Edep sen ne güzel şeysin 🤭😅 Bir erkeği 500 ister 500ü de alır derler doğru mu? Erkekler merhametlidir hiçbirine kıyamaz mış?😅?
Biraz soluklan bi su iç kızlar kaçmıyor ya 😒
Edep sen ne güzel şeysin 🤭😅 Bir erkeği 500 ister 500ü de alır derler doğru mu? Erkekler merhametlidir hiçbirine kıyamaz mış?😅?
Biraz soluklan bi su iç kızlar kaçmıyor ya 😒
Vallahi bu soruya erkek olduğum için ne cevap vereceğimi bilmiyorum. Daha doğrusu nasıl cevap vereceğimi bilmiyorum. Çünkü hemcinslerime kefil olamıyorum. Erkekler biraz daha düşünceleri farklı olduğu için evet 500 kız da gelse 500 net atlarlar. Ama şu var ki biraz da karakter meselesi. Ben asla öyle olmadım diyebilirim. Kuzenim vardı mesela dayımın oğlu gömlek değiştirir gibi haftada bir kız arkadaş değiştirirdi. Ne oldu sonunda evlenince mutsuz oldu boşandı ikinci kez evlendi. Hani derler ya alışmış kurtulmuşlar beterdir diye o da öyle oldu. Ne ekersen onu biçersin insanın karakteri olması lazım.
Yani varmiş oylesı öyle dıyorlar ben de bılmıyorım 😃😃
Sakız gibi çeşit bol 🤣
Erkek yüce gönüllüdür, kalbinde herkese yer vardır
Şöyle dürüst yok 😃
😅
Komik yani 500 tane olmasına mı yoksa hiçbirine kiyamadiklarina mi güleyim bilemedim😆
Toplu gül gıtsın kız. Gulelım dıye sordum zaten 😘😅
Gülelim güldurelim😂😘😘
🥰😘
Teşekkür ederim 💞💞💞
😘😘 .
Cevap
120Cevap
Kaliteye bağlı. Kaliteli duruşunu sergileyen, kolay elde edilir bir tip değilse 500 değil 5 kişiden 1 i bile ulaşamaz.
Kız sen çok mantıklı konuşuyorsun 🥰
Teşekkür ederiimm🥰
😘
♥️
Kaliteli erkeği bin kişi ister bir hatun alır kalitesizi bin kişi ister bini de alır 😂
Wuuuu kral 😎😎
Bu durumda kalitesiz mi oluyorum alan olmadı da
Bir kalbi incitmek kabeyi 40 defa yıkmak gibidir o yüzden ben kimseyi kıramam 😂😂 Her şey allah rızası için 🙏
Düzgün karekterli erkeklerin sayısı az 500 istese de gönlü yoksa hiçbirini almayanlar da var.
Ama genel itibariyle 500'ü istese az gelir daha yok mu derler.
Evet doğru tabi ki de :D
Sende mi bürütüs 😛😛😛
Bende birüstüres :D :P yazamadım
🙈😅😅😅
😅😅😅🥰
Haha öyle söylentiler var evet
Edepten değil o, nefsine hakim olamayan ac köpek gibi gelene saldırmaktir, sadece kadınlara gerek değil erkekte kendine saygı duymak zorunda bedenine saygı duymak zorunda gözüne hakim olmak zorunda. Herseyi kadınlar üzerinden yürütürler ancak, kadına o. spu diyen erkekte benim gözümde onun bunun çocuğudur. Net. İnsan neyse karşısındaki odur.
Ve her insan karşısındakini kendı gıbı görür haklısın 👍 🙃
Ahahah hayır doğru değil 😂
500'ü ister, 500'ü tanıyabilir ama alamaz. Belki bir kısmı aldık zanneder ama yine alamaz. Çünkü alınabilecek erkek var, alınamayacak erkek var jsjsks
Merhamet değildir o merhamet olsa duramazlar 🤣
Aslında bilindiği gibi kadınlarda da durum aynı fark yok. O yüzden bunu cinsiyetten çıkartıp kaliteliyi herkes ister diyebiliriz.
