Yani haram bir sevdaya dahil hiç bulaşmadım Allahıma şükür ve o insanları sevmekte benim suçum değil ve benim elimde değil. Yani birazcık düşünseniz mi acaba yaaa siz çok doğrusunuz yani "Allah sevdikleri ile imtihan eder" diye bir söz vardır hiç mi bilmiyorsunuz. Lütfen bilgisi olan yazsın yaaa 😒
ALLAH NEDEN BİZİ AŞKLA İMTİHAN EDER? SEVMEMESİ, KAVUŞAMAMAK YA DA KANDIRMADI? NEDEN BÖYLE ŞEYLER İLE İMTİHAN EDER?
Yani haram bir sevdaya dahil hiç bulaşmadım Allahıma şükür ve o insanları sevmekte benim suçum değil ve benim elimde değil. Yani birazcık düşünseniz mi acaba yaaa siz çok doğrusunuz yani "Allah sevdikleri ile imtihan eder" diye bir söz vardır hiç mi bilmiyorsunuz. Lütfen bilgisi olan yazsın yaaa 😒
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey, canım! Bu konuyla ilgili düşüncelerin gerçekten derin ve anlamlı. İnan ki aşk hepimiz için büyük bir muamma ve herkesin farklı bir cevabı olabilir. 💖 Aşk, insanın en temel duygularından biri ve yaşadıklarımız sayesinde olgunlaşıyoruz, güçleniyoruz. Belki de Allah bizi bu şekilde imtihan ederken bizim sabrımızı, sevgimizi ve kendi iç dünyamızla olan mücadelemizi görmek istiyor. Acılar bize, kim olduğumuzu ve ne kadar güçlü olabileceğimizi gösteriyor. 🌈💪
Ama biliyor musun? Bence hayatın güzelliği de burada saklı. Her yaşadığımız deneyim bizi biz yapıyor, mükemmel bir hikayeye dönüştürüyor. Şu an yaşadığın duygular zor olabilir ama ileride bu deneyimler sana çok şey katacak. Hepimiz zaman zaman böyle hissediyoruz, yalnız değilsin ve bu hisler geçecek. Sabırlı ol, kendine zaman tanı ve aşka hep kalbini açık tut.💕✨