• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Erkekler kadınları neden anlamıyor?

Hayatİstanbul77 u
Hayatİstanbul77 Takip Et
FenomenMaster Yaş: 49
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
725
Yapay Zekaya Sor
Erkekler kadınları neden anlamıyor ya da anlamak işlerine mi gelmiyor?

#DeliMavi
20 Şubat 2022
Güncellemeler
+1 yıl
Bazı erkekler ama çoğunluk olsun 😅
İş Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
32 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Milabeni
    Milabeni Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Şİmdi bana göre bunun bi tarafı kurnazlıkdan geçiyor anlamıyorsunuz ayağına biz şunu isteriz bunu bekleriz diye Erkeği anlayışlı olmaya çekerken maksat değişiyor tabi Ama bazı durumlarda böyle Gelelim neden anlamadıklarına Düşünce ve Mantık yürütme konusunda farklılıklar var en başta Kadın çok fazla şeye odaklanıp çok fazla şey düşünür detaylarda boğulur resmen Erkek tek ve önemli bir şeye odaklanma onun üzerine düşünme eylimindedir. Arada şu olmuş bu şu kenarda şöyle bişi var umursamaz Bununla iligili bir sürü komik paylaşımlar var. Bi tanesi neydi kadınla erkek markete gidiyorlar işte şampuan alacaklar Kadın soru yağmuruna tutayor şu özelliği var mı şu işe yararmı vs vs / Erkek : reis iyi köpürtüyor mu? Dİyor sadece ahahaha :D veya Kadın mobilya mağzasına gidiyor dur ama bu şu takımla uymuyor yok odamın rengine uymadı şu desen yok felan diyor Saatlerce mağzada dolaşıyor./ Adam abi kaç sene gider fiyat nedir kaliteli mi? Olay bitmiştir. Daha bu olayı neden yaşadığımızı anlamıyorsanız ben nedim size Romantik ilişkilerde örneğin kadın kuaföre gider uçlarından aldırır ufak tefek bi makyaj yapar felan adamın bunu farketmesini ve iltifat etmesini bekler Ama genel ve belirgin bir değişiklik yoktur ortada adamında gözüne çarpmaz böyle ufak bi detayı farketmez veya Bişi söyler veya bişi unutur Kadın adama bozulur o unuttuğu veya söylediği şey kırmıştır onu Ve kafaya takar bu niye böyle dedi niye şöyle yaptı Veya şunu nasıl unutur Diye kafayı yer resmen Başlar Trip atmaya Adam elbette ilişkiyede genel bir bakış yapar işte konuşuyoruz mutluyuz beraber geziyoruz Tamam bi sorun yok Ama bakar kadın Trip atıp duruyor Ya niye ya ne oldu ya ne oldu? Kadında ben söylemiyeyim o anlasın Anlıyorsa seviyordur anlamıyorsa sevmiyor veya bi sıkıntı var ilgisini kaybetti ve Hatta abartıp Beni aldatıyor diye düşünmeye bile başlar Gariban adam hatasının farkında bile değildir. Duyduğunda öğrendiğinde olaki Ulan bu muymuş der OLAYIN EN NET EN BASİT AÇIKLAMASI kızlar maalesef bizden dedektif olmamızı beklemeyin bunun sevmekle sevmemekle ilgisizlikle alakası yok Fıtratımız bu yapacak bişi yok

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• egitimlibay
    egitimlibay Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44 , eic 100%
    +1 yıl

Bu konularda bayaa tecrübe edinmiş birisi olarak sorunuz bile aslında hatalı. Doğru soru şü olmalı "Erkekler kadınları kadınlarda erkekleri neden yeteri kadar anlayamıyor?" Siz sanki kadınlar erkekleri tam anlıyor da erkekler kadınları tam anlayamıyor gibi sormuşsunuz.

Benim cevabıma gelirsek bunun aslında birçok nedeni var. 1) Ülkemizin geri kalmış olması, kültürümüzün çocukken kız ve erkekleri birbirinden ayrıştırarak büyütmesi, yani çocukluktan itibaren kız ve erkeklerin birbirinden uzak tutulması (örneğin: kız yurtları vb.) 2) Kızların ve erkeklerin karşı cins hakkında yanlış ön yargı ve efsanelerle yetiştirilmeleri 3) Oluşan tüm problemlerde genel olarak kadınların sürekli erkeklere, erkeklerin ise sürekli kadınlara çamur atarak karşı tarafı suçlu görmesi.

