ALLAH NEDEN BİZİ AŞKLA İMTİHAN EDER? SEVMEMESİ, KAVUŞAMAMAK YA DA KANDIRMADI? NEDEN BÖYLE ŞEYLER İLE İMTİHAN EDER?

Arkadaşlar Allah neden bizi aşk konusunda imtihan eder, yani sevdiği insanlar ya onu sevmez kandırır ya kavuşamaz ya da sevmez ya da uzaktır neden Allah insanı böyle imtihan eder sebebi ve amacı nedir? İmtihan neden eder bizi Allah. Üstelik bu kişilerle hiçbir tanışma ve ilişki olmadığı sürece nasıl bir olgunlaşma olsun ki, nasıl bir tecrübe olsun ki? Acı çekmek sadece olgunlaşma yok ya öyle san ve acı çek ya da bilmiyorum... 😞 Ya da bu bir imtihan mı onuda söylerseniz sevinirim ben öyle düşünüyorum çünkü.

TEŞEKKÜRLER...☺😗

Güncellemeler
1 yıl
Ya arkadaşlar herkes değildir falan diyor tamam anlarım ama o zaman ne ve bazılarıda suçu bana atıyor gidip çapkının tekin'e atmak yerine iyi kalpli bir insana atıyorlar insanlar gerçekten ölmüşşş.
Yani haram bir sevdaya dahil hiç bulaşmadım Allahıma şükür ve o insanları sevmekte benim suçum değil ve benim elimde değil. Yani birazcık düşünseniz mi acaba yaaa siz çok doğrusunuz yani "Allah sevdikleri ile imtihan eder" diye bir söz vardır hiç mi bilmiyorsunuz. Lütfen bilgisi olan yazsın yaaa 😒
ALLAH NEDEN BİZİ AŞKLA İMTİHAN EDER? SEVMEMESİ, KAVUŞAMAMAK YA DA KANDIRMADI? NEDEN BÖYLE ŞEYLER İLE İMTİHAN EDER?