AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Neye karşı? Hayata mı insanlara karşı mı, insanlar içinde birisine karşı mı?
Hayata karşı
Hazırlıklı olmak da yetmiyor bazen değil mi? Bazen de nasibin olmalı
Evet yetmiyor.
Ama yine de yılmamanı öneririm... Biraz önce bir soru vardı. "Kader gayrete aşık mıdır?" diye. Gayretten ayrılma... "Takdir-i ezele razıyız gayrete de âşığız" demek lazım.
Bu halime rağmen gayret etmeye çalışıyorum. Teşekkür ederim 🙏
Umarım her şey gönlünüzce olsun
Teşekkür ederim. Hepimizin 🙏
senin gibi olan diğer kızları da topla , bana ulaşın :) hepinizi iyi edeceğim. size yaşam desteği vereceğim
Nasıl düzelteceğin doğrudan nedeniyle bağlantılı, nedenini bilmeden ne desek boş
Eksik de hissediyorum kendimi
Neden ve ne zamandan beri?
Ergenliğe doğru oluştu
psikiyatrik tanı aldın mı hiç
Evet anksiyete var
Bayanlar için normal bir durum. İçgüdüsel olarak bunu hep yaşacaksınız, her insan Yaşar ama sizin ki farklı bir durum.
Doğru
Hangi konuda bu düşünce geliyor ya da kimlere karşı
seni buna iten neden ne arkadaşların ailen ihanet mi ediyor sana güvenin mi yok onlara
Bende aynı durumdayım evet aile sorunlarım arkadaş ihanetleri bu yüzden kendimi hayattan soyutladim
@Esinay2727 ya bende yaşadım bu durumu gercekten kötü bir durum
Yani herkesin etkisi olabilir
Evet oluyorda zaten
Ruhsuz halsiz hissediyorum
Ben de var. Bilemiyorum ben ölümle bitir kurtulacağım diyorum
Depresyon ilacı kullan etkisini gorursun
Ara ara düşünüyorum depresyona mı girdim diye
Sen tavsiyeme uy. Mutluluk veriyor çünkü mutlu olunca bunları düşünmezsin daha iyi pozitif olursun
İlaç tavsiyeniz var mı hangi antidepresanı alalım
İlaç tavsiyesi veremem çünkü yasal değil suça girer bu. Ama kullandiklarim var etkili olanlar onların ismini paylasabilirim
Doktor kontrolünde olması lazım
Benim için söyleyebilir misiniz lütfen
En başta lustral var en temel ilaçtır kendisi. Etkisi zayıftır hemen göstermez iki hafta sonra başlar pozitif yapmaya. Bayiltmaz sersem yapmaz hafif ve etkili olduğunu düşünüyorum.
Bağımlılık yapıyor mu birde lustral bildiğim kadarıyla doktor yazmadan vermiyolar
Hayır eczaneden direk alabiliyorsun lustrali. Lustral anksiyete depresyon kaygı ve hatta erken bosalma için bile yazılan bı ilaçtır. Direk eczaneden temin edilir
Valla bende kaç yıldır sosyal fobi depresyon var ama geçmedi şimdi alsam yan etkisi olur mu ne kadar kullancam
Yan etkisini doktor bilir işte ama verirken kimse tahlil yapıp vermiyor bu da bı gerçek. Çünkü dediğim gibi hafif ama uzun kullanımda etkili bı ilaç 15 gün sonra etkisini hissetmeyr başlarsın. 1 ayda ilacın zirveye çıktığını hissedersin. Ne kadar kullanman konusuna gelirsek 3 ay ideal fazlasını asla kullanma
Bıraktıktan sonra eski halime mi dönüyorum
Burada biraz psikolojik destek devreye giriyor işte. Pozitif hissediyorsun ama bırakınca negatife dönme ihtimali cevrenden alamadigin destek ile alakalı oluyor
Oda bende yok işte ne çevre ne arkadaş işim ilaca kaldı
İlaç tek başına yeterli ama bıraktığın zaman sıkıntı yasayabilirsin baktın ki seni mutlu eden bir şey yok tekrar mutluluğu ilaçta arayacaksın sonra bağımlı gibi olacaksın
İlaç işe yararsa üç ay değilde altı ay kullansam benim şimdiki halim o kadar kötü ki evden çıkmak için bile enerjim yok günlerdir evdeyim belki ilacın etkisiyle kendimi dışarı atarım biseyler değişir
Kendi sınırını bildikten ve iradeni koruduktsn sonra 3 ay yeterli
1 sene bile kullanabilirsin kullananlar var ama devamı geliyor hep bağımlı oluyorlar
Yani ilaçtan yana bı zarar olur mu
İlaç tedavi etmek içindir ama uzun kullanımda bütün ilaçlar bı yeri tedavi ederken başka bı yerden götürüyor.
Kısa süreli kullanımi bundan dolayı destekliyorum
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim
Bazen bende öyle olurum
kumar oyna kafanda 2 kişi yaşar tek kalmazsın
Düzeltemessin
Maddeye başla
Bende
Kıyamam sana
ilgiyle sevgiyle
Evet. Gerçek bir ilgi sevgi
kesinlikle öyle