla
  • DawnGuard
    DawnGuard Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 87%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 605 cevap paylaştı.

Gücün tanımıdir sadece insanlarda değil doğada bile böyle görülür. Hatta geçmiş medeniyetlerin güç tanrısı olarak tanimladiklarini erkek olarak temsil ederler.

0
    9 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Evet Allah tarafından verilmiş onlara bu özellik gerçekten güçlüler..

Yorumla
    • DawnGuard
      DawnGuard
      +1 yıl

Fiziki olarak evet. Mental açıdan kadın daha güçlüdür bence.

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Kadınlar doğum sancısına acısına falan dayanabiliyor ben kadını da çok güçlü görüyorummm buna dayandıkları icin:(

Yorumla
    • DawnGuard
      DawnGuard
      +1 yıl

Oda yaratılış gereği olan bir şey. Erkeğin fiziksel gücü kadına daha baskındır. Ama kadınsa mental açıdan daha güçlüdür. Psikolojisi zorluklarin üstesinden erkeğe kıyasla daha çok gelir..

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Mesela ben gerçekten üstesinden gelemediğim psikolojik şeylerin üstesinden gelmiştim gerçekten bu bana beni hatırlattı yani bu yorum 😌

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Üstesinden gelemeyeceğimi sandığım şeylerin olacak orası pardon 😅😊

Yorumla
    • DawnGuard
      DawnGuard
      +1 yıl

Evet bu konuda bizden daha iyisiniz. Erkek psikolojik bir zorluk gördüğü zman sizin kadar sakin karşılayamıyor. Tabi her kadın aynı olmadığı gibi her erkekte bir değil. Şüphesiz fiziksel gücü olan kadınlar ve mental açıdan güçlü erkeklerde var 🙂

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Evet gerçekten sakin karşılayamıyorlar hemen sinirleniyorlar o şeyi kabul edemiyorlar falan üzücü..

Yorumla
    • DawnGuard
      DawnGuard
      +1 yıl

Evet öyledir çoğu 🙂

Yorumla
  • Alpercan006
    Alpercan006 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39
    +1 yıl

Tüm nesneler tüm canlılar bana göre hep iki yönden değerlendirilir. ya da bir şeyin iyi kaliteli olduğunu anlamak icin iki şeye bakılır.

1. si estetik zerafet güzellik gibi şeylerdir ve bu tanımlar kadını kadın yapan unsurlardır.

2. si ise dayanıklılık kuvvet veya güçtür. Bu tanımlar da daha çok erkeği anlatan parçalardır.

0
    2 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Kesinlikle bu söylediklerinize katılıyorum ve bence böyle olduğu icin erkek ve kadın birbirini tamamlıyor yani erkekler bu yüzden kadına ilgi duyuyo kadın da işte güç falan etkileniyor bunlardan ama en önemlisi karakter tabi cünkü o ömür boyu seninle mezara kadar gidiyo

Yorumla
    • Alpercan006
      Alpercan006
      +1 yıl

Kesinlikle birbirini tamamlayan iki parça gibi

Yorumla
  • Lost-Soul
    Lost-Soul Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Aslında anlatamam. Gösterebilirim, ama onu da burada paylaşmam. Zarif diyebileceğim hayatımda sadece bir tane kadın tanıdım. Geriye kalanı hiç zarif gelmedi

0
    6 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

O zarif olan kadında neler buldunuz da bu kadar zarifti sizin gözünüzde peki?

Yorumla
    • Lost-Soul
      Lost-Soul
      +1 yıl

Konuşması, ses tonunu ayarlayışı, oturması kalkması. Yürüyüşü, duruşu. En çokta bakışları. Süzülerek yürürdü. Bi bakışı vardı bana erirdim. Öyle tatlı konuşurdu ki susmasın isterdim.

