İki içeçeğe 500 tl verilmez diyor, ama ben bir tanesine 500 tl veriyorum? Cimri erkek sorunu🥴?

Öncelikle fakir değil aylık 200 bin falan alıyor. Buradan biri yazdı ben zaten ciddiye almıyorum buradan yazanları da ısrar etti dedim bakim ne istiyor bu. İşte yazıyor evlilik falan. 35 ben ise 25. Kendisi de anlattı insanları çok sevmez ailesi dışında. 😱Kimseye borç vermez savruk değilim diyor. Ya savruk ol demedik de erkek adamın cimrisi asla çekilmiyor. Çevresi yok sürekli ailesiyle ve ev işi falan yapıyo. Erkek dediğin sevilir sayılır bu kimseyle görüşmüyor. Öyle gittiğim yerleri foto falan atıyordum İstanbul'du burası çok lüks buraya götüremem ben seni falan diyor.🤔E niye yazdın? Sonuçta ben buyum baştan dedim. Ben şimdi çalışıyorum yani kazandığımızda harcıyom genciz bir kere yani gidip de içecek içmicez tatlı yemicez napcaz.🥺Diyoki bunu evde sana yaparım falan evlenince dışarda yok. Dedim arada da mı olmaz dedi bir kez olur ama pahalı yer değil. Cidden düşünüyorum ne cimri insanlar var bir de 200 000 alıyosun yani. Diyo mümkün değil falan gitmem o mekana kimseye para vermem etmem. Erkeğin cimrisi o kadar tahammül edilmiyor ki. Bir içeceğe 500 tl vermek enayılık diyor. Ya arkadaşım konu değil fiyatlar zaten uçmuş ama ne değiştirebilirim? Bunun için dışarı çıkmayak mı? Sürekli eve mi kapanalım? Erkeğin cimrisi çok fena.

Güncellemeler
3 ay
Sizce
Güncellemeler
3 ay
Yardım
İki içeçeğe 500 tl verilmez diyor, ama ben bir tanesine 500 tl veriyorum? Cimri erkek sorunu🥴?