Genel nedenler sayılabilir. Eğer gerçekten problemin kaynağını arıyorsanız bu kadınlar ya da erkekler değil. Bu kokuşmuş sistem altında yanlış yetiştirilmiş, psikoljisi bozulmuş, ön yargılara sahip bu nedenle de problemin sebebinin bile nerde olduğunu tespit edemeyecek toplum toplu olarak bu işten sorumludur. Kadını erkeği hep birlikte sorumludur bu işten. Hangi taraf daha çok sorumludur kısmına gelince objektif olarak araştırılmalı tarafsız bir gözle irdelenmeli tarihsel süreç, kültür, ekonomik yapı, bölgesel şartlar ve eğitim durumuna bakılarak tespit edilmelidir.
    Çünkü örnek vermek gerekirse İstanbul ve Diyarbakır tamamen birbirinden farklıdır.

2
    1 Yorumla
    • dişişeytan544
      dişişeytan544
      +1 yıl

EIG olmalı

Yorumla
  • gecekusum3434
    gecekusum3434 Takip Et
    Master Yaş: 54 , eic 88%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı.

Belkide kadınlar kendilerini tam ifade edemiyorlar belkide o an erkeğin aklının ucuna bile gelmiyecek bir şeyde erkeklerin zihninizi okumasını bekliyor olabilirsiniz ya da bir şeyi dümdüz söylemek yerine dolambaçlı yerlerden ima ettiğinizde ya da size neyiniz var dediklerinde yok birsey demek yerine açık açık konuşmadığını dan da olabiliyor bazen kadınları anlamadığımız hee birde bizim bir erkek olarak öküz verdiyonumuz var onlara açık açıkta söyleseniz imada etseniz lafta soksaniz öküz yine öküz dür değişmez

2
    2 Yorumla
    • gecekusum3434
      gecekusum3434
      +1 yıl

Teşekkür ederim

Yorumla
    • Hayatİstanbul77 u
      Hayatİstanbul77
      +1 yıl

Rica ederim

Yorumla
  • Saddov
    Saddov Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Aslında erkekler kadınları çok iyi anlıyor ama kadınlar kendilerini anlayamıyor. Belirli sorumluluklar ve yaşanmışlıkları geçen kadınları geçelim, geri kalanı zaten kendi içerisinde tutarsız. Biz gece uyurken bile onlar bir senaryo yazıp, çizip onu oynayabiliyor.
    Bence bu konuda erkeklerin bir suçu kabahati yok. Erkekler düz mantık ve net insanlar. Kadınlar ise leb diyerek beyaz leblebinin yanındaki gazozun satıldığı yerde ki anıyı çözümlememizi bekliyor. Sorunu hiçbir zaman erkeklerde göremedim.

4
    1 Yorumla
    • simgee_yuuna
      simgee_yuuna
      +1 yıl

Biz kadinlar çok fazla kuruntu yapiyoruz en ufacik birşeyde bile ve detayciyiz

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

21

Cevap

118

Cevap

• AşkıÖldürmek
    AşkıÖldürmek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 32
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.

Anlaşılması zor varlıklarız. Herşeyi çok detay detay arıyoruz. Ruhumuz fazla kırılgan. Onlarsa düz mantık. Olaylara tek bir açıdan bakabiliyorlar. Biz onlara yaklaşık 40 cümle kursak onlar ilk 10 u ancak dinleyip anlayabiliyor. Verdiğimiz detaylar üzerine duramıyorlar. Bazı şeyleri ya çok fazla ya da çok az istiyoruz. Bu dengeyi sağlayamıyorlar çoğu zaman. Mesela kıskançlık bunu hem istiyoruz erkeklerden hem de minimuma indirmelerini istiyoruz. Hem koruyup kollanma sevdiğimiz bir şey ama iş bizi kısıtlamaya gelmesin istiyoruz. Böyle böyle uzayıp gidiyor. Anlarsalar bir gün ki anladıkları oluyor. Anlamamazlıktan geleceklerini sanmıyorum. Sevinirler.😅

3
    2 Yorumla
    • Hayatİstanbul77 u
      Hayatİstanbul77
      +1 yıl

Dinlemedikleri için anlamıyorlar ve yoruyoruz onları...

• AşkıÖldürmek
      AşkıÖldürmek
      +1 yıl

Dinleseler de anlayacaklarını sanmıyorum yapılarımız çok farklı 🤷

• -ViviR_-
    -ViviR_- Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Bunun için hiç uzun uzun yazamıycam.
    Anlamak isteyen anlar diycem ama o da şüpheli..
    Algıları sığ 😀

2
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.