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Vallahi böyle anlatırsanız hele de bir erkeğe o erkek bile aşık olur anlattıklarınıza hahaha

Yorumla
    • Lost-Soul
      Lost-Soul
      +1 yıl

İşte o yüzden onu burada göstermem😉 Kimseye bana olduğu gibi değil ama onu paylaşmam. Her ne kadar yıllar önce de kalsa bile

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Yok zaten göstermeyin ya o geride kalmış hayallerde yaşamaya mahkum olmuş o da geçmişe dönük hayallerde bence böyle hayallere çok takılmak da lüzumsuz ama soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum yolunuza, karşınıza daha iyileri daha güzelleri çıksın inşAllah önünüze bakın geçmiş geçmişte doluluk bugünde boşluktur unutmayın

Yorumla
    • Lost-Soul
      Lost-Soul
      +1 yıl

Çok güzel söyledin, teşekkürler 🙏 Umarım dediğin gibi biri çıkar. Sabırsızlıkla bekliyorum

Yorumla
  • thecutewitch
    thecutewitch Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.

olabilen erkeğe adamlığın tanımı denebilir nasıl ki her kadın zarif olmuyorsa bazı erkeklerde adam olamıyor bunun gibi

0
    1 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Haklısın aslında bu yoruma katılmamam elde değil..

Yorumla
  • __hillsMooNn__
    __hillsMooNn__ Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Efendiliğin tanımı olmalılar o da zor. Zarafetin tanımı olan kızlar da artık istisna. Çoğunluk yırtık açıkgöz.

0
    1 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Neden efendiliğin tanımı olmaları zor? :)

Yorumla
  • IKAFAMAGÖREI
    IKAFAMAGÖREI Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler de o zarafeti tamamlayan efendilik ve güvenin tanımı olmalı

1
    14 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Sizce erkekler güvenilir mi hanfendi skdkdkd

Yorumla
    • IKAFAMAGÖREI
      IKAFAMAGÖREI
      +1 yıl

Evet güvenilir olanlar var neden genelliyorsun? Profil fotoğrafını kızlar için koymadığın kesin madem öyle güvenmediğin erkeklere neden teşircilik yapıyorsun?

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Öncelikle biraz sakin olmanızı rica ediyorum burası eğlenceli bir platform böyle sinirli olmak burada yakışmıyor yani 😂😂 ayrıca erkeklere genel olarak bir güven problemi olduğu icin bu hayatta bunu söylemiş olabilir miyim sizce? Profil fotoğrafımı da kimse icin koymadım kendi zevkim öyle istedi öyle yaptım her şeyde bir sebep aramamanızı insanları hemen başka şeyler yerine koymamanızı rica ederim

Yorumla
    • IKAFAMAGÖREI
      IKAFAMAGÖREI
      +1 yıl

Sinirlendiğimi nerden çıkardın canım benim her şey ortada emoji kullanmıyor olmam sinirlendiğim anlamına mı geliyor öyle küçük düşünme benden sana tavsiye. Dediğin gibi eğlence platformu burası ay tabiki gerilmeye gerek yok gayet sakinim de durum pek senin için öyle olmamış gibi boş ver sende bak dalgana sen ve senin gibiler olmasa bizler kimlere cevap yazıp eğlenicez yeni sorular sor da cevaplayalımmm

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Tavsiye alacak yaşta değilim hanfendi çok düşüncelisiniz ama teşekkürler 😂😂 ayrıca valla o sinirlenmiş izlenimini karşı tarafa veriyorsunuz bunun emoji kullanıp kullanmamakla bir alakası yok ki.. beni de kıskanmayın güzel bir fiziğe sahip olsaydınız siz de açtır çatır kendinizi paylaşırdınız kendinizden güzel kadınları kıskanmayın benceee

Yorumla
    • IKAFAMAGÖREI
      IKAFAMAGÖREI
      +1 yıl

Ben buraya en kapalı fotoğrafımı koyayım o bile yeter canım merak etme hatta inan bana yüzümü koymam bile yeter ama ben y*vş*k erkeklerle egomu tatmin edecek kadar da düşük vizyonlu bir insan değilim. Ben halimden memnunum bence sende memnunsun arada güldürüyorsun iyi oluyor

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Tamam o zaman koyun da görelim biraz da biz size yorum yapalım ne dersiniz 😂😂😂😂

