kadınlar için zarafetin tanımı diyorlar öyleyse peki erkekler neyin tanımı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKadınlar için zerafetin tanımı diyen yalak kim acaba o eskide kaldı hangi kadın zerafet sergiliyor?
Yardımcı olmaya çalışırken bile hayvan gibi çemkiren her hareketi her sözü yanlış anlayan, poposu aya kadar çıkmış, kendini farklı bir dünyadan gelmiş gibi gören, kadın olduğu için bir çok şeyi kendine hak sanan ucuzluk abidesi tenini sergilerken bununla ilgi ve alaka dilenecek kadar yüzsüzleşmiş bir topluluktan bahsediyoruz ki azımsanmayacak kadarda çoklar. Bana göre onlar zerafeti temsil etmiyorlar artık kadınlar kemik erkeklerde etse etse kemik peşinde koşan it sürüsü gibiler...
Zarif, naif kadınlarımızı ve karakteri yerinde erkekleri başka bir köşeye alarak konuşuyorum onlar iyi ki varlar...
010 Yorumla- +1 yıl
Yani ama o erkeklerde de var kendini bir şey sanma ve kendini yüksekte görme durumu? Benim konuştuğum çocuk çok yakışıklı mesela herkes benim peşimden koşuyor herkes beni beğeniyor diyo bir tek kadınlar öyle değil kiiii ne bileyim ya karakter meselesi galiba 😊 ayrıca siz yardımcı olmaya çalışıyorsanız ve onlar size kötü davranıyorsa bu onların karaktersizligi her kadın tabiki öyle değil öylelerine denk gelirseniz uzak durmaya çalışın zaten bu dünyada herkes insan gibi insan değil ki
- +1 yıl
Kadın erkek fark etmez evet erkeklerde de var bu durum ama kadınlar zarafeti temsil ediyor olunca soru kadına yüklenmiş olduk. En azından yorumu okudun ve hemen savunuuc rolünü üstlenip kabalaşmadın. Anlatmak istediğim bu işte kadınlarda aşırı saldırganlık durumu var inan artık parkta falan bir kadını ağlarken görse neyin var demeye çekinir oldu insanlar debgesizleştiler iyice
- +1 yıl
Aslında size şöyle katılıyorum kadının birisi geçenlerde bana bile evimin önünde balkonda otururken manzara fotoğrafını çekerken evimin önünden geçerken benim mi fotoğrafımı çekiyorsun dedi bağırmaya başladı bana ben kadın olduğum halde yaptı bunu erkek olsam evimi başıma yıkardı düşünemiyorum polislik falan olurduk herhalde o yüzden size katılıyorum bazı kadınlar gerçekten en ufak şeye tahammül edemiyor özellikle erkeklerin isi zor hele böyle bir kadını çok beğendiklerini düşünemiyorum bile adam nasıl gidip kadına senden hoşlandım diyecek 😂😂 direk abazannn sınıfına sokarlar valla erkekleri😂😂😂 size anlattım bakın bana bile böyle yapıldı yaniiii
- +1 yıl
Kadın olduğuna emin misin bunları bir kadının bilylr ve yaşayıp deneyimlemiş olması ilginç yılardır diyorum ben erkekler psikolojik olarak hadım ediliyor diye
- +1 yıl
Yok gerçekten yaşadım ya kadın bana bağırdı çağırdı yani ben senin fotoğrafını çekip ne yapayım ne mantık anlamadım ki 😅😅😅😅 bir de ben yani tipime falan da baktı hani ne yapayım ben seni kız halimle yaaaa aklıma geldi bak yine sinirlendim
- +1 yıl
orada ben olsaydım ne olacaktı düşünsene bir bende buna benzer bir olayı otobüste yaşadım kız canım canım tiplere girdi ama ben çok sakşn bir insan değilim önüne bak benim asabımı bozma sıçan suratlı kız dedim kendi kendine hallere girmişti her an anlamsız bir tepki verecek gibiydi 😂
- +1 yıl