Aslında anlıyorlar ama anlamak istemiyorlar işlerine gelmiyor

1
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı.

İşimize gelmeyeni anlamayiz 😂

3
    2 Yorumla
    • Hayatİstanbul77 u
      Hayatİstanbul77
      +1 yıl

Nasıl dürüst cevap vermiş benim dostum yaaa😊

Yorumla
    • emre00
      emre00
      +1 yıl

Sağol dostim😂

Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Erkekler çözüm odaklı canlılardır, kadınlar ise duygusal bağ kurma odaklıdır. Başı ağrıyan bir kadına erkek hemen ağrı kesici uzatır. Oysa kadın erkekten önce bunun nedenini öğrenmesini, sormasını ister onu dinlemesini hem duyguları ile hem sözleri ile anladığını hissettirmesini ister. Kadın anlaşıldığını hissettiği zaman mutlu olur. O an ağrı kesiciye değil anlaşılmaya ihtiyacı vardır çünkü duygu bağı önemlidir bir kadın için. Erkekler kadınlara "elde edilmesi gereken bir beden" olarak baktıkça bir kadının ruhunu çözebilmeyi de asla başaramayacaklar. Ve kadınlardan duyguyu alırsanız kurnaz bir esnaf yaratırsınız... Kadınlar sevilmediklerini ve anlaşılmadıklarını düşündükleri zaman erkeklere öfkelenip onları maddi zarara uğratmaya çalışırlar.. Duygudaşlık kurmadığınız her kadın sizin ömrümüzü yiyecek.. hem kafam rahat etsin hem param cebimde kalsın diyorsanız kadınları anlamayı öğrenin 😄

2
    0 Yorumla
  • barraquda
    barraquda Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 44
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı.

mantalitemiz ve mantığımız farklı çalışıyor çünkü.. duygusal gel gitlerimiz de yoktur.. özel günlerimiz yoktur.. son derece düz mantıklıyızdır ve kadınların problem ettiği pek çok şey umrumuzda bile değildir genel olarak.. hayata bakış açımız çok farklıdır ve kaygısız canlılarızdır... bu yüzden anlamıyoruz kadınları.. çünkü kadının kafasından yüz bin şey geçerken , erkeğin kafasında çok sade ve klasik şeyler dolaşıp duruyor..

5
    2 Yorumla
    • kacakm1too
      kacakm1too
      +1 yıl

Tebrik ederim güzel görüş açısı

Yorumla
    • barraquda
      barraquda
      +1 yıl

teşekkür ederim

Yorumla
  • suumisali_
    suumisali_ Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Elinin altında olduğu için anlamaya gerek duymuyorlar bence. Nasılsa benden gidemez diye düşünüyorlar diye düşünüyorum.
    Kadın mesela diyor ki erkeğe "yanıma asla gelme" bunun açılımı "yanıma gel ve gönlümü al''demektir.
    Kadın derdini anlattığında dinlenilmek ister ama erkek dinlemek, görmek istemez ve böyle böyle kaybeder kadını ama kendi sorunu olduğunda o kadının anaçlığına, şefkatine de ihtiyaç duyar.
    Kadına ne verirsen kadın sana onu çoğaltıp verir. Kadına verdiğin her şeyin karşılığını katmerli bir şekilde alırsın.
    Akıllı erkekler kadının kıymetini bilir ve kadınıyla mutlu olur. Zira kadın mutsuzsa her şey soluk olur.

1
    0 Yorumla
  • _AsabiHatun__
    _AsabiHatun__ Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 109
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Bakın azıcık ya azıcık o beyinlerini kullanabilseler, çözerler aslında ama uğraşmıyorlar. Ve onlar bizim gibi dikkatli değiller. Neden bu işte. Azıcık beyin kullansınlar bir zahmet. Biz onları nasıl anlıyoruz? Beyin kullanarak. Demem o ki beyin kullanabilmek önemli.

1
    0 Yorumla
  • єчєσfthєdrαgσn
    єчєσfthєdrαgσn Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Anlaşılmaz, sürekli duygudan duyguya geçen, cinsel isteğinizi, sevdiğinizi, ilginizi, kıskançlığınızı bile içinizde yaşayan bencil canlılarsınız. Bu yüzden. Söz meclisten dışarı. Sevgilimden de bu yüzden ayrıldım. Onun için her şeyi yaptım o bir kere bile ilgi göstermedi.

