Gizli Üye(30-35)1 yılErkekler evet guzellige bakiyor. Ama kadinlar dedikleri gibi paraya bakiyor olsaydi bugun asgari ucretle calisan erkeklerin evlenememesi gerekirdi. Memurlarin yine ayni sekilde. Ama asgari ucrette olsa, hatta asgari ucretin altinda da olsa, memur da olsa bu erkeklerin yaninda kadin var. Ya eşi, ya sevgilisi var. Yuva vs kurmuslar. Kadin kabul etmis.
Eger dedikleri gibi kadin sadece paraya bakiyor olsaydi tum kadinlarin tek bir tarafta, zengin erkeklerin etrafinda toplanmasi gerekirdi. Zenginlerin villalarin onunde kamp kurmalari vs gerekirdi.
Dusuk ucretle calisan erkeklerin ne karisi, ne colugu cocugu olurdu. Cogu kadinda artik esine maddi anlamda da destek oluyor. Ama kadinin erkekten gordugu destek var mi? Bence yok. Kadina hayatta, toplumda bicilmis hangi gorevine erkekler destek oluyor?
Kadin erkege eş olur, evi cekip cevirir, evi yuva yapar, cocuklari egitir buyutur, ustune kocasi zorlanmasin diye kendi gorevlerinin ustune gecim gorevini de ustlenir. Ama yine de yaranamaz kadin. Kadin kocasindan ne gibi bir destek goruyor mesela gunumuzde? Kadin maddiyat dahil destekci erkegine ama kadina kim nerede, hangi sartta destekci, hangi erkek kadinina destekci olup, yukunu aliyor? Kadin erkegin sorumluluguna destek olurken, kendi sorumluluklariyla yapayalniz birakiliyor. Tum bunlarin ustune o kadindan daha guzel ya da daha alimli biriyle aldatilan kadinlarda var.
Parayi da kadinlardan cok erkekler seviyor aslinda. Erkekler hicbir işi bedavaya yapmazlar. Kadinlarin bedayava yaptigi yemek, temizlik gibi seyleri dahi paraya donusturuyorlar. Asci bir erkegin eve gelip yemek yaptigini cok goremezsiniz. Cogu asci erkek evde yemek yapmam der. Millete para icin yapar ama evde esine, cocuklarina yapmaz cogu.
Evde utu vs yapmaz, camasir temizlemez ama acar bir kuru temizlemeci paraya donusturur. Kadir ezildi yillardir biz kadinlarin yaptigi temizligi yaparak para kazandi. Biz kadinlar bedavaya cok iş yapiyoruz da erkekler yapmiyor.
Para lafini da en cok eden cinsiyet erkekler. Kisi kendinden bilir isi hesabi. Parayi en cok erkekler seviyor aslinda ama kadinlara yuklenerek algi degistirmeye calisiyorlar.
Parayi goren erkek ilk yanindaki kadini degistiriyor. Bazi kadinlar asgari ucretliyi vs kabul ederken ya da durustce ben cebinde parasi olan erkek istiyorum derken erkekler bu durustluge sahip degil. Erkek parayi bulunca ayni kadini oldugu gibi kabul etme, sadik kalma orani cok dusuk.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılErkekler konusunda da kadınlar konusunda da farklı düşünen insanlar var az da olsa. Paraya pula ya da sırf dış görünüşe düşen biri zaten omurgasızdır. Evet bir çekim olmalı illaki ama hayatta bazı şeylerin garantisi yok. Güzellik de para da geçici şeyler. Bunlar kaybolduktan sonra o kişi de yok olacaksa zaten hiç olmaması en mantıklısıdır.
52 Yorumla- 1 yıl
Teşekkürler ✨
- 1 yıl
Ricalar🌸
Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Genel olarak şu soruyu sorsak buraya 100 kişiden 90 ı şu cevabı verir.
Parasız bir erkek ile evlenir misiniz? desek, Cevap belli. Annesi sevsin. Ama ne işim var parasız bir Erkekle der.
Bazı müstesna Hanımefendiler hariç.
