Sevgiyi ve huzuru alamıyorlar, üzünce aşağılayınca da yanımızdan gitmiyorlar. Bunun nedeni nedir?
Neden hiçbir kadının kendine saygısı yoktur, bu doğuştan gelen bir şey mi?
Sevgiyi ve huzuru alamıyorlar, üzünce aşağılayınca da yanımızdan gitmiyorlar. Bunun nedeni nedir?
Neden hiçbir kadının kendine saygısı yoktur, bu doğuştan gelen bir şey mi?
İşte orası çok garip lafa gelince sevgi huzur ilgi şefkat vs vs olsun istiyorlar ama icraata gelince senin dedigin gibi döv öldür süründür ez gebert vs bunları istiyorlar kanları mayaları bozuk karakter kişilik yok herhalde ondan öyleler daha bunu bilim adamları bile çözemedi o kadar vahim bir durum
Cevap
1Cevap
Wallah benim eski esim cok effendi biriydi , oyle evlendik. Sonradan s. refsizlesti. Bende ondan sonra ayrildim.. yani dedigin simdiki nesil icin herhalde -,-
30 dan sonra kadının piyasa değeri düşmeye başladığı için öyle oluyor, efendiye yonelim oluyor. 30 dan sonraki kadının beni iyi bulup evlenmesi de saçma bir şey.
21 yasinda evlendim
Mutlaka bir s. refsizligi vardır seni çeken. Kadın merhametli iyi erkekten tiksinir. İstersen durduğun yeri bil erkkr olarak kadın sevmez
Yok gercekten , cok effendi bir insan olarak tanitti. Bana aileme , hatta kendi ailesine bile. Sonra tam srefsizlesti bende ayrildim. Inanmasi zor belki ama durum bu sekilde. Ama nedemek istedigini anliyorum. Serefsizlik degilde agir basli baskin bir erkek istiyenler vardir.
Hayatımdan çıkarırım saygisizlik yapıldığı zaman. Ki sırf kufurlu konuştu diye sildim çıkardım.
Senin yaşın 40 üstü genç ve güzellerden bahsediyorum
26 yaşındayım haha öyle kalmış
Her kadın böyle der ama sizin kafanız yine değer vermeyene gidiyor
kim diyor bunlari sana
Kadın öyledir. İyi beyefendi olanı sevemez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?