+1 yılKadınların tutarsız hareketlerini anlamıyorum. Değer vermiyorsun kapında köle oluyorlar senin için ağlayaıp yataklara düşüyorlar. Değer veriyorsun bırak başkasını düne kadar kapında köle olan bile sana gereken karşılığı vermemeye değersiz hissettirmeye hatta üzmeye çalışmaya bu narsistlikten zevk almaya başlıyor.
Şimdi ben neden genelleme yaptım niçin yaptım. İstisnalar var desem buradanda tanıdığım en kalbi çürük kişi olan kadın bile kendini istisnalardan varsayıp işin içinden ruhen sıyrılmaya çalışacaktır o yüzden genelleme yaptım.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKadınlarin çoğu maddiyata düşkündür. Erkekler mesela bunu anlamak istemiyorlar. Dünyadaki üretilen ürünlerin bile çoğu kadınlar için yapılmış. Çoğu kadın da sürekli alışveriş yapabilmek için ya zengin koca arar ya da fakir kocasının geliri ile yetinmeyip çalışıp daha fazla gelir elde etmek ister.
Şimdi özellikle şu zengin koca isteme konusunda da kadınlara kızıyorsunuz biliyorum ama Türk insanının çoğunda kolay para kazanma arzusu var maalesef. Toplum da kadınlar icin bu kolay para kazanma yollarindan biri olarak zengin eş isteme konusunu normalleştirmis. Bu durumun, erkeklerin şans oyunları ve sanal paralarla kolay zengin olma isteğinden daha anormal olduğu da söylenemez.
03 Yorumla- +1 yıl
Bir de şunu eklemek istiyorum. Bizim Türk erkekleri kendi ailelerindeki kızlar için zengin damadı avantaj olarak görürken başka kızlara gelince ahlaksızlık gibi lanse etmelerini de ben anlayamıyorum. Teşekkürler. Kendim zengin eş istemiyorum caliskanliga ve akıllı olmaya daha çok önem veriyorum açık olmak gerekirse. Ama ortadaki bu tutarsızlığa bakınca da enayilik mı yapiyorum diye kendime sormuyor değilim 😂
+1 yılMesela erkekleri % 99'u cinsellik peşinde. Yapsan adını başka bir şey olarak adlandırır. Yapmasan aldatır, sorunu bizde arar.
Erkekler, bu konuda müthiş bir şekilde ne istediğini bilmiyor. 😂
04 Yorumla- +1 yıl
Zaten anlasanız "Ben, ne diyorum ve ne yapıyorum?" diye bir kendinize sorarsınız. Sitedeki yanıtlarda bu açıdan bir sorun yok.
- +1 yıl
Hayatına giren erkeklerin hep böyle olmasından ötürü üzgünüm. Umarım daha iyi şekilde karşınıza çıkarlar.
- +1 yıl
Çoğu öyle erkeklerin. Bu sadece benlik bir durum değil. Yorumlarda da yazan var. Duyuyorum da çevremden.
- +1 yıl
Ama teşekkür ederim. İnşallah daha düzgünleri çıkar.
+1 yılBu biraz bilinçle alakalı bir durum işin içine cinsiyet katmak biraz abes kaçar. Mesela ben erkek olduğum halde kadınların ruhlarını anlamakta oldukça kabiliyetliyim 😁 ve ayrıca kadınların 6 hissi erkeklerden güçlüdür derler, bu da doğru değil. Ben de bazı şeyleri sezmekte oldukça başarılıyım
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılKadınlar duygusal varlıklar, erkekler daha düz mantık hayatı yaşıyor. Haliyle bazı konularda da bir kadın kadar duygusal düşünemeyeceği için erkek dışarıdan bakıldığında anlayışsız veya anlamıyor gibi algılanabiliyor. Örneğin kadınların bir çoğu cinselliği yaşamadan önce bile erkekten bir garanti bekler, sevildiğini veya terk edilmeyeceğini bilme garantisi. Erkeğin böyle bir garantiye ihtiyacı yoktur, bazı eylemlerle sevgisini gösterebilir.
10 Yorumla
+1 yılFazla detaycı olduğumuz konusunda genelde zorlanıyoruz. Küçük detaylardan kavga çıkarıyoruz çünkü 😂 Erkekler çok daha düz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler için her şey çıkar ilişkisi kadınlar için de bu böyle ama erkekler daha fazla çıkarına düşkün.
