Niye övünüyor ki?
Bugün kendini objeleştirmeyen bir kadın bile birçok erkekle yatabilir. Objeleştiren bir kadın ise zaten pek çok erkeği kendisine çekebilir. Erkekte ise böyle bir durum yok erkeğin kendisini kabul ettirmesi için bir süreç ve kendisinin sahip olacağı birtakım imkanlar ve nitelikler gereklidir.
O yüzden kadınların "biz taciz etmiyoruz" ifadesi çok saçma. Hoşlarına çok giden bir erkeği elbette taciz ediyorlarlar. Ama genellikle buna ihtiyaçları kalmıyor. Yani şartlar eşit olmadan eşit gibi konuşmak doğru değil bence. Kadınlar ihtiyaçlarını karşılayamıyor olsa o zaman görürdük gerçekten ne olduğunu.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Kadınlar mutlu mu sanıyorsun güzel anonim? Bize 1000 tane teklif geliyor olması, 1000 tane bizi seven erkek var demek mi oluyor? Boydan fotoğraf at, meme bedenin kaç gibi sorulardan oluşuyor o mesajların yarısı. Bir kısmı da bir kelimeyi bile normal yazmayıp da nbr gibi şeyler yazanlardan oluşuyor. Bazıları da başta çok ilgili ama senden ilgi görünce monotonlaşıyor ve ceolpte görüyor. Çoğumuz varlık içinde yokluk çekiyoruz. Siz herhalde 1000 tane kölemiz var falan sanıyorsunuz da onu şey gibi görün. BİR KAMYON DOLUSU ÇÜRÜK SEBZE.
Cepte görüyor* olacaktı. Özetle, hiç de sandığınız gibi imkanımız yok.
Merhaba Sude.
hoş geldin ve katkın için teşekkür ederim.
Kadınlar mutlu demiyorum fakat erkeklerden daha mutlu olduğu (bu dönemde) kesin. En azından ilgi görüyorlar sende diyorsun ya. Evet çok kalitesiz insanlar var. Ama bu bile günlük cinsel güdüleri rahatça karşılayabileceği bir ortam sunuyor kadınlara. Erkeklerde ise böyle bir durum yok. Onlar tamamen ilgisiz kalıyorlar. Yani evet eşit kulvarlarda değiliz ve kadınların da çok sorunları olduğunu kabul ediyorum. Kadınların da yaşamı kolay değil. Ama sadece bu konu özelinde söylüyorum erkeklere nazaran işleri çok çok daha kolay. Erkeğin kendisini kabul ettirmesi de zor. Hem kendin de söylüyorsun halen seçen taraf sensin seçilen değilsin. Yani her halükarda erkeklerden çok daha avantajlı konumdasınız bu konuda. Bir erkeğin bu duruma erişmesi için ünlü olması gerekiyor.
Bilmiyorum Sude kendimi anlatabiliyor muyum ama demek istediğini anladım.
Teşekkür ederim katkın için.
Anladım güzel insan. Teşekkürler anlayışlı yorumun için. Elbette genel olarak seçen taraf kadınlar oluyor. Ama mesela sen dedin ya kadın cinsel ihtiyacını karşılamak istese daha kolay bulur diye. Aslında öyle görünse de öyle değil. Evet, biz daha istemeden cinsel bölgesinin fotoğrafını atan ve cinsellik konusunu açan kişi çok. Ama ben bugün buradan biriyle sexting yapsam, beni boşaltma ihtimali %2 falan. Olacağı özetleyeyim mi? Başta ilgili ve sevişmeyi seven gibi davransa da beni ikna ettikten sonra romantizmi kesip, direkt penisini ağzıma tıkıp, ardından da 0 sevişmeyle sexe geçip, beni beklemeden boşalıp, ardından da duşa gidip, bana ilgi göstermeyecek erkeklerle dolu bir mesaj kutusuna sahibim. Dediğim gibi, varlık içinde yokluk çekmek bizimkisi.
Ne demek... Anladım tatmin edecek insan çok az diyorsunuz ki haklı olabilirsiniz. Ama düşük kalitede bir cinsel ilişki bile hiç cinsel ilişkinin olmamasından daha iyi değil mi? Bence kadınlar cinsel yokluk pek çekmiyor, çekse bile erkekler kadar çekmiyor. Erkekler çok yoğun cinsel açlık yaşamakta ve karşı cinsten birini etkilemeleri, cinselliğe ikna etmeleri de ciddi bir emek istiyor. Kadın ise, zaten istemese bile, dediğin gibi cinsellik konusunu açan erkekler onu buluyor. Yani arada yine de çok büyük bir uçurum var diye düşünüyorum. O yüzden erkekleri rahatsız etmenize halen gerek yok ve halen iyi kötü ihtiyacınızı giderme ihtimaliniz var. Bu bile sizi bizden şanslı kılıyor.
