Kendimden nefret ediyorum bundan kurtulmanin bı yani var mı?

Bunu yazmıştım zaten de silindi tekrar yazmak zorundayım çok özgüvensizim dış görünüşum yüzünden yüzüm küçük burnum büyük olduğu için göze çarpıyor zaten çevremde sürekli dalga konusu olurum bu yüzden, saçlarım hep dökülür yanlış bı şampuan kullandım ve saçık toparlanmiyor yüzümde bir sürü sivilce siyah nokta var dişlerim ne kadar fircalasam da sapsarı çürük küçükken hep diş ağrısı çekerdim göz çevrem komple mosmor damarlı cildim hep kuru banyo yapsam da deodorant kullansam da sürekli terliyorum kötü kokuyorum maddi gücüm olmadığı için bakım malzemeleri alamıyorum aldıklarım da bı ise yaramıyor çok makyaj yapmam ama bı makyaj yaptığım fotoyu atsam internete bütün o canım erkekler dadanir makyaj güzeli filli boya makyaj yapmaktan başka bildiğiniz yok falan diyorlar ki benden büyük abim yaşındaki herifler diyo bunları... Boyum uzun ve zayıfım kıvrımlı bı vücudum yok o yüzden çok zayıfım kemiklerim gözüküyor çevrem yine bununla sürekli laf atar bana en kötü akrabalar da bende var şansıma sürekli neden zayifsin derler bilmiyorum böyle doğdum kilo alamıyorum yesem de güzel olmak istiyorum bende tiktokta instada görüyorum güzel kızları bende güzel olsam keşke o kadar istiyorum ama elimde imkan yok küçükken bile bana maymuna benziyorsun derlerdi çok kırılirdim güzel olsaydım her şey farklı olurdu herkesin bana tavırları güzel olsam keşke ama çok çirkinim aynaya bile bakmıyorum hiçbir güzel yanım yok kendimden nefret ediyorum
Kendimden nefret ediyorum bundan kurtulmanin bı yani var mı?