Bu sözü çok fazla görüyorum zira ben buna katılmıyorum çok çirkin bir erkeğin evi ve arabası olsa bile ilgimi çekmez yakışıklı bir erkek çok yakışıklı bir erkekten bahsetmiyorum zaten ama yakışıklı sayılacak bir erkek sevecen ilgili davransa asik olabilirim para bile aramam araba bile aramam
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aile & Toplum konusunda 594 cevap paylaştı. İstisnalar kaideyi bozmaz. Bu genellemede erkek kısmı kısmen hatalı güzellik elbette önemsenir ancak erkeklerin çoğunluğunu etkileyen ilk ve en önemli şey bir kadının ona ilgi göstermesidir kadının manken olmasına gerek yok eli yüzü düzgün herhangi bir kadının erkeğe gösterdiği ilgi hemen her erkeği baştan çıkarır.
Gene bu genellemede kadınlar kısmındaki yanılgılar da şunlar; elbetteki kadınlar kendileri için deli gibi para harcayan erkeklere bayılırlar ancak erkekte ilk aradıkları şey süper yakışıklı olması atletik bir vücut uzun boy çünkü aynaya baktıklarında kendilerini eşsiz bir varlık olarak görüyorlar. Bunlar aradıkları olmasına rağmen sıra seçim yapmaya gelince güvenden karakterden bahsetseler dahi nerede ruh hastası keş bir oğlan bulsalar üzerine atlıyor sonra da bu sitede gizli kullanıcı olarak salya sümük ağlaya ağlaya neyapayım çok seviyorum diye yazıyorlar. Erkek kolay para harcıyor şekli şemali biraz düzgün bir keş ve ruh hastası bir manyaksa kadınların geneli olmasa da bir çoğu tarafından tercih edilir...00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Sen şuanda doğruyu düşünüyorsun ama bu ülke senide bozacak.2. kimse kimeyi PARA için sevmemesi gerekir , güzellik ise kişiden kişeye değeişir , güzel herkes için farklıdır. Örenğin benim arkadaşımın çok hoşlandığı "çok güzel kadın" dediği beğendiği tipe ben bakıyorum beğenmiyorum ? beğenek zorundamıyım? Hayır. Kimi sarışın sever kimi esmer sever kimi uzun kimi kısa kimi şişman kimiside zayıf sever. tercihler insandan insandeğişir. Örneğin ben kendi açımdan kendini bi B0K sanan, narsist , kibirli, erkekle tanışmaya hiçbir çabası olmayan ukala şımarık pisssliikk aşağlık kadınlar istedikleri kadar manken olsun fiziken güzel olsun hoşlanmıyorum! hatta nefret ediyorum o tip bozuk arıza kadınlardan. Bu tip insanlar sevsen boşa gidecek beraber yola çıkılamayacak aile kurulamayacak güvenilmez erkeği sırtından vuracak b0zuk insanlardır.
Yorumlara göz attım, atıp tutmuşlar vs.. PARA'yı ilahlahtırşmışlar bazı erkekler aynı B0ZUK kadınlar gibiler. taptıkları şeyle beraber yok olsunlar (zaten olacaklar az zaman kaldı , ahri zamanın sonuna doğru gidiyoruz hadisler tek tek gerçekleşiyor)
Buarada bi erkeğin güzel kadınabakması seni neden rahatsız etti? ya da sen neden bunu DERT ettin? Senide çok güzel bulup beğeneck bir erkek mutlaka vardır ! Ama gezip dolaşıyormusun farklı yerlere gidiyor farklı insanları görüyormusun? yoksa hep aynı yerde kendi mahallende dönüp durup sonrada kimseyi bulamıyorum mu diyorsun? bu konu parayla alakalı değil.. hep aynı otobüse binersen hep aynı yere gidersin hep aynı şeyleri yaparsan hep aynı sonuçlara varırsın.
Ayrıca "DÜZGÜN" bir erkek seni beğeniyorsa önce uzaktan bakar seni inceler senle göz göze gelmeye çalışırı. Doğal olan insanc aolan budur fakat günümüzde Amerikadan Avrupadan öğrendiği piislikk aşaağlık davranışları kibiri ukaalaalığı narsistss kköööpekliği bu ülkeye getirip birde bulaşıcı hastalık gibi etrafa yayan feminist şeytan kadınlar , diğer süzzme saf kadınlara sürekli kendi bozuk arızalı tımarhanelik akıllarındaki kirli adiii düşünceleri empozedieyorlar aşılıyorlar. bun arızalı tiplerin mantığına göre erkekler kkööpek, zorl akadınların peşilerinde koşmaları gerekiyor? KOMEDİYE BAK SEN ! ... kimseistenmediği yerde zorla durmaz, bir erkek istenmediği yerde HİÇ durmaz. Şimdi başa dönelim, ne dedim? düzgün bir erkek seni beğeniyorsa önce sana uzaktan bakar ve senden bir yeşil ışık bir çaba bekler tanışmak için ! Ama Türk kadınlarınınn çoğunluğu günümüzde kendi akıllarını ve içgüdülerini insanlıklarını kullanmayıp onun bunun pissliikk aklıyla iş yaptıları için yukarıda anlattığım gibi arıza bozuk kendini ilişki uzmanı sayan 0.. Ç.. tiplerin takipçi toplamak amacıyla taraflı olarak kötü doğru gazlamaları sonucunda erkeklere TERS NEGATİF ve KİBİR UKALALIK SAYGISIZLIK davranışları yaparlar hatta İLGİLENMEZLER SOĞUK YAPARLAR ve en baştan itibaren o "düzgün" erkeği tamamen kaybederler. Düzgün bir erkek sana uzaktan bakar ve düşünür : "sevgilisi var mı? nişanlımı? sözlümü? evlimi? ya da beni beğendimi