Sizce patronun oğlu mudur, detayı okur musunuz?

Ben bi yerde çalışıyorum telegramdan biri yazdı selam diye kimsiniz falan dedim yakınlarda gördüm yazayım dedim dedi tanışmak istersen ben de istemiyorum dedim neyse sonra yazdı israrla cevap verdim konuşmaya başladik. Alışveriş yap benim kartımdan dedi ben daha önce hiç böyle bişey yapmadım yapayım dedim ilk olsun karşılıklı fotoğraf atarsın alışveriş yaparsın dedi 500 1000 TL lik neyse özet geçmeye çalışıyorum. Ben kabul ettim yaptım sonra buna biraz şey fotoğraflar attim bu böyle sorular soruyor güzel kızsın falan şöyle böyle sana iş yerinde asılan oluyordur ben de patronun oğlu var dedim bakıp duruyor gözü üstümde dedim hep. Sonra hep patronun oğlundan konuştuk yanaş ona sende falan şöyle yap böyle yap hep böyle şeyler söyledi bişey dedi en son orada ben şüphelendim acaba patronun oğlu mu diye sonra konuşmayı kestim. Az önce getcontact tan baktım adı Enes soyadının baş harfli farklı görünüyor e bizim patronun oğlunun adı da Enes soyad farklı tamam ama. Ben buna nerde çalışıyorsun diyince bizim iş yerinin çok yakınında bir yeri söylemişti patronun oğlu olma ihtimali yüzde kaçtır. Ben çok pişman oldum çok kötüyüm şu an iş aslında hiç böyle şeyler yapmadim iş yerinde kafam önümde geziyorum düzgün biriyim yani gerçekten işimden de olmak istemiyorum ben ne yapacağım

Güncellemeler
+1 yıl
Telefon numarasından konum bulmam mümkün müdür öyle bir uygulama var mı ücret neyse öderim ama yeter ki yararlı uygulama olsun o kişinin numarası var bir tek 118 80 miydi orayı arayıp öğrenmeye calisacam bazilari isim soyisim gizliyor. Ama isim soyisim elimde olsada işe yaramıyor konumunu öğrenmem gerek
Sizce patronun oğlu mudur, detayı okur musunuz?