ՏҽӀɑʍՏ
ilgisiz, umursamaz erkekler daha mı çekici geliyor kadınlara?

ՏҽӀɑʍՏ
ilgisiz, umursamaz erkekler daha mı çekici geliyor kadınlara?

İlgili erkek severim ben, değerimi bilen, beni el üstünde tutan erkek isterim. İsterdim. Kendime en güzel ilgiyi kendim gösteriyorum sonsuz şükürler olsun, ilgisiz de ilgilisi de benden uzak olsun ilgilenmiyorum 😅
😌👌
Bu, genelde popüler bir klişe olarak konuşulur, ancak gerçekte çoğu kadının dengeli bir ilgi düzeyi aradığı söylenebilir. Çekimle ilgili bu klişenin bir kısmı, kadınların özgüvenli ve kendine yeten partnerleri çekici bulmasıyla alakalıdır. İlgisizlik ya da umursamazlık değil de bir erkeğin kendi hayatına odaklanabilmesi ve "gerektiğinde alan tanıyabilmesi" bazen daha çekici algılanabilir. Ancak fazla ilgisizlik ya da umursamazlık genellikle ilişkiyi yıpratır. Yani denge, buradaki en kritik nokta diyebiliriz.
Sen nasıl düşünüyorsun bu konuda?
Yazdıklarına katılıyorum.
Cevap
121Cevap
Klişe değil gerçek. Umursamaz kötü davranan erkek baş tacı oluyor
ՏҽӀɑʍՏ evet kadınlar genellikle umursamaz erkekleri çekici bulurlar
Kesinlikle öyle özellikle yüz vermeyen köle gibi davranan erkekler diyebiliriz gadası
Bunun bir dogrulugu var genel olarak kadınlara fazla ilgili davranan bir erkeğin bir karizmasi olmuyor o konuda seçici ve daha umursamaz görünen biri daha çekici geliyor bence kadınlara. Ama tanışma süreci falan varsa ortada ilgili davranıp gerçekten karşıdakini tanımaya çalismasi ve değer göstermesi vb durumunda ilgili olması da çekici. Yine de ben sahsen ilgi durumuna biraz gicik oluyorum bu günümüzde sabahı aksami konusmayi şart haline getirenler gibi değil de daha rahat ama samimi iliskiler her zaman daha huzurlu
Kadınlar, erkeğin kadına karşı saygısızlık boyutuna gelen narsist ilgisizliğini ya da kendi saygınlığını düşürecek kadar aşırı ilgisinden nefret duyar. Aslında her ne kadar birbirinin zıttı gibi görünse de aynı amaca dönük manipülasyonlardır.
Kadın ilgi ister ama dozunda verilmelidir. Erkek itibar bekler ama hakediyosa verilmelidir. Realite budur.
Erkek sana gereken sevgi ve ilgiyi gösterecek çünkü cinsel anlamda sana muhtaç. Ama sabah akşam seni ilgiye iltifata boğan erkek hayatsızdır ve kendine saygısı yoktur.
Kadın olarak sen de ona hakettiği ölçüde saygı ve itibar göstereceksin. Çünkü o erkek sana maddi kaynaklarını açıyor. Gidip dışarda her gün bir gold diggera da yapabilir o maddi sağlayıcılığı ama seni onlardan farklı görmüş, seninle bir uzun ilişki, bir gelecek düşünüyorsa sen de ona hakettiği değeri vermek zorundasın.
Söyleyeceklerim bundan ibarettir.
Bazı kişilere evet. Ama bana çekici gelmiyor. Tam tersine zamanla beni iter ve uzaklaşırım.
Bana da itici geliyor ama aşırı ilgi de itici 😅
Ortasını tutturan çıkana kadar😅
platonik aşıkları dışarıda tutalım. doğru olmayan genellemedir. hiç kimse ilgisiz insanı sevmez. insan ruhu beslenmek ister.
eğer bir taktik deniyorsanız; bu duygu manipülasyonudur. uygulanan kişi ilk başlarda bocalayacak ve sorunu halletmeye çalışacaktır. akabinde sorunun kaynağı olmadığını anlayıp tekmeyi basacaktır.
sonra yok efendim dön bebeğim peh!
