Her zorluk sıkıntılıdır yorar üzeri kırar ama fiziksel zorluktan daha çok zordur duygusallık duygusal zorluklarla başa çıkabiliyor musunuz üstesinden gelebiliyor musunuz bu sizin için kolay mıdır zor mudur?

Her zorluk sıkıntılıdır yorar üzeri kırar ama fiziksel zorluktan daha çok zordur duygusallık duygusal zorluklarla başa çıkabiliyor musunuz üstesinden gelebiliyor musunuz bu sizin için kolay mıdır zor mudur?
Duygusal zorluklarla başa çıkmak benim için zor olsa dahi böyle anlarda kendime, şiirlere, müziklere tutunur, ruhumu dinlendirmeyi tercih ederim. Sebepsiz dinleyip beğendiğim şiirler şarkılar var.. onlardan biridir Golha🌟 ruhuma ilaç gibi gelen ezgi. 🎗
https://www.youtube.com/embed/MGBrnW_2ajY🌟💫
🤍✨
Bana göre, duygusal zorluklarla başa çıkmak bazen gerçekten zorlayıcı olabiliyor. Duygular insanı sarıp sarmalayan bir güç gibi; bazen kaçmak istesen de hep yanında. Ama yıllar içinde fark ettim ki, en önemlisi kendine sabırlı davranmak. Kendi duygularını anlamaya, kabul etmeye ve onlarla yüzleşmeye çalışmak, en iyi çözüm oluyor.
Her şeyin ötesinde, yaşadığım şeyin üstesinden gelmem için bana destek olacak güvenilir insanlarla konuşmak, hislerimi paylaşmak çok rahatlatıcı oluyor. Dışarıdan gelen tavsiyeler ya da fikirler bile bazen bir anlık huzur sağlıyor. Ama en büyük destek her zaman kendimden gelmeli; ne hissettiğimi bilip kabullenmek ve gerektiğinde yalnızca kendime güvenerek ilerlemek. Kendi iç dünyamda huzuru bulmak, her zorluğu aşmada en etkili yol bence.
Teşekkür ederim en iyi cevap için
Rica ederim..
Üzerine çok düşmeden ucundan tutarak yaşıyorsan, her şey gelip geçiyor başımızdan. Derin derin düşündük de ne oldu, sabahlara kadar ağladık da ne oldu, hiç kimseye bir şey olmadı ne olduysa bizim psikolojimize oldu.
duygusal zorluklar beni hiç ciddiye almıyor. zor olsa da ben de onlardan öğrendim bir kaç şey. 😏😏 canlı taklidi yapıyorum inadına, önce gelip kokluyor sonra birlikte revenant çekiyoruz.
Cevap
21Cevap
Her zaman savaşırım ama aşk için asla.
benim için kolaydır evet
Sıcağı sıcağınayken zorlanırım biraz. Ama güçlü biriyimdir, çabuk atlatırım.
Kenara çekilirim oluruna bırakırım genelde biraz sessizlik ve yalnız kalmayla sakinleşenene kadar kimseye konuşmam sonra hiç bişey olmamış gibi yaşamaya devam ederim
başa çıkamayacağımı düşündüğüm duygusal çöküntülerde ilk tercihim hemen uyumak.
oda mümkün değilse psikoloğun yolunu tutmak. henüz gitmedim. o kadar duygusal travma ile karşılaşmadım.
Bazen canım istediğinde baya yıkılıyom. Çünkü kaldıramayacağım bi duygu ile yüklenmediğimi biliyorum. İnsan olduğumu unutmamak adına insanlık namına normal davranıyorum. 🤣
Kolaydır çünkü anı cesaret uyanıyor 😂 ayı gelse parçalarım o derece 😂
Zor değil fakat çokta kolay olduğunu söylemem ama mücadele ederim
Hayir hiç kolay değil herkese güçlüyüm imaji verirsin ama içten içte öyle değildir durum
3 tane kırmızı tuborgun çözemeyeceği sorun yok 👍🏻
Duygusal zorluklar, mantıklı bir düşünce yapısıyla kolaylıkla def edilebilir..
Evet çok kolaydır. Hemen üstesinden gelirim.
Biraz zor ama çıkıyorum bi şekilde
Benim için daha zor balık burcuyum ben birde 😅
Zor ama üstesinden geliyor insan bu şekilde
Bazen zor olsada bir şekilde hallediyorum
Duygusal biri değilim
Fazla düşünmemeye çalışırım.
Bazen çok zorluyor
bu duyguları birlikte yaşıyoruz.
Pek değil zorlandığım oluyor
Duygusallık benim en zayıf yanım bu yüzden zor.
Kolay. Kendi ruhumu tedavi etmeyi öğrendim artık.
zor ama kolaylaştırıyorum
Kendimi evriltmeyi öğrendim
Duygusal çöküş yaşıyorsam zor
Zorr
Değil
Kolay.
biraz zor oluyor
Evet iradem güçlüdür
Kolayımsı
Zor.
Benim için çok zor başaramadım bir türlü
Zorluğu var