Evet günümüzde hâlen Adam olamamış erkekler var ama şu gerçek ki; Bir çok Erkek, bir Kadının maddi yönüne bakmaz.
Bir Erkek şunu düşünür; çalışıp evimi geçindireyim. Daha çok çalışıp aileme daha iyi bakayım der.
Ama bir çok Kadın da şunu der; çalışıp ayaklarımın üzerinde durup Eşime muhtaç olmayayım.
Bu bir gerçektir. Bir çok Erkek ve Kadın kendi alanında bunu düşünür.
Şimdi Bencil olan kimdir. Erkek mi? Kadın mı?
Erkek Eşek gibi haftanın 5-6 günü çalışmaktan şikayet etmezken, kendini paralarken, ömrünü çalışarak Ailesine adarken bunu sorun etmez.
Öyle bir çağdayız ki Feminist düşünce sayesinde Kadınlar Kendilerine ayrı bir ütopya kurdu.
KONU uzun...
00 Yorumla
- Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılGenelleme yapmak yanlış bu tamamen bireysel değerlendirilmeli evet öyle olanlar var ama olmayanlar da var.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
122Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı.
u 1 yılKadınlar tipe ve paraya bakar. erkekler ise cinselliğe bakarlar.
60 Yorumla Bir noktada hepimiz benziyoruz. Erkekler güzelliğe daha ziyade biraz olsun kendine bakan bir kadını isteyecektir. Kadın da en azından zor durumlarda eve bakabilecek (hamilelik , hastalık vs.) maddi duruma sahip bir erkeği isteyecektir. Bu çok doğal. Fakat çoğu insan bir noktada abartıyor. Örneğin bir erkek çoğu zaman bir tane ile yetinmiyor. Ya da bir kadın son çıkan pro max ( ki o telefonun özelliklerinin 10da 1'ini bile kullanmıyor) veya 1 defa giyip çöpe atacak tonla kıyafet vs için para isteyebiliyor. Bu da dengeyi bozuyor. Bir kadın genel anlamda kendisine iyi bakacak, bir erkek de maddi gücü gerektiğinde tek başına üstlenebilecek durumda olmalı. Yoksa erkek de paraya bakar. Ben zengin değilim, ayrıten ilerdeki eşim fırsatı varken çalışmasını isterim. Bu sayede Para biriktirir ikinci evi alabilir , yatırım yapabilir veya ölümlü dünya para biriktirip beraber seyahatlere çıkıp harika anılar biriktirebilirz. Şimdiki çoğu kadın da maalesef erkek biraz kazanabiliyorsa ev kuşu olmayı tercih ettiğini görüyorum. Üzücü.
20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı.
1 yılEvet. Kısmen.
Erkeklerin geneli kadındaki paraya bakmaz çünkü adam zaten doğuṣtan beri kendi baṣının çaresine bakmaya zorlanır. Iṣsiz adam iṣe yaramaz adamdır ve eziklik göstergesidir toplum içinde. O yüzden erkek kendinde bulunan ṣeyi kadında aramaz. Kadında güzellik ve sosyal statü arar.
Kadın paraya değil güce odaklıdır buda hep bilinç altında "hanım hanım bunlar benim çocuklarım kim bakacak bunlara?" ṣeklinde ilerler yani o erkekle birlikte olsam ilerde çocuğumuz olsa bize bakabilir mi? gibi. Kadın erkekde yakıṣıklılık aramaz çünkü bizler görsele o kadar takılan varlıklar değiliz, çirkin birinin on numara fiziği ve sesi bizi etkileyebilir neden çünkü bunlar güç göstergesidir- erkeklerde bunu iyi bilir yoksa adamın sabahın 4ünde spor salonunda ne iṣi var mk 😆 sağlık diye kendini yesin dursun bal gibide yapılı olmak içindir.
Yani toplumda güç göstergesi nedir? 1. tip (fizik) 2. para.