tanışmak istiyormu?" diye.. Normalide bu dur ama günümüz bozuk kapitalismin Amerikanın Avrupanın pisliğini bu ülkeye getirmiş başıboş aşağğlık arıza kadınlarına göre erkek KÖÖPPEK olup zorla kadınların üzerine saldırmalı ZORLA gelip tanışmalı kadın kovsa bile ZORLA sevmeli vs vs.. mazoşit, karanlık arıza düşünceler.. Bu ülkede erkeklere saapıık kattill tacizcii vs vs kötü aşağğlık hakaretler ediliyor ve artık aklı olan hiçbir erkek kendisiyle tanışmaya öabası olmayan bir kadınla ZORLA giidip tanışmaz, istmenediği yerde durmaz POLİSLİK olmak istemez bu ülkede artık film koptu hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.KÜRESELCİLERİN Yeni-Dünya-Projesinin bir kolu olarak olarak Türkiye ekonomis bilerek ve isteyerek birileri tarafından çökertilip yok edilirken ! erkekler işsizken , iyi para kazanamıyorlarken, erkeklerin aile kuracak maddi imkanları günden güne azalırken TV'lerde kadınlara iş verelim, kadınları yükseltelim erkekler çöksün mantığı ((kadınlar neyazıkki şu an hayal dünyasındalar ve ekonomik denge terazisinin erkekler tarafı aile yapısı batsın diye bilerek isteyerek aşağı doğru çekiliyor, erkekler işsiz kadınlara hertürlü iş olanağı sunuluyor, böyle bir ortamda erkekler EV-LEN-MEZ-LER ciddi birliktelik kuramazlar, bir kadın zenginse erkeği küçümser, kadınlar herzaman kendisinden üstün erkeği isterler çoğunluk böyledir sen böyle olmasan biile, Türkiye şartları kadınları erkeğin parasına bakmaya zorluyor! ekonomik çöküşe ve aile yapısını yoketmeye yönelik, bunu nsonucunda ülke çökecek nüfus azalacak)) etrafta bulaşıcı hastalık gibi yayılırken kadınlar rüya aleminde evlilkikten bahsediyorlar.
Hangi evlilik? Hangi sevgi ülke batıyor ekonomi çökmüş , ülkeyi soyanlar hırsızlar namussuzlar ZENİGN güle oynaya renkli süslü hayatlar yaşıyorlar ama onların dışındaki NORMAL halk millet çöküşte, insanlar market parasını düşünüyorlar , sürekli her gün her ay artan vergiler borçlar herşeye zam geliyor fiyatlar artık duruyor stabilite YOK , az maaş ve çıkmaz sokak kısır döngü ülke.
Sen şu an çok küçük bi rkonuyu açtın ama o konu büyük resme bağlı. Büyük resimde kaos çöküş ülke batışı varken sen kendi kendine küçük resimde oynuyorsan sonuç alamazsın. Çevrendki ülke halkı zorluklar içindeyse , mutlu değilse ozaman kimse aşktan sevgiden evlilikten bahsedemez? ayrıca maddi çöküşün dışında yukarıda yazdığım dış güçlerin FİNANSE ettiği eline para verip bilerek kadın ve erkekleri biribirne düşman etmeye uğraşan ilişki uzmanı provakaatör hainler var, bunlar sabah akşam kadınlara videolar çekip erkekleri kötülüyorlar, erkkeleri gömüyorlar, erkekleri çamur üzerine çamur sürüyorlar ve utanmadan kadınlara feministlik yapın erkekler köpeektir zorla peşinizden koşacaklar diye YALAN ÜSTÜNE YALAN SÖYLÜYORLAR, kadınlarda bu şeytanlara inanıyorlar prim veriyorlar duymak istidikleri pembe düş yalanları kulaklarına masal gibi fısıldadıkları için...
neysekonu çok uzadı sen sadece basitçe erkek güzelliği bakar , kadın paray abakar mantığını sormuştun bunun arkasındaki DEV background nedir neden böyledir ülke neden bu halde onu merak etmemiştin PARDON.. bu ülkede hep 2+2=4 öğretildi ve ezberletildi, 3+1=4 , 1+1+1+1=4 ve 8/2=4 eder bunlar öğretilmedi ve bunları sorgulanmanda istenmiyor zaten :-) bende boş konuşuyorum bunca şeyi gören çoğo boş tip bu nediyor böyle boş yapma bize diyecekler Kapitalist Amerikanın üzerinden adem ve HAvvanın ısırık elması olan Amerik atarafından uzaktan kontrol ediIen IPhone telefonlarında.. ne garip dünya, insanlara kendi mezarlarını kazdırıuyorlar sonra onları içine güle oynaya girmeleri için muzikler klipler eğlenceler yapıp mezarar sokup GÖMÜYORLAR ! kimsede neden böyle oldu , neden böyle oluyor ,
sebepler nelerdir demiyor?
Ahir zamanın sonuna gidiyoruz , seçtiğiniz erkeğin/kadının dini imanı ahlakı YOKSA, alkolik, gece hayatlarında barlarda clublarda saçma sapan sağlıksız ahlaksız piss güvenilmez hayatlar yaşıyorlarsa onlara bağlanmayın inanmayın. Ayrıca bir insanın dinini yaşayıp yaşamadığınada bakın, ben Müslümanım diyene DEĞİL , neler yaptığına bakın.. namazı orucu ahlakı vs var mı yok mu parayı HARAMDAN mı kazanıyor (artık şeytanların kontrolündeki TVlerde haramdan kötüden kazanılan paralarla yaşanan güzel renkli süslük hayatlarıde övüyorlar yüceltiyorlar dikkat kendi beyninizi YIKATMAYIN!) dikkatli bakın etrafa..
Sen kendi düşüncelerini bozma , doğru yolda gitmeye çaba göster bu bataklık ülkede.. ALLAH iyilerle iyileri , kötülerlede kötüleri karşılaştıracaktır.
