Her şeyi kafaya takıyorum, her gün kötü olayları düşünüyorum, sevdiğim bir insan benden uzaklaştı mesela aylardır görüşmememize rağmen her gün onu düşünüyorum muhtemelen çok yakın olmamıza rağmen bu sorunlarımdan dolayı onu darladım ve gitti. Değişik değişik düşünceler sürekli aklımın ucunda biryerlerde, geceleri düşünmekten uyuyamıyorum, artık hiçbir bağım kalmayan kişilerle geçmişte yaşadığım olumsuzlukları düşünüyorum, asla değiştiremeyeceğim şeyler için pişmanlık duyuyorum. Bence ikisi de var ama şu anda overthinkerlık ağır basıyor. Psikolojik destek almam gerek diye düşünüyorum ama şu anda destek alamam. Lütfen bir çıkar yolu gösterin.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
doktora giderek tabi ki de
Geceleri seni uyutmayan düşünceler için küçük adımlar atmak yardımcı olabilir: yazmak, meditasyon yapmak ya da biraz nefes egzersizi gibi. Aynı zamanda, seni zorlayan kişilere odaklanmak yerine, kendine odaklanmak önemli. Psikolojik destek alamıyorsan, belki çevrenden güvendiğin biriyle konuşmak da rahatlatabilir. Kendine nazik ol ve zamanla bu düşüncelerin azalacak. 💛
teşekkür ederim ama ne yaparsam yapayım uykuya dalmaya çalıştığımda hep beynim kemiriyor beni :( akşam 10 da yatıp gece 4-5 gibi uyuyorum. ayrıca güvenip herşeyimi anlatıp konuşabileceğim tek kişi de bu problemlerin yüzünden benden ayrıldığını düşündüğüm arkadaşımdı :(