Yani işte gerçekten bazı kadınlar tahammülsüz olabiliyo gerçekten öyle yani işte bir de böyle erkekleri abazan olarak falan görüyorlar ama yukardan bir arkadaş şey dedi gen aktarımından dolayı falan öyleler erkekler yaradılış falan yani eğer öyleyse erkekleri neden suçluyoruz şöylesin böylesin diye yani onu da anlamıyorum çok karışık ya valla
- +1 yıl
Aslında çok basit de biz karmaşık hale getirmek istiyoruz erkeklere fazla haksızlık yapılıyor o konularda bazı erkekler kötü niyetli dite kadınlar hepsine aynı şekilde davranmayk hak görüyor kendine ki senin yaşadığın olaya maruz kalan bir erkek büyük ihtimalle hapse bile girerdi
- +1 yıl
Ya ben zaten çok zor sakin kalabildim kadına arkasından bağırdım cünkü çok sinirlendim yani orada ben manzarayı çekmisim kadın diyo sen kimi çekiyosun sen beni mi çekiyorsun falan ben erkek olsam bana saldırırdı belki direk karşısında olsam aşırı cazgırdı cidden o an aşırı sakin bir insan olduğum halde normal hayatta o an çok sinirlenmiştim çok cazgırdı ya
- +1 yıl
Tebrik ediyorum seni olgunsun belli ve bazı gerçeklerinde farkında olman güzel hep böyle tarafsız gözle bakmayı becerirsin umarım her konuda güzel bir özellik bu
En İyi Cevaplar
+1 yılneyin tanımı olduğumuzu bilemem her insan farklı ama aşağıda geçen şiddet acizliktir muhabbetine bu lafım bunu diyen kişilerin hayatlarında zorluk görmemiş can korkusu yaşamamış ve kendinden meshul olmak nedir hayatta kalmak nedir gerçek dünya nedir bilmeyen kişiler zira hiç düşündünüz mü bu kadar şiddetin içinde büyüyen kişiler böyle olmayı kendileri mi seçtiler o kadar canavarın arasında büyüyen çocukların birer meleğe mi dönmelerini bekliyorsunuz o yumruğu basmazsanız canınızdan olacağınız bir durum yaşayın sonra konuşalım, sebepsiz şiddete her zaman karşıyım bu böyle ama durum onu gerektirirse ben kimseye acımam bana canın acıyo mu diye soran olmadı bende kimseye canın acıyo mu diye sormam
00 Yorumla
Kişilik & Karakter konusunda 9,9b cevap paylaştı. Zarafet benim için nedir derseniz zarafet her şeyden önce bir kadının toplumda ya da toplum içerisine girdiğinde uyandırdığı intibadır yani konuşması hitabı hareketleri ses tonu cümleleri kullanma gücü bakışları anlatımı iletişimi ses tonunu ayarlaması ile akıcı konuşabilmesi samimiyete saygısı nezaketiyle insanlar nezdinde saygınlık uyandırmasıdır zarafet budur bir başka zarafet de şudur kişiliğine uygun şekilde giyinmesi makyajı saçı kendin olan bakımı özgüveni abartıya kaçmaması bu da bir başka şekilde sarafattır yani konuyu sadece fiziksel zarafet olarak algılamayın
02 Yorumla- +1 yıl
Evet anladım haklısınız zaten söylediklerinize katılıyorum kesinlikle fakat ben erkekler neyin tanımıdır diye sormuştum soruyu 😌
- +1 yıl
Çok haklısınız soruya eksik yanıtlamışım şimdi devamını getireyim erkekler geneli demeyelim ama büyük bir çoğunluğu maalesef düşündüğünüz gibi çok nezaket ve saygıya önem vermiyor ma yaşadıkça insanlar kendi üzerinde birtakım yanlışlıkları göre göre kendini düzeltme ve törpüleme yoluna gidiyor tabii ki zarafet sahibi erkekler de var onlara bir şey diyemem ama zarafet sahibi olmayan insanlar da var nezaket ve saygı kültürünü bilmeyen kişiler var görüyoruz yani sokakta yolda yürürken de görüyoruz yakın çevremde de görüyorum
+1 yılKim demiş kadınlar için zerafetin tanımı diye ! Neyse bu konuya girmeyeceğim.