Kötülere, onların parayla SHOW yaparak etrafa gösterdikler yalan süslü aşklara inanma kanma! özenme, onların aşkları 2günlük, sonra birbirilerini satıyorlar dinsizlikten ahlaksızlıktan namussuzluktan..Kuran'da yazılı olduğu gibi dünya hayatı geçici.
30 Yorumla
1 yılErkekte yakışıklılık varsa maddiyat bakmam diyorsan paraya ihtiyacın yok o zaman. Varlığın içinde büyüdün tuzun kuru demektir.
İkincisi; ben hayatımda hiç zengin tipsiz görmedim. Yani öyle bir anlatılıyorsunuz ki neredeyse ülkedeki bütün zengin erkekler çirkin, fakirlerin hepsi Brad Pitt. Ülkenin en yakışıklı erkekleri zenginlerin yaşadığı semtlerden çıkar. Genetik özellikler, ekonomik refah koşullarıyla bağlantılıdır yakınsama içindedir. Varsayalım ki zengin adam çirkin olsun. Bir jawlie, bir badem göz estetiği, bir de burun estetiği yaptırıp 10 numara yakışıklı olur. Kelse saç ektirir, kısaysa ameliyatla boyunu uzatır. Lucifer Michaelin önceki ve sonraki hallerine bak anlarsın.
Birisi estetiğin işe yaramadığını, erkeklerde yaygın olmadığını yazmış. Eee yaygın olmayan bir şeyin işe yarayıp yaramadığını nereden biliyorsun. Alt yapıyla şunla bunla alakası yok. Güzellik, yüzün altın oranıyla ilgilidir. Estetikle yüz operasyonla altın orana yakınlaştırılıyor.
Her yüz güzelleşir de o para dediğin, zenginlik dediğin şey öyle 3 günde, 3 ayda, 3 yılda kazanılacak şey değil. Ben yakışıklıyla evleneyim de para nasıl olsa kazanılır demiş aptalın birisi. He he kazanılır b. k kazanılır. Varsayımlar üzerine yaşanan hayatlar en b. ktan hayatlardır.
Üçüncüsü; bir insanı görünüşü için sevmek putperestliktir, maddiyatı için sevmekse menfaatperestliktir. Bunların ikisi de materyalist unsurlardır. Güzelin de, yakışıklının da boylunun da zenginin de alternatifi vardır ama karakterin, şahsiyetin, mertliğin, adamlığın ve insanlığın muadili yoktur. Güzellik ve yakışıklılık 30'lu yaşların ortasından itibaren giderek kaybedilmeye başlanacak bir özelliktir.
Dördüncüsü; ne tipi, ne parası, ne de şahsiyeti olmayan adamların yanında civciv gibi kızlar gördük biz. Adam çünkü kendiyle barışık, köpek gibi özgüveni var, ağzı dul karı gibi laf yapıyor, kadını da ilah yerine koymuyor.

1,55 boyunda bir kadın erkekte 1,80 boy arıyorsa, çirkin bir kadın erkekte yakışıklılık ya da para arıyorsa o halde tipsiz bir erkek de güzel bir kız isteyebilir. Hatta istemekle kalmaz. Bu işleri biliyorsa elde edebilir. Yukarıda görselini verdiğim resimlerdeki tipsiz adamların hiçbiri fabrikatör ya da banka sahibi değil. Acun Ilıcalı falan da değil ve yanındaki kadınlar gayet güzel. Kimin neyi isteyip istemeyeceğine karar verecek olan biz değiliz.
Beşincisi; beğendiğiniz bedenlere hayallerinizdeki ruhları koyup bunu aşk zannetmeyin. Bu toksik bir alışkanlıktır. Yakışıklı bir adama karşı hissedip de duygu zannettiğin şey aslında dürtüden ibarettir. Duygu ile dürtü aynı şey değildir.
Yakışıklılık, boy, kas vb. genetik özellikler ancak kısa süreli ilişki materyalidir. Kadınların çoğunun uzun ilişkilerdeki tercihi orta tipli ve maddi olarak orta gelir düzeyinde erkeklerdir.
Peki neden böyle? Son maddede de bunu açıklayalım.
Birisi demiş ki;
Dışarda çok güzel kadın var ama beni cezbedecek hiç yakışıklı erkek yok. Çoğunuzun makyaj güzeli olduğunuzu bilmesek inanacaz. Hiiiiç öyle makyajı hafife alma. En çirkin kadını bile mankene çevirir yeter ki ustaca yapılsın. MAKYAJ NİTELİKLİ DOLANDIRICILIKTIR.
Şimdi kadınların güzellik ortalaması erkeklerden yüksektir doğal halleriyle bile. Buna makyaj ve bakımı da ilave edecek olursak dışarıda çok sayıda güzel kadın görmemiz normal.
Güzel kadın sayısı, yakışıklı erkek sayısının 10 katıdır, zengin erkek sayısının 100 katıdır, karakterli erkek sayısının 1000 katıdır. Tüm bunları birarada taşıyan erkek sayısının 1.000.000 katıdır.
Yani demem o ki istediğiniz kadar güzel olun. Her güzele yetecek kadar yakışıklı da yok zengin de yok maalesef. Hani diyorsunuz ya yakışıklı değilse zenginliği umrumda değil falan filan. Pardon da ülkede hem evi hem arabası hem de kendi kurulu işi olan kaç erkek var da istemiyorsunuz Allah aşkına. O kadar fazla erkek yok zaten hayal görmeyin yani.
Paraya ulaşmış bir erkek, kendini yeniden var edebilir. Parasız bir yakışıklı, parasız yaşadığı sürece de sermayeden yer. 20'li yaşlarda yakışıklı olup da 30'lu yaşlarda orta skalaya düşüp kilo alan, kelleşen erkekler de var. Bunlar hep parasızlıktan işte...
