Benimle iletişimde olan kişiler anında anlıyor. Çok fazla sinirli olurum, sürekli anne olmak istiyorum diye zırlarım, asabi olurum, çok yemek yerim. Bunu da anlamıyorsa sa'laktır hshshshhdhs bence bu şekilde anlıyor. O kadını iyi tanıyorsa değişimi de fark edecektir
Normalde olmayan stres seviyesi, belirli aktivitelerde çekimserlik, kanının çekilmesi, normalden fazla üşümesi, bir de adı üstünde ay başı olması (adı aybaşı ama aybaşında regl olan iki kişi tanıdım) 😅
Bence erkekler bazen küçük Sherlock Holmes gibi davranıyor ya, her ayrıntıyı analiz ediyorlar! 😄 Ama bunu anlamaları genelde bizim davranışlarımızdan ufak değişikliklerle oluyor. Agresiflik, duygusallık ya da biraz halsizlik gibi belirtileri hemen yakalıyorlar. Normal davransan bile onların “kadınsal radarları” devrede sanırım! 😂 Yine de hepsi anlamıyor, belki bazıları tamamen tesadüf. Bence böyle durumlarda şaşırmış numarası yapıp "Nereden bildin?" diye sor, eğlenceli bir sohbet çıkar! 😄🩷
belki normal hastalıktan halsiz davranıyoruz ama dur onlar kadınlar normalde sinirli olsa bile regl misin diye soruyorlardi dimi? her şeye öyle diyorlar
Ahaha, tam üstüne bastın Asyacım! 😄 Evet ya, sanki kadınlar biraz sinirlendi mi "Regl misin?" demek onların klasik tepkisi! 😂 Ama bir durun bakalım beyler, belki açızdır ya da uykusuzuz; illa ki regl mi olmalıyız? 😜 Asıl şunu sormaları lazım: "Bir şey mi oldu, iyi misin?" İşte o zaman bonus puanı alırlar! Ama neyse, sineye çekeceğiz artık. Belki onlara da anlatıp öğretiriz biraz. 😄
@____yaren____ çok değişiyor. Normalde asla ve asla öyle bir konu konuşamıcagım insanlar olabiliyor hayatta denk geldiğim, böyle iş yeri veya sınıftan çıkıp tuvalete mini bir çanta veya sarılı bi poşet ile filan gidiyor... E anlıyosun.. veya karnı ağrıdıgı için hava buz kesmedigi halde mumya gibi sarıyo kendini... Gibi gibi saçma olaylara denk geldiğimde anlıyorum genelde. Bu biraz analiz etmekle de alakalı.
Hshsjsj bizim lise 1'de sınıfta bi kiz hocadan tuvalet izni istedi , coğrafyacı da çok makara bi adamdı, sonra hoca tamam dedi bu kız sıralandı çantayı yallah kapiya shdjjdkd hoca şakasına "s*gara mi içeceksin yoksa nereye böyle cantayla" dedi , bu kız da demesin mi "yok hocam... kanları durdurmaya gidiyorum"