AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Para lazım kadın içinde konfor içinde lazım
Hayır. Leş bi laf. Redpillci osurukları bu lar
Erkekler meselesi doğru. Ama her kadın para bakmiyor
kadınlar paradan ziyade güce bakıyor bunu da en rahat ifade etme yöntemi günümüzde para
Erkeklerde artık oraya bakıyor 😂
Paraya*
@günes121212 Ben cebimdekine bakıyorum o sayılıyor mu?
Karşı tarafın cebine bakıyorlar
@günes121212 benim cebimdeki bana yetiyor demekki onların geliri düşüktür belki :D
senin mesajların kapalıymış :)
Erkeklerde de paraya bakanlar var. Eskidenmiş o. Yani her iki cinste de paraya ve tipe bakanlar var. Yoksa burada bir elli kızlar bir seksen , bir doksan erkek seviyorum demez soru sorup.
İki durum da her zaman geçerli değil bence.
Paramın olmadığı zamanlarda da sevildim, kriterlerime uymayan birini de sevdim.
Karakter ve bakış açısıyla ilgili sanırım.
Yuzeysel zamanlarimizda bu soz bir cogumuz icin gecerli sanirim.. Insan yol alip derinlestikce onem verdigi seyler ve farkindaliklari degisiyor :))
Evet erkekler için dış güzellik her şeydir güzel değilsen hiç bir erkek yüzüne bile bakmaz normalde kadınlarda paraya değil daha çok bir erkeğin duruşuna gücüne ve karakterine bakar
Herkes için geçerli değil bence
Bence kadınlar da güzelliğe bakar ya, şahsen ben bakıyorum artık önceden bakmazdım. Ama baktım ki erkekler için dış görünüş birinci sırada ben de öyleyim artık
Bende eskiden bakmazdım ama sonra baktım en tipsiz erkek bile kendisini brad pitt sanıp megan fox gibi bir kadın arıyor bende öyle oldum erkekler bizden üstün değil sonuçta
Ayyynen öyleee💅
İntikam böyle olur işte 😊
Kadınlar paraya değil güce bakıyor ve parada insana güç katıyor. Erkek güzelliğe bakıyor evet. Kadının fiziksel görünümü çok önemli erkek için. Kadın için de erkeğin görünümü önemli ama kadın erkek kadar bu konuya takılmıyor.
Eski sevgilim ne güzeldi ne zengindi arkadaşlarım daha iyisine layıksın diye gereksiz cümleler kuruyorken onu herkesten koruyup sahip çıktım ama terk edildim belkide param olmadığı içindir yani bunu anlatma sebebim karakter meselesi.
Güzel olmadığını nereden çıkardın? Ya da neye göre güzel değildi diyorsun merak ettim
@liuxx bana göre çok güzeldi. Arkadaşlarımın dediğini dedim
Yani herkes için olmasa da doğruluk payı var
yani yaşın genc. zamanla öğrenirsin. bu konular klasık artık. ozet gecim erkekler görsel varlıklardır. kadınlar işitsel.
Parayla saadet olmaz, parasız hiç olmaz. Kadınlar paraya bakmıyor buna eminim. Fakirim ve yakışıklı da değilim. Neye bakıyorlar tam olarak çözmüş değilim😂
güzellikten önce karakter ve davranışlara bakıyorum, onlar olmadan güzellik ne kadar bir süre götürebilir ki ilişkiyi?
Erkekler cinselliğe kadınlar paraya bakıyor artık
Geneli böyle. Paraya bakmayan kadın ve güzelliğe bakmayan erkek bulursanız basın nikahı dnjdj
Erkekler güzelliğe kadınlar güce bakar.
Para artık güç demek
Bu sorunun cevabı değişir genelleme evet diyebiliriz ama para ihtiyactır parasız kalırsan cafeye bile götüremezsen kızla artık piknik piknik yaparak sıkılırsınız finalde değişiklik ihtiyaçtır
Yoo ben de tipe bakıyorum, yakısıklı erkek dururken cirkin erkegi napayım. Cirkin erk’kcikler bosuna guzel kız beklemeyinn ruyanızda gorursunuzz bayss
Öyleleri var tabiki ama genellemek yanlış olur.
