Ben bir şirkette çalışıyorum patronun 30lu yaşlarda oğlu var ama bir garip ben mesela müşterilerden bana iyi yorum gelse paylaşıyorum watsap grupta işte yazmışlar siz çok çalışıyorsunuz teşekkürler her işi hallediyorsunuz felan bende bunu grupta yazdım memnuniyet olarak bunu yazanda erkek müşteri neyse bu patronun oğlu hemen bizim müdüre demiş ona söyle o yazdığını hemen kaldırsın bir arkadaşımla telefonu ortak kullanıyoruz bana dediki hep telefon sende mi evet dedim genelde bende tamam dedi müdüre demiş bıraksın o telefonu elinden derdi ne
Güncellemeler
1 yıl
Başka fıkrı olan
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
gidip şikayet et
Galiba hasta biri işden ayrılsan iyi olur yoksa bundan beteride olacak
Hayır benle sorunu ne
Ya nefret ediyor ya da kıskanıyor hep seni izlermi ?
Evet bütün gün kameradan izliyor ayrı odam var habırr laf sokacak şeyler diyor ızleddıgıne dair
Ya aşık kıskanıyor ya da gerçi saçma geldi bana düşününce ama. Senin başarılı olmandan kıskanıyor
Ben artık bıktım geçen gün ben ayrılsam heryerde iş bulurum felan dedim bunlar bana dediki bırakıp gidemezsin hiç biryerde tutundurmayız mafya zaten bunlar
Ohaa yuh yani kızım neye bulaşmişssin sen
Evet mafya bir aile babasında öyle :((
Ne diyeyim çok kötü durum Allah yardımcın olsun
Oradaki arkadaşlar bana diyor ki onlar senin attın adımı bilir nerden bilecek
Tabikide bilecekler zengin degillermi ama bu kadarda sana yuklenmelerini hiç anlamadim senden başka işçilerde var onlara neden yuklenmiyorlar
Bana takmış kafayı bütün gün insanlarla uğraşıyorum kıskanıyor mu kapıyorsa yani beni takipte mi edıyorlar
Kıskanıyor başka bir açıklaması yok tehlikelidir biri değilsin tehlikeli insanlarında hep izlerler bir şey yapar diye başarılısın diye kıskanır derim ama çok saçma kendisi patronun oğlu öyle kiskanamaz bazı sevgiler nefretler başlar galiba bu o
Hayır telefonu elimden bırakınca ne olacak geçen gün arama yapacaktım müdür dediki o telefonu bırak elınden bıraktım felan sonra bu patron oğlu bize çay ısmarlamış hastamı ne kendi sözüne uyunca acaba diğer kızımı sevıyor telefon onda kalsın istiyor
Aha ondanda olabilir cevabını bulmuşsun işte
Evet olabılır ama diğer kız evli bırde yaşı baya var sanmam
Yinede bekle bakalım başka ne yapacak
Mesela bu çocuk 30lu yaşlarda evlenmedi 12 senelık sevgılısı var evlenmıyor bırde çok sınırlı biri sürekli sıgara içiyor odada arabada
Ya sorunu var ya başkasını seviyor ya da hasta
Bence hasta parası pulu çok mesela hep aynı şeyleri giyer felan
Aynen hasta
Tipinde baksan adam sanarsın çok yakışıklı felan o kadar zengin sosyal medya kullanmıyor birşeyler gizledikleri belli
Elbet problem vardır
Babasıda mafya zaten nerden girdim işe ya
Ay maşallah sakın polise haber veririm deme sonra tozunu bile bulamazlar normal hicbirsey yokmus gibi devam et eve gelince sinirini çıkar
Bak ne oldu bunlar yolsuzluk yapmışlar felan. Bir adam bunlara dava açtı şirkete artık naptılarsa tehtid felan etmişler adam çıktı Facebook canlı yayın açmış geçen gün benı korkuttular davamdan vazgeçiyorum felan dedi artık naptılarsa düşün sence mafyalar mı
Tabikide mafyalar Allah bilir napmislar
Evet bundan sonra anladım kesin mafyalar adam çok üzgündü konuşmasında belkide ailesiyle tehtid ettiler
Ona göre dikkatli ol kendine iyi bak umursama
Tamam canım çok sagol
Rica ederim Allah korusun seni onların belasından başkaların belasından amin dua et hep hala bir zararları dokunmadiysa şükür et
Bir zararları dokunmadı ama sürekli aynı araçlar taarafından takip ediliyorum sanki hep lüks araç 4lü yakıp gecıyorlar
Olsun yinede zararlari dokunmasın yeterli
Dokunmuyor ama takip etme amaçları ne
bir şey vardır elbet ya oğlu öyle yaptırmış senin sevgilin var mı
Yok evet o patron oğlu ettırıyor olabılır bazen uzaktan uzun farları açıp yüzüme tutuyorlar konuşmak için yanıma gelmeye çalıştılar hemen uzaklaştım
Bismillahirrahmanirrahim o ne ya ne konuşacaklar sinirlerim bozuldu
Bilmiyorum hep aynı sureklı lüks araçlar gıttım yollarda duruyor anlıyorum bunlar yani
Senden ne istiyiye bilirlerki konusmayada çalışsınlar sen neyse boş ver bunlar senin birazdan Internetinide izlerler bunlardan her şey beklenir
