Çünkü birşeyin anlanması için, anlanabilir, bazı mantık silsilesinden geçmiş bir kurgusu olması lazım.
Sırf sevgilisi 'Olur mu öyle şey, sen çok güzelsin' desin diye 'Üff böyle çok çirkinim' diye somurtan birini anlamanın zor bir yanı yok.
Ben bu anlanma olayının kadınlar tarafından saptırıldığını düşünüyorum, kadınların anlanmayacak bir tarafı yok, karşı tarafın kendilerinin çok önemsediği saçma sapan komplekslerini algılayamadığını düşünüyorlar çoğu zaman, kendilerini duygulandıran şeylerin anlanıp saçma bulunabileceğini akıllarına bile getirmiyorlar.
İlgi istiyorum ayağına saçma salak tripler, anlamsız takıntılar, hiçbir mesele ve sorunda çözüme odaklanmayıp sürekli karşı tarafın kendisi adına sorunla ilgilenmesini beklemek, asla karşı tarafın da çeşitli duyguları veya düşünceleri olabileceğini umursamamak, belli başlı jest ve davranışlarla umursuyormuş gibi yapınca herşeye hakkının olduğunu düşünmek...
Ortalama kadın davranışları bu veya benzeri olguların eser miktarda rasyonaliteye bulanması ile oluşuyor.
Anlaşılmayacak birşey yok, karışık falan da değilsiniz, sadece tahmin edilemez bir yapınız var ve bunu asla sorun olarak görmediğiniz gibi, tahmin edilemediğiniz için karşı tarafta kusur buluyor ve kendinizi matah sanıyorsunuz.
Bir kere yapılan araştırma erkeklerin daha çok konuştuğu ortaya koydu (cahilsin) madem kadınlar iki lobuda iyi kullanıyor neden genelde efsane bilimadamları yazarlar mühendisler aşçılar erkeklerden oluşuyor (cahilsin2)
@Erkeklerağlamaz Çünkü kadınlara seslerini kesip evlerinde oturup çocuklara bakması söyleniyor, toplum tarafından hep bir isimle anılıyorlar. Hiçbir zaman bir birey olarak gösterilmiyorlar. Neden kadınların elinden her iş gelirken erkekler bir kadına muhtaç bir şekilde yaşamak zorunda kalır? Kadın sperme gerek duymadan çocuk sahibi bile olabiliyor. Sen daha neden bahsediyorsun? Ayrıca çok çalışkan her insan bilim insanı ya da mühendis olabilir ama herkes zeki değildir. Evet ben cahilim ama sen boşsun.
Sence üç beş Ezik karakterli insanın ailem şöyle , sevgilim bana bunu dedi, ayol nasılım gibi saçma sapalak kibrit çöpüne sığmayan dertlerini okumak için mi buradayım? burası pratik Yapabildiğim bir yer. Seçtiğin her kelime senin neye meyilli olduğunu gösteriyor boş olmasaydın burada olmazdım (haklısın) :)
Çünkü kadınlar beynin tek lobunu kullanan birinin normal hayatına devam ettiremeyeceğini zerre kadar düşünmeyip, sadece kendi cinslerinin beynin iki lobunu kullanması gibi, az çok okumuş ve bilgili birinin moronca bulacağı bir zırvayı sırf o an işlerine öyle geliyor diye 'aaa kesin doğrudur' diye yorumlayıp, üstüne zerre kadar sorgulamadan erkekleri eleştirmek için kullanıp, 'Erkekler de çok düz, çok basit canlılar canııım' gibisinden davranacak kadar mantıksız, ciddiyetsiz ve keyfi davranışlar içinde olma eğilimindeler.
Sebebi vallahi de billlahi de bu.
Kadınların ince düşündüğü, daha zeki olduğu gibi iddialar da külliyen yalandır.
bir kere herşeyi geçtim, sadece belli konularda algıları açıktır, yabancı kavramlara erkeklerden çok daha kapalı, çok daha terstirler.
@Erkeklerağlamaz babam biliyor :) anneme sen benim canımsın Allah beni senden sonraya bırakmasın sen bir meleksin der bizim yanımızda bile annemde çok mutlu olur :) Yani güzel sÖZler hediyeler kadını mutlu eder kadında daha çok bağlanır daha çok sever
Soruda da yazdım, kadınların en büyük sorunu, kendilerine çok anlamlı gelen şeylerin erkekler tarafından idrak edilip 'hadi len' denebileceğini zerre kadar göz önünde bulundurmamaları.
İnsanlar sizin kahyanız değil ki sizinle sürekli ilgilensinler.
@Ragnar_Lodbrok sürekli diye bir sözcük kullandım mı? Çok anlamlı evet şefkat göstermek çok anlamlı arkadaşım sevdiğin herhangi birine.. Sevdiğine sevgini gostermek senin için zor ise bu konuyu senin ile tartismayalim
Eskiler bu işi ne de güzel çözmüş halbukisi "Karının sırtından sopayı, karnından sıpayı eksik etmiyeceksin" diye :D :D :D Anlaşılmayana bir şey var mı bak ne güzel anlamışlar :D :D :D
En İyi Cevaplar