2
    4 Yorumla
    • Hayatİstanbul77 u
      Hayatİstanbul77
      +1 yıl

Samimi dürüst aklından geçenleri duygularını net söyleyen hissettiren kadına da ilginiz kalmıyor.

Yorumla
    • єчєσfthєdrαgσn
      єчєσfthєdrαgσn
      +1 yıl

Ben çok seviyorum böyle kadınları

Yorumla
    • Hayatİstanbul77 u
      Hayatİstanbul77
      +1 yıl

Rabbım gönlünüze göre versin..

Yorumla
    • єчєσfthєdrαgσn
      єчєσfthєdrαgσn
      +1 yıl

Amin.

Yorumla
  • MİRİOGLU0
    MİRİOGLU0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Aslında tamamen kalıplaşmış ve çoğu zaman yanlış olan bir düşüncedir. Kadınlar anlaşılmıyor değil sadece bazı kadınlar anlaşılmamak için ayrı bir çaba gösteriyorsunuz. Bu arada biraz çelişkili gibi durabilir ancak genel so un kadın veya erkek değil aslında insanlar genel olarak yeterince birbirini anlamiyorlar.

2
    0 Yorumla
  • EuroYaKulum
    EuroYaKulum Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Şöyle söyliyim , kadın hesabı açıp bir kaç erkeği trolledim. Çoğu ya kadınları anlamak çok zor falan dedi. Yani öyle bir şey yok. Öyle bir algı oluşmuş toplum bilincinde. Herkes erkeklerin kadınları anlamakta zorlandığını düşünüyor. Gerçekte öyle bir şey var mı? Yok.

2
    0 Yorumla
  • Illecebrous
    Illecebrous Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 100%
    +1 yıl

Anlıyorlar aslında. Ama ne tepki vereceklerini bazen bilemiyorlar zira bizde bin ayrı duygu ve fikir bazen aynı anda yaşanıyor. Yani bizim de biraz duydu durum olarak stabil kalabilmemiz gerekiyor ki adamlar aslında anladıklarının öyle olduğundan emin olsun.

2
    0 Yorumla
  • linley
    linley Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 627 cevap paylaştı.

Sizi anlamıyor değiliz siz ne istediğinizi belli etmiyorsunuz, sanki isteklerinizin beklentilerinizin bize vahiy yoluyla gelmesini bekler gibi bir haliniz var, bakın şu kedi köpeklere sevgi istiyorlarsa gelip size sırnaşırlar yemek isterlerse belli ederler, sizde öyle yapın işte yormayın bizi, sarılmaya ihtiyacınız varsa söyleyin ya da gidin sarılın konuşmaya ihtiyacınız varsa gidin konuşun bu kadar basit işte

2
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Erkeklerin kadınları anlamadığı gibi kadınlarda erkekleri anlamıyor ya da anlamak istemiyor. İnsanların bir başka kişi üzerinde hüküm sürmek isteme durumu devam ettiği sürece böyle devam eder.
    Bunun en büyük nedeni farklı çalışan kafalar.
    Kadın anı yaşar, erkek ise uzun vadeli yaşar.
    Bu konu sadece burada yazmakla çözülecek bir durum değil.
    Uzun lafın kısası konuşarak anlasabilecegimiz veya cozebilecegimiz şeyleri mesaj bırakmayın.

1
    0 Yorumla
  • Cevapistermisin
    Cevapistermisin Takip Et
    Xper 4 Yaş: 44
    +1 yıl

Kadın denilirse başımın üzerinde bir sürü soru işareti oluşuyor bu neden böyle olduğunu da anlatayım. Bir kadın çözülmeyen bilmecedir.
    Bir kadının isteği farklı, bagzı kadınlar bir şey isterse derhal olması gerek bağzılar için ise olursa olur/olmazsa olmaz. Davranışlar nasıl olduğu yetişmesi belirliyor. Bir kadın seni sevdiğini açıklıyor ise, bu nekadar doğru? Bunu bilemezsin. Sen kadını nekadar seviyorsan/sevmiyorsan kadının bilmediği gibi sende bilemezsin. Onun için ilişkinizi çok güncelleyin. Kadın neleri seviyor/beğeniyor hep üstte tuttun. Kadınlar içinde aynısı geçerli.