Erkekler bence Gücün tanımı sabrın tanımı hani evimizin direği derler ya işte o dik duruşun tanımı014 Yorumla- +1 yıl
Sizce yıkılmaz mı erkekler 😅
- +1 yıl
Bu zarif dediğin kadınlar ossurmaz mı demekle aynı şey !
Biz yıkılamıyoruz. Devriliyoruz ama ayağa mecbur kalkıyoruz. Ancak bir şey beni yıkar biliyorum ondan sonra ayağa kalkar mıyım bilinmez - +1 yıl
Mesela ne yıkar sizi
- +1 yıl
Kızımı kaybetmek
- +1 yıl
Ayyy Allah göstermesin Allah bağışlasın kız evlada sahip olmak ayrıcalık geliyor bana bir de kızlar babalarına çok düşkün oluyor inşAllah hep mutlu olursunuz bir de neden kadınlar zerafetini tanımı değil gibisine bisey dediniz anlamadım sanırım eş problemi mi yani kusura bakmayın haddime değil sadece bir an merak ettim
- +1 yıl
Kadınlar gösterişin tanımı bence ! Zerafet içindende dışında da bunu barındırır. Kadının dışı zarif durmadan içine girdiğinde aslında top gibi şişirilmiş içi hava dolu bir kavuk ortada kalıyor
- +1 yıl
Peki size bi soru daha sizce neden şişiriliyor bu kadınlar 😄
- +1 yıl
Yaradılış! Temel kromozon XX kromozomu. Doğuran üreten öz ne olursa olsun tohum toprağına geri dönmek ister. Hayvansal dürtüler yani.
Hiç tavus kuşunun erkeğini gördün mü çok zarifti tüyleri vardır sadece dişilere kur yapmak için kullanır.
Cennet kuşları ve makina kuşu dişiyi etkilemek için dans eder. Kimi kuşlar öyle ki şarkı söyler gibi ses çıkartır.
Yırtıcılar güçlerini ortaya koyar vs.
Peki bu hayvan dişileri ne yapar. Hiç bir şey!
Asıl zerafet dişiyi etkilemek için erkeğe verilmiş özellikler.
Sonuç olarak şunu görüyoruz hayvansal dürtülerimiz gen aktarımı çabamız kadını zarif erkeği ise şuanki durumda Abaza olarak göstermektedir
- +1 yıl
Ya aslında erkeklerin adı çıkmış Abaza diye belki de sizin dediğiniZ gibi o kadınlara düşkünlükleri gen aktarımından falan kaynaklanıyor olabilir.. erkek olmadığımız icin biz kadınlar anlayamıyoruz..
- +1 yıl
İnan bedensel ! Bazen öyle yükleme oluyor ki sizin adet dönemlerinizde olduğu gibi
- +1 yıl
Arzulama mı?
- +1 yıl
Aynen öyle ve bu durum mantık işler yaptırtıyor
- +1 yıl
Mantık dışı demek istediniz herhalde 😂
- +1 yıl
Aynen :) otomatik düzeltme devreye girmiş. Sorry
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
42Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 931 cevap paylaştı.
+1 yılEfendilik, güç ve mütevazilik derim buna ben. Ama bu zamanda üçünü bir arada bulundurabilen bir babayiğit varsa helal olsun tabii.
13 Yorumla- +1 yıl
Aşırı güzel bir yorum beğendim
- +1 yıl
Öyle bir babayiğit konusunda ise bence ancak rüyamızda görürüz bu üçünü bu devirde 😂😂😂
- +1 yıl
Gerçekte de görürsünüz ama çoğunuz bakacağınız yeri bilmiyorsunuz.
Gizli Üye(18-24)+1 yılSoru erkekler neyi tanımlar demiş. Kızlar bunu "sevgilim" diye anlamış. Erkek gücü temsil eder. Kadın ise zarafeti. Kötü özellik olarak istersek iki türü de suçlayabiliriz. Ama burada kıroluk kötü bir özellik. Yani sorunun tanımına ters düşüyor. Sadece soruya odaklanın, kin ve düşmanlığınızı heryere kusmayın lütfen, sonra Türkler aşırı gxrizekalı deniyor bu tanıma uyuyor oluyoruz ve bu da benim milletime söylenecek bir söz değil. Toparlanın, kendinize gelin, sirkelenin.