Ama asıl önemli olan erkeğin şahsiyeti, duruşu, adamlığıdır. Bir erkekte en başta aramanız gereken özellikleri en sona öteliyorsun. Bugün ülkedeki kadın cinayetlerinin temelinde kadınların erkeğin ya görünüşüne ya da parasına düşmesi var. Erkeklerin de boynuzlanmasının temelinde kadının saygı ve sadakatine değil güzellik ve fiziğine düşmesi vardır diyorum ve bitiriyorum.
Sonuç olarak kadınların yüzde 80'i erkekte paraya bakar, bakmayan yüzde 20'nin de paraya ihtiyacı yoktur o da tipe boya bakar. Erkekler de kadınların yüzde 80'ine sadece obje gözüyle bakar. Güzel çirkin diye ayırmaz. Erkekte güzellik algısı yoktur. Hangi kadını düdükleyebilirim algısı vardır. Kısa ilişkide ulaşılabilir, uzun ilişkide güvenilir olmasına bakar.
Söyleyeceklerim bundan ibarettir.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayir. Ben yakisikliliga, boyuna posuna vs bakiyorum. Para kazanilir ama yakisikli olmak, boy vs seyler yaratilistan. Birinde okursun, calisirsin, belki iyi bir kariyer elde edersin paran olur ya da yaptigin girdigin isler iyi gider ve para kazanirsin. Ama dis gorunus kisinin elinde olmayan bir sey.
(Estetikte nadiren iyi seyler ortaya cikiyor. Cogu zaman estetikle mahvolan cok insan var. Erkeklerden bahsediyorsak erkeklerde estetik vs de yaygin degil) o yuzden para kazanilir ama yakisiklik, boy, endam vs dogustan gelen seyler. Benim tercihimde bu yonde oluyor.
Diger taraftan ben eli yuzu duzgun, renkli gozlu biriyim. Karsimdaki erkeginde eli yuzu duzgun olmasina onem veriyorum ortaya guzel seyler de ciksin diye. mesela renkli gozlu olmasi olur bende renkli gözlüyüm. Renkli gozlu tatli bebislerimiz olsun isterim mesela.
Diger turlu cocuklarda diger tarafa cekebiliyor. Amine gulse, mesut ozil cifti mesela. Amine gulse turkiye guzeli cocuklar mesuta benziyor. Adriana lima yillardir dunyanin konustugu bir guzellik. Kizlari basketbolcu eski esine benziyor. Kizlar adrianadan tek gen almamis resmen.
Yani gozume hitap eden sey paradan cok dis gorunus bende. Hani karsimda guzel bir insan gormekten de cok hoslanirim. Guzel gozleriyle baksin icim erisin, gulerken gamzelerini goreyim, yururken boyuyla endamiyla etkileneyim. Karsi tarafa bakinca gozum bayram etsin isterim. Rizik bir sekilde kazanilir, para bir sekilde halledilir gibi geliyor bana.
Ha bu sekil dedigim tarzda erkege cok denk gelemiyorum. Nadiren bu cocuk iyiymis, yakisikliymis dedigim oluyor. Ulkede yakisikli erkek kıtlığı mı var anlayamiyorum. Kizlardan cok guzel olanlar var. Dogal ya da estetik ama guzel olanlar goruyorum da erkeklerde yakisikli diyebilecegim cok erkege denk gelemiyorum.
02 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
100
Cevap
135Cevap
- Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı.
1 yılBu sözü doğrulayan insanlar var yok değil ama herkes bir değil gadası
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bu söz dönüp kendine bakmayan andavallarin, ben nerede hata yapıyorum diye özeleştiri yapamayanlarin kolaycilik anlayışı.
Lisede hiç sevgilim olmadı, ben de aynı düşünürken üniversitede bana bir aydinlanma geldi ve kaç sevgilim oldu ben bile hatırlamıyorum. O zaman da ne param vardı ne de pulum. Gayet de güzel ilişkiler yaşadım.
Ha paraya pula onem veren yok mu? Elbette var, bırakın kızları erkeklerin içinde bile o paraya ulaşmak için g*tunu feda edecek çok kişi vardır.
3-5 kişi böyle düşünüyor diye bunu genellemek saçmalık. Dünyada 4 milyar kadın var. Yarısı paraya önem verse bile geriye kalan 2 milyar arasında hâlâ bulamıyorsan suç kadında değil erkektedir kardeşim. Dön kendine bak.69 Yorumla- 1 yıl
Abi haklı
- 1 yıl
Lisede yapamama sebebin belki başkaydı bro mesele para değil mesele tip/boy ve bunlarda kötüysen olmaz.
- 1 yıl
Ağzın laf yapar ondandır belki
- 1 yıl
İşte konuşma tarzın falan filan karşı tarafa hitap ediyordur 😅 hoş geliyordur
- 1 yıl
👍🏻
- 1 yıl
Paran olmayıp da zenginlerin arasında takılırsan o uc örnekleri görürsün arkadaşım. Devlet Hastanelerine git, otobüse,. dolmuşa bin, ne fakir erkeklerin ne kadınlarla beraber olduğunu görürsün. Benim işletmede 300'e yakın kadın çalışıyor, 200 civarı da genç ve evli ya da evlilik yaşında. Hiçbirinin eşi ya da görüştüğü zengin değil. Zengin olsa zaten biz de çalışmaz. 3-5 aşko kusko kız gördük diye bütün kızları öyle sanıyorsunuz.
1 yılZengin erkek, bakımlı erkektir.
Kendine bakım yapar ve yaptırır.
Giyim markalarını takip eder ve güzel giyinir.
Kombin yapmayı bilir.
Güzel deodorant ve güzel parfümler kullanır.
Bu sıralamayı saymakla bitiremeyiz.