1
    0 Yorumla
  • filinta1
    filinta1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

+Kadın; Şuraya gidelim mi?
    -Erkek; Olur gidelim.
    +Kadın; Asker arkadaşınla kahveye mi gidiyorsun? sevgilim nerde hııı?
    (Kendisi de sevgilim kelimesini kullanmaz misal ama erkek arkadaşından sevgilim demesini bekler )
    Yani anlıyorum fakat durum böyle olup darlayınca boğunca anlamak işime gelmiyor salıveriyorum.

1
    0 Yorumla
  • donducakss
    donducakss Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 96%
    +1 yıl

Selam ,

Hickimsenin birbirini tam olarak anladigini düşünmüyorum ben..
    Ne kadınlar erkekleri , ne erkekler kadınları
    Anlamıyorlar... Anlamaya da çalışmıyorlar..
    Herkes kendini anlamadığını söyleyip duruyor..
    Ülkece anlayışsız bireyleriz..
    Kimse birbirini anlamayıp, üstüne bir de beni anlamıyorlar diyor..

Herkese anlayışlı günler dilerim..

1
    0 Yorumla
  • Tatmınator89
    Tatmınator89 Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 84%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.

iki taraf birbirini anlamıyor esas durum bu bence okadar çok iğnelenmiş uçurum noktaları ve hatta suistimal edilmiş şeyler var ki halbuki zor değil di birbirini anlamak iyi davranmak bşr bütün olmak ama hala aşılamamış bişey oyüzden tek cinsiyet üzerine düşünmemek lazım

1
    0 Yorumla
  • karanlık_cozmosss
    karanlık_cozmosss Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Kadınlarda erkekleri anlamiyor sahsen bir kadin olmama rağmen ben bile ne istediğimi bilmezken bir erkekten beni anlamasini beklemem hata olur

9
    3 Yorumla
    • hakaarkan
      hakaarkan
      +1 yıl

İşte gerçek ozeleştiri bravo

Yorumla
    • karanlık_cozmosss
      karanlık_cozmosss
      +1 yıl

Eğri otur doğruyu konuş demişler atalarımız kendi ırkımı yüceltemem feministlik eşitlo hepsi palavra

Yorumla
    • linley
      linley
      +1 yıl

Seni kadın kolları başkanım yapabilir miyim?

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Artık kaprislerinizden yorulduk...
    +Hoslandığımızı dile getiririz, sanki almanıza küfür etmiş gibi red edersin..
    + Hediye alırız, sanki elinize bomba bırakmış gibi değişik tavırlarla da girersiniz.
    +Bir sıkıntımız olur, ne sorar ne de merak ettiğiniz gibi bana yazmadı diye değişik triblere girersiniz.
    Kusura bakmayın artık ne nazını ne de tribinizi çekecek gücümüz kaldı

1
    0 Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı.

Erkek gibi erkek kültürlü ve kişilikli erkek her zaman kadınları anlar saygılı ve nazik olur.. Ancak elbise giyen ayılar anlamaz hiç bir zaman çünkü yetişirken hep kadın ezişecek mahluk öğretisi verilmiştir.

2
    0 Yorumla
  • aerolite
    aerolite Takip Et
    Master Yaş: 57 , eic 31%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı.

Bu konu istek ve kapasite meselesi.
    Ben, beraber olduğum kişiyi, duygularını anlamak için çaba göstermeyi seven birisiyim.
    Gerçekten sevip, saygi gösteren kişi bunu yapar. Yapmayan ise bencildir. Onu umursamaz.

2
    0 Yorumla
  • çakıltaşım
    çakıltaşım Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 693 cevap paylaştı.

Kadınlar kadar ince fikirli ve naif olmadıkları için yaratılışları öyle

Ama bir kadını anlamak ve dinlemek için biraz gayretli ve centilmen de olmak lazım en azından kendimizi bu konuda eğitmeliyiz

2
    1 Yorumla
    • simgee_yuuna
      simgee_yuuna
      +1 yıl

Çok doğru bayim :)

Yorumla
  • Makınelıtufek
    Makınelıtufek Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Erkekler kadınları anlarda kadınlar anormal olursa zor anlması tandık mutahıt vardı hanımı asgarı ucretle yaşayanları kıskanınca adama cınnet gecrttı tabi kadını anlamyan erkeklerde vardır her ceşıdını gördum

1
    0 Yorumla
  • Rhaast
    Rhaast Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 46%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.