01 Yorumla- +1 yıl
Ayyy gerçekten haklısınız kin ve nefret kusmamıza gerek yok ama bu erkekler yani bazıları can yakma konusunda ustalaşmış oldukları icin bazı kızlarda odunluğun okuzluugun tanımı falan diye söylemiş olabilirler maalesefff fakat sizin tanımlamanızı çok beğendim bence de kadın demek zerafet demek erkek demek ise güç demektir ikisi de belki de bu yüzden birbirlerini tamamlıyorlar yani birbirlerine çekici geliyorlarrr
Kişilik & Karakter konusunda 605 cevap paylaştı. Gücün tanımıdir sadece insanlarda değil doğada bile böyle görülür. Hatta geçmiş medeniyetlerin güç tanrısı olarak tanimladiklarini erkek olarak temsil ederler.
09 Yorumla- +1 yıl
Evet Allah tarafından verilmiş onlara bu özellik gerçekten güçlüler..
- +1 yıl
Kadınlar doğum sancısına acısına falan dayanabiliyor ben kadını da çok güçlü görüyorummm buna dayandıkları icin:(
- +1 yıl
Mesela ben gerçekten üstesinden gelemediğim psikolojik şeylerin üstesinden gelmiştim gerçekten bu bana beni hatırlattı yani bu yorum 😌
- +1 yıl
Üstesinden gelemeyeceğimi sandığım şeylerin olacak orası pardon 😅😊
- +1 yıl
Evet gerçekten sakin karşılayamıyorlar hemen sinirleniyorlar o şeyi kabul edemiyorlar falan üzücü..
+1 yılTüm nesneler tüm canlılar bana göre hep iki yönden değerlendirilir. ya da bir şeyin iyi kaliteli olduğunu anlamak icin iki şeye bakılır.
1. si estetik zerafet güzellik gibi şeylerdir ve bu tanımlar kadını kadın yapan unsurlardır.
2. si ise dayanıklılık kuvvet veya güçtür. Bu tanımlar da daha çok erkeği anlatan parçalardır.
02 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle bu söylediklerinize katılıyorum ve bence böyle olduğu icin erkek ve kadın birbirini tamamlıyor yani erkekler bu yüzden kadına ilgi duyuyo kadın da işte güç falan etkileniyor bunlardan ama en önemlisi karakter tabi cünkü o ömür boyu seninle mezara kadar gidiyo
- +1 yıl
Kesinlikle birbirini tamamlayan iki parça gibi
Aslında anlatamam. Gösterebilirim, ama onu da burada paylaşmam. Zarif diyebileceğim hayatımda sadece bir tane kadın tanıdım. Geriye kalanı hiç zarif gelmedi
06 Yorumla- +1 yıl
O zarif olan kadında neler buldunuz da bu kadar zarifti sizin gözünüzde peki?
- +1 yıl
Vallahi böyle anlatırsanız hele de bir erkeğe o erkek bile aşık olur anlattıklarınıza hahaha
- +1 yıl
Yok zaten göstermeyin ya o geride kalmış hayallerde yaşamaya mahkum olmuş o da geçmişe dönük hayallerde bence böyle hayallere çok takılmak da lüzumsuz ama soruma cevap verdiğiniz için teşekkür ediyorum yolunuza, karşınıza daha iyileri daha güzelleri çıksın inşAllah önünüze bakın geçmiş geçmişte doluluk bugünde boşluktur unutmayın
- Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılolabilen erkeğe adamlığın tanımı denebilir nasıl ki her kadın zarif olmuyorsa bazı erkeklerde adam olamıyor bunun gibi
01 Yorumla- +1 yıl
Haklısın aslında bu yoruma katılmamam elde değil..
+1 yılEfendiliğin tanımı olmalılar o da zor. Zarafetin tanımı olan kızlar da artık istisna. Çoğunluk yırtık açıkgöz.