Yani bir erkeğin ya da kadının zengin olduğunu giyiminden, tarzından, konuşmasından ve kullandığı arabadan çok rahat bir şekilde anlaya biliriz. Zaten anlayamıyorsak proplem bizdedir.
Günümüzde güzel ya da yakışıklı olmak çok zor bir şey değil. tabi paranız olduğu sürece.
Velhasıl sözün özü62 Yorumla
Soran1 yılAy gerçi buda cok doğru. Estetik yaptırıp yakisiklida olabilir gerçi tabi altyapısı varsa
- 1 yıl
"Velhasıl sözün özü: para her şeydir." cümle kurmuştum. Neden yazının devamı yok anlayamadım.
- Aile & Toplum konusunda 5b cevap paylaştı.
1 yılGenelleme yapmadan söylemek gerekirse.
Herkesi katmıyorum.
Bir çoğu evet.
Hatta maddi durumunu göstermeni bile bekleyen var.
Tanışma aşamasında bütün mal varlığını kalem kalem öğrenmek isteyende cabası.
Çok şahit oldum.
Hem kendi adıma , hemde yakın çevremde.20 Yorumla
1 yılKadınlar asla paraya bakmaz. İlgiye bakar. Para ilk etapta cazip gelse de ilgi olmayınca ilişki devam etmez. Erkekler için de durum benzer. Erkekler ilk etapta güzelliğe baksa da zeki olmayan enerjisi tutmadığı kadınla devam etmez. Aksini kimse söyleyemez.
40 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Ben kadında kişiliğe karaktere ve iç güzelliğe bakıyorum
Ayrıca sadece kadınları paraya bakar demek cok saçma olmuş ?
Paraya erkekte bakar kadında
ama kaliteli insanlar kadında ve erkekte kaliteye yani karaktere bakmalıdır diye düşünüyorum
32 Yorumla- 1 yıl
Bencede kalite
- 1 yıl
Mesela örnek vereyim orijinal sarışın renkli gözlü bayanların %99'u Zengin kesim inde evlilik yapıyor tercih edilmelerinin en büyük sebebi de Türkiye'de sarışın kumral yüzde oranı yüzde 8 esmer koyu esmer yüzde oranı yüzde 90 Yani şunu demek istiyorum Parası olan erkek gönlünde hangi kadın varsa onu alır parası olmayan erkek öyle çok güzel bir bayanla zaten bir evlilik yapamaz parası varsa istediğini alır
11 Yorumla
Soran1 yılEvet kesinlikle katılıyorum size
Karaktere göre değişen bir şey. şu an ki zamanda doğru bir söz çünkü toplumun %70 i böyle sevgi değer saygı bu kavramlar değerini yitirmiş aksine cinsellik para zevk bunlar ilişkinin ilk kuralı haline gelmiş durum da bundan dolayı bu çağ için ne yazık ki doğru bir söz. İstisnalar var hala unutmamak lazım
20 YorumlaKadınlar paraya değil kendisine ve ailesine sahip çıkabilecek güçlü erkeklere bakarlar. Erkeklerde güzelliğe baksada en güzel kadın ''bugün ne istiyorum buluyomuusun koluma cartieeeer bir sxaaat'' tarzında konuşursa ne kadar güzel olduğunun önemi kalmayacaktır.
20 YorumlaHayır. Kadınlar aurası yüksek adama çekiliyorlar. Bir kadın bir erkeğin etrafında üç tane sohbet ettiği kız görsün olay bitmiştir.
Kadının içindeki o kıskançlık duygusu alevleniyor ve o adamla konuşmak istiyor.
Kadının içindeki rekabet arzusu paradan daha baskındır buna adım gibi eminim.
10 Yorumla
1 yılKesinlikle! Herkesin değer verdiği şeyler farklıdır, ve bu, karakterine ve beklentilerine göre değişir. Dış görünüş, samimiyet veya ilgi gibi konular, bazen maddi varlıkların çok ötesinde anlam taşır. Çoğu insan için içten gelen ilgi, güven ve uyum daha kalıcı bir çekim yaratır. "Erkekler güzelliğe, kadınlar paraya bakar" ifadesi de çok genelleme yapıyor; çünkü birçok kadın da senin gibi duygusal bağlantı ve karakter önceliklerini daha önemli görüyor.
10 Yorumla
1 yılBizim oralarda biri, görücü usulü gösterilen kıza şöyle bi bahane bulmuş. "Bunun annesi şişman, yaşlandıkça o da böyle olacak belli ki, ben böyle birini istemez." Zıkkımın kökünü iste sen. Erkekler görünüşe çok önem veriyo. Abim akıllısı da böyleydi. Sonu hüsran oldu. 🤣
00 YorumlaKatılmıyorum ama bu çağda buna inanan ve bu yüzden, kendilerine, çevrelerine verdikleri zararın farkında bile olmayan çok insan var. Ve aşk, "maddeden" ne kadar uzak olursa o kadar iyi. Aksi halde "yozlaşırsınız", "egoist" ve negatif bir çok "şey" olursunuz. Tabi yine bu çağda bunu fark etseler de bundan rahatsız olmayan insan da çok...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı.
1 yılEvet kısmen doğruluk payı var..
Ama bu bütün kadınlar paraya ya da bütün erkekler güzele bakar dersek abartmış oluruz.
İnsanlar seçimlerinde iyi ve güzele yöneleceklerdir bu noktada kimseyi eleştirmemeliyiz para da seçimlerin en önemlisi olduğu sürece bir kadına neden parayı seçtin demek olmaz.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılEvet % de 90 böyle hem kadınlarda hem de erkeklerde maalesef böyle. 👍🏻 ama yine de % de 10 ya da % de 15 lik çok naif kişiler var her iki tarafta da. 👍🏻 kız ya da erkek kendi ailesinde para sıkıntısını hiç yaşamamışsa tabii ki önceliği maddiyat değil. Ama onlarında başka sorunları oluyor genelde..