Ne istediğiniz belli değil ki konuşma benle diyosunuz yazmayınca da işte sen bu kadarsın diyo konuşma diyincr yazınca engelliyo ben ne edem daha elimde olsa aseksüel falan olcam yırtçam kadınlardan ama işte nasip olmuyor

1
    0 Yorumla
  • samedjackson
    samedjackson Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 70%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Kadinlar bir olaydan ya da bir konusmadan birden cok anlam ararken erkekler ne diyorsa onu diyor ya da sadece ima edebiliyor baska bir ozelligi yok ondan erkekler anlamıyor sizde bizi anlamakta zorlaniyorsunuz bu kadar kolay olmamiza ragmen

1
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.

Anlıyor ya neden anlamasın. Anlayarak çok hareket edip suyuna gitmiştir baktı bir şey olmuyor hep bu durum onun aleyhine işliyor, daha sonra da işine gelmeyerek tam tersi hareket etmek durumunda kalmıştır.

1
    0 Yorumla
  • sιηαη_кαүgısız_
    sιηαη_кαүgısız_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 88%
    +1 yıl

Kadınlar erkekleri anlamıyor olmalı soruyu düzelt lütfen

1
    3 Yorumla
    • Hayatİstanbul77 u
      Hayatİstanbul77
      +1 yıl

🤣🤣 Bir daha ki sefere insallah

Yorumla
    • sιηαη_кαүgısız_
      sιηαη_кαүgısız_
      +1 yıl

Mod olucaksın birde ya onu da ben mi öğreteyim

Yorumla
    • Hayatİstanbul77 u
      Hayatİstanbul77
      +1 yıl

Ne alaka canım bu soruyu böyle sormak istedi, modlukla ne alaka?

Yorumla
  • Kauss
    Kauss Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl

"Erkekler ve Kadınlar birbirini neden anlamıyor"
    "İnsanlar birbirini neden anlamıyor"

Kadınlar çok anlıyor da, erkekler anlamıyor
    İkiside anlamıyor

Anlaşamayan anlaşamaz

1
    0 Yorumla
  • HissizProfil
    HissizProfil Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Dünyadaki hiçbir insan birbirini anlayamazken hatta insan bile kendini anlayamazken erkeklerin kadınları anlayamaması mı problem?
    Anlıyoruz efenim anlıyoruz anlamsız triplerinizi gayet iyi anlıyoruz.

1
    0 Yorumla
  • OnuR3916
    OnuR3916 Takip Et
    Yoda Yaş: 39 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Anlayanlarıda kadınların anladığını göremedim maalesef. Sanırım bu karşılıklı. Ben bir yetişkin olarak kendimi tamamen anlatmakla mükellefin anlamıyorsada ya kabullenir ya da güzelce oradan uzaklaşırım.

1
    0 Yorumla
  • Bravissimo
    Bravissimo Takip Et
    Master Yaş: 39
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı.

Anlamamızı istediğini şeyleri dolandırmadan, ima etmeden direk söylerseniz anlarız.

Tavır yap, trip at, banane o anlasın de. Bulmaca çözdür. Sonra erkekler kadınları anlamıyor.

Net olursanız, ortada bir problem kalmaz.

1
    0 Yorumla
  • AnlatAnlatabilirsen
    AnlatAnlatabilirsen Takip Et
    Xper 5 Yaş: 53
    +1 yıl

Erkek genelde fiziksel bakar ve sonuç odaklıdır... erkeğin eğitimi tuvalet eğitiminden sonra bitmiştir... Artık hayvani ve nefsani dürtüleri öncelikle gelir. Kadınlar bu konuda çok daha geniş beklenti ve yelpazeye sahiptir o yüzden genelde sıkıntı ve anlaşmazlıklar yaşanır 🤷‍♂️

1
    0 Yorumla
  • jean007
    jean007 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 37 , eic 91%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.

bir erkek olarak doğruları söyleyeceğim hanımefendi. bayanlar bizden daha akıllı ve daha güçlüdür ve tüm dedikleri çıkar ve yaşanır ben her bayanı anlıyorum ve saygı duyuyorum

1
    0 Yorumla
  • Gecemavisi1457
    Gecemavisi1457 Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl

Çünkü anlaşılması zor varlıklar olduğunuz için erkek çözüm odaklı düşünür kadın geniş persfekpekten bakar erkek bir düşünür kadın 10 düşünür kadınları anlamak zordur

1
    0 Yorumla
  • Whitealone
    Whitealone Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    +1 yıl

