Bunu yazmıştım zaten de silindi tekrar yazmak zorundayım çok özgüvensizim dış görünüşum yüzünden yüzüm küçük burnum büyük olduğu için göze çarpıyor zaten çevremde sürekli dalga konusu olurum bu yüzden, saçlarım hep dökülür yanlış bı şampuan kullandım ve saçık toparlanmiyor yüzümde bir sürü sivilce siyah nokta var dişlerim ne kadar fircalasam da sapsarı çürük küçükken hep diş ağrısı çekerdim göz çevrem komple mosmor damarlı cildim hep kuru banyo yapsam da deodorant kullansam da sürekli terliyorum kötü kokuyorum maddi gücüm olmadığı için bakım malzemeleri alamıyorum aldıklarım da bı ise yaramıyor çok makyaj yapmam ama bı makyaj yaptığım fotoyu atsam internete bütün o canım erkekler dadanir makyaj güzeli filli boya makyaj yapmaktan başka bildiğiniz yok falan diyorlar ki benden büyük abim yaşındaki herifler diyo bunları... Boyum uzun ve zayıfım kıvrımlı bı vücudum yok o yüzden çok zayıfım kemiklerim gözüküyor çevrem yine bununla sürekli laf atar bana en kötü akrabalar da bende var şansıma sürekli neden zayifsin derler bilmiyorum böyle doğdum kilo alamıyorum yesem de güzel olmak istiyorum bende tiktokta instada görüyorum güzel kızları bende güzel olsam keşke o kadar istiyorum ama elimde imkan yok küçükken bile bana maymuna benziyorsun derlerdi çok kırılirdim güzel olsaydım her şey farklı olurdu herkesin bana tavırları güzel olsam keşke ama çok çirkinim aynaya bile bakmıyorum hiçbir güzel yanım yok kendimden nefret ediyorum
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bak bende senin gibi dusunuyorum. Ama aslinda biz hic cirkin degiliz sadece kendimize cok bakim yapamiyoruz.
Okula giderken hep benimle de dalga gecerlerdi hatta biri vardi yuzume karsi kufur ederdi... hic unutmuyorum
Kendimizi baskalariyla hic bi alanda kiyaslamamaliyiz cunku Allah bizi bpyle yaratmis bundan otesi yok.
Zayifim demissin, telefonuna spor uygulamasi indir ucretsiz, sporla forma gir. Bir ay para biriktir sacini guzel bi model kestir.
Yuzun icin de yuz yogasi yapabilirsin. Youtuba da cok guzel videolar var. Duzenli dus almalisin tabi. Kıla tuye cok dikkat et. Saclarin icin ayrica doktora gidebilirsin belki. Ya da biberiye suyu deneyebilirsin sac cikartiyo diyolar. Su anlik bunlar geliyo aklima. Kendini dusurme kimseyi kafaya takma. Birisi sana gorunusunle ilgili bisey derse susma koru kendini. Kednini sev. Biliyorum zor ama dene lutfen
Ya benden küçük ergen kizlar sırf aileleri zengin diye güzeller diye beni kucumsuyorlar benim seviyeme gelemezsin diyorlar ya ben kendimi kiyaslamasam ailem kiyasliyor annem bana sen surtuksun arkadasinjn kılı olamazsın dedi ben hala bu lafın etkisindeyim ya
Okuyo musun calisiyo musun
O nasil anne ya adina cok üzüldüm inan öyle anne mi olur k. b da
Desene annene sende onlarin annelerinin tirnagi olamazsin diye
Bende olsa o kadin var ya neye ugradigini sasirtirim
Diyorum kendini dünyanin en iyi annesi sanıyor canım arkadaşları da inanıyor ancak ona
Ayrica bunlari sana arkadaslarin da soyluyosa hemrn butun irtibatini kes onlarla. Engelle vs ulasamasinlar sana. Ve gecmisini de dusunmemen gerek.
Kesinlikle engellemelisin onlar insanliktan nasibini alamamis mahlukatlar
Bunu instagram biriside bana demişti çok üzülmüştüm ah kardeşim Bunlari bakimla cozebilirsin birde bioxsin diye bir şampuan var arkadaşımın da saclari dökülüyordu kullaninca geçti.
Biliyorum onu amcam da kullanıyor ama tek sorun saç değil ki
Estetik bu konularda caiz diyorlar maddi durumununda iyi olmadığını soylemistin. Yoksa büyük degisim oluyordu.
Evet ama para yok ben nasi estetik olim tek estetikle de düzelmez
Gerçekten zor durum bunu ancak yaşayan bilir. Bak bende r leri soliyemezdim Cok agladim Allaha hep dua ediyordum konusmak istemiyordum sonunda dualarimi kabul etti dilim acildi
Irtibattan yazar mısın Mümkünse resim atar mısın Bence güzelsin sen kendini küçümsüyorsun
Var ayaklarının kölesi olmama izin ver kendinş sev
Olum canım misin sen kiz içini dökmüş öküz
Ulan cevirinin mal misin*
Oha ben yanlış soruya yazdım çok pardon ya