Şimdi anlatacaklarıma inanamayacaksınız, herhalde benim kadar obsesif kompülsif sahibi bir insan yoktur. Çünkü kimsenin aklına hayaline gelemeyecek takıntılarım var.
Öncelikle bu takıntım, 2 yıl kadar önce, gün içerisinde ve özellikle de gece uyumaya çalışırken sürekli dişlerimi birbirine 4 kere çarpmakla başladı. İki tarafı da aynı anda çarpmalıydım yoksa düzen bozulurdu. Düzen bozulursa 4lemem gerekirdi. Bu takıntı 1 yıl kadar sonra sayılı dokunmaya geçti. Yani atıyorum sol kolumla sehpaya çarptım, sağ ile de çarpmalıyım ve 4lemeliyim. (4 ve 10 sayılarına özellikle takıntım var)
Ardından şuna evrildi; gece yatmadan önce son bir kez telefondan saate, tarihe ve şarjımın yüzdesine bakıp bunları aklımda tutarak ve ekran parlaklığının en düşükte olduğuna emin olarak, birdaha hiç gözlerimi açmadan uyumalıydım ve telefondaki bu üç şeyi aklımdan çıkarmamalıydım. Ancak bir kere yapmakla yetmiyordu. Belki yüzlerce kez sürekli telefona baktım. Bu olay yüzünden 1.5-2 saat uyuyamadığımı biliyorum.
Ardından bu ayaklara da geçti. Halının ucuna sol ayağımla bastıysam, aynı şiddette ve aynı ayak parmağımla (sağ ayak) yine aynı halının ucuna basmalıydım ve 4lemeliydim. Instagram, Twitter gibi platformlarda gördüğüm yazıları ve storyleri 4 kere okumalıydım. Otobüste oturup camdan dışarı bakarken gördüğüm tabelaları içimden dört kere okuyup, tabeladaki kelimede kaç harf olduğunu, tek mi çift mi olduğunu bulmalıydım.
Gece uyumadan önce spotifydan dinlediğim son şarkı 00.00 da kalmalıydı. Hiçbir ama HİÇBİR platformda arama geçmişi kalmamalı, tamamen silinmiş olmalıydı. Eşyalarım, odamdaki ve evdeki her şey tamamen simetrik durmalıydı. Bunu annem bile farketti. Terliklerin niye bu kadar düzgün duruyor, çorapların sanki saygı duruşuna geçmiş, falan demeye başladı. Az önce bile yarım saat boyunca halının üstünde tepinip durdum. Ne yapacağım ben? Yapmayınca içim sıkılıyor içimden bir ses sanki bunları yap diyor. DELİ OLACAĞIM.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
cok korkunc bir sey allah yardım etsin tedaviye başla kız sen boyle nasıl yasıyorsun cidden uzuldum
yasayamiyorum artik. aklimi kacirmak üzereyim. kendi kendime yapmayacagim dedigimde icime öyle bir sıkıntı giriyor ki sorma. gözüme uyku girmiyor
Abartarak söylemiyorsan ışığı kapattığında bile tekrar açık mı diye açıp kapatıyor musun emin olmak için
Sana tavsiye vermek istiyorum
ışık dediğin eğer lamba ise hayır ama şöyle bir şey var mesela spotifydaki son şarkı 00.00 mı diye 10-15 kez kontrol ediyorum. Instagramda arama geçmişi tamamen silinmiş mi diye yine aynı şekilde 10-15 kez kontrol ediyorum. Uyumaya geçiş yapmadan önce en az yarım saatim her yeri kontrol etmekle geçiyor.
tabii dinliyorum
Hem ilaç Hem de terapi alman gerekiyor tamamen geçmez ama azalabilir
gerçekten tamamen geçmez mi.. her gün yepyeni bir takinti edinecek bir sey cikiyor. gittikce artiyor
Geçmeye yakın olur belki birkaç tanesi kalabilir bu sana bağlı bir şey ciddiye alır destek alırsan tamamen de bitebilir
Valla bu işler beyinde bitiyor
bitmiyor, yapmayinca kafayi yiyorum
Psikologların videolarını izle fikir verir
deneyeceğim
Neysin ney
?
Bende aynı sekil
ne ara okudun sanki tüm metni
Mesleki deformasyon