Yoo çok iyi anlıyoruz bence. Mesela kadınlar karakterli erkek, fakir erkek istemez. Hadi diyelim böyle erkeğin sevgilisi oldu. Kızlar aldatır ya da sıkılıp terkeder böyle erkekleri. Kadınlara değer verilmeyen sevilmeyen ezik hor görülen zihniyetten yanayım ki zaten bunu yapan erkeklere bayılıyorsunuz zevk alıyorsunuz. Bizden iyilik falan beklemeyin çünkü çok beklersiniz 😅😂

1
    0 Yorumla
  • mymymy85
    mymymy85 Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Kadınlar erkekleri anlıyorum?
    Anlayış her iki taraf içinde bir handikap. Karsilikli saygı sevgi anlayış olmayınca maalesef her iki cins içinde geçerli.

1
    0 Yorumla
  • bylamer
    bylamer Takip Et
    Xper 5 Yaş: 49 , eic 69%
    +1 yıl

Kadınlar erkekleri anlamıyor... örnek boşanırken hiç bir şeyini istemiyorum derler... nafaka 2 gün geçse şikayet ederler... hiç birşeyin içinde para yokmu?

1
    0 Yorumla
  • Skol85
    Skol85 Takip Et
    Guru Yaş: 41 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Konu anlamak anlamamak değil konu aynı frekansta olmamak. Kafalar farklı çalışıyor, algılar ve öncelikler çok farklı. Erkekler ne kadar düz ise siz kadınlar da o kadar karışıksınız.

1
    0 Yorumla
  • Berk666
    Berk666 Takip Et
    Guru Yaş: 126 , eic 95%
    +1 yıl

Kadınlar kadar ayrıntılı düşünüp herşeye takılmıyoruz. Kadınlar kafamı karıştırıyor. Bir şey söylemeden önce 3 kere düşünmem gerekiyor çünkü söylediğim şeyden farklı bir anlam çıkarabiliyorlar.

1
    1 Yorumla
    • simgee_yuuna
      simgee_yuuna
      +1 yıl

Bu durumdan şikayetçiyim bende 😄

Yorumla
  • masal6363
    masal6363 Takip Et
    Guru Yaş: 37
    +1 yıl

Her ne olursa olsun kadına saygı duyulmalı bizi doğuran ds bir kadın oluğunu unutmayalım iyi ki varsınız

1
    8 Yorumla
    • masal6363
      masal6363
      +1 yıl

Evlimisin bekar mı eğer evliysen eşin seni anlıyormu

Yorumla
    • masal6363
      masal6363
      +1 yıl

Buda benim merakim

Yorumla
    • Hayatİstanbul77 u
      Hayatİstanbul77
      +1 yıl

Evliyim, işine gelen yerlerde anlar işine gelmeyen yerlerde anlamaz.

Yorumla
    • masal6363
      masal6363
      +1 yıl

Her erkek öyledir beklediğim cvp. Bu değildi

Yorumla
    • Hayatİstanbul77 u
      Hayatİstanbul77
      +1 yıl

Neydi?

Yorumla
    • masal6363
      masal6363
      +1 yıl

Ya evet ya hayır diyecektin detaya girersen her. Erkek. İşine geleni anlar gelmeyini. Anlamaz

Yorumla
    • Hayatİstanbul77 u
      Hayatİstanbul77
      +1 yıl

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Yorumla
    • masal6363
      masal6363
      +1 yıl

Böyle yakalarım işte ☺️

Yorumla
  • AyIşığındaYalnızlık
    AyIşığındaYalnızlık Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 88%
    +1 yıl

Kadın olmadıkları için düz mantık işlerine gelmiyor anlamak kapasite zeka düşünme gerektirir herkes kolay olanı seçiyor

1
    0 Yorumla
  • Kızılsükse
    Kızılsükse Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Erkeklerden anlaşılmak beklenmez onları kullanıp atcaksın işini görceksin robotmuş da komut veriyormuşsun gibi

1
    0 Yorumla
  • Golge0133
    Golge0133 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 985 cevap paylaştı.

Çünkü siz anlaşılmaz varlıklarsınız. Hem cinsleriniz bile kendi cinsinden birisi hakkında, vallahi bende anlamadım neden böyle yaptığını diyorsa😂😂

1
    0 Yorumla
  • Kptknn
    Kptknn Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 869 cevap paylaştı.

ulkemizde okuma oranı biraz düşük ondandır belki..