Katılmıyorum bu tamamen özneldşr ve kişiye karaktere göre değişir.
Kadınların paraya baktığına katılıyorum. Erkek her türlü sever
Kimin neye baktığı gerçekten umrumda değil
Birileri hayattan bıkmış
Hayattan değil aslında insanlardan 😀
Belli oluyor
Tamam reis
insanları değiştiremezsin tek yapman gereken kendine dönmek ve kendi huzurunu bulmak. Kendine alan yarat kafanı toparla sonra yeniden güçlü bir şekilde hayatına devam et. Kimseye ya da hiçbir şeye takılma, senin enerjin her şeyden önemli. Geriye adım atmak seni zayıf yapmaz seni güçlü kılar.
Bu kadar uzun uzadıya tavsiye vermene hiç gerek yoktu ama bu kadar emek verip yazacak kadar umursadığın için teşekkürler.
Depresyonda değilim ya da mental olarak travmatize edildiğim bir dönemden geçmiyorum. Genel olarak insanlardan sıkıldım. Hepsi bu 🤷🏾♂️
Erkekler salaq ya
Biliyorum
Ama sor kabul etmezler
Bu arada sende erkeksin
Bende salaqim
DKDKDKKDK
Evet kadınların tek dikkat ettiği şey parası.
Erkeklerin güzel bulmadığı kadında dönüp bakmayacagı için zenginliğinin bir önemi yok
Kadın zenginse erkeğin parasına bakmaz ki. Gel gör ki iki gönül bir olunca samanlik da seyran olmuyor. Kadın haklı.
Nasıl yani zenginse erkeğin parasına bakmaz? Zengin birisi yanına niye fakir çulsuz birini alsın ki
yüzde 70 oranında doğrudur diyebilirim bence :D:D
Edebiyat yapmaya gerek yok doğru ya da yanlış tartışılır ama hayatın gerçeği maalesef bu
Öyle bişey yok yani gerçekten seviyorum diyenler için yok yani
Sozum meclisten disari olarak konusursam kismen bu nesilde dogru
Yani en azından benim umrumda degil. Sen bana bakma ben yorgun oldugum için şimdilik böyleyim. 😃😃bence kadınlar paraya bakmaz. Yani ben bakmam herkes aynı degil.
Evet her erkek güzelliğe bakar fakat her kadın paraya bakmaz
Çok doğru hele erkek güzelliği kacirmayayim diye para konusunda yalan söylediyse vay
Doğru erkekler için güzellik ve masumiyet kadınlar içinse statü ve güç önemli
Erkekler ve kadınlar once paraya sonra paraya sonra fızıge sonra paraya sonra fızıge sonra paraya sonra guzellıge sonra sonra sonra sonra +99 kısılıge :D
Kadınlar doğru da erkekler de şimdi güzelliğe değil fiziğe bakıyorlar genelde.
Pek katılmıyorum buna kadınlar sadece paraya bakmıyor bence sahsen para 3 sıradadır benim için
Kadın kısmına katılmıyorum
evet katiliyorum.
Kişilere göre değişir
Yok artık erkeklerde paraya bakıyor 😂
zeka zeka zeka
kadınları bilemem
Genellemeden ibaret
Erkeklerin bir kismi guzellige bakiyor ama kizlarin buyuk kismi hem paraya hem tipe bakar
Evet bunlar büyük olcude etkileyen seyler
Bence günümüzde böyle
Katılıyorum yüzde 70 doğru
Ben katılmam ama katılanlar var
Kesinlikle katılıyorum
Öncelik olarak evet haklı sonrası için değil
Parası batsın tipe bakarım ben
😅😅
Evet toplumda öyle bir algı var ama %75 doğru
Bilmem, ben işime bakarım
Katılıp katılmama gibi bi durum yok zaten öyle
Kadınlar ilgiye bakar