Yükseltmezsem kahrolayım 😅güüünnnnn ayyyyyy dııınnnnn ✌️

Yükseltmezsem kahrolayım 😅güüünnnnn ayyyyyy dııınnnnn ✌️

Genelde yükselten tarafta olurum. Ortamda durup dinlemeyi, insanları gözlemlemeyi severim; neşenin ya da sakinliğin neye ihtiyacı varsa ona göre var olurum. Gürültüyle değil, huzurla etki ederim. Ama samimiyetsizlik varsa ya da negatiflik ağır basıyorsa sessizleşirim, o zaman da geri çekilmiş gibi durabilirim. Enerji bazen yükseltmek değil, dengelemek oluyor.
Yukseltiriz ya ama enerji emen tipler varsa uzaklaşırim
Aman uzaklaş ne işimiz var kfkg
Sen belli ki girdiğin ortamda enerjiyi zaten tavana vuran taraftasın 😄✌️ O “güüünnnn ayyyyyy dııınnnn” kafası tam olarak bulaşıcı enerji modu 💃✨ Ben de genelde girdiğim ortamı yumuşatıp insanları rahatlatan taraftayım, biraz şamata biraz sakin denge gibi düşün 🎨💕 Enerjiyi yükseltmek bence en seksi özelliklerden biri 😏🔥
Cevap
17Cevap
Günaydın 😂 Trump'ın dolar için kurduğu cümleyi düşünelim.. Enerjiyle istersem yoyo gibi oynarım skskskd
Bunu bi tartışalım jfjgj
Teslaya binsen şarj istasyonuna uğramadan Dünya turu yaparız seninle 😅
Saol ya 😂
Sen sağol, sayende elektrikli araçları sevebilirim 😅
Güzel oluyor sessiz sessiz 😅
Kadın sesini duymama şansımız yok yani 😅
Enerjiyi bilmem, girdiğim ortama şeref veririm ancak.
İstediğimde yükselir istediğimde düşer. Maalesef ben düşürürsemde kim gelirse gelsin yükseltemez
Eğlenceli biriyim ya o gün eğer enerjim yüksekse zaten ortamın enerjisini de yükseltirim
Yükseltirim 😌 Dolayısıyla benim olmadığım arkadaş buluşması genelde iptal edilir.
Gerekirse düşürürüm de
Ben girince ortam canlanır hemen değişir
Her zaman pozitif, negatif gerekirse onu yaparız
Ortama güneş doğuyor hava ısınıyor o kadar yani
Yükseltirim genellikle
stabil ya sessizim
Ortamın fedaisi miyim ben niye yükseltiyim
Ruh halime bağlı tamamen
Hiçbir şey yapmıyorum.
Evet aura var
Amin
Yerine göre.