AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
138Cevap
Hayır. Erkek sadakate kadın sonuna bakar. Para olayına düşen kansızlar elbet var lakin hepsi için geçerli değil
Katılıyorum maalesef günümüz şartları bunu gerektiriyo çok yakişikliysa iş değişir tabi kadın onu satın almaya çalışıyor
18 yaşındayken aramazsin ama aklı başında her kadın mala mülke bakar
18 yaşından büyüğüm
Hiç bakmam demedim zaten. Gelecekte paraya bakarım ama en azından ortalama tipte bir erkekse uygun görürüm çok çirkinse olmaz demeye çalıştım
18 den büyük 25 den küçüksün inanır mısın geçen seneye kadar ben de senin gibi düşünüyordum ama şu an fikirlerim çok farklı eski erkek arkadasim memur oldu mesela eşya aldı kendine sıfır bana dedi evlrnirsek onları kullanırız falan sen kullanır misin ben kullanmam şahsen esyalarin bile. ikinci el olabilir durumu yoksa iyi düşün
Türkiyedeki erkeklerin çoğu asgari ücrete çalışıyor memur maaşı çok iyi şu şartlarda en az 40k diyoruz 40k.
@Suleymanyildizeli 50 falan alıyor şimdi sanırım
Kesinlikle; katılıyorum.
Reklam panolarına yazılmasıngereken bir söz
Bazıları da tam tersini düşünüyor güzelliğe bakmaz paraya bakar. Paraya pula önem vermeyen beklentisi olmayan değerlidir benim için bir şekil de yapılır gözü yüksekler de olandan hayır gelmez.
Çoğunluk için doğru azınlık olarak yanlış bazısı da sadece sözde yanlış buluyor
paraya bakiyo olsam babamin dizinin dibinden ayrilmazdim 😀 katilmiyorum bu soze
Abi birisi beni param için sevebilir mi awq
Not: Param yok
DALSGŞKALGSAGSAGAS
Aşırı sıradan bir bakıl açıcı. Dünya ve beğeniler değişiyor bilginize. Anane düşüncelerini bırakın.
Evet. Erkeği çekici ve karizmatik kılan sahip olduklarıdır
Paraya baksak bu kadar asgari ucretle ev gecindiren aileler olur muydu... bos bos konusmalar
Yarı yarıya kadınlar paraya bakmaz. (Şahsi fikrimdir ) çünkü ben bakmıyorum açıkcası umrumdada degil. Başkasının cebimde ki para seni ilgilendirmez. Sen kendinden sorumlusun başkasından degil
Hayir herkes için geçerli değil bu. Uyum çok önemli her anlamda
Erkekler çoğu zaman güzelliğe bakmaz ama kadın genelde paraya bakar
Değişir ki... Zenci de çirkin bana göre ama kadının birine güzel gelmiş.
Fazla genel ben katılmıyorum fakir ama mutlu olan aileler gördüm
Katılıyorum.
Kimse ben bakmıyorum dese de aradaki istisnalar hariç herkes bunlara bakar.
Iyi size talibim hadi ispat ediniz var mi cesaretiniz
Neye baktıklarını bilmem ama doğru bakılmadığına eminim
Evet katılıyorum onun için erkeklerin gelmişini geçmişini s... k hep kadınlar okuyor ya 😁
Mantıklı ve denk bir ilişki
Her yönden denklik mutluluk getirir.
evet doğrudur erkekler güzelliğe bakar çünkü önemli olan güzelliktir
Evlilikte ilk önce karaktere bakarım sadakat önemlidir; gözü benden başkasını görmeyecek, diğer erkekleri benim için kırabilecek, iş dışında diğer erkeklerle muhatap olmayacak ve bundan rahatsız olmayacak. Bunlar olunca otomatik olarak aldatma ihtimali kalkıyor zaten. Karakterden sonra bakımlı olması çirkin olabilir ama bakım yapıyorsa sorun yok (bakımdan kastığım makyaj değil). Bir de bakire olması, iyi bir anne adayı olması lazım.
