Kişilik & Karakter İnsanlara acımak aptallık mıdır? Çaydanlıkhahaha Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet Hayır Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç İnsanlara acımak aptallık mıdır? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. evet öyledir,,, 0 0 Yorumla
psychoparadıse Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,9b cevap paylaştı. Herkese acınmaz. Acıdığımız çoğu insandan daha acınacak haldeyiz. Dolayısıyla gereksiz merhamet ve acıma duygusu acınanın insanı sömürmesidir diye görüyorum. Duygu sömürüsüne karşıyım. 0 0 Yorumla
İyiolmayaçalışanbiri Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Acınacak kişiye göre değişir bazı insanlar var onalara acırsan acınacak duruma düşersin 0 0 Yorumla
Sekergibiiigirl Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 95% 1 yıl Seni ben degil Allah affetsin ml 0 3 Yorumla egzozcu_selim 1 yıl İşler nasıl? Yorumla Sekergibiiigirl 1 yıl @egzozcu_selim gelsene ya senle güzel olur Yorumla egzozcu_selim 1 yıl Ne güzel olur Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
evet öyledir,,,
Herkese acınmaz. Acıdığımız çoğu insandan daha acınacak haldeyiz. Dolayısıyla gereksiz merhamet ve acıma duygusu acınanın insanı sömürmesidir diye görüyorum. Duygu sömürüsüne karşıyım.
Acınacak kişiye göre değişir bazı insanlar var onalara acırsan acınacak duruma düşersin
Evet acımak pişmanlıktır
Seni ben degil Allah affetsin ml
İşler nasıl?
@egzozcu_selim gelsene ya senle güzel olur
Ne güzel olur
Acirsan acinacak hale dusersin
Hayır öyle ise en büyük aptal benim
Evet