14 Yorumla- +1 yıl
Evet djjxjx genel olarak hiçbir konuda erkekler kadınları anlamıyor heleki 😂😂😂😂 neyse
- +1 yıl
Kısacası erkekler kadınları anlamıyor çünkü genelinin tek amacı bel altı
- Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u +1 yılKadınlar ne istediğini bilmiyor
10 Yorumla Bence çoğu erkek, kadınların onları bir "bütün" yaptığının farkında değil. Sanırım genelde erkeklerin egoları kadınlardan yüksek ve empatileri yok. Artı akılları da başka yerde ve bu sebepler yüzden giriş-sonuç arasındaki gelişme kısmını kaçırdıkları için kadınları anlayamıyorlar. (Anlamayanlar için bakınız: düzz mantık) 😊
İşte kadınlar bu noktada da tam bir muamma, çünkü geneli onları daha iyi anlayan erkeklerden korkuyorlar 😊
Yani zorlansam da anlıyorum, sonuna kadar kadın hakları +++10 Yorumla
+1 yılAçıkçası ben anlaşıldığımı düşünüyorum. Hayatımdaki her erkek beni her konuda anladı bugüne kadar. Bu biraz da kişinin karşındaki insandan beklentisi ile de alakalı bir durum olabilir diye düşünüyorum. Bazı hemcinslerimi ben bile anlamıyorum çünkü. Konuşmadan karşılarındaki insanın kendisini anlamasını bekliyorlar genelde. "Ben söylemeden yapması lazım, ben demeden düşünmesi lazım, ben deyince ne anlamı kalır" vs vs.
Erkekler kadınları anlamıyor değil kadınlar kendilerini anlatmıyor da diyebilirim ben bu soruya. Tabii ki ne kadar konuşursan konuş anlamayan erkekler de vardır illa ama istisnalar kaideyi bozmaz. Derdinizi, isteğinizi açıkça anlatın hemcinslerim lütfen. Saygılar...😄10 Yorumla
+1 yılsanırım erkekler biraz daha düz mantık kadınlar detaycı kadınların kafaya taktığı detayları biz pek anlamaya biliriz çünkü o detay bize gereksiz ve önemsiz geliyor..
Dolayısıyla onların detayları gösterme anlatma çabası bizim de o kadar bunu anlamıyor olmamız ya da anladığımız halde pek işimize gelmediği için anlamıyor gibi davranmamız konusunda tıkanıyor olaylar..
10 YorumlaÇok detaylı düşünüyorlar. Biz erkekler yapı ve yaratılış gereği sebep ve sonuç odaklıyız. Hani en ince düşünceli erkek bile bu determinist bakış açısının izlerini taşıyor. Kadınlar öyle değil, tek bir hareketi kendi kafalarında milyonlarca teste tabi tutup insanın aklının ucundan bile geçmeyen ihtimallere ve sonuçlara ulaşabiliyorlar. Erkeklerin kadınları anlayamadığı en önemli nokta bu bence..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Erkekler kadınları hicbir konuda anlamaz cunki hedef tek nokta degil. Tam kot pantolonun altına topuklu ayakkabıyı neden giydiğini anlayacağın anda paristeki resim galerisini anlatmaya başlar tam ressamın adını öğreneceğin anda mantı etlimi olur peynirlimi derken 6 sene önceki düğüne giderken onun ojesine uygun renkte kravat takmadın diye kavga çıkarır o sırada ilk okuldaki çocuğun üniversite okumak için tercihleri hakkında tartışma garanti. Tüm bunlar 1 bardak çay içene kadar olur ve günün ilk yarım saatlik dilimi. Ben özetini geçtim.
10 YorumlaKimse kimseyi tam anlamıyla anlayamaz zaten. herkes ayrı bir dünya. hele de erkeğin kadını ya da kadının erkeği anlaması söz konusu bile değil. oldugu kadar bazı şeyler..
kadınlar için kendilerini anlayan erkek kadar sıkıcı bir şey yoktur. kadınlar, kendilerini anlayan erkekleri değil anlamaya çalışan erkekleri severler. o uğraşı, o uğraştaki tökezlemeyi, beceriksizliği ve beceriksizlikteki mahçubiyeti severler.😃😜
24 Yorumla- +1 yıl
Ait hissettirilmek isterler... ait olamadığı, olamayacağı bir evde de kalpte de durmak istemezler. erkeğinin sorumluluk alabilmesini ister. “ben ben ben” değil “biz” diyebilen kişiyle olmak isterler. yalan söylenmemesini, net olunmasını, ürkülüp kaçılmamasını, kibarlığı, bir odun gibi davranılmamasını ister. bunlar basit şeylerdir yapmasını bilene. umarım bu sefer doğru anlamışımdır😃
Erkekler duygu konusunda bizi laya alabiliyor. Ben kadınların daha hissel olduguna inanıyorum. Ayrıca erkekler gibi güçlü olmadığımızda anlıyamıyorlar. Yani ben senin yaptığını yapamıyorum yoruluyorum işte bunu anlayın artık.
