Herkes kendini bana kalırsa sağlama almak, hayatın belli noktalarında kendini güvende hissetmek ister ama bana kalirsa paragoz filan ya da kadın uzerinden bunu yurutmek yanlis. Parayı sevmeyen var mı? Bana kalırsa yok. Hayatını idame etmek icin yasam taşlarindan, araçlarindan biridir para. Saygılar.
bazıları evet bazıları ise sadece elbise giyim kuşam meraklısı ama bu doğal her kadın süslenmeyi güzel görünmeyi sever bunun için de para gerekir. ama aşırı para gözlüler de var tam tersi kanaatkar olanlar da var. kadınlar diye genellenmez anlayacağımız...
Merhaba, Aslında erkek de kadın da paragöz ve genel olarak. Hayat şartları zorlaştı ve her geçen gün daha da zorlaşıyor. Sistem bizi köle gibi çalışmaya mahkum ediyor. Fakat herkes bir değil. Para benim için de önemli ancak ailemi geçindirmek için önemli. Elektrik su doğalgaz market pazar giyim kuşam bedava olmuyor...
29 yaşındayım 5 yıl evli kaldım boşandım. birkaç ay önce KS'da dul bir bayanla tanıştım 21 yaşında evleneceğiz.. evim arabam iyi bir işim var evlenmeden olmaz kızda bundan etkilensin etkilenmesin umurumda değil yalnız yaşayamam ailem bu şehirde değil eve geliyorum bomboş geliyor herşey
Hepsi değil ama bazıları öyle. Sömürmeyi seven kadınların varlığını kimse inkâr edemez. Her iki cinsin de işe yaramaz tipleri var.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Para olmadan bir şey olmuyor ama her şey de para değildir. Hem zaten günümüz kadınları da çalışıyor. Alın paranızı kıvırıp kıvırıp münasip bir tarafınıza sokun. Ha öyle düşünen kadınlar da var. Yarın bir gün evlensen evlilik parasız zor yürüyor. Bir yerden sonra anlaşmazlık da çıkabiliyor parasızlıktan. Sevgiliyken neyse de cidden ciddiysen evlenmekse amacın takılmak yerine parasız olmuyor. Evi geçindirmek tamamen paraya dayalı bir şey. E çocuğunun da olduğunu düşün. Masraf ikiydinizz üç olacak.
Hayır ne alaka? Kadınlar ne tipe nede paraya bakarlar. onlar gerçek sevgiye bakar. gerçek aşka bakarlar onlar için Bir kağıt parçasının hiç bir değeri yok. Kadınlar Karaktere bakar... Az önce Dünyanın en büyük Yalanını okudun tebrikler
Lükse düşkünler bunu çok iyi biliyorum, Ay da üs kursam , ellerine en güzel bordo şarabını tutuşturup , kadife yatağında ayaklarının altında ki dünyanın bütün romansını toplasam, “Neden marsta değil” diyeceklerdir. Büyü geçince..
Paragöz olmak değil, para için her erkeğin altına yatabiliyorlar bu iğrenç olan kısım parayı herkes sever yoksa, kız 20 yaşında 50 yaşındaki dedesi olacak adamla sevgili oluyor parası için yani asıl olay bu. Her iğrençligi hazmediyorlar para için. Para için erkeğin duygusuyla da oynarlar kalbiyle de. Paran varsa adamsın yoksa hiçsin kadının gözünde
Yooo hepsi değil bence, kendi parasını kazanıyorsa kimseye ihtiyacı yoktur, kazanmıyorsa Erkeği fakirletir. Paranın kıymetini kendi alın terinle kazanırsan anlıyorsun. Kolay kazanılmıyor, kolay harcanmıyor o vakit 🤔
Parayı sadece kadınlar değil erkekler de çok sever hayatımızı devam ettirmek için insan olarak paraya muhtacız sonuçta maalesef cinsiyet ayrımı yapmak anlamsız bu konuda😊
Hangi erkek hangi kadın için. Genelleme yapmak hiç doğru değildir. Zaten genellemeler yüzünden birçok şeyde ayrılığa düşülüyor."Çoğunluk"tabirini kullanmak daha doğru olur. Soruya gelirsek bence bunun cinsiyetle alakası olduğunu düşünmüyorum. Her iki tarafta da paragöz olan tabiri caiz ise paranın köpeklerini bulmak hiçte zor değildir.
paragöz mübence bu kavram bile azsizin tek aradığınız para ve lüks alışveriş mataeryalizmin vücut bulmuş halisiniz sevgi ve aşk size yetmezki karın doyurmaz
Bütün kadınlar için aynı şeyi söyleyemem. Diyeceğim tek şey bu; birbirlerini karşılıksız seven çift sayısı çok düşük.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Siz paragöz erkek görmemişsiniz. Herif beni sömürüyor sonra da kendi parayı bana harcıyormuş gibi davranırdı. Artık paragözlük cinsiyete bağlanmasın bence
valla kardeşim ben üniversitede bir sigara paketi için başkasının koynuna giren kız gördükten sonra evet kadınlar para gözdür hayır değilim diyende çok çok az kadardır
En İyi Cevaplar