Yok efendim, dön bebemmm ahahah
Yok, yok zinhar hiç gelemem ilgisizliğe, merak edecek beni, ilgisiyle, şefkatiyle, tatlı sözleriyle besleyecek, aksi takdirde sevdiğinden şüphe ederim ve sevilmemeye gelemem. Dayanamam sevgisiz kalmaya, ilgisiz kalmaya, ihmal edilmeye, hırçınlaştırır bu beni, asabileştirir. Ben sevdiğim adamın dizlerine yatıp saçlarımı okşamasını isterim, dengeli sevsin isterim beni, en kızgın zamanında bile kıyamasın isterim bana. İçten ilgiyi severim, güzellik barındıran ilgiyi.
Kadınlar ilgisiz erkek sever değil doğrusu kadınlar sorunlu erkek sever, şöyle etrafına bir bak burayı da baz alabilirsin sonuçta burada da büyük bir kitle var.
En çok ilgiyi hangi adamlar çekiyor ve kadınların merakını cezbediyor. Ben bunu yola getiririm diyen kadın o yolun yolcusu olarak rafta x aşklardan biri olarak yerini alıyor.
Bu olay birazda sizin düzeltme, yola getirme, adam etme gibi ipe sapa gelmez fikirlerinizle örtüştüğü için ilgisiz bırakıp, gözlemlemek lazım.😀
benden baska hayati yokmus gibi her gun görüşmek, surekli konusmak istemesi cok sıkıcı geliyor. aksine erkegin baska bir sosyal cevresinin olmasini ama o yogunlukta bile beni gormek icin vakit yaratmasi daha cekici oluyor. hic ilgilenmeyen erkek de dikkatimi cekemez zaten
bilimsel araştırma erkekte esmer ve sakallı diye kafalarında kalıpları olan kadınlar sırf bu düşüncelerinden dolayı ilgisiz hatta onu aldatan erkeklere bile kimisi katlanıyormuş bir başka araştırma esmer erkeklerin aldatma yüzdesi diğerlerine göre çok çok fazlaymış bu araştırma ben demiyorum ama esmer erkekler hayır diyebilir ama çevremde örneklerini de gördüm. Onun dışında kadın ilgi ister buradaki ilgisiz erkeklerden hoşlanır kısmı çok ilgi ile boğan erkek istemez kadınlar erkekte aynı aslında değer vermek işin özü ilgi ya da ilgisizlik farklı bir alan değer veriyorsa değerini bil bence
Bir çok kadın bu hataya düşüyor bu kesin amaç zaten merak uyandırmak fakat seninle ilgilenmeyen bir erkek başka biriyle ilgileniyor felsefesini gözardına atmasanız keşke bir erkek biz erkeklerin sırlarını daha fazla deşifre etmeden bu kadar yorum yeter 🤣
Kadınlar ilgili erkek sever ama ilgisiz erkeğin ilgisiz davranmasının altında voleyi vurma dürtüleri devereye girer. Bu * kim ki bana yüz vermiyor yoksa dream prince moduna girerler. Bizde bunu bildiğimizden onlar bizi seçerken bizde istemiyormuş taktiği uygulayıp tavsanı tuzağa çekeriz. Zaten ilişki başladıktan sonra ilgi olmazsa hiç bir karıyı elde tutamayız...
Altta yorumlarda birazdan gelir KARI MI? Az dudağınıda bükerek yap tam keyf geleyim...
Sigara içen alkol alan erkeklerin nedense onları bırakmayan eşleri var normal insanlar ise zorla evleniyor... Sinir hastası olan insanlarında sevgilisi var. Değişik açıkçası... Diyeceğim şu nerede ipsiz sapsız insan onların uzun birlikteliği oluyor... İlgisiz erkeği beğenen, hoşlanan çok kız olur bence... Ama sevgilisi olur mu zannetmem.