23 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBiz erkekler kadınların sevgi şefkat romantizm ilgi anlayış hoşgörü ve empati beklendiğini sanıyoruz. 😊 Oysa saygıdeğer hanımefendiler sadece lüks, kas, boy, pos, şehvet, gösteriş ve eğlence istiyorlar. 😊 O nedenle anlayışlı ve romantik şairler yalnız ölürken, zengin ve gösterişli yaşayan mafyalara saygıdeğer hanımefendilerin büyük bir kısmı bayılıyor. 😊 Mevzu budur. 😊 Herkese sevdikleriyle sonsuz mutluluklar dilerim. 😊
10 Yorumla
+1 yılErkekler bizim ince düşüncelerimizi anlamıyor çok yüzeysel kalıyorlar her konuda.
Biz derinlere iniyoruz her ayrıntıyı düşünüyoruz ama bunu anlamıyorlar işi zora koştuğumuzu sanıyorlar.
10 Yorumla
+1 yılerkeklerde farklı hepsini aynı kutuba koyamayız çünkü dişi gibi düşünmeyi bilenlerde var fakat bir noktada tam anlamıyla anlayamazsınız onuda kabul etmeniz için çok şey gerek, erkekler teknik olarak mükemmel yaratıklar, kadınlar donanımsal olarak mükemmeller dolayısıyla yalan söyleme çabalarınız, kusurlarınız vs bunları sakladığınızı düşünüyorsunuz ama no...
10 Yorumla
+1 yılHer erkek kast etmiyorum Ama çoğu erkeğin cinsellikle alakalı bu kadar çok soru sorması mesaj atması Bu konuyla bu kadar çok ilgilenmesi konusunda biraz şikayetçiyiz Onun dışında Tabii ki bizler kadar duygusal değilsiniz Biz çok ayrıntıya takılıyoruz bunun yaratılış meselesi bir şey diyemem ama biz de tabii ki beklenti içinde oluyoruz bazen
11 Yorumla- +1 yıl
@Turızmciadamm mesela güvenmek ve sevildiğimizi hissetmek istiyoruz
Bir kadın söyleyeceği şeyi asla tam olarak cümlelere dökmez, ister ki karşı taraf biraz anlasın hal ve hareketlerinden. Ama bizim odunsu erkeklerimiz asla anlamaz, anlamaları için cümleye dökülmeli söylenmek istenen hatta yan cümleciklerle desteklenmeli ki durumu idrak edebilsin filan işte.
10 Yorumla
+1 yılBence bu işin cinsiyeti yok yani Kimse kimseyi anlayamıyor maalesef hele ki şu zamanda hiç kimseyi hiçbir noktada anlayamıyoruz maalesef
10 YorumlaNokta değil noktaların oluşturduğu çember diyeceksin..
21 YorumlaAlışveriş
Gerçekten giyecek bi şeyimiz yok ahsjsb13 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkeklerin en büyük hatası cinsellikle yaklaşması, bu durumda kadınları ürkütüyor, zaten zamanı gelince yaşanacak birşeyler, acele etmeleri kadınları endişelendiriyor.
10 YorumlaErkekler konulara fazla takılı kalmıyor veya o anda çözuyorlar kadınlar önemsiz bir konuyu bile hafızada tutabilirler ve erkekler genelde düz mantık oluyorlar.
10 Yorumla
+1 yılAnlaşılıyorum aslında. Beklentilerle alakalı bi durum bu. Ütopik şeyler beklersen, tabi ki havada kalır.
20 Yorumla
+1 yılAnlıyorlarrr ama anlamak istemiyorlarr. Ya da düşünecek yerleri tıkanık.
Hep bunu dicem😂😂20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 624 cevap paylaştı. çoğu noktada çünkü hiçbir erkek nerdeyse hiç empati kurmuyor
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiz biraz daha detaylı düşünüyoruz erkekler de bize "neden bu kadar takılıyorsun" vs. diyor :d bence bu konuda anlamıyorlar bizi
10 Yorumla
+1 yılGenelde her konuda anlamıyorlar. Ancak kadınlara özgü durumlarda hiç mi hiç anlamıyorlar ya. Kendisinin yaşamadığı şeyi basite indirgemek gibi.
