Güncellemeler
+1 yıl
Biliyorum onla muhatap olmadım da öbürünü arayım derken onu aradım iş yerinde elemanlarda olmak üzere kimseyle muhatap değilim ki ben
Güncellemeler
+1 yıl
Ben zaten yüz vermiyorum ki geçen şefi aradım bilgi vermek için şefin telefonunu patronunun oğlu açıyor ne alaka?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
İster istemez farklı imaj vermişsin çocuğa o da senden bir sinyal yakalamaya çalışıyor
Meslek nedir
Ben farklı imaj falan vermedim kimseyle muhatap olmadan çalısıyorum orda hep orta yaşta evliler ya da 19.20 yasnda ergenler var de temiz özenerek işe gitmeyi seviyorum işe girdimden beride hep temiz ağır ve sadece işimde olan biriyim. Kimseye ısık falan yakmadım ayrıca orda knstm biri var zaten 3 aydır birlikteyiz
Ben sana etrafına mavi boncuk dağıttın demedim patron oğlu sen onu yanlış aradın diye anlam çıkarmış olabilir sen yüz vermedikçe normale dönecektir
Ben yüz vermedim ki geçen şefi aradım bilgi vermek istedim patronun oğlu açtı onun telefonunu ne alaka ben Muhammed diyince şaşırdım
Patronculuk aldırış etme elde etmek istiyordur. Yüz verme helalinden çalış işin kıymetini bil. O işe giremeyenler var
valla normalde yazıyo derdim ama 3 aydır çalıştığın yere 1 aydır gitmemişin falan boş kafalı gibisin biraz. oğlanın da aranıyo olma ihtimali yüksek seni de av görmüş olabilir. şartların çok elvermiyosa uzak dur
hayır da sen ne düşünüyorsun ki bu kadar yazmışsın anlamamış mısın acaba ne olduğunu?
gözü sende vucudunda belli.
Gözü var sende yakında teklif eder
patrona oğul isyanı
😀😀😀
dikkat et çok samimi olma bence ve senin muhatabın o değil ayrıca , naçizane fikrim hanımefendi
Seni arzuluyo
Patron oğlu meze yapabilir dikkat et
Zengin zuppesi mi