Kesinlikle katılıyorum kim söylediyse doğru söylemiş
İşte şimdi kimsenin burnu o yüzden bostan çıkmıyor
Ben bakıyorum güzelliğe, ama aynı zamanda kilosu, işi, statüsü, çevresi ben hepsine bakıyorum ya
Ben de güzelliğe bakıyorum acaba erkek miyim
Kadın kendinde ne eksik ise erkekte onu arar. Parası olan bir kadın paralı erkek peşinde koşmaz.
bence ev arabası istediği kdr olsun paara cekmiyor tamam aşkta karın doyurmaz ama yakisikli bir sevgilim olsun isterim neden parasına bakayım calisir cabalar para kazanır ama yakisisklilik öyle olmuyor ondan paraya bakmam bazı erkekler var parası var ama karısına yedirmiyor veryemez yani nice erkekler var karılarını dövüyorlar parasız olsun karakteri olsun ben napcam elimin altında ama cimrilikten yedirmeyeceği parayı napcam parası olupta şiddet uygulayan adamı
Her zaman geçerli değil güzelliğe zerre kadar bakmam
Herkes için geçerli olmasa da çoğu durumda doğru.
KS deki kizlar ve erkekler aslaaaa böyle düşünmeeeeez😁
Bence bu devirde ikisi de paraya bakıyor denk maddi durum yani
Niye peki erkekler genelde yaln8z
Genelde yalnız değil çoğu erkek ya evli ya sevgilisi var
Yalnız olan da fakir çirkin vs.
Çoğu erkek fakir ve çirkin.
Türkiye burası Amerika değil.
Ama evliler sonuçta sosyal becerileri var demek ki
Şuanki evlilerin çoğu görücü usulü. Yeni nesilde böyle bir durum yok.
Görücü usulünde de daha çok denklik oluyor eşit maddi durum vs.
Ayrıca senin sorunlarindan bana ne ya
Tamam bulamazsan bulama
Denklik? Yeni nesil kızlar denklik istemiyor. Sen hiç evi arabası olan kadın görfün mü?
Evet çok var ne demek gördün mü
Annemin teyzemin yengemin hepsinin ikisi de var
Ben güzelliğe bakmam imanına insanlara davranışına merhametine bakarım
Değişebilen bir durum ama para olduğu halde kadın da olmuyor ben gibi keza çok sosyal birisi değilim gece kulüplerinde gezmediğim için ve çoğu zaman içine kapanık davrandığım için herhalde
#Hükümdar
Erkek hep güzelliğe bakar ama her kadın paraya bakmaz.
Evet o yüzden nefes alsın yeter diyoruz
Cok cirkin bir erkek güzel kadın istese ne olacak kız ona bakmaz ki
Güzel kız istemiyoruz hangisi gelirse onu istiyoruz inan bu duygusal kıtlıkta bir şey fakr etmez.
Eşimin işi yokken evlendim onunla. Sevgi en önemlisi. Gerçi bizim gibisi hep kaybediyo
zavallım erkekler güzel kadınlar kendilerini beğeniyor zannediyor cüzdanın kabarık olsun yeter
Kısmen doğru ama kişiden kişiye göre de değişir
Güzel adamın huyuda tipide güzel olur ama çirkin adamında huyuda bok olur tipide bu gerçektir her insan dört dörtlük olmaz sadakat, saygı, sevgi varda bu iş tamamdır ev de bahane dünyada bahane
Bi yerden doğru erkekler güzelliğe bakıyor ama kadınlar paradan daha çok ön planda olan özelliklere bakıyor mesela sadakat saygı vb
Ya aslında şunu demeye çalışıyorum yakisikli bir erkeği anlarım yanına yakissin diye güzel kız ister ama cirkin bir erkeğin ısrarla güzel kız istemesi komik geliyor istese de güzel kız ona bakmaz
Erkekler nefes almasına bakar, kadınlar boya, tipe ve paraya bakarlar
Kişiye göre değişir diyelim. Elbette duygusuz, sözde bir aşkta para daha ön plandadır. Gönülden seviyorsa insan, duygu varsa işin içinde, gerisinin pekte önemi yoktur, bir hal çaresine bakılır 😊
Evet ben de senin gibi düşünüyorum bu söze katılmıyorum
Erkekler güzelliğe bakar. Ama kadınlar için aynı şeyi söyleyemem. Yakışıklılığa bakan da var paraya bakan da karaktere bakan da var
Ya çok çirkin bir erkeğin güzel kadın isteme hakkı yok bence parası yoksa
Çirkin kız da yakışıklı erkek istiyor. Hakkı olmayabilir ama herkes kendisi için güzel iyi olanı istiyor)
Güzel düşünce ama herkes sen gibi düşünmüyor işte
Katılıyorum zaman çok değişti erkek güzel kadın ister. Kadında zengin erkek ister.
Ben katılmıyorum ama örneklerini çok gördüm her ne kadar katılmasamda
Katılmıyorum. Kadın erkek fark etmez, her iki tarafta paraya bakar. Genel olarak çoğunluk öyle. Bakmayan insan varsa da çok azdır.
kadınlarda tipe bakıyor gayet. eğer bir kadın güzelse sırasıyla tip-karakter-paraya bakarlar.
He he tipe bakıyorlar, karaktere bakıyorlar. Tabi tabi o yüzden fıstık gibi genç kızlar yanlarında tip olarak da karakter olarak da s.. ko gibi herifleri gezdiriyorlar.
Türkiye'de yaşayan kızların tipe bakma lüksü yok.
1. Türkiye'de genetik açıdan şanslı çok fazla erkek yok.
2. Türkiye'nin ekonomik koşulları parayı üçüncü plana atacak kadar kötü değil.
3. Hiçbir erkeğin karakteri kadınların çoğunun umrunda değil.
Yani demem Türkiye'de kızların yüzde 90'ı paraya bakar. Ancak üst skalada olan yüzde 10'luk dilimdeki kızlar tipe boya bakar. Onlar da zengin çocuğudur, paraya ihtiyacı yoktur.
""""2. Türkiye'nin ekonomik koşulları parayı üçüncü plana atacak kadar iyi değil.
Katılmıyorum mesela benden daha yakışıklı biri olmamasına rağmen okulda kızlar tarafından ben yeterince ilgi göremedim
Kadınlar güce olarak değiştirelim daha doğrusu güç potansiyeli.
Güç zaten para olmuş oluyor
Değişir lisedeki bir kız için popülarite ve tip üniversite öğrencisi için olanak ve imkân evlilik düşünen kadın içinse para kazanma , eve ekmek getirme potansiyeli
Para kazanma eve ekmek getirme bunlar para olmuş olmuyor mu
Değil bir adam vardır babadan miras lüks evi arabası vardır bu adamın babası olmadan bir yere gelemeyeceği açıktır. İkincisi bir adam vardır evi arabası varsa mütevazı dır ama hepsini el emeği ile almıştır. Yarın yeni bir tanesini alma ihtimali vardır.
Tamam da şunu demeye çalışıyorum güzel bir kız çok çirkin bir erkek ile yani sırf doktor diye evlenmez. Ha evet doktor akıllı çalışmış okumuş demek ki der ama evlenmez adamın eğer evi ve arabası varsa evlenebilir belki
Bilemiyorum
Yani genellikle dediğim gibi.
Bende hep söylerdim bir göz odamız olsun diye zaten isteklerim asla fazla değil ihtiyac olan şeyler karşımdakini sıkıntıya sokmam
Evet doğru parası olan erkek güzel kadınla olur zaten
Evet genellikle öyle oluyor
Kişiden kişiye değişir evet ben farklı şeylere de bakabilirim
Kesinlikle katılıyorum dış görünüşünü beğenmediğimiz biri tanımak istemeyiz bile tanımadan mal varlığını da bilemeyeceğimize göre doğru bir tespit
Bence de kadınlar paraya bakar mesela ben kendimden 30 yaş büyük be alkolik birisi ile evliyim ben26 yaşındayım o ise 56 yaşında
Esc olmuşsun haberin yok
Evliyim diyorum
Artık herkes paraya ve güzele bakıyorlar tam bir fırıldak olmuşlar
Evet genel olarak öyle olabilir ama herkes öyle değil
Bi yorum yapamıyorum cunki herkes değişken bir karakterde
Kadınlar için bilemem de erkeklerde değişse bile geneli güzel kızlara bakar