O durum kadınlarda değil erkeklerde var. Kadın ilgi gördükçe oksitosin salgilayip bağlanan bir varlık iken, erkek ilgisiz kaldikca avcı rolüne kendini kaptıran ve karşılık alana kadar kadının peşinden koşan bir varlıktır. Bu hem hayvanlar hemde insanlar aleminde benzerdir.
Mesela kadın olarak siz, sizi yok sayan bir erkekle mi devam etmek isterdiniz yoksa sizi bebek gibi seven, ilgi gösteren bir erkekle mi?
Katilmiyorum. Dengeyi saglayan erkek seviyoruz bence. Yeri geldiginde ilgi gosteren, her zaman el ustunde tutan, sevdigini hissettiren ve kafada soru isareti birakmayan ama bunlari yaparkende zirt birt hediyelere bogmayan, yalakalik yapmayan, ezik durmayan
Bad boy sevdası hala bitmedi mi? Ayda yılda bir arayan soran, sadece işi düşünce canım cicim diyen, aslında öyle olmadığı halde kişilik değiştiren, biraz zorlasan ya küfürler yağdıran ya da kaçıp başkasına giden, çoğunlukla cebinde beş para olmayan, kadın ruhundan kadının dilinden zerre anlamayan, gerçekten kaliteli erkeklere ulaşamayan ulaşma ihtimali olmayan kızların tercihi tiplerdir.
İlgiyi severim, ilgisiz, saygısız insanlar kapsama alanım dışında olur her zaman. Bir kadın kendi öz saygısı için yaşamalı beni şımartıp el üstünde tutmayacaksa varla yok arası çizgide bir erkekse varlığı ancak huzursuzluk verir. Bir kadına ayıracak enerjiniz yoksa yaşam alanına girmeye çalışmayın erkekler. Çünkü bazı kadınlar belirsiz erkek topluluğunda yaşamaya mecbur değil.
%70 oranında bu var bence ya bizim cahil kızçelerde. Hani böyle badboy tarzı belalı tipler normal tiplerden daha çok ilgi çekiyor. Biraz da maceraperestlik var tabii kızçelerde. Bu da canlarına mal oluyor genelde zaten, yazık gerçekten...
Uu badboy 😁
Yav aşkım bu görüşlerin sonundaki kodlar nedir yav bilgin var mı?
Düzeltmeye çalışıyorlardı 🙄 sorun var ama yönetimin haberi de var
Heh timam o zaman yavruş teşekkür ederimmm 💋
😘😘
Ayn tek bildiğim iki gerçek var insanlar Zor olanı sever gerçeği birde kadınlar aklı kıt erkek sever gerçeği bu iki gerçek asla değişmez belki ilgisiz oluşu daha çok hırslandırıyor olabilir net bir tanınısı yok bu deninenin çok ihtimalli bir durum çünkü
ilgisiz değil de değer vermeyen diyelim değer vermeyen önemsemeyen kişilerin peşinden daha çok gider üzülürler sonra vay efendim piyasada erkek yok olur
Doğru diyorlar.
Susma payımı kullanıyorum :D
Kullanınız 😅
Kullandım :D
Her an ilgisizlikten yakınan 'sen beni sevmiyosun' diye trip atan kadınlar mı😂 yok öyle bi'şey ilgi müptelasıyız🤭
Doğru dedin 😅
Yo katılmıyorum çok ilgi beni boğuyor kararında olsun.
Gerektiği kadarını vermiyorsa bumerang gibi fırlatırım
Ellerine sağlık 😅
ilgilenmeyecekse sıfatının sevgilim olarak kalmasına da gerek yok bence kim uyduruyor ilgisiz erkeklerin çekici olduğunu 🙄 dövecem 😒
Döv ya, bence de kim uyduruyor 🙄
uydurana sesleniyorum ıhıım höğk sesimi temizledim 😂 kıçınızdan element uydurmayın 😃
Uydurmayın sinir etmeyin şu kadını ya
evet 🥹
Hayır tabiykide biz ilgi insanıyız anneden babadan ilgi ile büyüdü ğümüz için partnerimizdende aynı şeyi bekliyoruz
Evet katılıyorum
ilgisiz erkeğe ilgi göstermek de ayrı bir psikolojik vaka.
Evet katılıyorum.
Hayır katılmıyorum. hatta daha yeni konusmaya başladığım kişinin ilgisiz tavırlarına karşılık engelledim heryerden asla da pişman değilim. ikimizde prenses olmak istiyorduk ama sadece bir kişi olabilir
Hoşlantı değil bu neden bana ilgi göstermedi neden beni görmedi neden bana soğuk davrandı benim diğerlerinden ne farkım ne eksiğim var takıntısı nedeniyle ilgisiz erkeklerin ilgisini çekmek için yapılan bir durum.
Hayır katılmıyorum, bu karakterden karaktere değişir. Bazıları hoşlanıyor bazıları hoşlanmıyor. Şahsen ben ilgilenen erkeklerden hoşlanırım, ilgilenmeyen bir erkek sevmiyordur konuşmak istemiyordur değer vermiyordur zaten
Ona muhtaç olmadığını hissettiren demek daha doğru olur. Özellikle güzel kadınlar için. Kendine bakan, ortalama tipte bir erkek için bu söylediğim.
İlişki olur mu olmayabilir tabi. İlla olacak diye bir kaide yok.
Kulaktan dolma bilgi bana göre. O zaman duvarda benden hoşlaniyor olabilir? 🤔
😅 güzel benzetme
İlişkiden önce çok ilgili davrandıkları için insan kanıyor
Ha yok, bu tipler ilişkiden önce ilgisiz umursamaz tavır sergiliyorlar 😅
O zaman mümkün değil 😀
İşte kimine çekici geliyormuş güya 😒
Çekici demeyelim, yani mutlaka çekici gelen vardır ama genellikle bu durum , kadının hipergamisini tetiklediği için kadın hırs yapıyor. Elde etmeliyim düşüncesi ile. Sonrasında da zaten o ilişki ilerleyen zamanda çoğunlukla biter
Ara ara seviyorum tatlı tatlı peşlerinden koşmaya aama sonra ilgi istiyorum , sonra aşırı ilgi sıkıyor beni sonra çok ilgi istiyorum ben hala kendimi çözmedim , ama hafif. kilolu yanakli kişiler çok çekici geliyor her şeyleri tatlı geliyor 😂
Kadınları anlamak zor ya bu sorunun başka bir cvbı olamaz bence😬
Aslında kolay, erkekler zormuş gibi lanse ediyor
Gördüğüm kadarıyla yaşları 25-30'n altında olan kadınlar ilgisiz erkekleri kendinden büyük olan yaş grubunda ki kadınlardan daha çekici buluyor. 30 yaşında olan kadınlar ise tamamen ilgi ve şevkat üzerine kurulu olduğunu savunuyor.
Bazı kadınlar zaten Allah'a emanet. Kadın yaşasınlar. Hiç bir his uyanmıyor bende. Bende mi diye problem bakıyorum. Başka erkeklerle sohbette de aynı şey söz konusu. Bazı kadınlar var işte. His uyandıran.
Yok canım alakası yok zaten onu diyen erkekler nette gördüğü şeyleri anlatıyorlar kötü erkek kanka bad boy erkek kanka sıkıp atcaz kanka öyle severler kanka da gerçekler çok farklı öyle de değil
Bu bir yalan yahu 😅 aşırı yapışkan erkekte sevmiyoruz, aşırı ilgisiz erkekte sevmiyoruz. Ortası her zaman kararında. Yoksa kapı orada. Onun veremediği ilgiyi verecek ve sevecek elbet biri vardır yani😄
Yani açıkçası ilgisiz değilse de mesafeli ve cool duran erkekler kadınların daha çok dikkatini çekiyor.. Bu genel olarak böyle, katılsan da katılmasan da.. Çünkü fazla ilgi de insanı boğar ve uzaklaştırır..
özgüvenli birisiyim ve güzel buluyorum kendimi. ego yapmak amacıyla söylemiyorum bunu ama her erkeğin arzulayıp isticeği birisi olunca ilgi göstermeyen erkekler dikkatimi çekiyor benimde
Büyük bir çoğunluğu ilgi delisi.
Tarz yapıp hiçbir kadına ihtiyacı olmadığı kanısı yaratan erkekleri de samimi bulmuyorum.
Hayır katılmıyorum her kadın erkek ilgi sever, ama şu gerçek ki bazı kadınlar ve erkekler kendini el üstünde tutan değil kendini üzen değer vermeyen insana kıymet veriyorlar.
ilgisiz erkek umrumda olmaz bir kez uyarırım ikinci kez hayatımdan şutlarım. Erkekler buna inanıp taktik yaptığını sanıyor sonra niye sevilmedik diye yakınıyorlar...
Üzülüyorum ben o kadınlara. Kendi özsaygıları yok, ailede sevilmemis kadınlar gibi geliyorlar, aklı başında bir insan sevgiden korkmaz gibime geliyor.
İlk bakışta uğraştıran, zor gelen ve elde etme isteği uyandıran biraz daha cazip gelebilir. İlişkide bunun sürdürülebilirliği yok tabi, mutlaka o ilgi hissedilmek istenir.
Öyle diyen kadınların ilgiden anladıkları şey erkeğin jest yapması. Sürekli hediyeler falan yani.
Bunun dışında ekonomik değer taşımayan ilgileri anlamsız bulurlar ve boş yapmak olarak algılarlar.
Yani boş yapma demek isterler, anlayana tabi...
Galiba temelde, yani psikolojik olarak. "Ulaşılamaz olan caziptir!"Düşüncesinde olan insanlar var! 🤷
Kadınlar duymak istediklerini kendilerine söyleyen erkeklerden hoşlanırlar genelde. Yalan bile olsa bir yere kadar işe yarıyor.
Kadınlar ilgisiz erkekten değil de kadını hayatının merkezine koymayıp işini gücünü ön plana koyan erkeklerden hoşlanırlar
Erkeklerin sadece yatakta ilgi gösterdiği gerçeği 😅
Tüm kadınlar için geçerli değil bazı ego sahipleri full bakımlı olarak bir ortamda bekledikleri ilgiyi göstermeyen insanlara karşı ilgisiz görünselerde aslında onları içten kemiren bir gizem mevcuttur yani doğru bir tez😁
Katılmıyorum, ilgili değilse sevmiyordur istemiyordur. umursamıyorsa defolsun gitsin
Tecrübeme göre kadınlar her türlü ilgiyi sever, yalnızca beğendiği ve seveceği adamın ilgisini çekemediğinde ondan hoşlanmak istiyor
Çoğunluk öyle yani katiliyorum maalesef bizi sevseler değer vericez ama değer veren kişileri sevmiyorlar maalesef
Genel olarak çekici gelmeden ziyade aa neden sarkmıyor niçin ilgilenmiyor o bu derken takıntı yapıyorlar çoğu böyle tartışmasız gerçek
Sizede ՏҽӀɑʍՏ hocam
Hiç bir kadın ilgisiz bir erkekten hoşlanmaz. Kadın ilgi bekler, sevilmek ister. Takılmak için olsa bile ilgi göstermezsen anlamı yok
evet o klişeye kesinlikle katiliyorum. cunku klişelesecek kadar cok sayida bu ilgisiz erkeklere yuksek ilgi gosteren kadinlar.
İlgi degilde kötü davranan uzen ağlatan erkekleri çok seviyorlar ilgi göstderdinmi soğumaya başliyorlar
Hayır kesinlikle gelmiyor ben öyle biriyim kimsenin ilgisini çekmedim hepsi hurafe kanka axsjdjcj
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?