Patronun çocuğu?

Arkadaşlar merhaba ben 23 yaşında evli bı bir çocuk annesi bir kadınım evliliğim boyunca hep sorunlu evliliğim oldu her gun kavga ettik sonu şiddet ve küfürle bitti saygı yok eşim beni seviyor ama ben artık birşey hissetmiyorum bı tane işe girdim patronumun çocuğu çirkin göbekli ama çok tatlı bana çok yakışıklı geliyo şimdi bana karşı davranışlarını yazicam sizce benden hoslaniyomu
1 muhabbet arasında aklım dolu dedi ve hemen söyliyimi deyip ben sormadan söyledi2 okuduğu liseyi söyledi ve hemen ardından ama okulda hiç kız yoktu dedi banane dimi3 abi diyodum ona bana abi deme dedi 4 araba kullanmayı öğrenmek istiyorum dedim arabayı durdurup öğretmeye çalıştı5 işyerinden başka bir arkadaşa eşimle sorunumdan bahsettim oda bunu öğrenmiş bugün bana diyor ki ben sen ayrilsan seninle evlenirim dedi sorunların gerçekten var mı dedi 6 yanımda başka kızlara uzun uzun bakıp sonra bana bakıyor kıskandırmak icinSizce arkadaşlar benden hoşlanıyorBiliyorum evliyim yadirgiycaksiniz ama erken yaşta evlenince çabuk tukeniyor
Patronun çocuğu?