Erkek de olsa kadın da olsa kim alır?
Hak eden.
Polyanna seni😀
Hayır efendim hıc temize çıkmaya çalışmayınız adınız çıktı dokuza 😅😅
Tamam alınma sen kişisel yazmıyorum zaten alınmayınız da 🙈
Hep bi yapmam etmemler zaten. Aşagılara bak KS masum kaynıyor 😅
Yoo kabul edenler de varmış ki helal olsun.
Mesela ben de flörtözüm bak al sana itiraf bu da senin soruna özel baska bir yerde yazmadım 😂
Bunu kabul ediyorum fakat devamını etmiyorum, etmem 😀
Yani 500'ü tanıyabilirim.
50 si ile flört edebilirim.
1'ine anahtarı veririm 😂
Buralardaki masumiyete bakma, malum etiketlerde görüyorum ben her gün kim masum kim değil 🤣
Sanada helal 🤭
Yok bakmıyorum zaten kımın ne olduğu pek belli değil.
bir şey olamıyorum ki bana vermıyorlar 😬😂😂
Kıyamaaam 😂
Verirler verirler, ben görüyorum hem yeni fenomenler hem modlar oluyor belirli zamanlarda.
Sadece dönemleri var gibi duruyor. Mesela benim 2. fenomenlikte benimle aynı günlerde benim fark ettiğim 5 veya 6 kişi fenomen olmuştu.
O zaman gelmemiştir daha 🙃
Bir de son günlerde yönetim cidden çok yoğun. Binlerce kişi var. Yüzlerce başvuru vardır vs. 😀
Cevapların da iyi, sen devam et kara görünecek yakında 🙃
Tutmayın küçük enişteyi😅
Bakalım yaa. Modluk daha önemli benım için sorularıma aşırı alakasız kişiler dadanıyor onlar aza ıner dıye düşünüyorum. Yorum sılmektwn kurtulucam 😅
Şikayet etmiyordum etmem lazımmış onuda yeni öğrendim 🙈
Ahahaha kahkaha attım 🤣
Sonra bir şey olamıyorum demez mi tani olamazsın 😂
O zaman burayı ezberle
www.kizlarsoruyor.com/yardim/moderasyon#134
İletişimde olduğun bir mod varsa şikayet ettiklerini ona gönder kaldırsın. Yoksa baya sürebiliyor şikayet edilen cevap ve yorumların kaldırilması.
Bılıyordum bunu dıyecegını 😂 ogrenmemek ayıp bikere
Tamam okurum örtmenim
Barış var ona atarım olmadı
Yaparım yaa bak görürsün 😎 istemem yeter. Destegın için teşekkürler ayrıca
☺️☺️
Edep gerçekten güzel bir şey! 😅 Ama "Bir erkeği 500 ister, 500'ü de alır" dediklerinde, herhalde 500'ün sadece "iyi niyetle" verileceğini unuttular. 😉 Erkekler merhametlidir, doğru ama bazen de "kıyamaz" dedikleri, tek başına tatlı bir uykuya dalmaya çalışan telefonlarıdır! 😆
islam dio ki paylaş
peygamberi dio ki "kolaylastirin zorlastirmayin"
isa dio ki "sevin birbiriniz"
hümanizm diyorki insani sev insani koru
erkek bunu yapinca suc yaa
😅😅
🫣🤗🤗🤗
Ona öyle denmez çok ayıp 🤣
Alternatifleri değerlendirip en iyisini bulmaya çalışan erkek denir. Böyle söylemlerle ponçik kalbimizi kiriyorsunuz. 🤣
Yazık size 😒
Bence bu söz, bir insanı aynı anda herkesin istemesiyle bir anlam taşımıyor. Herkesin beğenisi, ilgisi farklıdır ve bir kişinin değerini sadece popülerlik ya da başkalarının ona olan ilgisiyle ölçmek doğru olmaz. Herkesin kalbinde özel bir yeri olan insanlar vardır ve bu, toplumsal beklentilerle değil, bireysel bağlarla şekillenir. Kimi insanlar 500 kişi tarafından istense de, kalpteki gerçek bağ sadece bir kişiyle, derin bir anlayışla kurulabilir.