Yorumla
    • IKAFAMAGÖREI
      IKAFAMAGÖREI
      +1 yıl

Aynı kulvarda değiliz canım ucuz muhabbetler bunlar daha fazla devam ettirmeye gerek yok. Karşımdaki kim de ben kendimi ispatlayacağım ama sen emin ol benim olduğum mekanda hayalet casperi yaşarsın

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Hahahahaha ay vallahi çok güldüm yemin ederim yaa ayyy çok teşekkürler ya 😂😂😂😂😂 ay allahım iyilik şunun gibi bi kadın değilim özgüvensiz seni

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

İyi ki senin gibi bir kadın değilim Halime şükürler olsun özgüvensiz kıskanccc kendine daha güvenin yok ancak boş laf pazarlığı yapıyorsunnnn

Yorumla
    • IKAFAMAGÖREI
      IKAFAMAGÖREI
      +1 yıl

Çok özgüvensizim ağlıyorum şu an

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Mendil verelim o zaman

Yorumla
    • EresUnBebé
      EresUnBebé
      +1 yıl

harbiden kıskanmışın yani pes artık bi de kendini savunmaya çalışıyon

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Kesinlikle kıskandı ne yapacağını şaşırdı 😂😂😂

Yorumla
  • kafamıngüzelligi
    kafamıngüzelligi Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Türkiyede erkekler kaba biraz o yüzden odunluğun tanımı diyebiliriz

0
    7 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Hiç sevmiyorum odun erkek ya hani ne olursa olsun sonuçta nezaket kavramından uzaklaşmamak gerekiyo böyle erkekler evlense bile hayatı zindan edebiliyorlar eşlerine ve bu düşünüldüğü zaman çok korkunç bir durum olabiliyor aynı zamanda çok üzücü.. o yüzden bence odunluk güzel değil

Yorumla
    • kafamıngüzelligi
      kafamıngüzelligi
      +1 yıl

Sen böyle düşünüyor olabilirsin ama türk kadını ne kadar yok dese de odun erkeklere bayılıyor nedense

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Yaaa ne bileyim genelde öyle diyorlar evet Türk kadınları icin

Yorumla
    • kafamıngüzelligi
      kafamıngüzelligi
      +1 yıl

Alıştılar artık 😃

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Yine de insan olsun herkes beee herkes adam olsun kardeşimmmm sjdkdkdld

Yorumla
    • kafamıngüzelligi
      kafamıngüzelligi
      +1 yıl

Duydunuz beyler adam olun djdjd

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Hahahaha sjdkkdkd

Yorumla
  • AsilayO1
    AsilayO1 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 98%
    +1 yıl

Erkeğine göre çok değişir bu😄 kimisi öküzlügün kimsi efendiliğin.

0
    1 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Evet vallahi öyle ya çok güzel yorum tebrik ediyorum sizi 💅😂

• Rose2113
    Rose2113 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Centilmenliğin olabilir. Kadınlar da ökü zlüğün olarak tanımlıyor genelde.

0
    6 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Ama hepsi centilmen olsa keşkeee?

Yorumla
    • simgee_yuuna
      simgee_yuuna
      +1 yıl

Kadinlar öküz mü?

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Hayır hahahaha kadınlar neden ökuz olsun yaa yanlış anladınız adam diyor ki kadınlar erkekleri okuz olmak tanımlıyor diyor😂😂😂😂

Yorumla
    • Rose2113
      Rose2113
      +1 yıl

Okuduğunu anlamanın önemi, heryerde kendini belli ediyor.

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Hahahaha kadına okuzluk kelimesini hiç yakıştıramadım hahaha valla olmadı yanlış anlaşılmaya bile müsait değil ayyy gerçi erkeklere de yakışmıyor bu kelime aslında çok çirkin bence ama maalesef Türkiye’de öyle erkekler var ki neyse :(

Yorumla
    • Rose2113
      Rose2113
      +1 yıl

Doğru. Yakışmayan, çirkin kelimeler bunlar. Türkiye'de öyle erkekler olduğu gibi, aynı diyebileceğimiz kadınlar da mevcut.

Yorumla
  • genji22
    genji22 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 96%
    +1 yıl

Fedakarlığın sembolüdür kanımca.

Hem sırtlayan, dayanan, yuvaya bakan gibi

0
    1 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Babalar?