Tipi güçlü olmayan cılız adamı tercih edebilmek için parası olması gerekir ki gözümüzde değeri olsun. Tipi güçlü olan adamın parası yoksa bile idare edecek kıvamda olmalıdır. Hem tip hem para yoksa zaten o adam kendinide bi sorgulasın. Para dediğim multi milyoner falan değil- kadın iṣte çalıṣmazsa evi geçindirebilecek kadar. Her kadın için bu miktar değiṣir tabi. Sevgililik flört vs. içine katmıyorum çünkü bunlar zaten gelip geçici heveslerdir. Böyle durumda kadın sadece paranıza bakar çünkü gezip tozup eğlenmek ister. Ben evlilik gözünden baktım.
20 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılBu sözden rahatsız olmuyorum kimsenin de olmaması gerekir..
Tercihler ve bu tercihlerine göre ilişkilerine yön veren insanlar...
yakışıklı olmak#
Güzel olmak#
Parası olması#
Ahlaklı olması#
Aslında bir insanı hayatına eş olarak, sevgili olarak alırken bu kriterlerin hangisini tercih edersen et bu sadece tercih edeni bağlamaz mı?
Huzurlu ve mutlu bir yaşam isteyen kadın, realist düşünerek maddi durumu iyi olsun maddi sorunlar yüzünden mutsuz olmayalım demesi ne kadar normalse, bir adamın eşim, sevgilim olacak kadın yanıma yakışsın, güzel olsun, baktıkça hayran olayım demesi de o kadar normal...
10 Yorumla
1 yılKanaatimce bu söz yüzeysel insanlar için geçerlidir. Eğer insan yüzeysel ise, evet kadının beklentisi para, erkeğin beklentisi güzellik oluyor, fakat derin ve bir şeyleri anlamış insanlar sadece paranın ve sadece güzelliğin yetmeyeceğini içinin de dolu olması gerektiği anlayışında oluyor.
10 Yorumla
1 yılKatılmıyorum. Ne erkekler güzelliğe ne kadınlar paraya bakıyor. Önce birbirlerine saf duygularına baktıktan sonra ikisi de güzelliğe paraya bakıyor.
42 Yorumla- 1 yıl
Ne güzel bir yorum bu hemde bir erkek tarafından sağol kardeşim
- 1 yıl
@günes121212 rica ederim. Ama biraz sanki abin gibiyim 🌹😊
Tüm erkeklerin ve tüm kadınların aynı kalıba sığdırılması hem haksız hem de gerçeklerden uzak, ilişkilerde önemli olan dış görünüş veya maddiyat olmamalı, iki insanın birbirini anlaması, desteklemesi ve birlikte büyümesi olmalı
20 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 737 cevap paylaştı. Yani bunlara önem veren insanlar var hatta artıyor bence o yüzden de bu düşünceye genelleme açısından katılıyorum maalesef. Ama kişisel olarak kesinlikle katılmıyorum, bana uyan bi düşünce değil. Paraya baksaydım babam yaşında zengin biriyle bile birlikte olurdum ki düşüncesi bile mide bulandırıcı. Hersey para değil yani en azından benim için öyle.
20 Yorumla
1 yılHer insan aynı değildir bazı erkekler Güzel kadınlarla olduğu zaman bile hayatının cehennemini yaşıyor aynı şekilde kadınlar için de geçerli Zengin olsa da mutlu olmayabiliyor yani cidden insan mutlu olacağını düşündüğü şeyin peşinden gitmesi gerek para ve güzellik mutluluk değildir ihtiyacın olan şey seni mutlu eder ve her insanın ihtiyacı aynı şey değildir.
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Birçok erkek güzelliğe, birçok kadın paraya bakıyormuş gibi görünebilir. Ki içlerinde böyleleri yok değil, var tabii ki. Belki de fazlasıyla..
Ama hepsi böyle diye bir çıkarımda bulunmak, genellemeye gitmek kesinlikle yanlış olur.
Ne güzellik ne de para hiçbiri kalıcı değil. Aslolan kalbin güzelliği ve zenginliği..
Bunun değerini bilmeyen insanlar olduğu gibi farkında olan insanlar da gayet mevcut.10 YorumlaÇoğu kişide öyle maalesef. Gönül ister ki ne kadın erkeğin parasına ihtiyaç duysun, kendi ekonomik alanını kendisi yaratsın, ne de erkek kadına görsel şölen gözüyle baksın, onun ruhuna dokunabilsin. Bu sebepledir ki günümüz ilişkilerinde mutlu taklidi yapılan mutsuz ilişkilerin sayısı bir hayli fazlalaştı.