Doğru ama bu 500 ün 499 u elde edince terkeder, sadece 1 kişi kalır. Boşuna dememişler bir kızı 1000 kişi ister, 1 kişi alır diye : ))
Doğru demek 😀
Atalarımız ne zaman yalan söylemiş 😂
Ben gormedım 😅
Ben de hiç duymadım : ))
O kadarda ortalık malı değiliz ya, çoğu erkek alırda bazıları da seçicidir
Espiri ya 🙃
Biraz yanlış olmuş 500 kız ister 600ü alır çünkü erkek ekstradan istemeyen aklından sevgili flört olmayı geçirmemiş kızlara da yürüdüğü için yüz verenler, deneyenler olacağı için isteyen kızlardan fazlasını alır
Hayır ya hepsine bu yaftayı yapıştırmak haksızlık olur
Bılmem artık 😃
Var var hayırlı olanlar da var 😃
🤣🤭
O yüzden bize yaklaşmıyorlar bile. Ucuz olana herkes saldırır😅
😃
🤦♂️🤦♂️🤦♂️ bir kişi istese yeterli aslında 🤭🤭
İnşallah 😃
😂🤣😂🤣😂 soruyu ilk okuduğum da aklıma ben evde televizyon izliyorum ben ne suçu var repliği geldi 😂🤣😂🤣😂
Genelleme gıbı oldu ama isteyen üzerine alınabılır 😂😀
Ben evde televizyon izliyorum 500 benin istemiş 😂🤣😂🤣😂 üzerime alınmak istemiyorum ama kulağa çok güzel geliyor ya 🤭🤭😂🤣
Bak bakkk hoşuna gıttı 😂😂 hakkını verin çabuk kıl bu 500kişi
Aslında 500 kişi hazır sadece benimle 1 defalık belediye otobüsüne bin duraktan durağa aynı anda 500 kişiye aşık oluyorum 😂🤣😂🤭🤭🤭
Ayran gönüllü yani 😃😃
Biz ona yokluk diyoruz ama ayran gönüllü de olur sorun yok 🤣🤣😂🤣🤭🤭
O beşyüzlük olanların içinde sadece karşı cins mi varmış 😃😃
Varmış herhalde 😅
Nefesi bile yetmez 😃😃😃
Evet, maşallah çok ayran gönüllü geneli.. kimseyi kıramıyorlar 😄
Merhamet ve edep böyle güzel işte😅😅
Evet 500 alır merhametlerine sınır koymuyorlar
Öyle
Maşallah bir tanesi idare edemeyen 500 nasıl idare edecek 😂
Eden varmiş hınt kumaşı
Varmiymis bakım turuncu kafa varsa zor bir kadınla uğrasamiyor millet o dedin kadar insanı timarhanelik yapar 😂
Ben bılmem size sormalı
Ben yalnız bir adamım bana sormamali 😂
Dogru sen oylesın 😅
Yani ben tek düşünenlerdenim oda özel olmasi lazım öyle biride var mı piyasada pek goremiyorum
Yok kalmamış maalesef kapmışlar hep
Yani yok işte yapcak bişey yok turuncu kafa
😂😂
😀😀😁
Yoo yalan. İsterse 5 bin kişi istesin gönlüm kimdeyse o alır, istemezse de evde kaldım zaten yine :D
Erkekler ayran gönüllüdür kim yeşil ışık yaksa gider doğrudur 😂😂😂😂
Deme deme 😅😅
Evet
doğru
500 kisi beni hic istemedi. Hele bi deneyelim istesinler bakalim alabilecekler mi ben de merak ettim 😀
Hepsini değerlendirir hiçbirini geri çevirmez değerlendirecek zamanı olmasa bile değerlendirceğine dair söz verir
Ne merhameti erkekler önüne gelene he der o da etinden sutujden budundan faydalanmak için. Başka bir şey değil.