Yorumla
  • NarsistikPatinaj
    NarsistikPatinaj Takip Et
    Bilge Yaş: 110 , eic 95%
    +1 yıl

Yorumlara baktım da bu kızlar babasız dünyaya gelmiş galiba 😅

0
    3 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Yani belki de erkekler canlarını acıttı şerefsizzzlikk falan yaptı olamaz mı😌

Yorumla
    • NarsistikPatinaj
      NarsistikPatinaj
      +1 yıl

Yanlış anlamışlardır. Gençler yapmaz öyle şeyler

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Hadi canım 😅

Yorumla
  • KaanCarry
    KaanCarry Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı.

Erkekler= varolmuş en üstün becerilere sahip olan efsanevi bir cinsiyettir

0
    23 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Bir dakika ne tarafa doğru güleceğimi şaşırdım 😂😂😂😂 efsanevi bi cinsiyet mi kime göre neye göre 😅😅😅😅

Yorumla
    • KaanCarry
      KaanCarry
      +1 yıl

Allaha göre bremin Hz Ademin canı tek başına sıkılıyor diye yarstılmış mahlukata kadın denir kddldklddl 😂😂😂 kızlarr yerinizi bilinnn eşit değiliz erkolar üstündürrr kgjkk

Yorumla
    • KaanCarry
      KaanCarry
      +1 yıl

Hayır profile baktım 2 memiş gösterip üstün mü sandın len kendini heeee hdjcjfkyg 😂😂😂😁😂

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Allah Allah yaaa bunu gidip kadınlar sor bakalım ne tür cevaplar alacaksındır hahaha

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Ay pardon kadınlara bunları söyle bakalım neler diyecekler sana 😄😄😄😄😄

Yorumla
    • KaanCarry
      KaanCarry
      +1 yıl

Kadınlar kim ki soru sorayım onlara son bir kaç yılda ülkede olan cinsel açlıktan yararlanıp popülerlik kazanmış bir varlık söyleyeceği olan gelip söylesin yormayın beni hhghkfhk😂😂

Yorumla
    • KaanCarry
      KaanCarry
      +1 yıl

Pardonluk bir şey yok anladım reis ilk söylediğin de khkhk

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

O iş öyle değil Kadınlar her zaman popülerdir cinsel açlık tuzu biberi olmuş bence sjdkdkdk

Yorumla
    • KaanCarry
      KaanCarry
      +1 yıl

Objedir bence erkeklerin göz zevkini ve cinsel ihtiyaçlarını gidermeye yararlar bence gayet makul bir davranış bu konuda tebrik ederim kızları 😂😂

Yorumla
    • KaanCarry
      KaanCarry
      +1 yıl

Mesela sen bile göğüslerini açıp erkek tavlamaya çalışıyorsun hahahaha

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Erkek tavlamaya mı çalışıyorum hadi ordan 😂😂 ayrıca ben niye tavlamaya çalışayım onlar beni tavlamaya çalışsın 😌😌😌 hem de kadınlar cinsel obje değil insan insannn etten kemikten insannn şunu kürenin lütfen artık kadın da erkek de eşit yaratıldık bir anne babanın gözünde nasıl evlat ayrımı olmuyorsa cinsiyet ayrımı olmuyorsa aynen o şekilll okeyyyy ✅😃😃

Yorumla
    • KaanCarry
      KaanCarry
      +1 yıl

Sen ciddiye alıp okuyorsan o benim problemim değil kgkgh ve kendi tavlatmaya çalışman da çok ucuz bir hareket kadın olarak bir ağırlığın olması lazım kendi vücudunu bu kadar ucuza pazarlama kadınların yüz karasısın 🙂🙂🙂

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Nerden biliyorsun belki çok istediğim birisine tavlatmak istiyorumdur sadece Buda mı ucuz bir hareket tek birisi?🥹🥹

Yorumla
    • KaanCarry
      KaanCarry
      +1 yıl

Vücudunla tavlarsan sadece seks partneri olursun karakterinle tavla ki ebedi olsun bebelak