01 Yorumla- +1 yıl
Neden efendiliğin tanımı olmaları zor? :)
+1 yılErkekler de o zarafeti tamamlayan efendilik ve güvenin tanımı olmalı
114 Yorumla- +1 yıl
Sizce erkekler güvenilir mi hanfendi skdkdkd
- +1 yıl
Evet güvenilir olanlar var neden genelliyorsun? Profil fotoğrafını kızlar için koymadığın kesin madem öyle güvenmediğin erkeklere neden teşircilik yapıyorsun?
- +1 yıl
Öncelikle biraz sakin olmanızı rica ediyorum burası eğlenceli bir platform böyle sinirli olmak burada yakışmıyor yani 😂😂 ayrıca erkeklere genel olarak bir güven problemi olduğu icin bu hayatta bunu söylemiş olabilir miyim sizce? Profil fotoğrafımı da kimse icin koymadım kendi zevkim öyle istedi öyle yaptım her şeyde bir sebep aramamanızı insanları hemen başka şeyler yerine koymamanızı rica ederim
- +1 yıl
Sinirlendiğimi nerden çıkardın canım benim her şey ortada emoji kullanmıyor olmam sinirlendiğim anlamına mı geliyor öyle küçük düşünme benden sana tavsiye. Dediğin gibi eğlence platformu burası ay tabiki gerilmeye gerek yok gayet sakinim de durum pek senin için öyle olmamış gibi boş ver sende bak dalgana sen ve senin gibiler olmasa bizler kimlere cevap yazıp eğlenicez yeni sorular sor da cevaplayalımmm
- +1 yıl
Tavsiye alacak yaşta değilim hanfendi çok düşüncelisiniz ama teşekkürler 😂😂 ayrıca valla o sinirlenmiş izlenimini karşı tarafa veriyorsunuz bunun emoji kullanıp kullanmamakla bir alakası yok ki.. beni de kıskanmayın güzel bir fiziğe sahip olsaydınız siz de açtır çatır kendinizi paylaşırdınız kendinizden güzel kadınları kıskanmayın benceee
- +1 yıl
Ben buraya en kapalı fotoğrafımı koyayım o bile yeter canım merak etme hatta inan bana yüzümü koymam bile yeter ama ben y*vş*k erkeklerle egomu tatmin edecek kadar da düşük vizyonlu bir insan değilim. Ben halimden memnunum bence sende memnunsun arada güldürüyorsun iyi oluyor
- +1 yıl
Tamam o zaman koyun da görelim biraz da biz size yorum yapalım ne dersiniz 😂😂😂😂
- +1 yıl
Aynı kulvarda değiliz canım ucuz muhabbetler bunlar daha fazla devam ettirmeye gerek yok. Karşımdaki kim de ben kendimi ispatlayacağım ama sen emin ol benim olduğum mekanda hayalet casperi yaşarsın
- +1 yıl
Hahahahaha ay vallahi çok güldüm yemin ederim yaa ayyy çok teşekkürler ya 😂😂😂😂😂 ay allahım iyilik şunun gibi bi kadın değilim özgüvensiz seni
- +1 yıl
İyi ki senin gibi bir kadın değilim Halime şükürler olsun özgüvensiz kıskanccc kendine daha güvenin yok ancak boş laf pazarlığı yapıyorsunnnn
- +1 yıl
Çok özgüvensizim ağlıyorum şu an
- +1 yıl
Mendil verelim o zaman
- +1 yıl
harbiden kıskanmışın yani pes artık bi de kendini savunmaya çalışıyon
- +1 yıl
Kesinlikle kıskandı ne yapacağını şaşırdı 😂😂😂
+1 yılTürkiyede erkekler kaba biraz o yüzden odunluğun tanımı diyebiliriz
07 Yorumla- +1 yıl
Hiç sevmiyorum odun erkek ya hani ne olursa olsun sonuçta nezaket kavramından uzaklaşmamak gerekiyo böyle erkekler evlense bile hayatı zindan edebiliyorlar eşlerine ve bu düşünüldüğü zaman çok korkunç bir durum olabiliyor aynı zamanda çok üzücü.. o yüzden bence odunluk güzel değil
- +1 yıl
Sen böyle düşünüyor olabilirsin ama türk kadını ne kadar yok dese de odun erkeklere bayılıyor nedense
- +1 yıl
Yaaa ne bileyim genelde öyle diyorlar evet Türk kadınları icin
- +1 yıl
Alıştılar artık 😃
- +1 yıl
Yine de insan olsun herkes beee herkes adam olsun kardeşimmmm sjdkdkdld
- +1 yıl
Duydunuz beyler adam olun djdjd
- +1 yıl
Hahahaha sjdkkdkd
Erkeğine göre çok değişir bu😄 kimisi öküzlügün kimsi efendiliğin.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet vallahi öyle ya çok güzel yorum tebrik ediyorum sizi 💅😂
Centilmenliğin olabilir. Kadınlar da ökü zlüğün olarak tanımlıyor genelde.