Evet işten ayrılcam biz seni hıcbıryerde tutundurmayız diyor şaka gibi böyle bir güç olabilir mi
Kendine sevgili yaparsan acaba ne yaparlar ben bunu çok merak ediyorum
Bunları kesın patron oğlu yaptırıyor bunlar ayakçı kendi bana bırsey demıyor onlarla dedırtıyor bak bana yazan iki çocuk vardı bunlar sebep yokken beni durduk yere engelledi konuşmayı kestı bunuda o yaptırdı kesin
Kafayı takmış seni aşık belli ama nedense söylemiyor ya da utanıyor ne biliyim
Yoksa özel hayatinada karışmaya hakkı yok sevmiyorsa eger
Emınım bu gıtmıs bırsey demıs olabılırmı çocuğa ya da korkutmuş durduk yere 2si engelledi beni
Tabikide demiş yoksa durduk yere böyle olması normal değil
Allah bılır tehtıd etti pislik hasta yaaa kendinide dışarı melek gosterıyor
Anladığım kadarıyla özel hayatında olmayacak
Ne yapabılır ki
Hep korkutacak karşı tarafı anlamıyorum seviyorsa söyle bari ne bu işkence
Ya kendi hiç birsey demıyor hep başkalarıyla yaptırıyor aşırı egoıst zemgımya sevıyorum diyemez
Offf senin durumun çok kötü seninde zengin birini bulman gerek tek çıkış yolun bu kendini daha çekici kendini mükemmel yapman gerek
Yok ya giderim polise böyle devam ederse ne hakla beni takıp ettiriyor ama o kadar gücü var mı ki bir yandan diyorum adamı davadan vazgecırmışler kımbılır neler yaptılar
Polisede para verib sustururlar
Aynen zaten cevrelerı hep polis siyasetci
Ona göre dahada kötü duruma sokma kendini pişman olursun ya zengin birini bul ya da . Mecbur bu hayatına devam et
Nereye kadar peşime düşecek elbet vazgeçecek
Sanmam
İstemiyorum zorlama s.. rsin gitsn
Sen bilirsin
Acaba kendi mafya değil bunu koruyan kollayan mafyamo var Buda olabilir sence
Olabilir
Kural ihlali yapıyorsundur belki, telefonu iş saatleri dışında kullanmayı dene!
İşim telefonla zaten
Rahatsizsan bu durumdan belirt o kişiye
Değilsen devam et
Bilmiyorum...
Patron oğlu ne diyim
Söyle yani
Olmazsa ayrıl
Patronun oğlu diye altta kalamazsin
Ben artık bıktım geçen gün ben ayrılsam heryerde iş bulurum felan dedim bunlar bana dediki bırakıp gidemezsin hiç biryerde tutundurmayız mafya zaten bunlar
Başka iş mi yok vardır illaki
Sen yinede o çocuğa tepkini koy
Ayrıca mafya diyede korkma
Cesur ol
Benim sevgilim var de uzaklaşır senden
Bana başka yerde iş buldurmazlarmış oradaki çalışanlar diyor ki onlar senin attın adımı bilir
Bilsinler boş ver
Başka şehire tasinirsin
Yani takip mi ederler
Bilmiyorum
Çok sıkıntı çekersen çevrene söyle. Yorum yapsınlar. Destek al onlardan
Gider mahkemeye veririm ne demek beni takıp etmek
Evet güçlü ol.
Arkana herkesi al. Aileni
Bunlar kendılerını çok güçlü sanıyorlar heralde
Bilmiyorum olabilir
Ama kendine dikkat et her şekilde
Sabah 7de bile kameralardan izliyor düşün işe 12 de geliyor sabah 7 arkadasımla konuşuyorduk dedim ki artık imza kağıtlarını bırıktırcem dedim bu ızlemıs kameralardan geldi 12de diyor ki bakıyorum artık kağıtları bırıktırıyorsun
Kanıt topla her şekilde
Her şey olabilir. Güvenilir değiller
Ya sana diyorum mafya bunlar herkese tanıyorlar sıyasetcı ünlü felan
Ablacım ben bişey yapamam
Al arkanı polisi eğer bir şey olursa
bir şey olursa polise gidicem
En iyisidir
İyi günler dilerim
Övgüye karşı rahatsızlığı var sanırım denyonun
Evet biri beni övse ıstemıyor ama benim elıme telefonda alayım ıstemıyor
Verdiği para askeri ücretsiz. Ama havaya gelince uçuyor
Çok gıcık Ben artık bıktım geçen gün ben ayrılsam heryerde iş bulurum felan dedim bunlar bana dediki bırakıp gidemezsin hiç biryerde tutundurmayız mafya zaten bunla
Vay ya sanırsın çok önemli bir iş dünyayı kurtarıyorsunuz
Oradaki arkadaşlar bana diyor ki onlar senin attın adımı bilir
Yav he he. İşleri güçleri yok seni takip edecekler
Ee attım adımı nerden bilecek
Yav korkutma amaçlı bunlar
Çok korktum
😄😄😄korkma zaten
Arka planda başka bir şey var
Nasıl yani
Bir kadın olarak hissetmen lazım
Aşık mı
ya da seni kıskanıyo
Olabilir ama çok gıcık hiç yüz vermez
Senin başka erkeklerle samimi olduğunu ve felan gördüyse
Bu beni öven adam çok begenır benı burada görüyor bütün gün kameradan odamı izliyor laf sokuyor
Tam da düşündüğüm gibi
Sen ne düşünüyorsun
Burdan yazmayayım
Niye
Anlatayım sana gel istersen
ayrıl işyerinden
Sizce derdi ne
Abartma
Olan bu
Olabilir bu ne büyük birsey gibi anlatiyorsun