10 Yorumla
1 yılAsla bu arada erkekleri bilemeyeceğim ama bu güne kadar bir erkek çıkıpta benim paramı yedin diyemez. Öğrenci olan bir flörtüm vardı buluşmalarda asla hesabımı ödemesine izin vermedim o kadar masrafın arasınds bir de ben olmayayım diye hatta şakalaşarak onu incitmeden ben ödemeye çalıştım tüm hesabı. Şu an ki erkek arkadsşım bir trafik kazası yaptı maddi hasarlı şakasına demiş ama o kadar ciddiye aldım ki para atarmısın yemek yiycem demesini anında kartımda ne kadar varsa attım para dediğin gelir geçer önemli olan insanlar ve duygular.
10 Yorumla
1 yılGenelleme yapmak kolay ama bu tamamen doğru değil. Güzelliğin de paranın da belirli bir çekim gücü olduğu doğru, fakat gerçek ilişkiler bunların çok ötesinde. Erkekler sadece güzelliğe baksa, herkes modelle evlenirdi; kadınlar da sadece paraya baksa, duygular nereye sığardı? İnsanların hayattan ve ilişkilerden beklentileri çok daha derin ve çeşitli. Bu söz sadece yüzeysel bir klişe.
10 YorumlaÖyle kadınlar varkı dünyaları sersen en lüks mekanlara götürsen arabanı versen hediye alsan vs tek bırsey söylesen ! Hepsı senin olsun ama yanında olmıycam? Oturur ağlar bır kuru ekmek olsun yanında olayım der.. sonra bırsey olur bu hayattan göçüp gıderler ve sonradan gelenlere bakıp Özlem’le hasretle anarsın gıdenı..
10 YorumlaErkekler tamamda kadınların hepsi için geçerli degil bence kadın parasıda olmasa sevdiği adam uğruna herseyi göze alır
42 Yorumla- 1 yıl
Kesinlikle katılıyorum
1 yılDomino taşı mantığı, erkek kadını (güzelliği), güzellik te dünyayı (parayı) istiyor. Bu kadar net ve açık. Karakterlere göre farklılıklar vardır.
20 YorumlaErkekler güzelliğe önem veriyor bu bir gerçek. Ama kadınlara atfedilen bu "paralı erkek" olayını anlamsız buluyorum. Kadınlar bu kadar da maddiyatçı varlıklar değil bana göre.
34 Yorumla- 1 yıl
Erkeklerde paraya bakıyor yalnız ondan biz niye bakmıyoruz hemde bizim en büyük hakkımız bu erkekler ne b. k yapıyor bütün gün sadece bir görevi var canım
- 1 yıl
Bence de paradan daha değerli şeylerde var bu hayatta
Gizli Üye(18-24)1 yılerkeklere güzelliğe, kadınlar maalesef ki genelde kişiliğe bakar. güzel kadınların yanında hep tipsizler oluyor ki paraları da yok yani. ama yakışıklı erkeklerin yanında hep güzel kız olur. şahsen ben yakışıklı olsun parası çok olmasa da olur kafasındayım.
21 Yorumla- 1 yıl
Abaza Türk erkeğinin tipe bakma lüksü yok ki nefes alsın yeter
- Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı.
1 yılBu söz hem tarihsel hem de biyolojik bazı gözlemlere dayanabilir, ancak modern dünyada ilişkiler çok daha karmaşıktır. İnsanların eş seçimi, sadece güzellik ya da para gibi tek bir faktöre bağlı değildir; bireysel değerler, duygusal uyum, kişisel hedefler ve daha birçok faktör bu kararda etkilidir. Önemli olan, bireyleri bu tür basmakalıp yargılar yerine, kendi kişisel özellikleri ve değerleri doğrultusunda değerlendirmektir.