Beni bosaldiktan sonra sisme bebekmisim gibi firlatip atan bir erkek, hic yoktan iyi mi sence? Hayir degil.. Bu bana hakaret ve degersizlestirmek.. Eger kirici davranacaksa, hic sevismemeyi tercih ederim. Tacize gelince de zaten iki tarafinda yapmamasi gereken bir sey🙂
Bunu seçebilirsiniz ama değil mi😊 Olabildiğince kibar erkeklere yönelmeniz bu durumu yaşama olasılığınızı çok ciddi anlamda azaltır bence. Evet kimse sizi değersizleştiremez ve hakaret edemez. Kırıcı davranamaz. Size yapılan bir haksızlıktır bu, bunu kabul ediyorum.
Ama hiç sevişmemeyi tercih edebilmeniz de eninde sonunda sevişecek birini bulabildiğiniz gerçeği sayesindedir. Yani yine erkeklerle aynı dinamikler altında değilsiniz ve onların yaşadığı sıkıntının benzerini yaşamıyorsunuz. Yine de daha şanslısınız.
Ama sizi anlıyorum.
Sizde beni anlamaya çalışıyorsunuz.
Bu bile bence erkek ve kadının birbirini dinleyip önyargı ile yaftalamadığı zaman, birbirini anlayabileceğine bir örnek. Yani bence bunu yapabilsek kadın-erkek arasınds bu sorunlar oluşmazdı.
Hatta taciz olayları da en aza inerdi.
Ama bunu yapamıyoruz. Aramıza uçurumlar koymaya çalışıyoruz.
Elbette, dinlemeli ve anlamaliyiz🙂
Ama maalesef dediginize katilmiyorum. Cunku geneliniz sey zannediyor, hani bir erkek kibarsa, karsisindaki kadini mutlu eder falan saniyorsunuz da o is oyle olmuyor🙂 Kibardir erkek, evet taciz etmez ya da kufur etmez, dur diyince durur falan ama her kibar erkek de bize cicek almiyor ya da yatakta bizi tahrik etmeyi dusunmuyor. O yuzden pek alakali oldugunu dusunmuyorum.
Nasil olsa kibarım diyerek kenara cekilen ve iyi erkek olmayi bu sanan erkek cok maalesef..
Anladım demek istediğini fakat işte kadınların beklentilerini karşılamak gerçekten çok zor. Kadın olduğunuz için size kolay geliyor olabilir. Ama bir erkeğin, bir kadını tahrik edebilmesi tam tersi olaya göre çok daha zor. Bu yüzden erkekler yorulup kenara çekiliyor.
Sizi çok iyi anlıyorum.
Fakat belki de ben kendimi ifade edemiyorum. Çünkü bahsettiğim şey erkek olmanın tam da bu dezavantajları. Bu yüzden erkekler en temel ihtiyaçlarını karşılayamıyor.
Teşekkür ederim🙏🏻😊
Denemeye tenezzül etmesi ve öğrenmek için uğraşması bile, aşık kıza yeterli olur aslında ☺
Bem teşekkür ederim🌸
2022'nin ilk 11 ayında;
( Bu daha bakanlığın verdiği sayı bakanlık her zaman ki gibi doğru sayıları vermiyor.)
Peki kaç erkek öldürüldü? Kaç erkek tacize uğradı? Kaç erkek şiddet gördü?
Bunun sayımı neden doğru düzgün yok?
Senin bana göre burada sorman gereken soru "kadınlar neden taciz etmiyoruz ki diye övünür ki?" değil "Adalet nerede?" ⚖️ sorusudur.
Merhaba. Katkın için teşekkürler. Fakat adalet ayrı bir mesele. Katılıyorum sana ama söylediğim konunun kadın cinayetleri ile alakası yok.
Ama elbette kadın cinayetleri ülkemizin en büyük sorunlarındandır ve kabul edilemez. Bana kalırsa bir cana kıyan bir insanın affı ya da hoşgörülmesi olanaksız ve açıkcası idam da edilmesini isterim.
Ama adalet konusunda erkeklerin de adaletsizliğe uğradığı çok konu var. Mesela Beyoğlunda bir turist öldürüldü ve katili sadece 12 sene aldı.
Merhaba rica ederim;
Sizin zaten şu an konuştuğunuz konunun temelinde yatan sorun "adaletsizliktir." Eğer adalet olsaydı kadinların kendini övecek bir konusunda mevcut olamazdı.
Çünkü şu an gördüğnüz bu rakamlar kadinların kendini övmesinin bir sebebidir. 🙂 Sizin bu kadar taciz, tecavüz oranınız var ama bizde bu yok peki bu rakamlar olmasaydı kadınlar neden biz taciz etmiyoruz diye övünsün ki?
Yahut siz erkeklerde adaletsizliğe uğruyor diyebilirmiydiniz? Diyemezsiniz ve bu soru türeyemezdi.
Sorunların nedenini değil temelini araştırmaktan yanayım benim düşüncem bu.
İyi günler dilerim 🌿