00 Yorumla Eğer taraflar birbirine duygusal bağlantı ve destek anlayışla tam bağlı değilse (doğru diyebiliriz) bu önerme hem erkek hem kadın için bir avunma kendini avutma biçimidir, ilişkiyi sürebilmek için.
Erkek düşünür; bir ömür bu kişiyi çekeceğim bari güzel olsun. (Güzel kadın da çirkinin de cefası aynı) 😆
Kadın düşünür; bir ömür bu kişiyi çekeceğim katlanacağım bari zengin zengin olsun. (Zengin erkek fakir erkek maalesef aynı derinlikte değil)00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılZaten parası var olup erkek çirkinse tabi biz buna çirkin demiyoruz bakımsız diyoruz o bayan zaten parası için onla beraberdir ama bu kişiden kişiyede değişir erkeklerde güzellik derler ama kendi düşüncem kalbine bakar güzel kızla eğlenmek için konusur
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılErkekler doğurganlık ve dişiliğe göre en iyi çocuk verecek kadına bakar bunu bilinçli yapmazlar bilinçaltı seçer, kadınlarsa paraya değil erkeğin para kazanma kapasitesi var mı ona bakar. Baba parası yiyip sadece boş oturan kendi kazanmayan erkek yerine daima çalışacağı belli olan yükselme kapasitesi gördüğü bir garsonu tercih eder çünkü kadın kendi ve bebeğine bakabilecek erkeği seçer. Tabi boyu posu vs de önemli zira kadın bilinçaltındada bunlar var.
00 Yorumla
1 yılErkekler güzelliğe bakar sözü çok doğru ancak şahsen ben paraya bakacak kadar değersiz bir insan değilim. Tabii ki illa bakanlar vardır ama geneli böyle değil. Bu konuda yanlış düşünüyorlar. Kadınlar paraya değil, sempatikliğe bakar.
02 Yorumla
Soran1 yılGüzelliğe bakmak da değersizlik değil mi ona bakarsan
- 1 yıl
Öyle ama erkeklerin çoğu zaten böyle napalım
1 yılGerçekler bu kadınlar geleceğe erkegin parasına erkeklerde kadınların geçmisine ve güzelligine bakar gerisi laf kalabalı sadece hatice degil de neticeye bakıldığında bunun doğru olduğu açıkca anlasılır
10 Yorumla
1 yılerkekler güzellige bakar kadinlarin neye baktigi belli degil sanirim kim kandirirsa ona bakiyoz
30 YorumlaBence çok fakir işsiz bir insan vs. değilse para hiç önemli değil benim için maddi durumu pek iyi olmayan biriyle de evlenirim gerekirse bende çalışırım ama karakteri önemli karşımdaki de adam olmalı sorumluluk sahibi ahlaklı olmalı beni sevip korumalı ve evimizdr huzur olmalı parası çok olsa bile huzur olmazsa olmaz hayatımın geri kalanını onunla geçireceğim sadece mutlu olmak istiyorum
20 YorumlaYok moruk öyle bilinse de her zaman öyle olmuyor ne kadınlar tanımıyorım var taş gibi istediğin kadar ver senle olmaz ama aşık olduğu bir erkek olsun o erkeğinde istediğini sorgusuz sualsiz yapar
01 Yorumla
1 yılHiç bir zaman tek bir kriter yoktur, kız istediği kadar güzel olsun oturup iki muhabbet edemiyorsan birlikte vakit geçiremiyorsan sevemezsin.
Aynısı erkekler için de geçerli, parası olsun ama hödük olsun fayda etmez.00 Yorumla
1 yılŞahsen aşık veysel inde dediği gibi "güzelliğin on para etmez"
Öncelikle karşımdaki kişinin bir karakteri olucak ve en önemlisi sadakati olucak benimle konuşurken bir başkası ile konuşamaz benimle sevgili sonuçta00 Yorumla
1 yılAslında evet ama bu şekilde değil. Erkekler evet görselliğe bakıyor bundan ötürü de kadınlar makyaj yapıyor. Kadınlar ise paraya değil para kazanabilme gücüne bakıyor
07 Yorumla
Soran1 yılYok genellikle paraya bakarlar
- 1 yıl
Paraya baksalardi emin ol parası olan herkesin yanında kız görürdün
Soran1 yılGörüyorum zaten
Soran1 yılZaten kızlarda genellikle erkeğin tipine bakar
- 1 yıl
Onlardan söz etmiyorum kaliteli kadınlardan söz ediyorum. Onlar için farketmiyor ama kaliteli kadınlar için bu şekilde değil
Soran1 yılBir kadinla sadece güzel diye evlenmek peki kalite mı demek
- 1 yıl
Değil. Elbette ama konumuz kadınların erkeklerde paraya bakması idi o nedenle bu cevabı verdim. Erkekler ile olsa idi onlara da farklı bir cevap verirdim
Abazlar sadece dış görünüşe Varoşlarda sadece paraya bakar. İnsanın kalitesi kriterlerinden belli olur
34 Yorumla- 1 yıl
Sadece sizin yanıtınız çok yerinde bir tespit olmuş. kaliteye göre değişir elbette.
- 1 yıl
@Kojiberi52 Teşekkür ederim ama piskolojiyi bilen birisi olarak söylemek gerekirse gerçektende öyledir. Basit insanların kriterleride onlar kadar basit olur. İnsan başlı başlına çok komplex bir canlı kimse bir bakışta o derinliği yakalamaz kimsenin içinde ne cevherler var bile hatta öyle ki kimi insan kendini bile keşfetmekten aciz kalmıiş yetenek ve hünerlerinin farkında değildir. Özetle kriterlerin kalitesi ayrı olmakla beraber bir insana yaklaşım ve onu anlamaya çalışmakta Bilge birnin yapacağı iştir.