06 Yorumla- +1 yıl
Ama hepsi centilmen olsa keşkeee?
- +1 yıl
Kadinlar öküz mü?
- +1 yıl
Hayır hahahaha kadınlar neden ökuz olsun yaa yanlış anladınız adam diyor ki kadınlar erkekleri okuz olmak tanımlıyor diyor😂😂😂😂
- +1 yıl
Hahahaha kadına okuzluk kelimesini hiç yakıştıramadım hahaha valla olmadı yanlış anlaşılmaya bile müsait değil ayyy gerçi erkeklere de yakışmıyor bu kelime aslında çok çirkin bence ama maalesef Türkiye’de öyle erkekler var ki neyse :(
Fedakarlığın sembolüdür kanımca.
Hem sırtlayan, dayanan, yuvaya bakan gibi01 Yorumla- +1 yıl
Babalar?
+1 yılYorumlara baktım da bu kızlar babasız dünyaya gelmiş galiba 😅
03 Yorumla- +1 yıl
Yani belki de erkekler canlarını acıttı şerefsizzzlikk falan yaptı olamaz mı😌
- +1 yıl
Yanlış anlamışlardır. Gençler yapmaz öyle şeyler
- +1 yıl
Hadi canım 😅
Kişilik & Karakter konusunda 790 cevap paylaştı. Erkekler= varolmuş en üstün becerilere sahip olan efsanevi bir cinsiyettir
023 Yorumla- +1 yıl
Bir dakika ne tarafa doğru güleceğimi şaşırdım 😂😂😂😂 efsanevi bi cinsiyet mi kime göre neye göre 😅😅😅😅
- +1 yıl
Allah Allah yaaa bunu gidip kadınlar sor bakalım ne tür cevaplar alacaksındır hahaha
- +1 yıl
Ay pardon kadınlara bunları söyle bakalım neler diyecekler sana 😄😄😄😄😄
- +1 yıl
O iş öyle değil Kadınlar her zaman popülerdir cinsel açlık tuzu biberi olmuş bence sjdkdkdk
- +1 yıl
Erkek tavlamaya mı çalışıyorum hadi ordan 😂😂 ayrıca ben niye tavlamaya çalışayım onlar beni tavlamaya çalışsın 😌😌😌 hem de kadınlar cinsel obje değil insan insannn etten kemikten insannn şunu kürenin lütfen artık kadın da erkek de eşit yaratıldık bir anne babanın gözünde nasıl evlat ayrımı olmuyorsa cinsiyet ayrımı olmuyorsa aynen o şekilll okeyyyy ✅😃😃
- +1 yıl
Nerden biliyorsun belki çok istediğim birisine tavlatmak istiyorumdur sadece Buda mı ucuz bir hareket tek birisi?🥹🥹
- +1 yıl
Ne varmış karakterimde karakterime güveniyorum çok şükür ne sandın 😂😂😂😂
- +1 yıl
Gayet etkileyici sus yaa kıskanma 😁😁
- +1 yıl
Ayrıca karakterliyim evet ama saf değilim eskiden saftım lisedeee😂😂
- +1 yıl
Anlatmaaaa bana boş laf anlatmaaa kıskanma beni boş yere kıskanmaaaa😌😌😌
+1 yılBazen odunluk bazen şair bazen sevgiye açık bazende ac oncelikle sekse aç bir cinsiz
09 Yorumla- +1 yıl
Neden öncelikle seekkse aç ya?