Yorumla
    • KaanCarry
      KaanCarry
      +1 yıl

Büyüyünce öğreneceksin kfjgkg

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Ne varmış karakterimde karakterime güveniyorum çok şükür ne sandın 😂😂😂😂

Yorumla
    • KaanCarry
      KaanCarry
      +1 yıl

Ayyy ayy ne karakter jsjsjs kardo meme gösterip hoşlandığımı düşüreceğim diyorsun karakter diyorsun hee karakterli bir kızsındır ama biraz safaındır ona bir şey diyemem sarılar biraz saf oluyor zaten 😂😂

Yorumla
    • KaanCarry
      KaanCarry
      +1 yıl

Etlileyici de değil bu arada daha başka bir resim bul 😂😂😂

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Gayet etkileyici sus yaa kıskanma 😁😁

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Ayrıca karakterliyim evet ama saf değilim eskiden saftım lisedeee😂😂

Yorumla
    • KaanCarry
      KaanCarry
      +1 yıl

Neden kıskanayım ki birincisi kadın değilim ikincisi daha güzellerini tecrübe etmişliğim var üçüncüsü lise de bende saftım biraz tam saf değil de ortalama 😀😂

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Anlatmaaaa bana boş laf anlatmaaa kıskanma beni boş yere kıskanmaaaa😌😌😌

Yorumla
    • KaanCarry
      KaanCarry
      +1 yıl

Ooo kinaye felan da yapıyor sen baya iyisinnn

Yorumla
  • doğruözuğur16
    doğruözuğur16 Takip Et
    Bilge Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl

Bazen odunluk bazen şair bazen sevgiye açık bazende ac oncelikle sekse aç bir cinsiz

0
    9 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Neden öncelikle seekkse aç ya?

Yorumla
    • doğruözuğur16
      doğruözuğur16
      +1 yıl

Doyumsuz

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Ah şu erkekler ahhh..

Yorumla
    • doğruözuğur16
      doğruözuğur16
      +1 yıl

Dediğim gibi ama insanlar bu konuda aç sadece bu Türkiye'ye has bir durum değil

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Başka ülkelerde de mi böyle olduğunu düşünüyorsunuz

Yorumla
    • doğruözuğur16
      doğruözuğur16
      +1 yıl

Evet gayet ve net tabi cinsel ilişkinin 12 yaşlarda olan ülkeler hariç

Yorumla
    • doğruözuğur16
      doğruözuğur16
      +1 yıl

İstek attım sana

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Hangi ülkede cinsel iliski yaşı 12 imiş ya olacak iş değil :(

Yorumla
    • doğruözuğur16
      doğruözuğur16
      +1 yıl

Avrupa'ya bak okullarda seks dersleri veriliyor

Yorumla
  • 500-T
    500-T Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

O zerafeti somurecek olaniz. E kullanan olmazsa ne kıymeti var:)

0
    1 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Nasıl sömüreceksiniz beyefendi

Yorumla
  • GHO5T
    GHO5T Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 847 cevap paylaştı.

Karizma, zeka, güç..

Dünyadaki en büyük icatları erkekler yaptı ve devam ediyor. Elektrik, Hipersonik füze, sosyal medya, giydiğiniz Pedlere kadar say say bitmez

0
    1 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Alkışlayalım?😌😅

Yorumla
  • Hayatgercek
    Hayatgercek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 59%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Kirolugun bir çoğu, arada tektuk istisna çıkabilir 😉

1
    0 Yorumla
  • Sykoformore
    Sykoformore Takip Et
    Bilge Yaş: 72 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 414 cevap paylaştı.

Henüz erkeğin faydalısını görmemiş biri olarak yorum yapmayayım

0
    0 Yorumla
  • aaLooNeAnqeLL
    aaLooNeAnqeLL Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 95%
    +1 yıl

Erkeklerde gücün tanımı

1
    1 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Seviyoruz ama bunu biz kızlar 👧🏻

Yorumla
  • SakarIQ
    SakarIQ Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler için güç / centirmenlik / cesaret

1
    1 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Ay bu yorumu beğendim hoşuma gitti 😌

Yorumla
  • Haymalifalatikoloy
    Haymalifalatikoloy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 71%
    +1 yıl

Gücün ve centilmenligin 💪💪💪🌹🌹🌹

3
    0 Yorumla
  • _vertebra1
    _vertebra1 Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 77%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 877 cevap paylaştı.

gücün ve adamlığın tanımı

1
    0 Yorumla
  • arasreis02
    arasreis02 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 87%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 599 cevap paylaştı.

