Ben kötü davranınca arada yükselince gitmiyorlar. Çok ilginç cidden. İnsanın kendine hiç saygısı olmaz mı

Ben kötü davranınca arada yükselince gitmiyorlar. Çok ilginç cidden. İnsanın kendine hiç saygısı olmaz mı
Benim kuzenim tam hasta tedavi olmalı baya sene sonra korkutmak nedir ya cinsel istismarcı cinsel tacizci tacizci sapık 😡😡😡😡😡😡 hayır aksine kazanmıyorsunuz?
Kazanıyor kardesim maalesef. Kadına iyi olursan seninle dalga geçiyor sonunda. Üzmeye devamke
Ne alaka her erkek bir değil her kadın da
Cevap
2Cevap
Senin iyilik dediğin iyilik değil ve kötülük dediğin kötülük değil. İyilik anlayışın kurnazlık, kötülük anlayışın da maskülenlik
Öyle olunca kazanıyorsun bro
Öyle davrandığında sadece mazoşist kızların ilgisini çekersin. Buda sağlıklı bir ilişki olmaz zaten. Kimse kendini sorgulamıyor nedense hep karşı tarafı sorguluyorsunuz. Abi bi dakka 10 kıza yürüdüm ve hepsi beni reddettiyse acaba bende bir sorun olabilir mi? diye sormuyorsunuz kendinize.
Sanki tüm kızlar gizli bir birliğe üye ya da tüm kızlar g*rizekalı iyi erkekleri istemiyor gibi hayaller kuruyorsunuz. Sen kazmayı göle atıp balık tutmaya çalışırsan evet belki bir balığa çarpar ve avlarsın ama gidip bir bak herkes olta kullanıyorsa sende olta bul.
Ben kızlara kibar yaklaşan, dışarda sohbet etmeye çalışan biriyim. Gündüz oyunu denen şeyi de biliyorum. Çok kızla diyalog kurmaya çalışıyorum.
Kızlara yapışan "yavrum naber, gelsene, hey yavrum" diyen tipler gibi yaklasmayan biriyim. Durakta cafede vs kızlarla konuşmaya çalışan samimi yaklaşmaya çalışan biriyim. Hatta hayır dedikleri zaman hiç ustelemeden ordan uzaklaşan biriyim.
Fakat reddediliyorum. Demek ki kızlar böyle laf atan adamları tercih ediyor veya dışarda biriyle tanışmaya sıcak bakmiyorlar.
Ve iyi davrandigim, aradığım sorduğum, ilgilendigim kızların hep beni pasif gören tutumları oldu kardeşim. Yani söylediğim söz yalan bir şey değil.
Hiçbir zaman da "ölüyorum sana, lütfen gel" diyen aglak bir tip de olmadim. Acaba üstlerine dusulmesini mi istiyorlar dedim üstlerine de düştüm ama kadınların hemen hemen hepsinde acıya egilim olduğu gercegini farkettim.
Bence senin gözden kaçırdığın en önemli şey oranlar. Dışardaki 100 kızdan 1-2 tanesi seni isteyecektir sadece. 50 tanesinin sevgilisi olsa, 10 tanesi fazla genç, 10 tanesi yaşlı olsa, 10 tanesi dışardaki erkeklere güvenmese, 10 tanesi seni beğenmese, 5 tanesinin yanında arkadaşları olduğu için çekinse, 3 tanesi de o an meşgul olsa mesela. Ben yine iyi oranlar verdim. Türkiye'nin gelenesek baskıcılığı, yanlış zina anlayışı vs... bunları saymıyorum bile.
Bende bugüne kadar yoldan geçen bir kızla tanışamadım. Bazılarını korkuttum, bazılarının yanında saçmaladım bazıları sevgilim var dedi vs..
Ayrıca kadın erkek rollerine göre davranmıyorsun. İlişkinin bekçisi kadınlardır. İlişkide kadının yapması gerekenleri yapıyorsan elbette kadın bir dakka bu işte bir yanlışlık var. Bu adam bana muhtaç der ve gider.
Evrimsel psikolojiyi anlaman gerekiyor kadınları anlamak için. Boşuna deneme yanılma yöntemini uygulama. Araştır dostum. Bende eskiden senin gibiydim. Bir kızın üstüne aşırı düştüm ve beni askerdeyken "Başka biri var hayatımda" diyip terk etti. Ben kadınlara küsmedim. Olayın nedenlerini araştırdım ve buldum.
Elbette beni o şekilde bırakması hainlikti ama bu kişisel bir şeydi. Bütün kadınlara hain diyemem.
Hayir ben melek gibi adami seviyorum ve onunla birlikteyim
Kadın sevmez. Bir süre sonra sıkılır birakirsin mutlaka. Yaş 18 daha
Sorun iyi kalpli olmaniz degil.
İyi kalpli erkeklerin geneli cok monoton. Biz siddet vs istemiyoruz ki sadece o cilginca enerjiyi ve hafif serseriligi seviyoruz.
Aniden kucaga alip dondursen, sokakta seni seviyorum diye bagirsan, gidiklayip sakalassan, yeri gelince benimsin diyip de yukselerek birakmasan cogu kadin etkilenir iliski icinde zaten.
Kalk gidiyoruz diyip de beni kucaklayan erkek beni heyecanlandirir.
Ama iyi erkeklerin cogu boyle degil
Kadın doğası bundan sıkılıyor. Erkeği ezmeye başlıyor. Mesela son görüştüğüm kızın babası ölmüş çekingen bir kızdı.
Dediklerinin hepsini yaptım. Koca havaalanini dolaştım çalıştığı yeri bulup sürpriz yaptım.. emek gosterdim. evine bıraktım iki üç kez. İlk buluşmada sevdiği tatlıdan alıp götürdüm çalıştığı yere. O bana bir kez bile dönüp yazmadi.
Ve buluştuğumuz zaman benimle öpüşen, bayağı sevgili gibi takılan bir kızdı. Evinin adresine kadar biraktim. Araba kullanırken elini tutuyordum öpüyordum incitecek tek kelime etmiyordum.
Geçmiş ilişkilerde de bu vardı. Şimdi diyeceksin ki sen çok iyilik yapmışsın 😂
Geçmişteki konuştuğum kızlarda da bu vardı arkadaşım. Sırf araba var diye biraz da naif biriyim diye benimle duygusal ihtiyaçlarını gidermeye çalıştılar işte.
Kadın duygularına hitap eden erkeği cinsel olarak arzulamiyor. Ya şiddet egilimin olacak kadında arzu uyandirman için, ya iki görünüp bir kaybolacaksin.
Son dedigimi yapınca da kadınlar ilgisiz olduğunu söyleyip birakiyor arkadasim.
Kadın paraya değer veriyor bence. "Bundan daha iyisini bulurum" diye düşündüğü için ortalama erkekler kadınlar için birer kukladir.
Olayi bilmiyorum, belki de sıkılma/gitme amaclari baskadir ama dedigin gibi elde ettim hissiyle bıkan hem kadin hem erkek var bu dunyada..
Ama anlattiklarina bakilacak olursa cok guzel sevmissin. Bir gidip bir gelen degil de cilginligi ve ilgiyi birakmayan erkek en cekicisi bence. Ufaktan serseri tarafini gormek guzel. Yoksa psikolojisi bozuk olmayan bir kiz zaten siddeti tecavuzu istemez ki
Çünkü kadınlar ikiye ayrılır.
Yani taraf olarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?