- +1 yıl
Doyumsuz
- +1 yıl
Ah şu erkekler ahhh..
- +1 yıl
Dediğim gibi ama insanlar bu konuda aç sadece bu Türkiye'ye has bir durum değil
- +1 yıl
Başka ülkelerde de mi böyle olduğunu düşünüyorsunuz
- +1 yıl
Evet gayet ve net tabi cinsel ilişkinin 12 yaşlarda olan ülkeler hariç
- +1 yıl
İstek attım sana
- +1 yıl
Hangi ülkede cinsel iliski yaşı 12 imiş ya olacak iş değil :(
- +1 yıl
Avrupa'ya bak okullarda seks dersleri veriliyor
O zerafeti somurecek olaniz. E kullanan olmazsa ne kıymeti var:)
01 Yorumla- +1 yıl
Nasıl sömüreceksiniz beyefendi
Kişilik & Karakter konusunda 847 cevap paylaştı. Karizma, zeka, güç..
Dünyadaki en büyük icatları erkekler yaptı ve devam ediyor. Elektrik, Hipersonik füze, sosyal medya, giydiğiniz Pedlere kadar say say bitmez
01 Yorumla- +1 yıl
Alkışlayalım?😌😅
- Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılKirolugun bir çoğu, arada tektuk istisna çıkabilir 😉
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılHenüz erkeğin faydalısını görmemiş biri olarak yorum yapmayayım
00 Yorumla
+1 yılErkeklerde gücün tanımı
11 Yorumla- +1 yıl
Seviyoruz ama bunu biz kızlar 👧🏻
Erkekler için güç / centirmenlik / cesaret
11 Yorumla- +1 yıl
Ay bu yorumu beğendim hoşuma gitti 😌
+1 yılGücün ve centilmenligin 💪💪💪🌹🌹🌹
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılgücün ve adamlığın tanımı
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 599 cevap paylaştı.
+1 yılAdamlığın tanımı olmayana erkek denmez zaten
10 Yorumla
+1 yılSaygının tabi herkes değil
10 YorumlaCinsiyetçilik yapmıyorum tanım göstermekte saçma bence insanların kişisel algıları :)
00 Yorumla
+1 yılZarafeti onaylayanların tanımı.
11 Yorumla- +1 yıl
Anlamadım
Guç?
11 Yorumla- +1 yıl
En sevdiğim fakat şiddet değil🧘♀️
+1 yıldger erkekleri bilmem de sevglm mükemmel 😋
13 Yorumla- +1 yıl
Ayyy hep mutlu olun inşAllah 😍
- +1 yıl
ay saol 🤭🤭🧿🧿🧿🧿
- +1 yıl
😍😍😍😌😌😌😌😌
+1 yılAbazalığın tanımı diyebiliriz bence fjdjd
05 Yorumla- +1 yıl
Yapma be skdkdkd herkes söylüyor böyle sjdjd
- +1 yıl
Herkes gerçeğin farkında çünkü ülkemizde erkekler sekse aç fjdjdj
- +1 yıl
O zaman erkekler de evlensinnnn
- +1 yıl
Sen evli misin evlenince doyuluyor mu sekse 😃
- +1 yıl
Evli değilim ama sevdiğin bi insanla evlenip yapmak güzel olsa gerek 😅
+1 yılAsaletin
01 Yorumla- +1 yıl
Vayyyy güzelll
+1 yılKim öyle bir tanım yapmış?
04 Yorumla- +1 yıl
Genelde yapan çok..
- +1 yıl
O genelin içinde ben yokum demek ki. Teşekkür ederim.
- +1 yıl
O da sizin tercihiniz beyefendi 😅
- +1 yıl
Yani öyle :)
- Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
+1 yılGücün tanımı
03 Yorumla- +1 yıl
Bunu beğeniyorum ama şiddet gibisinden asla değilll🧚♀️
- +1 yıl
Şiddet güç değil acizliktir
- +1 yıl
Kesinlikle acizliktir..
- Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılGüç, sığınak, dağ, liman.
07 Yorumla- +1 yıl
Babalar..
- +1 yıl
Aynen.
Bu arada Pp’ne bakarken aklıma bir karikatür geldi 😁😂 - +1 yıl
Hangisi? 😌
- +1 yıl
[https://www. hizliresim. com/l45eskf görsel]
- +1 yıl
Haydaaaa
- +1 yıl
Aklıma ilk o geldi özür 😁😂
- Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar zarafetin tanımı falan değil
05 Yorumla- +1 yıl
Neden
- +1 yıl
Bir nedeni yok değil işte
- +1 yıl
Erkekler mi zerafetini tanımı 😂
- +1 yıl
Erkekler hiç değil zaten de zarif insan vardır zarif kadın yoktur
- +1 yıl
Zarif insan vardır zarif kadın yoktur derken zaten hepi topu iki tane cinsiyet var dünyada 😂😂😂😂
İyi giyim ve hafif dominantlık
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 718 cevap paylaştı. sana özel birsey sorabilirmiyim serap
00 YorumlaErkekler abazan bir takımdır 😂😂😂
04 Yorumla- +1 yıl
Adları çıkmış dokuza inmez sekize 😂😂😂😂
- +1 yıl
Hahahah Allahımmm ah erkekler ah erkekler aşk trafiğindedir diye bir şarkı vardı onu seksss trafiği de yapabiliriz bu yoruma dayanarak sjdkdkd
+1 yılkıroluğun
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılCentilmenliğin..
01 Yorumla- +1 yıl
😅😅😅😅 hepsi değil bence 😃😃
Güç ve koruyuculuk
01 Yorumla- +1 yıl
Bu hoşuma gittiiii güzel bir yorummm
Odunlugun tanimi olabilir mi 😁
06 Yorumla- +1 yıl
Olabilir 😃
- +1 yıl
Ama bence gücün tanımı olduklarını düşünüyorum genel olarak.. adamlığın ve güvenin tartışılır 😂😂😂
- +1 yıl
Evetttt
+1 yılSerefsizligin
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGüç bence
10 Yorumla
+1 yılKarizmanın
00 Yorumla
+1 yılAdamlığın melekliğin güzelliğin iyiliğin tanımı.
00 Yorumla
+1 yılErkeklerin popusu götü ya
00 YorumlaAnlamamak ben
00 Yorumlaİlkellik
00 YorumlaKorumacı
00 Yorumla
+1 yılÖküzlüğün
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 6b cevap paylaştı.
+1 yılCentilmenliğin 🙄
00 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 7,8b cevap paylaştı. Mükemmelliğin
02 Yorumla- +1 yıl
Çok mükemmeller çok 😅😅
+1 yılOdunluğun
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂😂
Gizli Üye(18-24)+1 yılbºkluğun
00 YorumlaBence fizik ve koku
08 Yorumla- +1 yıl
Fizikleri çok güzel olan erkekler ah durun hayal kurdurmayın şimdi 😍😌
- +1 yıl
Gider o yaa göbek çalışınnn
- +1 yıl
Futbolcu musunuz ⚽️
- +1 yıl
O da çok güzel zevkli olur 😌
Sadakatin
02 Yorumla- +1 yıl
Emin misiniz erkeklerin çoğu neden aldatıyor o zaman ya da durun ya adları çıkmıştır sadece o işler öyle değildir aslında dimi😂😂😂😂😅
+1 yılBazısı öküzlgn
01 Yorumla- +1 yıl
😂😂😂😂
Adamlık
02 Yorumla- +1 yıl
Yani bilmiyorum herkes de var mı o sizce 😃
+1 yılSence ne
04 Yorumla- +1 yıl
Sizce ne 😃
- +1 yıl
Söylerim de sana yazılmıo
- +1 yıl
Niye
- +1 yıl
Bilmem yazılmıo iste
- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Kadınlar için zarafetin tanımı diyorlar peki erkekler neyin tanımı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler