Moda & Stil Bu hırka 500 eder mi, delikanlı adamı bozar mı? XoxBurak Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl teşekkür hayricim <33 Güncellemeler+1 yıl www.zara.com/.../-p05071306.htmlBu nasıl Bu hırka 500 eder mi, delikanlı adamı bozar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. Bence 500 etmez 0 0 Yorumla
halilim123 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Moda & Stil konusunda 431 cevap paylaştı. Parana yazik. Sirf marka diye pahali bu.Git aynisini pazardan al. 0 2 Yorumla XoxBurak +1 yıl Doğru valla ama yünlü olanlar pahalı pazardakiler naylon hep Yorumla halilim123 +1 yıl Bakmak lazim tabiki Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Anne hırkası la bu. Anamdan dızladım evde giyiyorum ben 😂 0 1 Yorumla XoxBurak +1 yıl 😂😂 Yorumla
barbied Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bu manken gibi kombinliceksen çok iyi olurBu renklerin uyumu harika 0 3 Yorumla XoxBurak +1 yıl Ben daha güzel kombinlerdim de geçti artık almadım beğenmediler djdj Yorumla barbied +1 yıl Zevkin iyi hatta az gördüm böyle, burdakiler tuhafTürkiye'dekiler bu tarz beğenmiyo sadece Yorumla XoxBurak +1 yıl Doğru diyosun barbicim ne anlar bunlar 😒 Yorumla
Gunahbenim23 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Hayır 500 etmez ama beğendiysen alıp kullanabilirsin☁️🌼 0 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Çok pahalı.. bozar seni.. annene ördür bı hırka daha iyi 0 1 Yorumla DanseAvecLaVie +1 yıl 😅 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. neyin ne kadar edeceğini kestirmek zor olsa da ben buna bu parayı vermezdim 0 0 Yorumla
единорог Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 96% +1 yıl Şey 👉🏽👈🏽Dedeminkine benziyor 🙈 0 2 Yorumla XoxBurak +1 yıl Abartma kardeşim Yorumla единорог +1 yıl Yakasından dolayı o da yoksa güzel Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Renklerin uyumunu begendim ama çok pahalı sanki. 0 1 Yorumla XoxBurak +1 yıl 1200den düşmüş e Yorumla
saskinomayra Takip Et Master Yaş: 48 , eic 53% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Genç işi değil beee alma bence 0 2 Yorumla XoxBurak +1 yıl Almadım onun yerine mont aldım 🙃 Yorumla saskinomayra +1 yıl İyi yaptın Yorumla
undeceuxquicherchent Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bozar bana alabilirsin 0 1 Yorumla XoxBurak +1 yıl Tamam alıyorum şu an Yorumla
luainlin Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl dedem camiye giderken giyio 0 1 Yorumla XoxBurak +1 yıl Deden coolmuş 😎 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Kadın hırkası gibi 0 1 Yorumla XoxBurak +1 yıl www.zara.com/.../-p05071306.html Bu nası Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Çok feminen 0 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bu daha da kötü ibiş gibi Yorumla XoxBurak +1 yıl Sensin ibiş köylü Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kardeş hasta mısın? Senin şahsına mı söyledim. Bana niye sarıyorsun Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bence 500 etmez
Parana yazik. Sirf marka diye pahali bu.
Git aynisini pazardan al.
Doğru valla ama yünlü olanlar pahalı pazardakiler naylon hep
Bakmak lazim tabiki
Anne hırkası la bu. Anamdan dızladım evde giyiyorum ben 😂
😂😂
Bu manken gibi kombinliceksen çok iyi olur
Bu renklerin uyumu harika
Ben daha güzel kombinlerdim de geçti artık almadım beğenmediler djdj
Zevkin iyi hatta az gördüm böyle, burdakiler tuhaf
Türkiye'dekiler bu tarz beğenmiyo sadece
Doğru diyosun barbicim ne anlar bunlar 😒
Hayır 500 etmez ama beğendiysen alıp kullanabilirsin☁️🌼
Çok pahalı.. bozar seni.. annene ördür bı hırka daha iyi
😅
neyin ne kadar edeceğini kestirmek zor olsa da ben buna bu parayı vermezdim
Şey 👉🏽👈🏽
Dedeminkine benziyor 🙈
Abartma kardeşim
Yakasından dolayı o da yoksa güzel
Renklerin uyumunu begendim ama çok pahalı sanki.
1200den düşmüş e
Genç işi değil beee alma bence
Almadım onun yerine mont aldım 🙃
İyi yaptın
Bozar bana alabilirsin
Tamam alıyorum şu an
Hırka güzelde 500 değmez
Güzel ama 500 de verilmez
Bu ne ya besleme süveteri gibi.
dedem camiye giderken giyio
Deden coolmuş 😎
Kadın hırkası gibi