- 1 yıl
Gerçekten size katılıyorum ve benim düşüncelerimi yansutuyorsunuz adeta böyle insanlar çok nadir çıkıyor karşımıza sen e benim gibi
- 1 yıl
@Kojiberi52 Normal yani doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar hikayesi anlatsanda anlamadıkları için kendi çapında yaşıyorsun
Katılmıyorum 😄 erkekler gördüklerine kadınlar duyduklarına bakar bence bunların aralarında nefes alsın yeter ve parası olsun yeter diyenlerde var tabi 😅
10 Yorumla
1 yılGenel baktığımızda öğle tabiki haklısınız erkek güzelliğe kadın parasına bakar.
Çıkar menfaat ilişkilerinde bu durun boyle olabilyor
Aşk iliskisinde ise her ikiside çöp..
Gönül sevdimi ne güzele ne cirkine ne para ne pula bakıyor maalesef bodozlama daliyorsunuz NET...20 Yorumladerecelendirme diye birsey var oncelik bence kesinlikle karakter sevgi ilgi deger gormedigim birinin parasini ne yapayim yani. para babamda da var. 2 erkek arkadasim oldu 2 sine de bakarsaniz belli bi tip kriterim olmadigi da cok bariz kesinlikle hisler hissettirilenler cok onemli. dogru yoldasin.
10 Yorumla
1 yılValla kardeş kadınlar paraya bakar erkekler nasıl bir güzelliğe bakar bilmem anlayan birisi olmadıktan sonra paranın da güzelliğin de a... koyayım gösterişin şovun paranın kölesi olmuş millet yazık
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkek güzelliğe ve yaşa bakar karısına bi kuruş vermeyen erkek genç rus sarışın kıza her şeyini satıp verir. Güzel ve ergen yaşlarda 17-20 sarışın için bebeğini satıp o parayla o kızlarla olurlar erkeğin güzel sarışın küçük kız için yapmayacağı şey yok birini bile öld…
00 Yorumla
1 yılKatılmıyorum. Bütün algı kadınlar üzerinden. Yetmedi mi öldürüldükleri!
21 Yorumla- 1 yıl
Yetmedi.
Erkekler güzelliğe bakıyorlar hatta güzellerle evlemşyorlar ilk etapta ona bakıyorlar sonra evlendikten sonra onları kendinden üstün gördükleri için aşağılayarak kendi komplekslerini kapatmaya çalışıyorlar mümkünse özgüveni olmayan erkekler güzel kızlarla evlenip onlara hayatı zindan etmesin pls hadi bayy
00 YorumlaDinimizde 3 seçim var erkekler için tabi bu kadınlar için ne denmiş bilmiyorum
1 güzel kadın
2 zengin kadın
3 Saliha kadın
Sizin için en hayırlı 3. Seçimdir deniyor
00 Yorumla
1 yılParaya değil güvenliğe bakar. Sadece para için psikopat sapik ya da fiziksel olarak çirkin buldugum biriyle evlenemem. Ama güven duyacağım ten uyumu hissettiğim biriyse tipini göz ardı edebilirim. Mesela normalde uzun boylu genis omuzlu atletik tip seviyorumdur. Ama tam tersi bir tipi sadece bana iyi hissettirdigi ve guven verdigi için tercih edebilirim.
00 YorumlaÇok çirkin değilde orta ölü yaninda manken gibi kız olan çok gördüm, benim daha hiç sevgilim olmadı mesela utangacim ya kimsede inanma zsevgilimin olmadığına yakışıklıyım diye.
02 Yorumla- 1 yıl
Ben inanıyorum bnmde tanıdıklarım var hiç flört etmemişler daha
Yani herkesin düşünceleri farklı olabilir hani erkeklerde de güzelliğe bakmıyorlar beni mutlu etsin yeter düşüncesindeler bazı kızlarda parayı önem vermiyorlar ama bu kızların değeri hiç bilinmiyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 321 cevap paylaştı.
1 yılZengin, güçlü, zeki veya çekici… Kadınların ilgilendikleri tipler bunlar. Erkekler güzelliğe bakar ilk etapta doğrudur
02 Yorumla
Soran1 yılGüzel bir kızın çok çirkin bir erkeğe pek bakacağını sanmıyorum. Şunu demeye çalışıyorum yakisikli bir erkeği anlarım yanına yakışsin diye güzel kız ister ama cirkin bir erkeğin hemde şişman olup ısrarla güzel kız istemesini anlamıyorum böyle birinin güzel kız isteme hakkı yok bence zaten istesede güzel kız ona bakmaz
- 1 yıl
Haklısın ama belli olmuyor işte. Hatta yakışıklı olup dikkat çekmeyen erkekler de var. Şişmanlık iki taraf için de itici kişisel bakım önemli.
1 yılbenim için bu dünyada ki en önemli şey maneviyattır, kadın bir bütündür, bir kadını güzel yapan şey ise onun tavrıdır, tavrı çirkin, itici ve ön yargılı olan bir kadın dünya güzeli de olsa insanın gözüne güzel gelmiyor, ben onu görmüyorum bile, bu hayatta güzellikten ve paradan çok daha önemli şeyler var, maneviyatınızı ve insani değerlerinizi kaybetmeyin..
00 Yorumla
1 yılHerkes için geçerli olmasa da, çoğunlukla doğru bir söz. İki cinsiyette ilk izlenim için güzelliğe önem verir; sonrasında ise zekaya, karaktere ve maddiyata bakarlar.