Adamlığın tanımı olmayana erkek denmez zaten

1
    0 Yorumla
  • Buseelif3501
    Buseelif3501 Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 98%
    +1 yıl

Saygının tabi herkes değil

1
    0 Yorumla
  • merweee1
    merweee1 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    +1 yıl

Cinsiyetçilik yapmıyorum tanım göstermekte saçma bence insanların kişisel algıları :)

0
    0 Yorumla
  • ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ
    ᴛʜᴏᴍᴀs_sʜᴇʟʙʏ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Zarafeti onaylayanların tanımı.

1
    1 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Anlamadım

Yorumla
  • Krlnsn
    Krlnsn Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 98%
    +1 yıl

Guç?

1
    1 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

En sevdiğim fakat şiddet değil🧘‍♀️

Yorumla
  • keskediolsam
    keskediolsam Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    +1 yıl

dger erkekleri bilmem de sevglm mükemmel 😋

1
    3 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Ayyy hep mutlu olun inşAllah 😍

Yorumla
    • keskediolsam
      keskediolsam
      +1 yıl

ay saol 🤭🤭🧿🧿🧿🧿

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

😍😍😍😌😌😌😌😌

Yorumla
  • Tost-Mühendisi
    Tost-Mühendisi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Abazalığın tanımı diyebiliriz bence fjdjd

0
    5 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Yapma be skdkdkd herkes söylüyor böyle sjdjd

Yorumla
    • Tost-Mühendisi
      Tost-Mühendisi
      +1 yıl

Herkes gerçeğin farkında çünkü ülkemizde erkekler sekse aç fjdjdj

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

O zaman erkekler de evlensinnnn

Yorumla
    • Tost-Mühendisi
      Tost-Mühendisi
      +1 yıl

Sen evli misin evlenince doyuluyor mu sekse 😃

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Evli değilim ama sevdiğin bi insanla evlenip yapmak güzel olsa gerek 😅

Yorumla
  • seymabasu1
    seymabasu1 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 29
    +1 yıl

Asaletin

0
    1 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Vayyyy güzelll

Yorumla
  • BilgisayarTeknikeri
    BilgisayarTeknikeri Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 96%
    +1 yıl

Kim öyle bir tanım yapmış?

0
    4 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Genelde yapan çok..

Yorumla
    • BilgisayarTeknikeri
      BilgisayarTeknikeri
      +1 yıl

O genelin içinde ben yokum demek ki. Teşekkür ederim.

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

O da sizin tercihiniz beyefendi 😅

Yorumla
    • BilgisayarTeknikeri
      BilgisayarTeknikeri
      +1 yıl

Yani öyle :)

Yorumla
  • IAmarPresterAen
    IAmarPresterAen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.

Gücün tanımı

0
    3 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Bunu beğeniyorum ama şiddet gibisinden asla değilll🧚‍♀️

Yorumla
    • IAmarPresterAen
      IAmarPresterAen
      +1 yıl

Şiddet güç değil acizliktir

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Kesinlikle acizliktir..

Yorumla
  • KıyametAlameti
    KıyametAlameti Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 62%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Güç, sığınak, dağ, liman.

0
    7 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Babalar..

Yorumla
    • KıyametAlameti
      KıyametAlameti
      +1 yıl

Aynen.
      Bu arada Pp’ne bakarken aklıma bir karikatür geldi 😁😂

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Hangisi? 😌

Yorumla
    • KıyametAlameti
      KıyametAlameti
      +1 yıl

[https://www. hizliresim. com/l45eskf görsel]

Yorumla
    • KıyametAlameti
      KıyametAlameti
      +1 yıl

https://www.hizliresim.com/l45eskf

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Haydaaaa

Yorumla
    • KıyametAlameti
      KıyametAlameti
      +1 yıl

Aklıma ilk o geldi özür 😁😂

Yorumla
  • Jealous_14
    Jealous_14 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Kadınlar zarafetin tanımı falan değil

0
    5 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Neden

Yorumla
    • Jealous_14
      Jealous_14
      +1 yıl

Bir nedeni yok değil işte

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Erkekler mi zerafetini tanımı 😂

Yorumla
    • Jealous_14
      Jealous_14
      +1 yıl

Erkekler hiç değil zaten de zarif insan vardır zarif kadın yoktur

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Zarif insan vardır zarif kadın yoktur derken zaten hepi topu iki tane cinsiyet var dünyada 😂😂😂😂

Yorumla
  • Murat_Dmr
    Murat_Dmr Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 78%
    +1 yıl

İyi giyim ve hafif dominantlık

0
    0 Yorumla
  • hharharis
    hharharis Takip Et
    Yoda Yaş: 107
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 718 cevap paylaştı.

sana özel birsey sorabilirmiyim serap

0
    0 Yorumla
  • Tttolqaaa
    Tttolqaaa Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

Erkekler abazan bir takımdır 😂😂😂

0
    4 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Adları çıkmış dokuza inmez sekize 😂😂😂😂

Yorumla
    • Tttolqaaa
      Tttolqaaa
      +1 yıl

31 olsalar çekilmez 😂😂😂

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Hahahah Allahımmm ah erkekler ah erkekler aşk trafiğindedir diye bir şarkı vardı onu seksss trafiği de yapabiliriz bu yoruma dayanarak sjdkdkd

Yorumla
    • Tttolqaaa
      Tttolqaaa
      +1 yıl

Anemi nin tak diye bir şarkısı güzel olurdu şimdi bağıra bağıra söylemek 😂😂😂

Yorumla
  • Trouvaille_
    Trouvaille_ Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 96%
    +1 yıl

kıroluğun

0
    1 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

😂😂😂😂

Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.

Centilmenliğin..

0
    1 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

😅😅😅😅 hepsi değil bence 😃😃

Yorumla
  • Gokbulak
    Gokbulak Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Güç ve koruyuculuk

0
    1 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Bu hoşuma gittiiii güzel bir yorummm

Yorumla
  • Quickker
    Quickker Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43
    +1 yıl

Odunlugun tanimi olabilir mi 😁

0
    6 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Olabilir 😃

Yorumla
    • Quickker
      Quickker
      +1 yıl

😁😁😁

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Ama bence gücün tanımı olduklarını düşünüyorum genel olarak.. adamlığın ve güvenin tartışılır 😂😂😂

Yorumla
    • Quickker
      Quickker
      +1 yıl

Haklisin bu konuda tartışılır olan kisim kesin

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Evetttt

Yorumla
    • Quickker
      Quickker
      +1 yıl

Mesajda atılmıyormuş sana tüh

Yorumla
  • Gizooooosssssssssss
    Gizooooosssssssssss Takip Et
    Xper 7 Yaş: 27 , eic 97%
    +1 yıl

Serefsizligin

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Güç bence

1
    0 Yorumla
  • marjinalkadın95
    marjinalkadın95 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Karizmanın

0
    0 Yorumla
  • Trolcocuuk
    Trolcocuuk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 74
    +1 yıl

Adamlığın melekliğin güzelliğin iyiliğin tanımı.

0
    0 Yorumla
  • çakıcıersan
    çakıcıersan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Erkeklerin popusu götü ya

0
    0 Yorumla
  • Onuradr
    Onuradr Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl

Anlamamak ben

0
    0 Yorumla
  • bafiabi
    bafiabi Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 91%
    +1 yıl

İlkellik

0
    0 Yorumla
  • Kafkas001
    Kafkas001 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Korumacı

0
    0 Yorumla
  • Aranankisibu2
    Aranankisibu2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 89%
    +1 yıl

Öküzlüğün

0
    0 Yorumla
  • ahmetcann16
    ahmetcann16 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.

Centilmenliğin 🙄

0
    0 Yorumla
  • TayyarRA
    TayyarRA Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı.