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 2,8b cevap paylaştı. Erkeklerin güzelliğe bakması %99 doğru
%1 olan kısım görme engellidir
Kadınların paraya bakması %70 doğru
%30 olan kısım ise doğuştan rahat yaşamı tatmış olan biridir zaten karşısına kendi dengi çıkar20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 677 cevap paylaştı.
1 yılAura ile alakalı bence.
Halihazırda tek eşlilik gibi yapay bir sistem varken insanlar tercihinden emin olmak istiyor.
Bu noktada devreye illaki maddi kıstaslar girecektir.
Bununla birlikte kültürel dayatmalar, çevre, psikolojik etmenler ve deneyimler etkili.
00 Yorumla Hayır katılmıyorum
Erkekler de kadınlar da başta dış görünüşden etkilenir illa güzel biri olmasına gerek yok belki saçından etkilenir belki sesinden belki başka bı şeyden
Sonra beraber vakit gecirdikce anı biriktirdikce
Erkek aşık olur
Kadınlar anı biriktirmese bile aşık olablilir00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 696 cevap paylaştı.
1 yılHiç zengin sevgilim olmadığını fark ettim bu beni üzdü
11 Yorumla- 1 yıl
Benimde olmadı çok şey yapma
1 yılbazı kadınlar şahsen ben paraya şu şekilde bakarım parası yoktur ama gayreti vardır çalışıyordur gelecek kurmaya çalışıyordur yanında olur birlikte yükseliriz ama parası yok çulsuz hiç bir işe yaramayan evde yatan bir erkeğe ben adam demem ne karısına ne çocuğuna bakar böyle tipler
20 YorumlaKatılmıyorum herkes o sözlere katılanlar gibi imansız değil. Bazen bu ikisi yer değişiyor. Erkekler güç ve servet'e, kadınlar ise yüreğinin güzelliğine bakarlar.
20 Yorumla
1 yılArzulatıcı çekici kışkırtıcı güzel bir kadına çok az erkek hayır diyebilir. Parası olan bir erkeğe de çok az kadın hayır diyebilir. Acı ama hakikat budur...
30 Yorumla
1 yılKatlmıyorum. Herkesin karakter özellikleri farklıdır.
20 Yorumlayani yüzü buruşmuş göbekli hantal bi erkek kabulünmü bunun tam tersi erkeklerdede var
örnek veriyim güzelliğin vücut bulmuş hali olsun
müslüman değilse içki içiyorsa sigara içiyorsa vb gibi sebepler varken güzel olması bişi değiştirmez
güzelliğe bakıyorum şarlar yerindeyse
fakat isterse güzellik tarıçası olsun gereken şartları karşılamıyorsa bakmam
10 Yorumla
1 yılBen o sözün şu doğru versiyonuna katılıyorum: Sırf zengin diye bir erkek ile beraber olan bir kadın ile Sırf güzel diye o kadjn ile beraber olan erkeğin yaptığı ayni şerefsizliktir.
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 330 cevap paylaştı.
1 yılDoğrudur. Genel kanı bu yöndeyse bile az bir kesim karaktere bakıyor.
Güzel kadınlardan güzelliğini çıkarın geriye hiç bir değeri kalmaz. karakteri yoksa the and game over baby
10 Yorumla
1 yılbir şey eksik.. bende yakişikli olup olmadiğina bakarim para nasil desem ben ondan üstün olursam güzel bir durum olmaz benim için sorumsuz erkeklen yapamazdim
10 Yorumla
1 yılher erkeğin illa güzel diye şartlandırdığını düşünmüyorum çünkü bazı çok yakışıklı erkeklerin yanında normal kızlar olabiliyor. onlarında enerji ve aura ile ilgili olduğunu düşünüyorum
10 Yorumla
1 yılİşin kötü yanı zengin erkeklerin yanında hep şaklaban erkekler vardır güzel kızların yanındada onu üzen erkekler vardır yani söz kesinlikle yalan
10 Yorumla
1 yılGüzellik geçicidir, para da bir batmaya bakar. Siz bilirsiniz.
30 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 719 cevap paylaştı.