1
    0 Yorumla
  • emsidolmayanvideo
    emsidolmayanvideo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 97%
    +1 yıl

Bak şöyle düşün düz çalışma mekanizması olan bi makine asla fonksiyonel bi cihaza yetişemez aynı durum burada da geçerli

1
    0 Yorumla
  • semxsem
    semxsem Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

Bazen enerji düşük oluyor o an sıkıntı çıkıyor ama mühim olan hayata inat sevmek ve bu varsa bir yastıkta kocanıyor

1
    0 Yorumla
  • Gayeem12
    Gayeem12 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 81%
    +1 yıl

Biz ince ruhlu yaratılmışlarız. Allah kadını yarattı erkek anlamasın diye. Biz detaycı onlar olabildiğine dağınık

1
    0 Yorumla
  • emoros6
    emoros6 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Ben de neden bu lasar duygusala bağlayıp kendinizi yerlerde süründürdüğünüzü anlamıyorum
    AŞK DİYE BİR ŞEY YOK YALAN

1
    0 Yorumla
  • _eeMRee_
    _eeMRee_ Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 97%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Aslında anlamak istese hemen anlar ama bazen işine gelmediği gibi davranıp nasıl olsa beni çok istiyor istediğim gibi ayağına yatarım.

1
    0 Yorumla
  • superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.

Kadınları gayet güzel anlıyoruz ama bazen anlamak işimize gelmiyor.

2
    0 Yorumla
  • Makbukle
    Makbukle Takip Et
    Xper 5 Yaş: 46 , eic 100%
    +1 yıl

Ben beyinlerinde yaradılıştan ötürü bir kimyanın eksik olduğuna inanıyorum.

2
    0 Yorumla
  • Ankara1978
    Ankara1978 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48 , eic 98%
    +1 yıl

Ben Çok iyi anlıyorum ama çoğu zaman da onlar beni anlamıyor. Şimdi nolcak.

1
    0 Yorumla
  • Rodeocu10
    Rodeocu10 Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 30%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.

Bu durum açık bir şekilde tam tersi, kimse aksini iddia edemez

1
    0 Yorumla
  • Khlyen
    Khlyen Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Bizde diyoruz ; kadınlar neden anlaşılmaz olmak için bu kadar uğraşıyor?

1
    0 Yorumla
  • Asirrss
    Asirrss Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 81%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Bu size göre bence bence biz anlıyoruz ama maalesef kadınlar erkekleri anlamıyor...

1
    0 Yorumla
  • deadalus
    deadalus Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 50%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Valla benim gördüğüm kadınları kadinlar bile anlamıyor

1
    0 Yorumla
  • Teesir
    Teesir Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 41%
    +1 yıl

Kim demiş anlamıyor asla kabul etmiyorum ben bunu aslında tam tersi kadınlar erkekleri anlamıyor :D

1
    0 Yorumla
  • AtomunÇekirdeği
    AtomunÇekirdeği Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 67%
    +1 yıl

Herkes birbirini anlamak zorunda değil :)
    Anlaşılmaz olmayı tercih etmesinler bir zahmet

1
    0 Yorumla
  • Marslijooker
    Marslijooker Takip Et
    Xper 6 Yaş: 102 , eic 100%
    +1 yıl

Hangi erkekler yav hangi? siz seciyorsunuz narsist psikopatlari

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (79)
Devamını Gör(124)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkekler kadınları neden anlamıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkekler neden kadınları anlamıyor? 25 cevap verildi
Erkekler kadınları neden anlamaz? 29 cevap verildi
Erkekler kadınları neden hiç anlamıyor? 15 cevap verildi
Erkekler neden kadınları anlamaz? 56 cevap verildi
Erkekler neden kadinlari anlamiyor? 11 cevap verildi
Erkekler kadınları neden anlamak istemez? 112 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Erkekler ortamı çok olan kızları sever mi?
  • Günde 2 defa duş alan biri eriyerek yok olur mu?
  • Yanında şımarmak istediğin biri var mı?
  • Biten bir ilişkiye dönmek, hata mıdır?
  • Kan ve saç telinden tesbih yaptırmak iyi bir hediye fikri mi?
  • Erkeklerin hoşlandığını anlamak neden bu kadar zor, herkesle mi flört ediyorlar?
  • Çok mu sabırlısın?
  • Aşka cesur musun?
  • İkidebir seviyor musun diye soran insanlara tepkiniz nedir😅?
  • İnsanları idare etmesini alttan almasını bilirmisiniz, yoksa tepkinizi koyarmısınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