10 Yorumlaerkek arkadaş olunulunca, niye erkek bu denilmesi napalım öyle işte, kız da vardır ama birtek ona laf ederler.
10 Yorumla
+1 yılBence kadınlar trip attığında anlamıyorsunuz ve dert dinlemiyorsunuz en iyisini yapıyorsunuz hahah beklenmedik son
10 Yorumla
+1 yılHormonların bizi nasıl etkilediğini hiç anlamıyorlar mesela :)) biz onların regl ya da en ufak mod değişimini anlamaya çalışıyoruz ama
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılAnlarım ama bazen kadınların belli noktada fazla daratmamanin gerektiğini düşünüyorum normale döndüklerinde kendileri zaten sorunu çözmek için çabalıyor hassaslar yani
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Söylemde Hissettiklerinde olan farklılıklar net herkes bundan dert yanar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMesela regl?
Mesela çocuk bakmak?
Mesela temizlik yapmak?
Hergün yemek yapmak?
Bunların çoğunu yaşamadılar veya hergün bir rutin gibi yaşamadılar yaşamdıkları şeyler hakkında utanmadan yorum yapıyorlar.
Bu durum şey gibi çocuğu ölen bir insana çocuğu ölmeyen bir insan olarak seni anlıyorum demek kadar saçma.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDoğum aşamasıda var tabi. Kadın 9 ay acı çekiyor kocası resmen pintilik ten sezeryan değil normal doğum diyor sanki doğumu kendisi yapıyor. Doğumu yapan kadın ve kadının can güvenliği de tehlike altında tabiki doğum çeşidini doğumu yapan kişi seçecek başkası değil.
Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı. Gereksiz tribal enfeksiyonlarını anlamıyorum, anlamak da istemiyorum 🤭
10 YorumlaÇoğu kadın ne istediğini bile bilmiyor. O yüzden anlamıyoruz
10 Yorumla
+1 yılBen bizi anlamıyorum ki erkeklerin de anlamasını bekliyim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı. Regl olduklarında girdikleri mental durumu anlayamıyor. (Normal olarak)
10 Yorumla
+1 yılİnce düşünüp kibar olduğumda "ezik" oluyorum ve yaklaştığım herkes ters tepiyor. kardeşim ben oluyorum.
Tam tersi olduğumda da soğuk göründüğüm için kimseyle tanışmaya bile yeltenmiyorum.
Ne istediğini benim gördüğüm hiçbir kız bilmiyor.00 YorumlaYa kıskançlık konusunda gerçekten muzdarip oluyorum. Bi sevgilim olduğu zaman erkek arkadaslarima çok karışıyor yani normal sohbet etmemi bile istemiyor ben çok karismiyorum bunun bir çözüm yolu varsa söyleyin bana 😅
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılAga kadınlar anlaşılman bir varlık. Bir öyle bir böyle
10 Yorumla Sadecee anlayış bekliyoruz
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEsas anlamayan yaratıklar karılardır. Karılar, aşırı maddiyatçı
10 Yorumla
+1 yılHiç bı konuda anlamaz
11 Yorumla
+1 yılAnlamasınlar çokta önemli degil 😀
13 Yorumla- +1 yıl
Bunların anlayacagı dil umursamıcaksın 😀 çöZdüm ama geç oldu 😂
Kadınları bugüne kadar kim anlamış ki biz anlayalım
10 Yorumla
+1 yılKadınları genel olarak anlayamıyoruz ben çözemedim şahsen
10 YorumlaHızlı konustuklarinda ve sürekli hakli olmak istediklerinde
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen söyle bakalım abişş neyimizi anlamıyorsunuz 😂
21 YorumlaDetaycı değiller dümdüz sadece üremeye odaklılar duygu his kalp karakter düşünce ahlak hiç biri umurlarında değil dümdüzler duygusuz ve ruhsuz 🤦🤦
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 834 cevap paylaştı.
+1 yılNe hissettikleri konusunda
30 Yorumla
+1 yılSevgi anlayışımız sadece cinsellik değil bazen sadece düşünülmek ince ve tatlı şeylerle şımartılmak istiyoruz. Bebek gibi sevin işte bizi 😂
00 YorumlaHiç bir konuda ah ahh
10 Yorumla
+1 yılHiçbir şekilde anlamıyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılAnliyor aslında
02 Yorumla- +1 yıl
Yani karsındaki kararli net biriyse anlar ama tutarsiz ne yaptığını ne istediğini bilmeyen birini kimse anlamaz oyle birini anlamayada gerek yok zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılkıskançlıklarımızı anlamıyorlar
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 336 cevap paylaştı.
+1 yılHiçbir noktada
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin tek amaçları seks başka hiçbir gayeleri yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHediye romantiklik konusunds
00 Yorumla Bence hiç anlamıyor anlamış gibi davranıyo
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılTriplerini
10 Yorumla Duygular anlamında anlamiyor
10 Yorumla- Devamını Gör (9)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım