Arkadaslar birisi beni kurtarsın yaa, yastığa sarılıyorum yok, hele o arkadas olamnin günah olduğunu öğrenince kahroldum, geceleri yalnizim herkes uyuduğu için yatsı namazinda ağladım baya ama faydasi yok kii, Allahima dua ediyorum duygusal boşluğuma gitsin diye, ama sürekli aklımda olmasa bile aklıma illaki geliyor, ben üniversiteye gelip bitirene kadar nasıl sabredicem, öleyim desem gene şansım yok çünkü kazalarim var günahlarımdan emin degilim, o da olmaz, ee yaşasakta güzel olan tek şey ibadet etmek ama hüzün de var maalesef, ben nasıl kurtulucam bu boşluktan, hayal etmediğim adam stili kalmadi düşün düşün insan profili kalmadı, ve ağlamakta artik sıkıcı gelmeye başladı bana, lütfen yardım edin, yastığa sarılıyorum arada, bide Allah bana neden duygusal boşluk gibi bir hastalik verdi?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Herkesin sınavı farklı hanım efendi.
Bendw acilmiyorda videonun başlığını söylersen sevinirim
https://youtu.be/ZQfLp4dosMg?feature=shared
Yok hayir yani bende youtube kids yok videonun adine onu soyle ben yorutubeden bakarim
Normal YouTube zaten kidsle işim yok ki 😅
Hayatı inanç bu dünya hangimizin?
Teşekkür ederim
Değmez değmez, tamam da sevgi istemem suç değil ki sevmeye demi değmez diyeyim, ben sadece neden böyle bir şey ya diyorum diyorum
Sevilmek istersinde, senden iyi bilir malını halik.
Senin hayır gördüğünde şer vardır, nasip etmez. Eğer kalpten inanan gerçek islamı yaşayan biriysen üstünde bir el olduğunu unutma. Sabır et sana layık olan seni bulur. Acele edip ziyan olmaktan iyidir. Sana 30 u devirmiş görmüş, geçirmiş biri olarak söylüyorum.
o bosluk aklını egitmen için verildi sana.. okuycan okuycan zihnindeki boslugu bilgi ile aydınlatıp doldurucam
Madem dindarsın, bu duygusal boşluğa da imtihan diyebilirsin. Tavsiyem bir psikiyatristle konuşman.
Neden
İmtihansa pisikiyatrik nasıl alaka
Psikolojik bir imtihanda olamaz mısın?
Olabilirim de Allah verdiyse Allah iyileştirmez mi yani?
İyileşmek için sebeplere başvurmalısın. Öyle direkt olmuyor.
Yani ben duygusal boşluktan kurtulmak istememin sebebi şu; nasibimin gelmesini istiyordum arkadas olarak ama maalesef arkadaş olmakta sevdiğinle florte girmek oldugu için o da olmadi ve evlilik yaşım gelene kadar bu duygusal boşlukla uğraşmak zor o yüzden sen pisikiyatrik dedin ama bir şey daha kafama takildi, benim duygusal boslukta olmam pisikolojik bir hastaliksa o zaman benim nasibim evliliğim söyle olsun böyle olsun ve nasibim ve evliliğim için ettiğim dualarda mi boş oldu anlamadim, yani öyle olsun istemem ama yani sen öyle desin benim biraz moralim bozuldu, yani o zaman ben dua ediyorsam nasibimde etmiyordu bu sadece benim hastaligimin saçma sapan bir seyimiydi dua falan anlamadim bennn 🥺😣😣
Dualar bosa gitmez ama anlamadim ben, çünkü benim dua edip sevgiye ihtiyacım olmasida zaten istemeye başladım yoksa istemezdim Boyle bişey o yüzden sordum
Dua etmeden önce boşlukta mıydın?
Yani oraya o tam bilmiyorum ama yani bilmiyorum
Hatirlamiyorum
Orada tam Boyle iki kişiden hoşlanıyordum birisinin kim olduğunu öğrendim diğeri tek kaldi öyle yani iste sonra o son kisi hayirli olsun derken benim için oda okuldan falan gitti sonra iste inanmıyorum ARTIK ama burçlar da hayatinin aşkı gelecek falan deniyordu ona inandım ve o son kişinin gitmesine pek üzülmesin az üzüldüm ve sonra o burcun dedigine inanmıyorum ARTIK ama o burç bana çok güzel bir hissiyat vermisti ve öyle kaldi, bide şey ben eskidennn aşktan nefret eden ve evliliğin asla benim istedigim gibi bişey olmadığını sanip aşka inanmayan biriydim evlenmek istemeyen ve erkeklerden fazlasıyla nefret eden biriydim ama sonra bana Boyle boşluk düştü nedenini bilmiyorum
Böyle yani bilgi vereyim dedim
Nereye gittin
Okudun mu peki
evet okudum
tamam
Ee hanii
Yaptim
Sen ne anlattın tam olarak?
Ne pardon
Evlen
Hahaha o da kolaydiua yaskmiz ne?
Bu çözümlenebilir gibi geldi bana