Mükemmelliğin

0
    2 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Çok mükemmeller çok 😅😅

Yorumla
    • TayyarRA
      TayyarRA
      +1 yıl

Mükemmel ötesi mükemmel hemi de 😌

Yorumla
  • technocrates
    technocrates Takip Et
    Master Yaş: 47
    +1 yıl

Odunluğun

0
    1 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

😂😂😂😂😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

bºkluğun

0
    0 Yorumla
  • emreecanx
    emreecanx Takip Et
    Xper 3 Yaş: 26
    +1 yıl

Bence fizik ve koku

0
    8 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Fizikleri çok güzel olan erkekler ah durun hayal kurdurmayın şimdi 😍😌

Yorumla
    • emreecanx
      emreecanx
      +1 yıl

Benimde bence iyi ama göbek var be

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Gider o yaa göbek çalışınnn

Yorumla
    • emreecanx
      emreecanx
      +1 yıl

Her hafta 2 3 defa maç yapıyoruz güzel ter atıyoruz 😅😅😅😅

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Futbolcu musunuz ⚽️

Yorumla
    • emreecanx
      emreecanx
      +1 yıl

Yok be kendi aramızda yapıyoruz

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

O da çok güzel zevkli olur 😌

Yorumla
    • emreecanx
      emreecanx
      +1 yıl

Senin kadar kimse zevk veremez bence :)

Yorumla
  • Samimi1i
    Samimi1i Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28
    +1 yıl

Sadakatin

0
    2 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Emin misiniz erkeklerin çoğu neden aldatıyor o zaman ya da durun ya adları çıkmıştır sadece o işler öyle değildir aslında dimi😂😂😂😂😅

Yorumla
    • Samimi1i
      Samimi1i
      +1 yıl

Benim sadakat anlayışım farklı biraz

Yorumla
  • sorupcıkıcamkankas
    sorupcıkıcamkankas Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Bazısı öküzlgn

0
    1 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

😂😂😂😂

Yorumla
  • byklıı
    byklıı Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34
    +1 yıl

Adamlık

0
    2 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Yani bilmiyorum herkes de var mı o sizce 😃

Yorumla
    • byklıı
      byklıı
      +1 yıl

Herkes de yok. O yüzden değerli

Yorumla
  • Ogulmurat57
    Ogulmurat57 Takip Et
    Yoda Yaş: 31
    +1 yıl

Sence ne

0
    4 Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Sizce ne 😃

Yorumla
    • Ogulmurat57
      Ogulmurat57
      +1 yıl

Söylerim de sana yazılmıo

Yorumla
    • seraaapppp0
      seraaapppp0
      +1 yıl

Niye

Yorumla
    • Ogulmurat57
      Ogulmurat57
      +1 yıl

Bilmem yazılmıo iste

Yorumla
  • Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kadınlar için zarafetin tanımı diyorlar peki erkekler neyin tanımı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler 'odun' ise kadınlar nedir? 52 cevap verildi
Kadınlar için kelime cambazı erkekler ne ifade ediyor? 36 cevap verildi
Erkeklerin kadın kasası muhabbeti nedir? 17 cevap verildi
Kadınlar söyleyin bakalım ERKEKLİK NEDİR? Erkekler söyleyin bakalım KADINLIK nedir? 15 cevap verildi
Toplanın! Erkekler nasıl kadınları "basit kadın" olarak görürler? 22 cevap verildi
Erkekler ne için bayanlara 'at gibi' der? 52 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Kendinize acıyor musunuz?
  • Küpe taktığınızda nasıl saç modelleri tercih ediyorsunuz?
  • Mesaj mı daha güzel, arama mı?
  • Misafirlikte üşüdüğünüzde "kombiyi biraz daha açabilir misiniz, kombiyi açar mısınız" der misiniz?
  • Dış görünüşe sadece erkekler mi önem verir?
  • Çok yoruldum arkadaşlar ama güzel bir yorgunluktu🥳 yorgunken uyuyabiliyor musunuz?
  • Modunu yansıtan bir şarkı bırakır mısın?
  • İnsan en çok hangi anda kendini sorgular?
  • Geceye gürültülü bir şarkı bırakır mısın?
  • Sitedeki üyelere soruyorum; Size göre 'taş gibi' olmanın tanımı nedir? (Fizik mi, aura mı, giyim mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