00 Yorumla
1 yılİsteyen paraya baksın isteyen güzelliğe baksın ibadet yoksa en büyük zenginliği cennet olan yere faydalanamaz 😄 öldüğümüz de beni para kurtaracaksa paraya aşık olurdum kıza değil 😄 güzellik beni cehennemde kurtarmaz 😄
Boşuna kimse hayal kurmasın o bu erkek ne kadar güzel deyip 2 gün sonra güzel bulduğu adam tarafından katlediliyor. Ne güzel kızmış deyip erkeklerin altında buluyor kızı anlayacağın şey karakteri güzel olmayanın bir tarafı güzel olsa ne yazar00 YorumlaBenim görüşüm çok güzel bir kadın aramam. Ortalama bir güzelliğe sahip olan, karakteri güzel olan ve özellikleri benimle çakışmayan birine denk gelirsem nikahı basarım net 😎
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. Çoğunlukla doğru. Ben açıkçası yanıma yakışmasına da güzel olmasına bakımlı olmasına çok dikkat ediyorum. Kadınlara bakıyorum para..
03 Yorumla
Soran1 yılBak şöyle. Yakisikli bir erkeğin güzel kadın istemesini anlarım hani yanına yakışsin diye ister haklıdır. Ama şişman ve çirkin bir erkeğin kendine bakmadan guzel kadın istemesini anlamıyorum zaten istesede güzel kadın ona bakmaz zaten
Soran1 yılEvet olabiliyor mesela kıza bakıyorum şişman yuzude pek güzel değil ama yakışıklı erkekle el ele tutusuyordu bende görüyorum
Ah canım ciğerim o işler öyle olmuyor ne andavallar görüyorum yürümesini bilmeyen tipler kendinden 10 yaş küçük kadınlarla kafe kafe sürtüyorlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılyok be gec o isleri yakisikli erkek isi sen aç kalana kadar gider. yakisiklinin da cirkininde parasi olmali. yakisikli fakir yerine cirkin zengini kizlar sececektir. aklini kullanan zeki kizlar en azindan.
03 Yorumla
Soran1 yılÇirkin bir erkeğin parasını ne yapayım onun yüzüne baktığımda son model araba görmeyeceğim ki
Cevap sahibi1 yıliste aç kalmadikca anlamazsin. yakisikli fakir de sana yaramaz. her turlu para olacak tipe bakmaksizin.
Soran1 yılAma şöyle fakir zengin olabilir yani yakisikli olanda araba alabilir ama cirkin erkek yakisikli erkek olabilir mi ama bak bu istisna. Estetik vs diyeceğim ama estetikle bir işe yaramayabilir altyapısı yoktur zaten büyük ihtimalle
Katılıyorum.
Yalnız erkekler sevdikleri kadını güzel buluyor ama kadınlar beğendiği erkeği zengin edemiyorlar.15 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,2b cevap paylaştı.
1 yılŞimdi doğru söylemek gerekiyorsa bazısı zengin koca ister ama bazıları istemez benim gibi olsun yeter ki seveyim der
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılerkekler sevdikten sonra güzellik umrunda olmaz çünkü karşısına çıkan çoğu kadına cinsel olarak baktıkları için tam tersi sevdikleri kadını daha güzel severler diye düşünüyorum ben ama yakışıklılığa önem veren birçok kadın da var.
10 Yorumla
1 yılBir erkek ne kadr zengin olrsa olsun begenmiyorsam asla şans vermem, yanıma yakışmadı önemli
13 Yorumla
Soran1 yılFiziğin çok güzelmiş canım
- 1 yıl
Teşekkürler
Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Aynen ya parasız erkeğe selam bile vermiyoruz ondan patır patır evleniyorlar.
12 Yorumla- 1 yıl
Evlenemoyorlar.
- 1 yıl
Patır patır evlenenler zengin zaten la?
Bu söz çok fazla doğru bir söz... Hayır diyenler içinden Allah'ım nolur diye göz yaşı dokenlerin ta kendisi
10 Yorumla
1 yılHer genellemenin istisnası oluyor. Çoğunluğa bakarsak doğru ama bunu yapmayan, farklı konulara dikkat edenler de var.
00 Yorumla
1 yılGtümün bile daha güzel olduğu konularda kadınlar var ama sorsan iskandinav kadını ama bilmiyorlar yer cücesi biz akıllı insana bakıyoruz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 802 cevap paylaştı.
1 yılParaya baksaydım biri benimle evlenmek istemişti baya ultra zengindi kabul ederdim ama ben paraya itibar etmem karakterli efendi olmalı yani
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Zaten güzelliğe bakan bir adama da parasına bakan kadın gelmesi müstehaktır.
02 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle. Erkekler diyor ki en çirkin erkek bile kendi çirkinliğine bakmadan guzel olsun bakimli olsun cins* ister ama kız villası olsun iyi marka arabası olsun diyince erkekler üzülüyor
Soran1 yılCidden komik
1 yılİlyas Salmanla bile hatta maymunla bile parası için evlenen çok güzel kadınlar gördüm. Bence sen hala gençsin.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılAslında tam olarak katılmıyorum. Aşk olmasa bile arada bir sevgi bağı olan kişileri aslında tercih ediyorlardır
00 Yorumla
1 yılKatılmıyorum, kadınlar da görünüşe bakar. Ben çirkin bir erkekle sırf zengin diye evlenmem. Benim için görünüş paradan mühim.
00 Yorumla
1 yılEv arabası ilgimi çekmez ilerde isterse alır ama asla ilgimi çekmez ben sevdiğim sürece bakmam o tarz şeylere
04 Yorumla- 1 yıl
Valla helal olsun böyle düşmen mutlu etti
- 1 yıl
Normalde de öyle olması gerekir
- 1 yıl
İlerde evlenirseniz düğün parasıyla alırsınız tabi o syrı
- 1 yıl
Evlilikte para önemli evet ama karşı taraftan beklenmez hem kadın hem erkek çalışması gerek
- Devamını Gör (175)
Devamını Gör(220)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Erkekler güzelliğe kadınlar paraya bakar sözüne katılıyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler