Gerek yok ergen ergen ortamlara bu ortamlardan ortamlara koşan insanlar harbi ergen awk yanımda kız grubu var mesele ergen ergen konuşuyorlar bunlar bir de ünili awk
Ortamdan kastım ev ortamı olabilir iş ortamı olabilir arkadaş ortamı olabilir ergence davranış değil bunlar dediğim gibi sen çok yanlış anlamışsın sorumu
Haaa evet ya ben şu an sağlık sorunum yokta lisede sağlık sorunum yüzünden dışlandım ve şu an atanmayı bekliyorum atanirsam hayırlı bir evlilik istiyorum ama hayırlı kız var mı bilinmez
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
ikisi de değilim.
Sen nesin Barış
Merhabalar hanımefendi
Genellikle kitaplar ve edebiyat ile ilgili konuştuğumuz için genellikle mutlu oluyorlar.
Merhaba beyefendi edebiyata benim de ilgim var severim fakat ilgi alanı olan ve olmayan var her ortamda konusikdugunda sıkıcı olabilir sanki
Genellikle oturduğum kişiler sevdikleri için beraber oluyoruz
Ben genelde enerji yükseltenim ya jakdka istediğim şey olmazsa huzursuzluk veririm alkjd
Huyuna gitmek lazım hep desene askhdkj
hıhıı akljd
Yükselten taraftayım kalabalık ortamlarda somurtmam
Ortamlara girmiyorum
İyi yapıyorsun arada insan içine çık
Gerek duymuyorum memur olmayı bekliyorum olursam parami yicem kendi başıma gereği yok ergen ergen işler awk
Ortamdan ne anladın bilmiyorum ama çok yanlış anladığın kesin ksdkjfjf
Gerek yok ergen ergen ortamlara bu ortamlardan ortamlara koşan insanlar harbi ergen awk yanımda kız grubu var mesele ergen ergen konuşuyorlar bunlar bir de ünili awk
Ortamdan kastım ev ortamı olabilir iş ortamı olabilir arkadaş ortamı olabilir ergence davranış değil bunlar dediğim gibi sen çok yanlış anlamışsın sorumu
Haaa evet ya ben şu an sağlık sorunum yokta lisede sağlık sorunum yüzünden dışlandım ve şu an atanmayı bekliyorum atanirsam hayırlı bir evlilik istiyorum ama hayırlı kız var mı bilinmez
Hakkında hayırlısı 💐
Asla sömürmem. Aksine yükseltirim
Bulunduğum ortama bağlı.
Sömüren eheheheh
Hiç karışmam
Yukseltirim
Yükselten
yükselten
ortamı eğlendirenim
Evde düşüren dışarda yükselten
Sömüren