İnsanın kendisini bilmesi ne güzel.

Ki öylede oluyor zaten. Gün geliyor seni suçluyorlar. Sap gibi ortada tek kalıyorsun.
Sezen ablamda güzel söylemiş * kader diye...✌️

İnsanın kendisini bilmesi ne güzel.

Ki öylede oluyor zaten. Gün geliyor seni suçluyorlar. Sap gibi ortada tek kalıyorsun.
Sezen ablamda güzel söylemiş * kader diye...✌️
Kimseyi ne dinliyorum, ne de yargılıyorum ağa bundan sonra böyle. Hiçkimse umurumda değil. Bu hayatı ben yaşıyorum, yanlışıyla doğrusuyla, yaptıklarımın ceremesini de ben çekiyorum onlar değil. Onların yaptıkları da beni ırgalamaz, ben yargıç değilim. Başkalarının anlattığı hikayelerle göre beni yargılasalar nolur, yargılamasalar ne? Bana; özüme, sözüme güvenen insanlar yeter gerisinin cidden canı cehenneme
Kesinlikle. Önce bir dinlemeli karşındakini.
Dinlemiyorum dedim 😅
Genel dedim 😀
Genelini yazmışın ya zaten detaya :D ayrıca seni dinlemesinler ya valla sen böyle dediğim dedik çaldığın düdük şeklinde takılıyorsun.
Evet benim dediğim doğrudur 😂
dinlemeden eğer bir yargıya varıyor ve ona göre davranıyorsa, onun için çok da önemli biri degilsin anlamı çıkıyor kesinlikle.. Çünkü sevip değer veren insan, yanlışını hatasını başkasından duyuyorsa bile gidip birebir kendisinden de dinlemeli diye düşünüyorum.. Bunu ister mutlaka..
Bak bu çok mantıklı.
Cevap
9Cevap
Hayır kimseyi dinlemeden yargılamam.
Kendini bilen insan ✌️👏
İnsanları dinlemeden yargılarsa başkaların da kendisine yargılar. İnsanları yargılamak yerine kendi iç özünde yargılanmayı, tanımayı kendini bilen öz insandır. Ben insanları yargılayan biri değilim.
Çok güzel ✌️👏
Ben hakim değilim. Yargılamak istemesem bile yargılarım.
Hakim olmaya gerek yok. Olaylara karışma 😂
Karakteri gözümde bariz bir şekilde belli olan birini dinlemem, çünkü potansiyelini bilirim.
Ben sadece tam olarak tanımadığımı düşündüğüm birini dinlerim, sonra karar veririm.
Yaptığı hataya bağlı. Normal şartlarda dinlemeden yargılamam ama bazı hataların izahı yoktur. Dinlesem de fikrim değişmez. Mesela eşlerini aldatan ya da evli insanla ilişki yaşayan kişilere karşı direkt yargı oluşur bende, dinlememe gerek yoktur hiçbir şekilde hak vermem çünkü..
Hayır yargılamam. Ama çoğu kişi dinlemeden yargılıyor
Kesinlikle ✌️👏
Belkide bazen ama daha önce çok dinlemiş olabilirim
Sinirliysen bir de 😂
Ooo bende hükümsüz oluyurum😀
Sevdiğim değer verdigim biriyse onu dinlemeden asla başkasının lafına inanmam
Dinlemek önemli kesinlikle ✌️👏
Yaptım daha önceden. Yani gördüğüm analiz ettiğim ve öyle olmayan bir kaç kişi oldu.
Hayır asla kafamda tutarım söylenenleri. Ama en son kararı ben veririm.
Önceden yaptıkları kafamda o insanı şekillendirmiştir. Tabii ki yargılarım
Dinlemeden yargılamak hiç hoş değil.
Kesinlikle. İnsanlar dinlenmesi gerekli.
Öyledir..
Yargılamak benim haddim değildir.
En azından dinlemeden yargılamaz insan.
Hayır yargılamam
İnşallah karşına hep iyi insanlar çıkar.
Bir insanı tanımanız için konuşmanıza gerek yok bakışlar duruşlar hal ve hareketler size karşı tarafın nasıl biri olduğunu gösterir
Yargılarım gözlemlerime ait..
En azından hemen değil.
Yargıtayım ben
Önünüzde saygı ile eğiliyorum 😂
Yargılamam yargıç değilim
Yargıç çok.
Kesinlikle. Allah başka iş güç versin onlara ki insan yargılamayı bıraksınlar.
Amin inşallah 🙏
Herkes yargılıyor ben yargılamam haddimi bilirim
Yargılamam ama karşımdaki kişide beni dinlemeli
Hayır hiç hoş değil.
Bence de. Önce dinlemek şart ✌️👏
asla
Çok güzel ✌️👏
Yargılamam
Kendini bilen insan ✌️👏
Hayır
asla yapmam bunu
Hayır yargilamam çünkü bilgi sahibi degilim