500 kişi isteyip 500 kişiye gidene erkek demem ben, adam olanın seçileceğide seçeceğide tek bir kadındır...
Her şeyin bir ilki vardır. 501. de durum farklı olabilir.
oyle miymis 🙄🙄 erkekligimden suphe mi duymaliyim su an 🙄🙄🙄
Her erkek için geçerli olmasa da istisnalar kaideyi bozmaz diyorum
Kızlar kaçıyor ya. Bir kere başıma geldi kızın birine yarın görüşürüz yazdım gece 3'te kız sabah amerikaya gitti
😂😂
Kimseye bu konuda güvenmiyorum ama kendime sonuna kadar güveniyorum. Sadece biri alır...
Erkekler ne istiyor diye soruyorlar ikidebir hepinizi aynı anda istiyoruz işte 😂😂
Bir erkeği kaç kişi severse sevsin alacak kişi birdir
Yok öyle bir şey 😕 şu erkeklerin hepsini ayran budalası görmekten vazgeçin
parasi neyse verelim de doy su kariya kiza erkolarindan kosa kossa uca ucca kaciis
%98 olarak koca bir Doğru. 500 değil 1000 kadın ister 1000 ni de alır
Ne istediğini bilmeyen erkekler, çiçek çiçek gezip kovana eli boş döner
Illaki bir aklını karıştırır ama uçkuruna düşkün değilse sonuçta bir tanesini seçecektir😄
Öyle demeyelim de "midesizler mahluklar" desek daha dogru sanki
Açgözlülüğü ne kadar da iğrenç bir şekilde masumlaştırmışlar
Sadece bir kadını mutlu etmek adaletsizce geliyor bana.
Eski sevgilim üzerindeki analizlerimden yola çıkarak %100 doğru diyebilirim. Allah b*lasını versin, az aldatmadı OR*tanca çiçeği. Soğuktan s2 büzüşür umarım.
Artık bu kadınlar için deniliyor diye düşünüyordum bende
Büyük çoğunluk öyle maalesef.. Utanç verici olsa da gerçekler..
beşyüzü ister ve beşyüzü iteler desen haklısında alma konusu muamma
Almaktan kasıt yatağına almaksa hemen hemen doğru. Biz kalender meşrebizdir. Yok nikahına almaksa 500'ü de alamayabilir.
O kadar da değildir 🤣
Erkekler merhametli koca gönüllüdür kimseyi kırmaz sırf karşı taraf kırılmasın😂😂😂
Erkekler umurumda değiller.
Elbette erkekler çoğu durumda merhametli dir. anjak önümüze çıkan her fare deliğine sokajak sağlığımız yogki. Efandim her duýdugynyza ynanmaýyn erkekler janyny çöplükde buldy diýe bişeý ýok😉
Ben farklıyım galiba kimse benle değil 😎
Istısnalar olabılır 😄
30dan sonrası öyle oluyor 😀 gençler yaşasın boş kedi alırız
Ne demişler 30dan sonra mantık devreye gırer. Hata yok en güzeli boş ver
🙏teşekkürler byy
Çoğu erkek yoklukta yüzüyor eline kız eli değmeden yaşıyor kim uydurdu bu zirvayi?
Yanlis bir erkeği cilveli bir kız ister sadece o alır gerisine bir şey yok sjsjsk
Hıdır i istesem alabilir miyim kız turunçgil🤧
Dene bakalım 😅
Kelin ilaci olsa demicem😅😅 yarabbi duy şu kulunu hıdırın gözünü gönülümü bağlaa aminnn🙃
😍😍😘
Sanmıyorum doğru bulmuyorum
Bilemem
Sağır duymaz uydurur hesabı ne lan sevdiğimden başkasına mo bakıcam yürüyün gidin saçmalığa bak 😄
yan cebime koy 😄
Yalan beni herkes alamaz
Evet orası öyle 😎
Öyle tabi çay simit yokmu
Geç kaldın bugün 🙃
Napalim geç yattık yoğunluk vardı 😬 isede gitmedim
Keyif mi var bugün
He çok sorma