Kadının aklını manipüle ettiğinde, kafasını karıştırıp kaygıdan kaygıya sokarsak ve baba travmasını hatırlatırsak kazanıyoruz, yapışıp gitmiyorlar..
Bunun nedeni nedir?
Kadının aklını manipüle ettiğinde, kafasını karıştırıp kaygıdan kaygıya sokarsak ve baba travmasını hatırlatırsak kazanıyoruz, yapışıp gitmiyorlar..
Bunun nedeni nedir?
Duygular ile oynamak. Korku ile oynamak. Manipülasyon baskı olmayanı inandırmak. Beynini yıkamak. Teröristlere de canlı bombalara yapıldığı gibi. İnsanlık dışı bir şey olduğu kadar bunu yapan kişilerin normal değil, sağlıklı aileler evlatlar yetiştirmesi de o derece zor. Evlerden ırak..
Bunu yapmazsak kadın sevmez. Hiçbir kadın kendiyle dalga geçmeyen erkeği benligine oturtamaz. Çünkü kadınların baba travması vardır. Kadına baba travmasını hatırlatacagiz ki aklında yer edelim
Bu sizin şahsi düşünceniz sağlıklı ilişkilere sahip olanlarda var. Babamı ben çok severim mesela bana bu şekilde davranan 2 erkek kuzenimi sildim. Hoş değil kadını bir meta olarak gören adamı meta olarak görenler ile bunu normalleştirenler normal değil sonra cinayetler tartışmalar bu denli artıyor. Zaten kadınlar ve erkekler bu devirde bir anormal insana olan inancımı tekmeleyen bir yorum okudum cidden üzücü. İnsanlar doğar yaşar yaşlanır libidoları ve gençliğe fazla güvenmek hedonist narsist hayat felsefesi ile yarınlar yokmuş gibi yaşamak toplumu zaten çökmesine bu neden oldu.
Bu şuna benziyor:
-Abi ben ata binemiyorum bir türlü, sürekli üstünden düşüyorum
-Eee?
-Atın ayaklarını kestim artık biniyorum
Sende kadını kazanmıyorsun ki sadece manipüle ediyorsun. Sağlıklı bir ilişki yaşamak yerine geçici haz için zarar veriyorsun.
Yani kadından alınacak maksimum şey sekstir. Kadın zaten sevemez erkeği özünde. Her kadın özünde nefrtle doğar erkeğe
Sevgi anlayışın çok bencilce. Bir kadın benim gibi sevmiyorsa o gerçekten sevmiyor şeklinde düşünüyorsun.
Mesela bir kedi için sevgi göstergesi ısırmaktır. Gerçek sevgi olması için illa insan gibi öpüp sarılması mı lazım?
Kadınların sevgisi de erkekler gibi değil. Onlar erkeklerin aksine doğacak çocukları için mecburen güçlü, seçkin, kaynak sağlayabilen erkekleri istiyorlar diye sevmiyor mu oluyorlar?
Buna göre yazdığın cümleni düzeltiyim
Benim kadınlardan alacağım maksimum şey sekstir. Kadınlar beni sevmiyor. Her kadından nefret ediyorum
Evet sevmiyorlar. Çocuk yaptılar. Adamın parası azaldı zor bir döneme girdi. Ne olacak, başka bir erkek arayışına girecek. O adama durup empati besleyecegini mi düşünüyorsun? "Zor durumda, yanında olacagim" demez. Başka erkek arayışlarına başlar.
Kadın daha iyisini bulunca gidiyorsa sevmiyordur
Dostum dediklerin istatistiksel bir veriye dayanmıyor sadece azınlık bir grubun yaptığı şeyler bunlar.
Kadınların çoğu "Hop para bitti bye" diyip gitmiyor. Belli bir süre sabrediyor. Durumlar düzelmezse gidiyor. Onda da güle oynaya gitmiyor.
Aynı şekilde kadınların çoğu da yolda gördüğü başka bir erkeğe bakıp "Sen sevgilimden daha iyisin 2 dakka bekle ayrılıp geliyorum" da demiyor
Her canlı kendi çıkarını gözetir haklı olarak. Kadınlar bide ek olarak çocuklarını da düşünmek zorundalar. Elbette erkekler kadar fedakar olmaları beklenemez çünkü bu doğalarına ters
Onlar mağarada çocuklara bakarak evrimleştiler. Karınlarında hep değerli olan çocuğu korumak için önden koşarak kaçmaları gerekiyordu.
Bizim gibi antiloplarla savaşırken kabile arkadaşını korumak için fedakarlık yapmıyorlardı yani
Doğru olanı yaptılar ve gördüğün üzre neslimiz devam ediyor onların sayesinde
Cevap
1Cevap
Aslında kazanmış olmuyorsun sadece karşındakini takıntılı biri haline getirmiş oluyorsun
Yatağa atıp isimizi görüp bırakıyoruz. Kazanmış oluyoruz aslında
Öyle ama. Diğer türlü kadın bizi kullanır
Aynısı size yapılınca siz de yapışıyorsunuz anlarsın.
Erkek daha güçlü kalabiliyor, kadınlar her. zaman böyle konularda eziktir
simdikiler cok zavalli ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?