1 yılcevaplara bakıp gülüyorum, insanlar nasılda yalan söylüyorlar, nasılda kendileri olmayan şeyleri kendileri gibi anlatıyorlar ama çoğu o kişi değiller.
20 Yorumla
1 yılPara erkeğin güç simgesi güzellikte kadının güç simgesi kadının paraya ( güce ) erkegin güzelliğe (güce) bakması gayet normal değil mi?
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılprimitive insanlarin icgudusel davranisi. Bu basit dusunceye gore hayatini programlayanlar toplumda yer edinir ama basari cok zor.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılAynen öyle
Kadınlar önce tipe bakar
Ama erkeğin parası iyiyse tipini göz ardı ederler
Erkekte güzellik ve cinsellik arar
Tipsizsen bu hayatta en az 2-0 geridesin paran yoksa 5-0 geridesin10 Yorumla
1 yılYoo yakışıklı ve uzun boylu erkekler her zaman önceliğimdir. Parası var diye ömür boyu kro ya da çirkin bir adamla evlenenler slktır net.
10 Yorumla
1 yılErkeklerin geneli güzelliğe bakar kadınların geneli ise artık maddi duruma degil sevgiye bakıyor bence
10 Yorumla
1 yılErkekleri bilmem ama ben paraya bakan biri deilim kendi parami kendim kazanma çabasindayim zaten sevgilimin para durumuna bakmam
10 YorumlaGerçek insan karaktere bakar zaten eğer bir insan karakterli ise kızı erkeği parası fiziği bir sonraki sıraya koyar
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 9b cevap paylaştı.
1 yılİkiside tam olarak doğru değil.
Para da, tipte aslında ilişki ve evliliğe tam olarak kapılarını açmıyor.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılYani bazilari için geçerli bazilari için geçerli değil mesela sağlıklı düşünen biri eğer bi kizla ciddi düşünecekse evet dış görünüş vs ilk başta biraz önemli ama gerisini karakter davranişlari uyum vs gerektiriyor bunlar olmazsa olmaz ki
10 Yorumla
1 yılParaya herkes bakıyor artık. Güzelliğe erkeklerin çoğu bakar kadınların ise geneli statü güç tip karakter herseye bakıp en iyisini istiyor
10 Yorumla
1 yılEvet aynen doğrudur hep ne iş yapıyorsun sorusu ile karşılaşıyorum. Güzellik konusu erkeğine göre görecelidir, bir şey diyemem.
10 Yorumla
1 yılGüzellik için gelen gelmesin ben de parası var diye kimseye gitmem
21 Yorumla- 1 yıl
Gidersin
1 yılEvet ama sonuçta kadınlar haklı para olmayınca olmuyor
20 YorumlaHerkes için geçerli değil. Ama bahsedilen zümreden çok var! 👌
10 YorumlaParaya bakan güzel kadınla olan zengin erkek,
Erkek için iyi bir yatırım değil 😊10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Herkes farklı birşeylere önem veriyor ama genel anlamda düşünülürse doğruluk payı var
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 577 cevap paylaştı. Katılıyorum ondan dolayı birbirine bakmayacak insanlar bile birbirlerini tamir etmeye çalışıyorlar
10 Yorumla
1 yılarada bazı çürükler var diye böyle genellemeleri iki taraf içinde doğru bulmuyorum
10 Yorumla
1 yılHer kadın aynı değildir ama erkekler aynı güzel olmayan biriyle çıkmazlar
10 Yorumla
1 yılEvet katılıyorum çünkü çoğu kadın paraya yani mantık ildkisini tercih ediyor
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bu yakışıklı diye diye ortalığı inleten kızlar ne oluyor o zaman
11 Yorumla
1 yılHer erkek değil, her kadın değil. Kısmen diyorum bu soruya cevaben
10 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Nadirde olsa herkes için geçerli değil bence.
10 Yorumla
1 yılKesinlikle doğru hiçbir kadın çöpcüye aşık olmaz yani bu orrantı %95
10 Yorumla
1 yılGeleceğini düşünen akıllı insanın paraya bakması kadar doğal bir şey yok
10 Yorumla- Devamını Gör (158)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası