Giriyorum, fotoğrafı da gördüm. Yayın yasağı geldiği halde sürekli paylaşılıyor ceza versen susturuyorlar derler vermeyince de X'te takılan toplumun psikolojisi alt üst oluyor.
Bende uyuyamıyorum gece yatarken odamda biri beni bıçaklayacak diye koekuyorum durduk yere aklıma bu fikir girdi. Kyk da 6 kişi kalıyoz odada çocuklardan birinin psikolojisi bozuksa beni bıçaklar mı durduk yere?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Twitter birkac gundur igrenc goruntulerle dolu maalesef bende cok etkilendim unutamiykrum
Unutulmuyor asla
Yani ne desem boş adam kediyi fırınlıyor şerefsiz adi herif hayırlı evlat insan
Dua et aklına her geldiğinde de ki onlar melek oldu şu an cennette mutlulardır de içini ferahlat
Abi her şeye bakmak zorunda mısınız ya
Xe girdiğin yok herhalde görmekten kasıt foto değil yazılanlar da
Giriyorum, fotoğrafı da gördüm. Yayın yasağı geldiği halde sürekli paylaşılıyor ceza versen susturuyorlar derler vermeyince de X'te takılan toplumun psikolojisi alt üst oluyor.
O yüzden tekrar söylüyorum, her şeye bakma.
Malum mevzu mu baska bisey mi
Malum mevzu başka bi şey olamaz zaten
Heryerde deliler olabşlşr takma kafana
Uyuman iyi bir şey unutmana fayda sağlar
Uyuyamıyorum sorun orada
Soruda uyıyorun yazıyorda
Uyuyorum*
Çeviri hatası
Bende uyuyamıyorum gece yatarken odamda biri beni bıçaklayacak diye koekuyorum durduk yere aklıma bu fikir girdi. Kyk da 6 kişi kalıyoz odada çocuklardan birinin psikolojisi bozuksa beni bıçaklar mı durduk yere?
Senin için daha zor ama bu psikolojiden nasıl çıkıcaz bildirim tek bu değil küçük kızlara yapılanlar vs her saniye aklımda
Bende rahat uyuyamıyorum şu an
Çoğu kişi aynı durum da maalesef
Ne gördün
Ne gördün
Ne gordun ki